7 cele mai bune aplicații software de urmărire a apelurilor din 2023 (clasat)

7 cele mai bune aplicații software de urmărire a apelurilor din 2023 (clasat)

rularea unui centru de apel poate fi o sarcină descurajantă.

Există atât de multe părți în mișcare diferite, este greu să le urmărești pe toate.

de la reprezentanții serviciilor pentru clienți care au apelat la manageri care încearcă să țină evidența productivității, sunt multe de gândit.

Dar unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui centru de apel sau de contact este urmărirea apelurilor.

În timp ce există diverse Servicii de apeluri de conferințe Întreprinderile pot utiliza întreprinderile , nu toate oferă funcții de urmărire a apelurilor.

În plus, dacă sunteți în căutarea unor funcții suplimentare, cum ar fi Live live Software de chat Pentru a fi inclus ca parte a planului dvs., atunci va trebui să găsiți un serviciu care să ofere ambele.

Vorbind despre caracteristici, capacitatea de a urmări dreapta valorile centrelor de apel și kpis vă asigură că afacerea dvs. funcționează cât mai eficient.

până la urmă, dacă nu îl puteți măsura, nu îl puteți îmbunătăți.

Deci, fără alte detalii, iată cele mai bune aplicații software de urmărire a apelurilor în acest moment.

Aceste servicii sunt clasate pe baza funcțiilor lor de urmărire a apelurilor, ușurință de utilizare, prețuri și multe altele.

Să intrăm corect în ea.

& nbsp;

< /div>

Table des matières

Care sunt cele mai bune aplicații software de urmărire a apelurilor?

Următoarea este o listă cu cele mai bune aplicații software de urmărire a apelurilor bazate pe cercetarea mea.

1. Callaction.

Cel mai bun pentru urmărirea apelurilor.

Callaction este una dintre cele mai bune apeluri de urmărire a apelurilor aplicații software datorită caracteristicilor și ușurinței de utilizare.

Dacă sunteți în căutarea unui software de automatizare a vânzărilor care oferă și urmărirea apelurilor, callarea este o alegere excelentă.

Când scalați o echipă de vânzări, este esențial să aveți un sistem telefonic pentru a gestiona eficient generarea de plumb și clienții.

cu funcționalitate care automatizează sarcini care consumă timp, cum ar fi capturarea plumbului și urmărirea prin e-mail, Callaction vă poate ajuta afacerea să crească.

Integrați -vă cu CRM -ul preferat pentru a beneficia la maximum de avantajele dvs. sau pentru a descoperi oportunități secundare de plumb cu funcții de urmărire avansată.

Dacă sunteți în căutarea unei hrăniri pe termen lung, atunci ar trebui să luați în considerare apelul.

Caracteristici cheie:

 • Sistemul de campanie DRIP vă permite să construiți o automatizare robustă și scalabilă, în cazul în care luați legătura doar cu contactele atunci când sunt „gata de cumpărare”.
 • Urmărirea apelurilor surprinde toate apelurile de intrare și de ieșire cu date de contact asociate, inclusiv telefon, e -mail și adresă.
 • Sistemul de apelare a vânzărilor face ușor să rămâneți în contact cu oportunitățile dvs. prin apelarea automată a numerelor de telefon pentru dvs.
 • Sistemul de captare a apelurilor înregistrează automat toate apelurile de intrare și de ieșire cu date de contact asociate, inclusiv telefon, e -mail și adresă.
 • Sistemul de îmbogățire a plumbului actualizează automat informațiile de contact din CRM, deoarece oportunitățile sunt capturate sau actualizate.

prețuri:

Există două planuri de prețuri la ofertă:

 • Solo Advanced : 224 USD/lună. Aceasta este facturată la 1345 USD la fiecare șase luni.
 • Team Pro : 499 USD/lună. Aceasta este facturată de 2.995 USD la fiecare șase luni.

2. CallRail.

Cel mai bun pentru simplitatea de urmărire a apelurilor.

calrail este excelent pentru a ajunge la a ajunge la Știți ce campanie generează apeluri telefonice.

Dacă compania dvs. oferă interacțiuni cu clienții de înaltă calitate, trebuie să urmăriți și să gestionați cu exactitate apelurile telefonice.

În plus, dacă sunteți în căutarea unui software de urmărire a apelurilor care este simplu de utilizat și oferă informații despre care dintre campaniile dvs. de marketing digital conduc apeluri telefonice, atunci această platformă este o alegere excelentă.

CallRail oferă informații detaliate despre fiecare apel, inclusiv ce campanie a generat apelul, ce cuvinte cheie au fost utilizate și cât timp a durat apelul.

Cu urmărirea și raportarea fluxului de apeluri robuste de la CallRail, puteți păstra degetul pe pulsul eforturilor dvs. de marketing și puteți lua decizii bazate pe date pentru a vă îmbunătăți ROI.

Analitica lor vă permite, de asemenea, să vă scufundați în eficacitatea fiecărei campanii de marketing, astfel încât să vă puteți optimiza cheltuielile, după cum este necesar.

Caracteristici cheie:

 • CallRail urmărește toate apelurile telefonice primite și ieșite pentru a vă oferi informații detaliate despre campaniile de marketing care conduc apeluri telefonice.
 • Puteți mapa direct ce anunț sau cuvânt cheie a dus la un apel telefonic folosind integrarea CRM a CallRail, precum și API -ul lor.
 • Cu o AI care transformă apelurile în transcrieri în timp ce selectează puncte cheie de date, CallRail oferă informații pe care niciun alt software de urmărire a apelurilor nu le poate.
 • Un centru de plumb oferă o imagine de ansamblu a tuturor activităților asociate cu un plumb, inclusiv vizitele site-ului web, înregistrările de apeluri și informațiile de contact.

prețuri:

Există diverse planuri de prețuri, cu caracteristici diferite, după cum urmează:

 • Urmărirea apelurilor : 45 USD pe lună
 • Analytics de marketing: 95 USD pe lună
 • Analitica conversației: 95 USD pe lună
 • suita de analiză: 145 USD pe lună

3. Urmărirea apelurilor HubSpot.

Cel mai bun pentru urmărirea gratuită a apelurilor.

 HubSpot HomePage

hubspot este bine cunoscut pentru urmărirea vizitelor site -ului web și a interacțiunilor prin e -mail, ceea ce o face o alegere excelentă pentru întreprinderile care doresc să urmărească fiecare interacțiune de marketing.

În ansamblu, HubSpot este o platformă cuprinzătoare concepută pentru a ajuta întreprinderile mici să crească.

Când vine vorba de software -ul lor de urmărire a apelurilor, aceasta este o soluție gratuită care vă oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a începe.

Funcția de urmărire a apelurilor HubSpot este un plus excelent la platforma lor de automatizare de marketing și oferă întreprinderilor capacitatea de a urmări fiecare interacțiune de marketing legată de astfel de apeluri.

Dacă doriți să acordați prioritate apelurilor dvs. de vânzări și să vă asigurați că vă conectați cu oportunitățile potrivite, atunci funcția de urmărire a apelurilor HubSpot este o alegere excelentă.

Puteți face chiar apeluri din browserul dvs., astfel încât să puteți urmări întreaga călătorie a clienților dintr -o singură interfață.

Caracteristici cheie:

 • Urmăriți vizitele site -ului web, interacțiunile prin e -mail și apelurile telefonice toate într -un singur loc.
 • Obțineți informații în timp real cu privire la modul în care se desfășoară campaniile dvs. de marketing.
 • Petreceți mai puțin timp făcând apeluri de vânzări prin prioritizarea unor oportunități care sunt cel mai probabil să se convertească.
 • Urmăriți și integrați apelurile dvs. de vânzări cu CRM -ul dvs. Hubspot.
 • Opriți introducerea manuală a datelor clienților și începeți să le importați automat în hubspot – evitând greșelile în acest proces.

prețuri:

Urmărirea apelurilor HubSpot este un produs gratuit care oferă toate funcțiile de care trebuie să începeți.

4. Callfire.

Cel mai bun pentru interacțiunile cu clienții cu telefonul și textul.

Dacă sunteți în căutarea unui software de urmărire a apelurilor care să ofere posibilitatea de a utiliza atât mesaje text, cât și apeluri telefonice pentru a interacționa cu clienții, atunci Callfire este o alegere excelentă.

Acest software facilitează gestionarea tuturor interacțiunilor cu clienții într -un singur loc și oferă informații detaliate despre eficacitatea campaniilor dvs. de marketing.

Economisiți timp și bani valoroși folosind auto-diarul Callfire pentru a vă conecta cu mai multe oportunități în mai puțin timp.

Obținerea mai mult din lista de clienți este ușoară cu caracteristicile sofisticate de gestionare a apelurilor CallFire.

aveți, de asemenea, posibilitatea de a utiliza fie un număr local, fie de a merge internațional pentru a vă urmări campaniile de marketing.

În plus, cu o analiză robustă, puteți măsura succesul campaniilor dvs. de marketing și vă puteți îmbunătăți ROI.

În cele din urmă, utilizați cod lung combinat cu SMS pentru a ajunge la mai multe perspective și clienți.

Caracteristici cheie:

 • Fluxuri de lucru activate cu SMS vă permit să utilizați atât apeluri text, cât și telefon pentru a interacționa cu clienții.
 • Perspective detaliate despre performanța campaniilor dvs. de marketing înseamnă că puteți urmări toate valorile critice.
 • Obțineți notificări personalizate pe e -mailul sau dispozitivul mobil pentru a vă asigura că nu pierdeți niciodată un apel.
 • Înregistrați orice apel de intrare și accesați -l mai târziu din contul dvs.

prețuri:

cu o opțiune de plată ca și-a plecat începând de la 6c pe minut/text, puteți alege să plătiți pe utilizare.

altfel, acestea sunt opțiunile lunare de prețuri:

 • lite : $ 99
 • Startup : $ 199
 • Grow : 299 $
 • pro : $ 599

5. Invoca.

Cel mai bun pentru procesele de marketing de automatizare.

invoca (fosta Dialogtech) poate Ajutor în diverse situații.

Această soluție de urmărire a apelurilor v -a acoperit de la marketing la vânzări și comerț electronic la experiența clienților.

Cu atribuirea și inteligența apelurilor în timp real, veți putea lua decizii mai inteligente cu privire la campaniile dvs. de marketing.

Puteți utiliza, de asemenea, software -ul pentru a automatiza procesele de marketing, cum ar fi segmentarea clienților folosind demografii specifice și hrănirea de plumb.

În plus, puteți obține o vedere completă a călătoriei clientului dvs. cu posibilitatea de a urmări apelurile de intrare și de ieșire.

Caracteristici cheie:

 • Obțineți 1: 1 atribuire pentru fiecare apel și cunoașteți exact ce canale de marketing conduc rezultatele.
 • Automatizarea proceselor de marketing, cum ar fi segmentarea clienților și nutriția de plumb.
 • Optimizarea media vă permite să urmăriți atât apeluri de intrare, cât și de ieșire.
 • Asigurarea automată a calității pentru a vă asigura că fiecare apel este de cea mai înaltă calitate.
 • Un sistem de recuperare a vânzărilor pierdute vă va permite să recuperați clienții care nu s -au convertit.

prețuri:

 • pro : pentru cei care doresc să folosească AI Intelligence pentru a -și automatiza marketingul
 • Enterprise : Pentru companiile care doresc să profite la maxim de analize și caracteristici
 • elite : pentru a lua experiențe online și offline și le -a legat împreună

Când vine vorba de prețurile reale, va trebui să vorbiți cu echipa lor de vânzări pentru mai multe informații.

6 .Callsource.

Cel mai bun pentru urmărirea online și offline.

apeluri de apel oferă un 99.999 % server de funcționare, astfel încât să puteți fi sigur că apelurile dvs. sunt urmărite în fiecare moment.

Cu diverse niveluri oferite, puteți alege pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.-de la un singur număr la urmărirea apelurilor la nivel de întreprindere.

Puteți lega, de asemenea, marketingul dvs. de apeluri cu SEO pentru a crea o strategie de marketing holistică.

Cu funcții care ajută la testarea A/B și înregistrarea apelurilor, puteți fi sigur că veți beneficia la maxim de datele dvs. de apel.

În cele din urmă, inserarea dinamică a numărului (DNI) folosește și numere de urmărire a apelurilor pentru a identifica sursa unui plumb – fie că a venit dintr -o sursă online sau offline.

Caracteristici cheie:

 • Crește -ți ROI -ul înțelegând care funcționează eforturile de marketing.
 • Testarea A/B pentru a vedea ce funcționează și ce nu este.
 • Inserție dinamică a numărului (DNI) pentru a identifica sursa unui plumb.
 • Gestionați oportunitățile și ciclurile de vânzări cu tabloul de bord de oportunitate.
 • Capturarea automată a conducătorilor în timp ce vizitatorii răsfoiesc site -ul dvs. web sau alte canale de marketing.

prețuri:

Programează o demonstrație pentru a afla mai multe despre planurile lor de prețuri și despre ofertele de apeluri de apeluri.

7. ActiveMand.

Cel mai bine pentru începerea rapidă.

activemand permite întreprinderilor să urmărească nu să urmărească Doar apeluri telefonice – dar ajută și la obținerea telefonului în primul rând.

urmărind ce pagină web, campanie, anunț sau chiar cuvânt cheie conduc apelul telefonic, puteți înțelege mai bine cum să alocați bugetul dvs. de marketing.

Puteți utiliza, de asemenea, software -ul lor pentru a urmări alte canale de implicare a clienților, cum ar fi chat -ul și e -mailul.

În plus, vă puteți conecta chiar la canalele sociale și puteți obține o vedere completă a călătoriei clientului.

Abilitatea de a începe în mai puțin de un minut este unul dintre punctele cheie de vânzare ale ActiveMand.

Caracteristici cheie:

 • KPI -uri personalizate vă arată cum se desfășoară eforturile dvs. de marketing.
 • Executați rapoartele programate pentru a obține informații despre modul în care marketingul dvs. funcționează.
 • Creați o vedere completă a călătoriei clientului pe diverse canale.
 • Integrați -vă cu diverse canale, inclusiv Google ADS PPC, Analytics, Fișe și anunțuri Facebook, pentru a înțelege complet eficiența eforturilor dvs. de marketing.
 • Etichetă albă contul dvs. ActiveMand pentru a-l face pe al tău.

prețuri:

cu urmărirea apelurilor oferite gratuit, există diverse opțiuni disponibile:

 • Urmărirea apelurilor : gratuit
 • e -mail marketer : 15 USD pe lună
 • marketer de afaceri mici : 69 USD pe lună
 • marketer corporativ : 199 $ pe lună

Alte aplicații software de urmărire a apelurilor care nu sunt menționate în acest ghid includ Convirza, Marchex, Ringba, WhatConverts, Salesforce și Phonexa.

Ce sunt aplicațiile software de urmărire a apelurilor?

Aplicații software de urmărire a apelurilor ajută întreprinderile să urmărească și să analizeze apelurile telefonice.

prin monitorizarea punctelor cheie de date, cum ar fi durata, ID -ul apelantului, locația și cuvintele cheie utilizate, companiile pot înțelege mai bine care sunt eforturile de marketing rezultate.

Urmărirea apelurilor poate automatiza, de asemenea, procesele de marketing, cum ar fi segmentarea clienților și nutriția de plumb.

Nu numai că urmărirea vă va ajuta să vă ajutați să înțelegeți mai bine călătoria clientului dvs., dar vă poate îmbunătăți și rentabilitatea de marketing.

Înțelegând ce canale conduc cele mai multe apeluri telefonice, întreprinderile își pot aloca bugetul de marketing mai eficient.

Impactul urmăririi apelurilor pe ROI

Beneficiul pe care furnizorii de software de urmărire oferă proprietarilor de afaceri vine în date grele. Proprietarii pot vedea cât de mult aduce fiecare dolar de marketing și de unde provine.

ROI (rentabilitatea investițiilor) este întotdeauna o preocupare pentru proprietarii de afaceri și pe bună dreptate.

Folosind aceste aplicații, se poate pune un număr de ROI pe cablurile generate din surse diferite folosind software de urmărire a apelurilor.

Acest lucru oferă proprietarilor o mai bună înțelegere a cărora sursele de plumb sunt cele mai profitabile pentru a investi mai mulți bani în marketingul lor.

În plus, o caracteristică pe care o poate oferi multe software de urmărire a apelurilor este urmărirea cuvintelor cheie.

Acest lucru oferă companiilor capacitățile de urmărire pentru a vedea ce reclame sunt făcute clic pe și care sunt rezultate în apeluri telefonice.

Acest nivel de detaliu permite o optimizare mai precisă și un ROI mai mare.

Integrări de urmărire a apelurilor

Echipele de vânzări și marketing pot utiliza software de urmărire a apelurilor pentru a se integra cu Google Analytics și ADS (printre alte canale).

Acest lucru permite întreprinderilor să vadă ce cuvinte cheie conduc apelurile telefonice și ce campanii au ca rezultat cele mai multe conversii.

În plus, capacitatea de a se integra cu instrumente SEO, canale de social media și alte platforme de urmărire a apelurilor oferă întreprinderilor o viziune holistică a călătoriei clientului lor.

Acest lucru ajută la pictarea unei imagini mai precise a ceea ce funcționează și a ceea ce trebuie îmbunătățit.

Diverse analize de apeluri pot proveni și din campanii online și offline, oferind proprietarului afacerii o înțelegere mai completă a unui proces eficient de păstrare a clienților.

Caracteristici ale unui software excelent de urmărire a apelurilor

Următoarele caracteristici sunt ceea ce cred că alcătuiesc un software excelent de urmărire a apelurilor.

Răspuns automatizat de mesagerie vocală interactivă

Una dintre caracteristicile esențiale ale unui software excelent de urmărire a apelurilor este un răspuns vocal interactiv automat.

Acest lucru permite apelanților să fie direcționați automat către persoana sau departamentul potrivit, ceea ce economisește timp și frustrare pe ambele capete.

Această caracteristică permite, de asemenea, întreprinderilor să își gestioneze mai bine resursele, deoarece apelurile pot fi dirijate automat către membrul echipei corespunzător pe baza disponibilității lor.

rutare inteligentă a apelurilor

O altă caracteristică esențială a software -ului excelent de urmărire a apelurilor este rutarea inteligentă a apelurilor.

Acest lucru permite întreprinderilor să gestioneze mai bine apelurile primite, direcționându -le către cel mai potrivit membru al echipei sau departament.

rutarea inteligentă a apelurilor poate ajuta, de asemenea, întreprinderile să se ocupe de anchetele de servicii pentru clienți mai eficient.

numere fără taxă

Un software excelent de urmărire a apelurilor ar trebui să ofere numere fără taxă ca una dintre caracteristicile sale.

Acest lucru oferă întreprinderilor o imagine profesională și ajută să se asigure că clienții lor nu sunt taxați pentru apel.

În plus, numerele gratuite pot ajuta întreprinderile să urmărească de unde vin apelurile lor.

Unele companii oferă, de asemenea, numere internaționale fără taxă, care pot ajuta întreprinderile să urmărească apelurile din întreaga lume.

Inteligență de conversație

Inteligența conversației este o caracteristică care ajută întreprinderile să înțeleagă întreaga conversație care a avut loc în timpul unui apel telefonic.

Această caracteristică poate ajuta la înțelegerea sentimentului clienților și la identificarea potențialelor oportunități.

Urmărirea apelurilor de cuvinte cheie

Urmărirea apelurilor la nivel de cuvinte cheie este o caracteristică care permite întreprinderilor să urmărească numărul de apeluri telefonice generate de la un anumit cuvânt cheie și durata fiecărui apel.

Această caracteristică poate ajuta întreprinderile să înțeleagă mai bine ce cuvinte cheie sunt cele mai eficiente în conversii de conducere.

apeluri de înregistrare

Apeluri de înregistrare este o altă caracteristică esențială a software -ului excelent de urmărire a apelurilor.

Acest lucru permite întreprinderilor să revizuiască apelurile pentru a înțelege mai bine sentimentul clienților și pentru a identifica potențialele oportunități.

Mai mult, întreprinderile pot utiliza înregistrări de apeluri în scopuri de instruire și asigurare a calității.

Integrare cu instrumente de urmărire a apelurilor terțe părți

Dacă difuzați Google AD, știți că urmărirea conversiei este o parte masivă a procesului.

prin integrarea software -ului de urmărire a apelurilor telefonice cu Google AdWords, întreprinderile pot vedea ce anunțuri conduc apelurile telefonice și câte dintre aceste apeluri se transformă în vânzări.

În plus, integrarea cu alte software și instrumente terțe poate oferi întreprinderilor o viziune mai holistică a călătoriei clientului lor.

Acest lucru ajută la pictarea unei imagini mai precise a ceea ce funcționează și a ceea ce are nevoie de îmbunătățiri.

Urmărirea formei

Urmărirea formularelor este o caracteristică care permite întreprinderilor să urmărească numărul de apeluri telefonice generate din formularele online.

Acest lucru poate fi util în înțelegerea formularelor sunt cele mai eficiente în conducerea conversiilor.

Aplicații software de urmărire a apelurilor-FAQ

Cât de important este o interfață intuitivă în software-ul de urmărire a apelurilor?

O interfață intuitivă este importantă pentru orice software, dar este vital pentru software -ul de urmărire a apelurilor.

Acest tip de software este utilizat pentru a gestiona un volum mare de apeluri, astfel încât interfața trebuie să fie ușor de utilizat și de navigat.

Ce înseamnă IVR?

IVR înseamnă „Răspuns interactiv al vocii”. Este o caracteristică care permite întreprinderilor să interacționeze cu clienții lor prin prompturi vocale.

Acest lucru poate ajuta la gestionarea anchetelor de servicii pentru clienți.

Cum puteți urmări ratele de conversie folosind urmărirea apelurilor?

se poate urmări ratele de conversie măsurând numărul de apeluri telefonice care au ca rezultat o vânzare.

Întreprinderile trebuie să stabilească urmărirea conversiei în software -ul lor de urmărire a apelurilor pentru a face acest lucru.

Cum construiți o relație cu clienții prin telefon?

Construirea unei relații cu clienții prin telefon se poate face prin furnizarea de servicii excelente pentru clienți.

Aceasta înseamnă să -ți faci timp pentru a înțelege nevoile clientului și pentru a le aborda prompt.

În plus, întreprinderile ar trebui să urmeze clienții după ce au achiziționat pentru a se asigura că sunt mulțumiți de produs sau serviciu.

Înfășurați.

software -ul de urmărire potrivită ajută centrele de apel și serviciul pentru clienți să îmbunătățească productivitatea și performanța.

cu funcții de software de urmărire în evoluție constantă, asigurați -vă că urmăriți noile caracteristici care vă pot folosi și afacerea dvs.

pentru recapitulare, cea mai bună aplicație software de urmărire a apelurilor în acest moment sunt: ​​

 • callAction : Cel mai bun general pentru urmărirea apelurilor.
 • CallRail : Cel mai bun pentru simplitatea de urmărire a apelurilor.
 • Urmărirea apelurilor HubSpot : Cel mai bun pentru urmărirea gratuită a apelurilor.

Ați folosit vreodată software de urmărire a apelurilor?

Ce alte funcții ați dori să vedeți într -un software de urmărire a apelurilor?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Vrei să afli mai multe despre cele mai bune instrumente de afaceri pentru compania sau organizația ta?

Consultați postarea mea despre cel mai bun software de contabilitate chiar acum, care vă poate ajuta să vă mențineți finanțele sub control.

sau, dacă sunteți în căutarea unor noi instrumente de marketing care să vă ajute să vă dezvoltați afacerea, atunci asigurați-vă că consultați postarea mea despre cel mai bun software de automatizare de marketing chiar acum.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *