7 cele mai bune uniuni de credit pentru afaceri mici din 2023 (conturi bancare clasate)

7 cele mai bune uniuni de credit pentru afaceri mici din 2023 (conturi bancare clasate)

cu ani în urmă, singurii oameni care s-ar gândi să se alăture unui Uniune de credit au fost cei cu împrumuturi pentru studenți. Cu toate acestea, lucrurile s -au schimbat dramatic în ultimii ani.

În zilele noastre, tot mai mulți antreprenori au în vedere uniunile de credit prin comerț cu nume mari și online Conturi bancare de afaceri , în special atunci când vine vorba de gestionarea finanțelor afacerii lor. Unele dintre avantajele pe care le oferă uniunile de credit sunt greu de obținut oriunde altundeva.

Desigur, doar pentru că numele instituției financiare are „uniune de credit” în ea, nu înseamnă că ar trebui să te bazezi doar pe primul pe care îl întâlnești.

Cele mai bune uniuni de credit pentru membrii întreprinderilor mici vor oferi combinația potrivită de ușurință, servicii și caracteristici.

În acest articol, voi explora cele mai bune uniuni de credit pentru întreprinderile mici în acest an. Până când terminați citirea, veți ști de ce aceste instituții sunt populare în rândul proprietarilor de întreprinderi mici și antreprenorilor din toată țara.

Să intrăm corect în ea.

Table des matières

Care sunt cele mai bune uniuni de credit pentru întreprinderile mici?

Următoarea este o listă de uniuni de credit care ies în evidență și pot oferi cele mai bune servicii pentru afacerea dvs.

1. America First Credit Union .

Cel mai bun pentru întreprinderile mici care au vânzări de volum redus până la mijlocii

America First Credit Union’s Contul de verificare a afacerilor este ideal pentru proprietarii de întreprinderi mici care doresc un cont procentual anual ridicat (APY), fără întreținere.

cu 250 de tranzacții gratuite în fiecare lună și o taxă de 0,15 USD pentru fiecare tranzacție dincolo de aceasta, este un fără creier de ce proprietarii de întreprinderi mici din toată țara adoră această instituție.

Acest tip de cont este perfect pentru întreprinderile mici care au nevoie de un loc unde să facă depozite de salarizare, să plătească facturile și să accepte plățile cardului de credit de la clienți.

Caracteristici cheie:

 • Limita de tranzacții gratuite ar putea fi suficientă pentru întreprinderile mici care nu se ocupă de volum mare.
 • Oferiți o taxă de tranzacție scăzută pentru întreprinderile care se scalează.
 • Acces ușor de accesat cardul de debit împreună cu linii suplimentare de credit, după cum este necesar.
 • Includerea unei vize de afaceri pentru a obține recompense pentru tranzacții de călătorie și online.

2. marina de credit federal .

Cel mai bine pentru a fi o uniune de credit care îi pasă de veterinari militari

navy federal union de credite are programe speciale dedicate proprietarilor de afaceri care sunt strâns legați de militari și de veteranii săi.

Conturile de verificare a afacerilor și economii sunt construite pentru întreprinderile mici, iar aceste conturi sunt minunate pentru a ajuta proprietarii de întreprinderi mici atât pentru prezent, cât și pentru viitor.

cardurile de credit oferite pentru a face simplă gestionarea cheltuielilor de afaceri cu tarife și recompense competitive care vor face întregul proces profitabil pentru toți cei implicați.

Caracteristici cheie:

 • Creșteți puterea de cumpărare a afacerii dvs. cu APR de 5,9%.
 • Câștigați 1x puncte pe dolar cheltuit în afacerea dvs.
 • Puteți economisi până la 15% la achizițiile de afaceri calificate de la comercianții participanți.

3. uniune digitală de credit federal .

Cel mai bine pentru controlul sumei de bani cheltuie organizația dvs.

union digital federal credit vă oferă diverse opțiuni de împrumut atunci când vine vorba de obținerea capitalului dvs. de afaceri mici.

Cu capacitatea de a vă elibera cu un Visa Platinum de afaceri sau cu un Business Visa Platinum Plus, veți putea obține carduri nelimitate de la acest creditor care au numere de cont diferite și limite de credit.

Aceasta înseamnă că veți putea să vă controlați și să gestionați finanțele atunci când vine vorba de cheltuielile cu angajații.

au, de asemenea, proceduri în vigoare, dacă doriți să cumpărați un vehicul de afaceri sau chiar echipamente de afaceri. Toate acestea pot fi făcute fără a fi nevoie de o mulțime de documente, ceea ce duce la a se ridica și a funcționa în cel mai scurt timp.

Caracteristici cheie:

 • Obțineți finanțare pentru împrumuturi auto auto sau echipamente cu proceduri care sunt în conformitate cu tipul de active pe care intenționați să le cumpărați.
 • Aplicați pentru carduri de credit de afaceri care vin cu conturi și limite diferite, în funcție de cât de mult capital aveți nevoie.
 • Folosiți calculatorul lor ușor pentru a gestiona împrumuturile pentru afaceri și înțelegeți cât puteți împrumuta în situația dvs. actuală.

4. Blue Federal Credit Union.

Cel mai bine pentru a fi aprobat printr-un simplu proces de cerere.

uniunea de credit federal albastru este mare Când vine vorba de securitate pentru un împrumut comercial cu taxe mai mici.

Fie că sunteți în căutarea împrumuturilor ipotecare comerciale, a împrumuturilor pentru vehicule, a împrumuturilor pe termen, de linii de credit, a împrumuturilor pentru construcții sau chiar a împrumuturilor pentru echipamente, veți primi un împrumut adaptat nevoilor afacerii dvs.

Ca proprietar de afaceri (sau chiar pe cineva în management), este ușor să fii aprobat pentru orice tip de împrumut prin intermediul procesului lor de cerere simplă.

Prin Centennial Lending, care este un partener de creditare al Blue Federal Credit Union, veți putea obține unele dintre cele mai bune rate ale dobânzii, ajutându -vă să reduceți plățile principale la oricare dintre împrumuturile dvs.

Acest lucru va facilita gestionarea împrumuturilor care sunt garantate împotriva activelor dvs.

Caracteristici cheie:

 • mai mult de 100 de ani de experiență combinată de creditare comercială, astfel încât să puteți fi sigur că afacerea dvs. este pe mâini bune.
 • Experții în împrumuturi vor face diferența atunci când vine vorba de obținerea unui împrumut comercial care este adaptat nevoilor afacerii dvs.
 • Flexibilitatea și termenii competitivi sunt o necesitate atunci când vine vorba de împrumuturi de afaceri și este ceva ce vă poate oferi Blue Federal Credit Union.

5. First Tech Credit Union.

Cel mai bine pentru a avea un cont de afaceri fără taxe lunare.

Prima uniune de credit tehnologică Nu percepe nicio taxă de analiză a contului, ceea ce înseamnă că veți putea configura un cont de verificare a afacerii pentru întreprinderile dvs. mici, chiar de la prima dată Deschideți un cont.

nu există taxe lunare implicate, asigurându -vă că mai mulți bani rămân în contul dvs. lună după lună

Perfect pentru proprietarii de afaceri care dețin o întreprindere mică, nu au nevoie de o capacitate mare de gestionare a numerarului și își pot permite să păstreze un echilibru de cel puțin 1000 de dolari în fiecare zi, contul simplu de verificare a afacerilor este o alternativă excelentă de luat în considerare și unul pe care îl aveți pe care îl faceți „Voi putea folosi în diverse scopuri.

Caracteristici cheie:

 • Fără taxe lunare dacă soldul rămâne peste 1000 USD, ceea ce înseamnă că veți putea economisi bani atunci când deschideți un cont de verificare a afacerii cu First Tech Credit Union.
 • Protecția împotriva fraudei este stabilită, astfel încât să puteți fi sigur că activele dvs. de afaceri sunt sigure.
 • Puncte de recompense sunt date pentru anumite activități și achiziții făcute prin contul dvs. Aceste puncte pot fi răscumpărate pentru a obține un depozit în numerar în contul dvs. de verificare a afacerii.
 • Depozitele online gratuite și plata facturilor vă fac ușor să economisiți timp, precum și bani.

6. CreditUnion1.

Cel mai bine pentru a ajuta diferite tipuri de afaceri să își atingă obiectivele.

credite1 oferă oferte Diverse tipuri de programe pentru antreprenori, inclusiv conturi de verificare a afacerilor, economii, carduri de credit și servicii de comercianți.

Cu contul lor de verificare a afacerilor, puteți accepta plăți de la clienți la o reducere de până la 95% a costurilor normale.

cu acces la aproape 30.000 de bancomate, precum și peste 5000 de sucursale disponibile pentru fiecare nevoie, CreditUnion1 va oferi întreprinderii dvs. mici impulsul de care are nevoie pentru a -și gestiona și atinge obiectivele financiare.

Caracteristici cheie:

 • Puterea de procesare de top este alocată atunci când vine vorba de acceptarea cardului de credit, ceea ce înseamnă că veți putea să funcționați rapid.
 • Politica lor scăzută a taxelor atunci când acceptă cardurile de credit este una dintre cele mai populare caracteristici pe care le place proprietarii de întreprinderi mici, ajutându -i să reducă cheltuielile.
 • Primește cel mai transparent preț al oricărei bănci sau uniune de credit de la bun început.

7. Consumatorii de credit Union.

Cel mai bine pentru a avea un cont de taxe fără sens, fără lunar.

consumatorii de credite de credite Oferă mai multe programe concepute cu întreprinderi mici în minte. Contul lor de verificare a afacerilor pentru libertate vine cu 100 de tranzacții gratuite. În plus, nu este nevoie de un sold minim pentru a evita o taxă lunară.

Alte programe, inclusiv verificarea afacerilor de putere și verificarea comercială alegere au mai multe funcții utile (inclusiv mai multe tranzacții gratuite) care vă permit să țineți pasul cu cerințele dvs. de afaceri.

Faptul că nu există taxe lunare de întreținere vă va permite să vă asigurați că fondurile afacerii dvs. vor fi sigure și disponibile atunci când este nevoie.

Caracteristici cheie:

 • Nu este necesar un sold minim în programul lor de pornire, ceea ce înseamnă că veți putea începe contul dvs. de verificare a afacerii cu ei, chiar dacă nu aveți o mulțime de fonduri disponibile.
 • [

 • O structură simplă a taxelor înseamnă că veți putea controla cheltuielile contului dvs. în mod eficient.
 • Puteți alege între diferite tipuri de verificări pentru întreprinderile dvs. mici, în funcție de nevoile dvs. specifice.

Alte uniuni de credit care nu sunt menționate în acest post pe care ar putea dori să le luați în considerare să includă Administrația Națională a Uniunii de Credit și Tech Federal Credit Union.

Ce sunt uniunile de credit pentru întreprinderile mici?

Un cont de afaceri de uniune de credit este un tip de cont pe care îl puteți deschide ca proprietar de afaceri, singura diferență fiind faptul că nu este gestionat de o bancă. Sindicatele de credit sunt una dintre acele moduri alternative de a face față nevoilor dvs. financiare ca proprietar de afaceri și asigurați -vă că obțineți toate avantajele și caracteristicile necesare pentru ca afacerea dvs. să prospere.

Uniunile de credit oferă, de obicei, diferite tipuri de mici verificarea afacerilor Conturi , conturi de economii, împrumuturi, carduri de credit sau servicii de afaceri pentru a vă ajuta să faceți mai mult cu finanțele dvs. de afaceri mici.

pot furniza chiar și alte tipuri de servicii suplimentare, inclusiv 401k planuri, comercială comercială împrumut imobiliar Finanțare și multe altele.

Pe scurt, având un cont de uniune de credit pentru mica dvs. afacere vă va permite să luați controlul complet asupra modului în care gestionați finanțele afacerii dvs. în timp ce economisiți bani în proces.

Caracteristici de căutat atunci când alegeți contul de afaceri de uniune de credit de credit

Următoarele sunt unele dintre cele mai importante caracteristici pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când căutați un cont de uniune de credit.

Cheltuieli implicate în contul

Una dintre cele mai bune caracteristici pe care le veți găsi în majoritatea conturilor de afaceri de uniune de credit este contul lor de verificare gratuit.

Chiar dacă alte tipuri de conturi de verificare pot fi mai ieftine pe hârtie, alegeți conturi care nu necesită taxe de sold minime, împreună fără taxe lunare de întreținere. Ambele se asigură că afacerea dvs. va economisi mulți bani lună după lună.

De obicei, singurul lucru care este necesar de la dvs. este o formă de depunere directă sau transfer ACh în fiecare lună și apoi vă puteți bucura de toate avantajele.

Conturi de economii de afaceri

Dacă doriți să vă asigurați că întreprinderea dvs. este întotdeauna profitabilă, cel mai bun loc pentru a începe este să lăsați deoparte bani pentru investiții viitoare.

Fiecare tip de cont vine cu beneficii și riscuri diferite, dar, în general, cea mai bună modalitate de a vă asigura că fondurile afacerii dvs. sunt sigure și gata atunci când este nevoie este pur și simplu o sumă adecvată de bani disponibilă în acest scop.

Un cont de economii de afaceri poate veni cu beneficii suplimentare care nu se regăsesc într -un cont obișnuit de economii.

De exemplu, ratele dobânzii pot fi mai mari, iar depozitele dvs. vor fi asigurate și de Asociația Națională a Uniunii de Credit , care este una dintre cele mai importante uniuni de credit disponibile pentru întreprinderile mici.

Cont de economii de afaceri la o uniune de credit bună vă permite să preluați controlul complet asupra modului în care fondurile dvs. sunt gestionate, în timp ce vă asigurăm că sunt în siguranță.

Conturi de economii de piață monetară

Dacă doriți să obțineți un profit mai mult în afacerea dvs., atunci un cont de piață monetară poate fi soluția de care aveți nevoie. Spre deosebire de alte tipuri de conturi de economii bancare, aceste tipuri de conturi vă permit să accesați toate fondurile dvs. în orice moment fără taxe de penalizare.

Cu toate acestea, acestea necesită, de obicei, un depozit minim mai mare (decât alte tipuri de conturi), cu rate ale dobânzii relativ mai mari. Dacă sunteți bine cu acest compromis, atunci acest tip de cont cu un sindicat de credit ar putea fi ceva de luat în considerare.

banca mobilă

Puteți accesa întotdeauna verificarea afacerii dvs. de uniune de credit online, dar opțiunea de a utiliza diverse aplicații mobile este întotdeauna plăcută mai ales atunci când aveți de -a face cu sarcini comune, cum ar fi plata facturilor sau gestionarea fluxurilor de numerar.

Unele dintre cele mai bune conturi de verificare a afacerilor vă vor oferi câteva aplicații bancare mobile ușor de utilizat pe smartphone -uri sau tablete. Acest lucru vă va permite să vă gestionați fondurile de oriunde în orice moment cu ușurință.

împrumuturi pentru afaceri mici

Unele uniuni de credit au programe de împrumut pentru afaceri mici (similare cu cele oferite de Administrarea întreprinderilor mici – a.k.a. împrumuturi SBA) care sunt furnizate pentru membrii rețelei lor.

Beneficiile utilizării acestor tipuri de împrumuturi includ anumite scutiri fiscale și rate de dobândă scăzută care pot fi rambursate pe o perioadă îndelungată. Deși există o mulțime de alte opțiuni de finanțare, este întotdeauna mai bine să aveți o opțiune de rezervă în cazul în care nevoile dvs. de numerar sunt mai mari decât se aștepta.

Asigurați-vă doar că împrumuturile pe care intenționați să le luați sunt reglementate de ncua , asigurându -vă că aveți o plasă de siguranță în cazul în care lucrurile merg prost.

Reduceri pentru membri

Deoarece uniunile de credit sunt disponibile pentru diverse grupuri de oameni, majoritatea vor oferi reduceri și alte beneficii care vă pot interesa deosebit.

De exemplu, acestea pot oferi anumite avantaje de cont de verificare sau chiar oferte speciale și beneficii la întreprinderile conexe care oferă servicii particulare.

Având acces la astfel de promoții este întotdeauna un bonus frumos, mai ales atunci când vine vorba de o calitate îmbunătățită a serviciilor, ceea ce înseamnă că experiența dvs. bancară personală poate fi mult îmbunătățită.

Taxe de descoperit de cont

Taxele de descoperit de cont sunt considerate una dintre cele mai mari probleme pentru proprietarii de întreprinderi mici. În unele cazuri, aceste taxe pot fi extrem de mari și s -ar putea să sfârșiți să cheltuiți mult mai mult decât ați planificat inițial să faceți.

Când utilizați un cont de verificare a afacerii la o uniune de credit bună, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la taxele de descoperit de cont, deoarece pur și simplu nu vor apărea cu soldul dvs. reumplutat automat, dacă este necesar.

Cu toate acestea, este încă important pentru dvs. să păstrați întotdeauna o sumă adecvată de bani în contul dvs. doar în caz.

Cu toate acestea, în unele situații, pot exista alte taxe suplimentare pe care trebuie să le plătiți. De exemplu, cei care își depășesc adesea limitele lunare sau zilnice pot fi obligați să plătească anumite sume de taxe de tranzacție.

Aceste sume se pot adăuga rapid, astfel încât înțelegerea termenilor la care sunteți de acord atunci când semnați pe linia punctată este importantă.

securitate bancară online

Atunci când alegeți contul bancar de afaceri potrivit pentru nevoile dvs., trebuie să luați în considerare întotdeauna dacă serviciul furnizat sau nu este sigur.

Deși uniunile de credit tind să facă tot posibilul pentru a păstra toți banii în siguranță, au existat situații în care au eșuat în trecut. În urma acestui fapt, oamenii au pierdut o parte din fonduri (sau toate).

Majoritatea uniunilor de credit vor oferi, de obicei, funcții de securitate de top care vă vor permite să utilizați diverse funcții online cu ușurință, asigurându-vă că informațiile dvs. personale sunt protejate în permanență.

Sindicate de credit și bănci tradiționale

În general, uniunile de credit au o mulțime de lucruri grozave de oferit. De exemplu, acestea tind să fie mai flexibile în ceea ce privește serviciile și beneficiile. În plus, acestea oferă, de asemenea, opțiuni bancare mobile convenabile pe care le puteți utiliza de oriunde și, în orice moment, cu ușurință.

Chiar dacă băncile tradiționale pot părea o opțiune mai sigură atunci când vine vorba de banii tăi, adevărul este că pot eșua în continuare.

În zilele noastre există o mulțime de uniuni de credit disponibile, dar nu toate pot garanta un nivel ridicat de calitate a serviciilor și nici nu au întotdeauna câteva avantaje speciale în mânecă.

fiind membru al uniunilor de credit, este posibil să aveți acces și la alte promoții și oferte care pot fi extrem de benefice pentru nevoile dvs.

De exemplu, unele dintre aceste uniuni oferă conturi de verificare gratuite sau chiar împrumuturi fără dobândă pentru anumite situații. Există o mulțime de oferte care permit membrilor să economisească bani în fiecare an, obținând în același timp servicii mai bune în același timp.

uniunile de credit au de obicei ratinguri impresionante privind serviciile pentru clienți, ceea ce trebuie să luați în considerare atunci când faceți o alegere. De asemenea, ei tind să acorde prioritate relațiilor pe termen lung cu membrii lor față de orice alt tip de decizii sau schimbări de afaceri.

uniuni de credit pentru întreprinderi mici-întrebări frecvente

Organizațiile nonprofit se califică pentru ajutor de la sindicatele de credit?

Majoritatea organizațiilor nonprofit se vor califica pentru ajutor de la uniunile de credit. Aceasta include utilizarea cardurilor de credit, care sunt la fel ca și cardurile de credit obișnuite și sunt raportate la principalii birouri majore.

În plus față de organizațiile nonprofit, există și startup Credit de afaceri cărți Pentru cei care sunt destul de noi în afaceri. Aceste carduri de credit pot oferi un impuls bine necesar acestor organizații, deoarece lucrurile încep să se extindă.

Care este importanța scorului de credit corect atunci când vine vorba de eligibilitatea de credit?

Scorul dvs. de credit este de obicei principalul lucru care va determina dacă veți putea sau nu să obțineți un anumit tip de împrumut particular de la o uniune de credit.

Dacă scorul dvs. este suficient de mare, vă puteți califica pentru rate mai bune și taxe mai mici, având în același timp șansa de a primi o linie de credit mai mare.

Ce este rutarea cardurilor de credit?

Numerele de rutare sunt utilizate pentru a identifica în mod unic instituțiile financiare care sunt asociate cu producția de carduri de credit, ACh și alte tranzacții bancare electronice.

Este important pentru că ajută rețelele să vă proceseze tranzacțiile, să vă găsească contul și să vă asigurați că aveți suficienți bani acolo pentru a face o achiziție atunci când este nevoie.

Ce dezvăluiri ar trebui să primesc înainte de a solicita un card de credit pentru afaceri mici?

Small carduri de credit de afaceri trebuie să vină cu mai multe dezvăluiri diferite Acest lucru vă poate ajuta să înțelegeți pentru ce vă înscrieți.

acestea pot include, dar nu se limitează la:

 • Ratele dobânzii la achiziții și avansuri în numerar
 • anumite tipuri de taxe percepute de bancă
 • Drepturile dvs. de consumator
 • și multe altele.

Care sunt liniile de credit de credit?

Liniile de credit de afaceri sau LOC vă permit să împrumutați o anumită sumă de bani în mod continuu. Afacerea dvs. este de așteptat să plătească această sumă în fiecare lună, cu dobândă pe deasupra.

Înfășurați.

În general, uniunile de credit pot fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să evite taxele bancare scumpe și să -și maximizeze economiile. După cum s -a discutat mai sus, aceste instituții oferă o mulțime de avantaje grozave care pot fi extrem de utile pentru proprietarii de afaceri.

pentru a recapata uniunile de credit de top pentru întreprinderile mici sunt: ​​

 • America First Credit Union : Cel mai bun pentru întreprinderile mici care au vânzări de volum redus până la mediu.
 • Navy Federal Credit Union : Cel mai bun pentru a fi o uniune de credit care îi pasă de veterinari militari.
 • digital federal Credit Union : Cel mai bun pentru controlul sumei de bani pe care îl cheltuie organizația.
 • Blue Federal Credit Union : Cel mai bun pentru a fi aprobat printr -un simplu proces de cerere.
 • First Tech Credit Union : Cel mai bun pentru a avea un cont de afaceri fără taxe lunare.
 • CreditUnion1 : Cel mai bun pentru a ajuta diferite tipuri de afaceri să își atingă obiectivele.
 • Union Credit pentru consumatori : Cel mai bun pentru a avea un cont de taxe fără prostii, fără a-l face.

Înțelegând exact ce poate oferi o sindicat de credit, veți putea alege alegerea corectă în ceea ce privește nevoile dvs. financiare.

Ce părere aveți despre uniunile de credit? Le -ai recomanda întreprinderilor mici? Anunță -mă în secțiunea de comentarii de mai jos.

citire ulterioară pe Adamenfroy.com: Gândiți -vă să faceți mișcări cu o afacere online? Iată cele mai bune locuri de cumpărat și Vindeți o afacere online chiar acum. În plus, dacă sunteți în proces de creare a unui plan de afaceri, aici sunt topul software și instrumente pentru planul de afaceri a lua în considerare.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *