7 cei mai buni brokeri de afaceri din 2023 (Ghid final)

7 cei mai buni brokeri de afaceri din 2023 (Ghid final)

În timp ce există diverse idei de afaceri mici Puteți folosi pentru a începe propriul dvs. companie, construirea unei afaceri de la zero nu este niciodată ușoară.

Dacă decideți să începeți un business de comerț electronic , va trebui să înțelegeți ce produse să sursă, găsiți producătorii potriviți, precum și alte câteva lucruri învățate prin încercare și eroare.

Pe de altă parte, puteți evita toate aceste probleme și puteți cumpăra o afacere deja de succes.

În această măsură, diverși brokeri și site-uri web ajută la facilitarea cumpărarea și vânzarea de afaceri online .

Brokerii de afaceri adecvați se asigură că interesele dvs. sunt bine protejate atunci când cumpărați afaceri consacrate.

, de asemenea, îi ajută pe vânzători cu procesul de vânzarea unei afaceri < /a> și asigurați -vă că vor primi evaluarea corectă pentru afacerea lor.

Găsirea celui mai bun broker de afaceri (indiferent dacă cumpărați sau chiar dacă vindeți) poate fi o sarcină descurajantă, cu consecințe severe dacă faceți alegeri greșite.

În acest articol, voi enumera cei mai buni brokeri de afaceri pe care trebuie să -i iau în considerare.

Această listă vă va ajuta să înțelegeți ce brokeri puteți avea încredere și în ce servicii oferă.

Printre alți factori, examinez acești brokeri cu privire la:

 • expertiză.
 • Confidențialitate.
 • conexiuni.
 • Disponibilitate.
 • Record.
 • și multe altele.

Aceasta înseamnă că până la sfârșitul acestei postări, veți putea, de asemenea, să luați în considerare dacă sau dacă puteți parcurge acest proces singur.

Să intrăm corect în ea.

Care sunt cei mai buni brokeri de afaceri?

Următoarea este o listă cu cei mai buni brokeri de afaceri care trebuie luați în considerare acum.

1. Ieși de afaceri .

Cel mai bun broker general de afaceri.

Business iese companii de vânzare cu venituri de până la 50 de milioane de dolari pentru cumpărătorii drepți.

Cu un record de 90%+ rate de succes Când vine vorba de închidere, nu este de mirare că sunt foarte recomandate.

Echipa de la Business Ieșuri știe să obțină cel mai bun preț pentru clienții lor și va funcționa neobosit pentru a vă obține un dolar de top pentru afacerea dvs.

Cu o cunoaștere profundă a industriei despre nevoile cumpărătorului și vânzătorului, acestea vor putea să vă ajute să structurați o afacere care să răspundă nevoilor tuturor – asigurând o vânzare lină și de succes.

Puteți obține, de asemenea, o evaluare gratuită care se aruncă adânc în valoarea afacerii dvs. >

Dacă doriți cel mai bun rezultat posibil atunci când vă vindeți afacerea, atunci ieșirile de afaceri ar trebui să fie brokerul dvs.

Caracteristici cheie:

 • Accesul la cumpărătorii vizați înseamnă că aveți o șansă mai bună ca afacerea dvs. să fie văzută de cumpărătorii care sunt de fapt interesați de ceea ce vindeți. Nu doriți să pierdeți timpul cu kickers de anvelope, așa că acesta este un aspect excelent de luat în considerare.
 • Marketingul de ultimă generație asigură că listarea dvs. va arăta excelent și va fi extrem de vizibilă. Acest lucru este important pentru că doriți cât mai mulți oameni să vă vadă listarea.
 • Prețuri transparente și fără riscuri înseamnă că știți ce plătiți în avans și nu există taxe ascunse.
 • O evaluare gratuită este o modalitate excelentă de a înțelege ce merită afacerea dvs.

Începeți cu ieșiri de afaceri .

2. brokerii de afaceri sinergici .

Cel mai bun pentru maximizarea prețului de vânzare .

brokerii de afaceri sinergici este un proeminent proeminent Fuziuni & amp; Compania de achiziții care cumpără firme cu vânzări anuale de 700.000 USD la 70 milioane dolari.

își apreciază clienții ascultând fiecare cuvânt rostit și fiecare întrebare pusă în întregul proces.

atunci, își ajută clienții să înțeleagă ce trebuie făcut.

oferă o consultație gratuită pentru a afla mai multe despre firma dvs. și recomandă un preț cerut dacă vă gândiți să îl vindeți.

Maximizați -vă prețul de vânzare angajând brokeri de afaceri Synergy pentru a vă ajuta să vă vindeți afacerea.

Nu percep taxe până când afacerea dvs. nu va fi vândută, iar apoi percep un procent din prețul de vânzare.

ca brokeri de afaceri din New York, New Jersey, Connecticut, Massachusetts, Pennsylvania, Texas, Louisiana și Nevada, sunt unii dintre cei mai buni furnizori de servicii de brokeri de afaceri.

De asemenea, vă ajută să creați un Plan de marketing cuprinzător care să aducă cei mai calificați cumpărători pentru afacerea dvs.

Caracteristici cheie:

 • Au versatilitatea și know-how-ul pentru a oferi serviciile potrivite în moduri care se potrivesc nevoilor dvs.
 • Expertiza și conexiunile din industrie ale personalului lor le permit să ofere rezultate superioare pentru clienții lor.
 • Se specializează în servicii medicale, construcții, tehnologie, fabricație, transport și distribuție.

3. consilieri de afaceri transworld .

Cel mai bun pentru ajutor specializat.

consilieri de afaceri transworld reunește un O gamă largă de resurse pentru a vă ajuta să vă vindeți cu succes afacerea.

sunt unii dintre cei mai importanți consultanți din lume atunci când vine vorba de operațiunile de marketing și vânzări ale companiilor și au grijă de fuziuni, achiziții și francize.

Vânzarea companiei dvs. nu a fost niciodată mai ușoară decât să fiți în mâinile unui consilier de brand de la Transworld Business.

cu firma concentrându -se pe trei idei cheie – brokeraj de afaceri, consultanță în franciză și crearea de franciză – veți fi sigur că sunteți pe mâinile potrivite – atât dacă cumpărați sau vindeți .

Caracteristici cheie:

 • Indiferent dacă sunteți o afacere care se gândește la achiziții sau doriți să vă începeți firma sau franciza, acestea vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele.
 • Transworld Business Advisors oferă o gamă largă de servicii de consultanță în afaceri care ajută companiile să găsească noi cumpărători.
 • Antreprenorii care doresc să -și vândă compania fără să o vândă unei alte afaceri vor constata că există o mulțime de avantaje pentru a lucra cu echipa lor.
 • Invită -le experții să examineze cele mai acceptabile alternative pentru compania ta pe baza obiectivelor tale.

4. First Choice Business Brokers.

Cel mai bun pentru diligența cuvenită.

brokerii de afaceri pentru prima alegere Ajutați să reduceți la reducere specificul afacerii pe care doriți să o achiziționați.

Sunt o echipă de profesioniști cu peste 25 de ani de experiență în brokeraj de afaceri, fuziuni, achiziții și consultanță în franciză.

First Choice Business Brokers au o rețea extinsă de cumpărători și vânzători calificați în rețeaua lor.

ca atare, aceștia oferă o rețea mondială de profesioniști din vânzări care vă pot ajuta prin cumpărare sau vânzare.

au ajutat la vânzarea întreprinderilor în valoare de 8,5 miliarde de dolari prin listele lor de marketing , ceea ce înseamnă că, în calitate de brokeri de afaceri profesioniști, oferă atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor, comoditatea și expertiza unei rețele la nivel național.

vă puteți odihni ușor știind că brokerii lor profesioniști provin din diverse domenii, inclusiv contabilitate, drept, bancare, imobiliare și asigurări.

Indiferent de afacerea pe care doriți să o achiziționați sau să vindeți, puteți avea încredere că cei mai bine calificați profesioniști sunt acolo pentru a vă ajuta, cu interesul dvs. cel mai bun.

Caracteristici cheie:

 • Oferă proprietarilor de afaceri care doresc să -și vândă întreprinderile servicii de listare confidențială care asigură confidențialitatea și securitatea.
 • Oferă o gamă largă de resurse pentru a eficientiza procesul, inclusiv liste de verificare a diligenței, instrumente de analiză financiară și multe altele.
 • Toate birourile de primă alegere oferă servicii de evaluare experte și precise pentru a vă ajuta să determinați valoarea companiei dvs.
 • Acesta este un mare avantaj pentru proprietarii de afaceri care doresc să afle cât mai multe informații specifice despre compania lor și despre ce merită.

< /a> 5. Woodbridge International.

Cel mai bun pentru materiale de marketing

Woodbridge International a funcționat pentru mai mult decât 28 de ani, făcându-i unul dintre cei mai experimentați și mai lungi brokeri de afaceri din lume.

au o gamă largă de servicii și se ocupă de întreprinderi de toate dimensiunile.

În timp ce alte firme se concentrează exclusiv pe legăturile lor profesionale, ceea ce diferențiază Woodbridge International este faptul că își folosesc instrumentele de marketing pentru a contacta cel mai larg număr posibil de potențiali cumpărători.

facilitează o abordare competitivă de licitație cu binecuvântarea ta, care generează interes pentru afacerea ta și atrage mai mulți ofertanți.

Acest lucru poate duce la un preț de vânzare mai mare și la o potrivire potențial mai bună.

cu un proces de subscriere în primele 30 de zile, care reduce semnificativ șansele de surprize negative după finalizarea vânzării, Woodbridge International iese în evidență de alte firme.

cu accent pe furnizarea unei experiențe excepționale ale clienților, serviciul lor nu este pe locul doi.

Caracteristici cheie:

 • O rețea exclusivă de 6.600 de organizații de capital privat și 410.000 de întreprinderi strategice identifică rapid cei mai buni cumpărători potențiali.
 • Ei ajută la crearea unui videoclip de marketing pentru a -ți promova afacerea și a -ți face interesul potențialilor cumpărători.
 • Au un atelier de întâlnire de 2 zile pentru clienți pentru a le arăta cum să-și vândă afacerea în mod eficient.
 • colaborează cu clientul lor pentru a face tot posibilul pentru a asigura o vânzare de succes la cea mai mare valoare.

6. VR Business Brokers.

Cel mai bun pentru serviciul de clienți.

brokerii de afaceri VR a fost cu succes Găsirea cumpărătorilor potriviți și potrivindu -le cu întreprinderile ideale din diferite industrii de peste cinci decenii.

Reprezentarea apreciată este semnificația din spatele numelui lor, pe care se străduiesc să le ofere atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor.

oferă un mediu asemănător familiei în care clienții lor primesc servicii personalizate pentru clienți și consultanță pentru experți.

Recordul lor în vânzarea de afaceri private la valoarea justă de piață demonstrează angajamentul lor de a oferi servicii excelente și de a construi relații pe termen lung cu clienții lor.

Când doriți să cumpărați o afacere de succes, acestea oferă funcționalități de căutare avansate pe site -ul lor web care vă permite să începeți larg și să vă concentrați rapid pe compania ideală.

Practicile de afaceri deosebite ale companiei le -au ajutat să construiască relații solide cu o bază mare de clienți fideli de -a lungul anilor.

Caracteristici cheie:

 • Capacitatea avansată de căutare „de afaceri de vânzare” pe site -ul lor vă permite să filtrați după tipul de afaceri, intervalele de dimensiuni ale companiei, intervalele anuale de venituri, intervalele de câștiguri, precum și statul sau județul.
 • Oferă o analiză gratuită a valorii afacerii pentru a vă ajuta să înțelegeți ce merită afacerea dvs. înainte de a o enumera pe piață.
 • Când utilizați VR, primiți îndrumări adecvate, dar în cele din urmă ai un control complet asupra procesului de vânzare al afacerii tale.

< /a> 7. Achiziții Peterson.

Cel mai bun pentru evaluarea exactă a afacerilor.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "368" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20368%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" PETERSON APLICITĂRI DE PAMENȚĂ "CLASSE =" WP-IMAGE-202764 LAZINLOAD "SRCSET =" DATE: IMAGINE/SVG++ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20368%22%%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(Max-width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-194.jpeg 750w, https: // www. adamenfroy.com/wp-content/uploads/ Word-Image-194-300x147.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-194.jpeg ">

Peterson Acquisitions este un mic serviciu de achiziție de afaceri de achiziții de afaceri care servește firme din Statele Unite.

oferă o mare varietate de servicii, inclusiv evaluarea afacerilor, calificarea cumpărătorului, marketingul și negocierea de vânzare.

Dacă doriți să vă vindeți afacerea cu cel mai bun rezultat posibil, anumite lucruri trebuie luate în considerare, nu neapărat evident pentru proprietarul de afaceri fără experiență.

Achiziționarea întreprinderilor trebuie să fie gestionate cu atenție sau puteți ajunge la o potrivire subpar, care vă va diminua valoarea pe piață.

Peterson Acquisitions este dedicat să afle ce căutați și apoi să vă ajute să ajungeți acolo – inclusiv depășirea oricăror obstacole care ar putea să vă stea în cale.

Peterson Acquisitions are un fundal unic care se traduce printr-o aplicație din lumea reală pentru a ajuta proprietarii de afaceri ca și tu să-ți vândă compania.

Caracteristici cheie:

 • Achizițiile Peterson pot evalua performanța financiară a întreprinderilor și a non-profiturilor prin analiza afacerilor.
 • Ei pot ajuta, de asemenea, proprietarii de afaceri să -și tranziționeze compania pe o nouă piață.
 • Datele financiare corporative sunt utilizate de Peterson Acquisitions pentru a genera o analiză scrisă ușor de înțeles.
 • O evaluare a proprietății dvs. de către Peterson Acquisitions va fi efectuată, ceea ce vă va oferi o bună indicație despre ceea ce merită afacerea dvs.

Ce sunt brokerii de afaceri?

Brokerii de afaceri sau serviciile de brokeraj sunt definite ca o entitate care negociază fuziuni și achiziții între cumpărători și vânzători de afaceri, fie pentru o taxă, fie pentru o parte din veniturile vânzării.

Vânzarea afacerii dvs. poate fi extrem de profitabilă, dar transferul proprietății pe mâinile potrivite trebuie să fie făcută cu atenție. Brokerii de afaceri sunt acolo pentru a se asigura că acest lucru se întâmplă.

Acestea oferă, de asemenea, expertiză juridică crucială atunci când negociază tranzacții cu alte companii și parteneri viitori.

Este esențial să cunoaștem diferența dintre un broker de afaceri și un consilier (fuziune și achiziție).

Un M & amp; un consilier își oferă de obicei serviciile întreprinderilor mult mai mari, are finanțe mai complexe și se întâmplă de obicei în ochii publicului.

Brokerii de afaceri vor lucra de obicei cu întreprinderi care au dimensiuni medii sau mici și vor funcționa de câțiva ani.

Există, de asemenea, situații în care astfel de oferte se întâmplă în privat, departe de orice ar putea scufunda o afacere.

cu teama unui viitor necunoscut, făcând potențiali cumpărători sau vânzători să ezite atunci când efectuează tranzacții de afaceri, brokerii de afaceri pot ajuta la ameliorarea acestor temeri, oferind o viziune realistă a ceea ce să se aștepte de la oricare dintre părți.

De asemenea, furnizează:

 • Suport critic și sfaturi cu privire la diligența cuvenită.
 • Contracte de redactare înainte de data finală de semnare.
 • Obținerea celei mai bune valori posibile pentru compania unuia.

Brokerii de afaceri sunt esențiali pentru a se asigura că vânzarea sau achiziționarea afacerii dvs. merge cât mai bine posibil.

Utilizarea serviciilor lor vă face mai probabil să obțineți cea mai mare valoare pentru compania dvs.

De ce ar trebui să fiți conștienți atunci când alegeți un broker de afaceri?

Când alegeți un broker de afaceri, ar trebui să vă uitați la următoarele aspecte.

Un broker de afaceri ar trebui să fie autorizat și asigurat

În general, brokerii ar trebui să -și înregistreze licența la statul în care lucrează.

Acesta este un pas crucial înainte de a semna orice acord de brokeraj, așa că asigurați -vă că brokerul de afaceri ales este la curent cu licențele lor, inclusiv taxe și taxe.

Asigurați -vă că înțelegeți ce costuri suplimentare sunt adăugate la rata comisiei menționată de brokerul de afaceri ales.

Unii brokeri pot percepe o taxă forfetară, în timp ce alții adaugă rate procentuale sau alte taxe ascunse.

Este esențial să verificați dacă au licențe speciale, care ar putea varia în funcție de starea în care se întâmplă o tranzacție.

În timp ce verificați aceste articole ar putea părea un pas suplimentar, asigurați-vă că aveți de-a face cu brokerajul potrivit din start-go.

Un broker de afaceri ar trebui să înțeleagă bine afacerea dvs.

Vânzările de afaceri pot fi complexe. Nu numai că trebuie să găsiți cumpărătorul potrivit, dar trebuie să vă asigurați că termenii acordului sunt benefici pentru ambele părți.

Brokerul dvs. de afaceri ar trebui să vă înțeleagă bine afacerea și să -și comunice valoarea celor care pot cumpăra compania.

Brokerul potrivit ar trebui să identifice, de asemenea, eventualele probleme în timpul procesului de vânzare, informații care vin prin cunoașterea industriei dvs.

Nu doriți un broker de afaceri care să vă pună compania pe piață și să spere la cele mai bune.

Ar ajuta dacă ai avea pe cineva care să lucreze activ în numele tău și să îți obțină cea mai bună ofertă posibilă.

Lucrul cu un broker de afaceri bun poate însemna diferența dintre obținerea unui preț corect pentru compania dvs. și a nu obține nimic deloc.

De exemplu, dacă aveți de -a face cu imobiliare comerciale, aveți nevoie de un broker care vă poate ajuta să obțineți cel mai bun preț pentru proprietatea dvs.

același lucru se aplică în orice altă industrie.

Un broker de afaceri ar trebui să poată oferi referințe și exemple de oferte anterioare

Brokerii de afaceri doresc să lucreze cu întreprinderi profitabile și cu cerere mare.

O modalitate excelentă de a identifica aceste companii este prin obținerea de trimiteri de la cei mai recenți clienți.

Unii dintre acești clienți pot fi, de asemenea, dispuși să împărtășească mărturii sau studii de caz despre modul în care acel anumit broker de afaceri i -a ajutat să sigileze acordul asupra companiei lor.

Acest lucru ar putea fi de mare ajutor pentru a vă ajuta să vă gândiți atunci când alegeți un broker de afaceri potrivit pentru nevoile dvs.

Listele de afaceri vă pot oferi o idee despre câte companii au ajutat să vândă, dar asigurați -vă că acestea sunt atât de succes, cât și de profitabile.

ar ajuta dacă ai lua legătura și cu unele dintre referințele lor.

Majoritatea brokerilor de afaceri vă pot oferi câteva nume și date de contact pentru a vorbi direct cu clienții precedenți.

Dacă da, nu vă fie frică să întrebați despre experiențele acestor clienți din trecut pe tot parcursul procesului.

Dacă nu doresc să împărtășească nicio informație sau dacă majoritatea clienților precedenți le -au oferit un rating teribil, este probabil momentul să luăm în considerare o altă opțiune.

Un broker de afaceri ar trebui să fie experimentat

Top Business Brokers au multă experiență în domeniu.

Acest lucru vine cu multe avantaje, inclusiv să fii la curent cu ultimele tendințe, să știi cum să îți comercializezi afacerea și să înțelegi procesul legal complicat implicat în vânzarea întreprinderilor.

O firmă de brokeraj ar trebui să ofere, de asemenea, informații valoroase despre ceea ce caută cumpărătorii și cum să facă compania dvs. cât mai atractivă.

Cu cât este mai experimentat brokerul dvs. de afaceri, cu atât este mai probabil ca aceștia să vă poată găsi un cumpărător adecvat și să închidă rapid afacerea.

Un broker de afaceri ar trebui să fie disponibil

Brokerii de afaceri vă pot ajuta în multe feluri, inclusiv pregătirea companiei dvs. pentru vânzare, comercializarea acesteia către potențiali cumpărători și negocierea prețului.

ar ajuta dacă ai avea pe cineva care să răspundă la întrebările tale prompt, astfel încât să poți menține lucrurile în mișcare.

ar putea întârzia totul dacă durează zile sau chiar săptămâni pentru a se întoarce la tine.

brokerul dvs. de afaceri ar trebui să fie acolo pentru dvs. pe parcursul întregului proces pentru a ști exact ce se întâmplă în orice moment.

Aceasta include explicarea obligațiilor legale și vă ajută să pregătiți documente precum contracte de cumpărare, formulare care nu dezvăluie și contracte de vânzare.

Dacă cumpărați o afacere, brokerii de afaceri buni își vor oferi serviciile în mod continuu după ce va avea loc vânzarea.

Acest lucru vă asigură că vă pot ajuta să treceți la noul dvs. rol de proprietate.

Un broker de afaceri ar trebui să fie de partea ta

Nu doriți să lucrați cu un broker de afaceri care are doar interesele lor în minte și va spune „da” nimănui, chiar dacă nu este în interesul dvs.

Un broker de afaceri bun ar trebui să vă pună nevoile mai întâi (atunci când are sens pentru tranzacția de afaceri) și să nu vă grăbească să luați o decizie care să vă poată dăuna.

ar trebui, de asemenea, să caute potențialii cumpărători care să se potrivească companiei dvs. și să le ofere toată documentația necesară pentru a decide dacă va merge sau nu înainte de achiziție.

Dacă se concentrează pe vânzarea companiei dvs. fără a lua în considerare valoarea sa pe termen lung și maximă, atunci acest lucru ar putea duce la probleme severe în linie.

În timp ce este de înțeles că majoritatea proprietarilor de afaceri doresc să obțină cel mai bun preț posibil de la vânzarea unei afaceri, trebuie să ia în considerare și faptul că brokerul de afaceri va lua un comision de la vânzare.

[

În caz contrar, ai putea fi pentru o surpriză urâtă atunci când trece tranzacția.

Un broker de afaceri ar trebui să aibă o strategie pe termen lung

Deși este esențial să obțineți cea mai bună ofertă posibilă pentru compania dvs., există mai multe de luat în considerare decât doar marjele de profit.

până la urmă, dacă doriți să vă retrageți sau să părăsiți industria permanentă, atunci trebuie să vă gândiți la ce se află în față.

Lucrul cu cineva care îți înțelege obiectivele și are o experiență vastă în crearea de planuri de tranziție de succes vă va oferi mult mai multă liniște sufletească pe termen lung.

În mod ideal, ar trebui să poată oferi o perspectivă asupra diferitelor strategii de ieșire și a beneficiilor fiecăruia.

Acest lucru va face mult mai ușor să luați o decizie finală cu privire la momentul în care să vindeți.

Chiar dacă doriți să lucrați în afacerea dvs. într -un rol limitat după vânzare, o strategie de ieșire este încă esențială.

Când va veni momentul, veți putea lăsa știind că totul este sub control.

O notă despre Asociația Internațională a Brokerilor de Afaceri

Asociația internațională de brokeri de afaceri ( IBBA) este o organizație profesională pentru brokerii de afaceri.

au un cod de etică pe care toți membrii trebuie să -l urmeze și se știe că iau măsuri împotriva celor care încalcă aceste reguli.

puteți verifica dacă aveți sau nu de -a face cu un membru IBBA vizitând site -ul lor.

Să presupunem că un broker de afaceri pe care îl considerați că nu este membru al asociației.

În acest caz, nu înseamnă că nu sunt etice, dar merită să fii prudent atunci când lucrezi cu cineva în afara acestui grup.

În plus, IBBA oferă cursuri și examene online, astfel încât brokerii de afaceri să își poată construi cunoștințele și să dezvolte abilități profesionale.

Dacă puteți găsi un broker de afaceri de succes, care este și membru IBBA, acesta ar fi ideal.

Înfășurați.

Găsirea unui broker de afaceri potrivit poate fi o sarcină descurajantă, dar merită să vă luați timp pentru a vă face cercetarea.

urmând aceste sfaturi, veți fi într -o poziție mult mai bună pentru a găsi pe cineva care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

În rezumat, cei mai buni brokeri de afaceri în acest moment sunt: ​​

Ținând cont de factorii de mai sus, ar trebui să găsiți brokerul de afaceri perfect pentru nevoile dvs.

Crezi că am ratat vreunul dintre brokerii de afaceri de top? Vă rog să mă anunțați în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Dacă doriți ca afacerea dvs. să aibă succes, trebuie să aveți un plan de afaceri solid.

software de planificare a afacerilor vă poate ajuta să vă oferiți exact asta.

În plus, dacă doriți să vă asigurați că vă conduceți afacerea în mod eficient, iată o listă cu cele mai bune software de gestionare a fluxului de lucru a lua în considerare.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *