Ce este un număr VoIP și ai nevoie de unul? 7 Beneficii cheie

Ce este un număr VoIP și ai nevoie de unul? 7 Beneficii cheie

Odată cu creșterea utilizării internetului, numerele VoIP au devenit mai populare.

După cum ați putea ști, VoIP reprezintă voce over Internet Protocol și este un serviciu de telefon care folosește conexiunea la internet în loc de o linie telefonică tradițională.

cu mai multe furnizori de VoIP Oferirea de funcții de înaltă calitate, inclusiv The the The Abilitatea de a au sisteme de linii cu mai multe telefoane Acest lucru susține creșterea afacerilor, nu este de mirare că numerele VoIP devin noul standard pentru comunicarea de afaceri.

Cu toate acestea, înainte de a se înscrie la un serviciu VoIP, este esențial să înțelegem avantajele cheie ale utilizării unui număr VoIP.

Acest ghid va explica ce este un număr VoIP și va evidenția motivele principale pentru care ar trebui să luați în considerare obținerea unuia.

Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

Ce este un număr de telefon VoIP?

Un număr de telefon VoIP este un număr de telefon care folosește tehnologia Voice Over IP pentru a plasa și primi apeluri printr -o conexiune la internet în loc de rețeaua tradițională de telefon fix.

Acest lucru înseamnă că numerele de telefon pentru afaceri VoIP permit întreprinderile să efectueze și să primească apeluri folosind o conexiune la internet în bandă largă în loc de o linie telefonică cu fir de cupru.

se poate efectua apeluri VoIP în timp ce se află într -o locație fizică setată (cum ar fi un birou) sau în timp ce mobil și călătorie.

Numărul VoIP va funcționa atâta timp cât este disponibilă o conexiune la internet de mare viteză.

Când vine vorba de alegerea unui furnizor de VoIP , sunt destul de multe de gândit.

întreprinderile trebuie să -și evalueze nevoile și să se asigure că furnizorul pe care îl aleg în cele din urmă le poate oferi cel mai bun serviciu posibil pentru cerințele lor.

Beneficii cheie pentru utilizarea unui număr VoIP

având un număr de telefon virtual asociat cu sistemul dvs. de telefon VoIP oferă întreprinderilor multe avantaje.

să explorăm care sunt acestea.

1. Mai multe opțiuni de numere de telefon

În funcție de serviciul pe care îl alegeți, serviciul de telefon VoIP vă poate oferi funcționalitatea pentru a avea la fel de multe numere de telefon cât aveți nevoie fără a instala mai multe linii de telefon fizice .

Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga o capacitate suplimentară sistemului dvs. de telefonie fără a investi tone de bani în hardware nou.

O rețea VoIP poate gestiona tehnic apeluri practic nelimitate în comparație cu un număr de telefon obișnuit.

< /a> 2. Flexibilitate crescută

Un număr de telefon VoIP vă permite, de asemenea, să utilizați funcții care nu sunt disponibile cu o linie telefonică tradițională.

De exemplu, mulți furnizori VoIP oferă redirecționarea apelurilor și VoIP Caller Blocarea ID ca caracteristici standard.

Aceste caracteristici pot fi la îndemână pentru întreprinderile care trebuie să gestioneze zilnic un volum mare de apeluri.

Un număr de telefon VoIP cu un cod local de zonă face, de asemenea, ușor pentru clienți și clienți să vă ajungă, indiferent de locul în care vă aflați.

3. Nu mai sunt apelate la apeluri

având un număr VoIP asigură că apelurile dvs. nu vor fi niciodată abandonate din cauza unei conexiuni proaste.

Apelurile VoIP sunt transmise pe internet, atât timp cât aveți o conexiune la internet puternică și stabilă, cu o lățime de bandă suficientă, apelurile dvs. vor trece fără probleme.

Acesta este un avantaj semnificativ față de liniile telefonice tradiționale , care sunt sensibile la conexiuni slabe și apeluri abandonate.

Folosind cea mai recentă tehnologie VoIP, un furnizor VoIP poate oferi, de asemenea, HD Voice Quality, care este o îmbunătățire vastă față de linia telefonică tradițională.

4. Echilibrul de lucru-viață

În timp ce există o linie fină între muncă și viață, un număr de telefon VoIP vă poate ajuta să echilibrați mai bine cei doi.

Deoarece apelurile VoIP pot fi făcute și primite din orice locație, puteți lucra de acasă, birou sau chiar din mers.

Această flexibilitate este un avantaj semnificativ pentru întreprinderile care trebuie să fie disponibile pentru clienții și clienții lor.

cu funcții precum redirecționarea apelurilor și mesageria vocală, vă puteți asigura că nu pierdeți niciodată un apel important, chiar și atunci când nu sunteți la birou.

[

5. Integrări

Combinarea serviciilor VoIP cu aplicațiile de afaceri curente poate crește eficiența și productivitatea la locul de muncă.

De exemplu, mulți furnizori VoIP oferă integrare cu popularul software CRM . < /P>

Această integrare permite întreprinderilor să țină evidența interacțiunilor cu clienții, să gestioneze jurnalele de apeluri și să creeze rapoarte detaliate .

< /a> 6. Cost scăzut

Serviciile VoIP sunt mult mai ieftine decât liniile telefonice tradiționale atât pentru proprietarul afacerii, cât și pentru clienți.

Nu există fără taxe de instalare sau taxe lunare , iar apelurile pe distanțe lungi sunt gratuite.

întreprinderile pot economisi mulți bani trecând la un număr de telefon VoIP, pe care afacerea îl poate folosi pentru a reinvesti în alte zone ale companiei.

Reducerea costurilor poate fi transmisă și clienților, ceea ce poate ajuta la atragerea de noi afaceri.

Cu mulți furnizori de servicii VoIP care oferă numere fără taxă clienților lor, întreprinderile pot oferi propriilor clienți posibilitatea de a le ajunge fără a fi nevoiți să plătească pentru apel.

Companiile pot folosi chiar și un softphone pentru a primi și a plasa apeluri VoIP de pe laptopuri sau computere desktop.

Acest lucru se întâmplă atunci când descărcați o aplicație VoIP care folosește internetul pentru a plasa și a primi apeluri – fără a fi necesar un hardware suplimentar.

Când aveți în vedere că un telefon IP poate efectua apeluri atât locale, cât și pe distanțe lungi, VoIP este o modalitate excelentă pentru întreprinderile mici de a economisi bani.

7. Scalabilitatea

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, la fel și nevoia de mai multe linii telefonice. Acesta poate fi un proces costisitor și care consumă timp cu o linie telefonică tradițională.

cu un număr de telefon VoIP, puteți utilizatori noi și funcții pe măsură ce afacerea dvs. crește , și nu este nevoie să instalați linii sau hardware noi.

Capacitatea de scară este unul dintre avantajele semnificative ale VoIP pentru întreprinderi.

diferențe între VoIP și un număr fix

Un sistem de telefon tradițional, cunoscut și sub numele de fix, folosește un fir de cupru pentru a vă conecta afacerea la rețeaua de telefon.

Un sistem de telefon VoIP folosește conexiunea dvs. de internet existentă pentru a primi apeluri.

Alte diferențe includ costuri mai mici, scalabilitate și caracteristici care vă pot ajuta să fiți mai eficienți.

având mai multe dispozitive care pot fi utilizate pentru a face și a primi apeluri este, de asemenea, o diferență semnificativă (adică avantaj VoIP), deoarece vă oferă flexibilitatea de a lucra de oriunde.

Unii furnizori permit, de asemenea, mesagerie SMS , pe care numerele de telefon tradiționale nu le -ar putea face.

Având posibilitatea de a texta mesajul oferă unui sistem de telefonie de afaceri mai multe caracteristici și mai multă flexibilitate.

În plus, software -ul de conferință integrat cu multe sisteme de telefon VoIP facilitează organizarea de întâlniri virtuale și apeluri de conferințe.

Diferitele tipuri de numere VoIP

Există mai multe tipuri diferite de numere VoIP, fiecare cu propriul set de caracteristici și beneficii.

Cel mai frecvent tip de număr VoIP este un număr SIP, care reprezintă Protocolul de inițiere a sesiunii .

Numerele

SIP sunt utilizate de obicei de către întreprinderi și oferă o varietate de funcții, inclusiv redirecționarea apelurilor, ID-ul apelantului, mesageria vocală și call-waiting .

Un alt tip de număr VoIP este un număr PBX găzduit PBX .

Numerele PBX găzduite sunt găzduite de un terț furnizor și sunt ideale pentru întreprinderile care doresc să-și externalizeze sistemul de telefon.

Numerele PBX găzduite vin cu aceleași caracteristici ca numerele SIP, plus funcții suplimentare precum înregistrarea apelurilor și auto-abatere .

Numerele

PBX sunt de obicei cea mai bună alegere pentru apelurile de ieșire, deoarece oferă o calitate mai mare a serviciului.

Cum se utilizează VoIP eficient

Efectuarea de apeluri telefonice folosind un serviciu IP-over (VoIP) Voice-Over vă poate economisi mulți bani, dar există câteva lucruri pe care trebuie să le știți pentru a obține la maxim serviciul VoIP.

Iată câteva sfaturi:

  • Utilizați o cască: Un set cu cască cu un microfon va îmbunătăți calitatea apelurilor VoIP și vă va ajuta să reduceți zgomotul de fundal.
  • Testați -vă configurarea: < /Strong> Înainte de a începe să utilizați VoIP pentru apeluri de afaceri, testați configurarea dvs. cu diverși colegi pentru a vă asigura că calitatea sunetului este bună și că nu există probleme tehnice.
  • Obțineți serviciul de telefon VoIP de înaltă calitate VoIP de înaltă calitate : va trebui să obțineți un număr de telefon VoIP pentru a face și a primi apeluri VoIP. Mulți furnizori de servicii oferă numere de telefon VoIP gratuite, așa că faceți cumpărături pentru a găsi cea mai bună ofertă.
  • Utilizați redirecționarea apelurilor VoIP : Dacă aveți un număr de telefon tradițional și un număr de telefon VoIP, Puteți utiliza rutarea apelurilor pentru a vă asigura că toate apelurile dvs. sunt direcționate către telefonul VoIP.
  • Utilizați mesageria vocală: Voicemail este una dintre cele mai valoroase caracteristici ale unui sistem de telefon VoIP. Configurați -vă mesageria vocală și verificați -l în mod regulat, astfel încât să nu pierdeți mesaje importante.

urmând aceste sfaturi, vă puteți asigura că veți beneficia la maxim de serviciul VoIP și de a economisi bani pentru apelurile dvs. de afaceri.

potențiale capcane atunci când utilizați numere VOIP

În timp ce aveți numere virtuale are o mulțime de avantaje, există câteva capcane potențiale de care ar trebui să fiți conștienți.

În primul rând, numerele VoIP sunt supuse aceleași întreruperi ca și internetul dvs. .

Dacă conexiunea dvs. la internet va scădea, la fel și serviciul dvs. de telefon.

În plus, utilizarea unui sistem de telefonie virtuală înseamnă că apelurile dvs. vor fi dirijate prin internet, ceea ce poate, la ocazii rare, să conducă la o calitate mai scăzută a apelurilor.

Pentru a combate acest lucru, alegeți un furnizor de servicii VoIP cu o bună reputație pentru calitatea apelurilor și serviciul pentru clienți .

Ce este un număr VoIP? FAQ

Puteți direcționa apelurile către un telefon mobil?

Dacă nu sunteți la birou, apelurile primite către numărul dvs. VoIP pot fi dirijate către telefonul mobil.

A avea un telefon mobil ca o copie de rezervă este o modalitate bună de a nu rata niciodată un apel.

De asemenea, o aplicație mobilă este uneori furnizată de compania VoIP Phone, care vă permite să utilizați numărul VoIP pe telefonul mobil pentru a accesa funcții suplimentare.

Un număr VoIP poate fi setat la un număr de zonă locală?

Numerele locale sunt disponibile în multe zone, astfel încât probabil că veți putea găsi un număr VoIP cu un cod de zonă local.

Viteza dvs. Wi-Fi are un număr VoIP?

Viteza dvs. Wi-Fi contează atunci când utilizați un număr VoIP, deoarece calitatea apelurilor dvs. va depinde de conexiunea dvs. la internet.

Pentru a obține cea mai bună calitate a apelurilor posibile, asigurați -vă că aveți o conexiune de internet rapidă și fiabilă .

Ce înseamnă portabilitatea în VOIP?

portabilitatea înseamnă că numărul dvs. de telefon VoIP poate rămâne cu dvs. dacă vă deplasați.

De exemplu, dacă vă mutați de la New York la Los Angeles, puteți lua numărul VoIP din New York și puteți să funcționeze în Los Angeles la fel de bine ca și la New York.

nu trebuie să vă schimbați numărul de telefon sau să treceți prin dificultățile (și cheltuielile) de a obține unul nou.

Acesta poate fi un avantaj uriaș pentru întreprinderile care operează în mai multe locații și persoane care se mișcă frecvent.

Ce este un adaptor VoIP?

Un adaptor VoIP este un dispozitiv care vă permite să folosiți serviciul VoIP cu un telefon obișnuit .

adaptoarele VoIP au de obicei un port pentru un cablu Ethernet, care conectează adaptorul la router și un port pentru o linie telefonică obișnuită.

Apoi, angajații vor putea folosi tamponul de apelare pe telefonul lor obișnuit pentru a plasa apeluri VoIP.

Înfășurați.

Dacă operația dvs. se bazează pe efectuarea și primirea apelurilor telefonice, atunci VoIP este ceva în care ar trebui să vă uitați.

Există multe avantaje pentru utilizarea unui sistem de telefon VoIP, incluzând costuri mai mici, flexibilitate crescută și calitate îmbunătățită a calității apelurilor .

Faceți doar cercetarea dvs. și alegeți un furnizor de servicii VoIP de renume pentru a beneficia la maxim de sistemul dvs. de telefonie virtuală.

Ați folosit vreodată un sistem de telefon VoIP?

cum a fost experiența ta?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Vrei să afli mai multe despre cum poți comunica cu alții în afaceri?

Consultați lista mea de cele mai bune servicii de apeluri de conferințe pentru a găsi potrivirea perfectă pentru afacerea dvs.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *