Ce este un IRA de aur? (Ghid final pentru 2023)

Ce este un IRA de aur? (Ghid final pentru 2023)

un ira de aur, sau metale prețioase ira , este un tip din cont de pensionare individuală autodirecționată, care este configurată pentru a ține o lingură reală, aurie fizică, argint, platină sau bulion de paladiu ca parte a economiilor de pensionare.

Acestea sunt conturi de pensionare înființate cu un IRS-Approved, Gold Ira Custodian care este dispus să dețină metale prețioase fizice, inclusiv monede selectate, bare și runde.

Un metale prețioase IRA vă poate ajuta cu diversificarea, permițându -vă să vă acoperiți portofoliul de economii de pensionare împotriva pericolelor precum volatilitatea pieței bursiere și inflația.

cu tone de Motive bune pentru a deține aur , să intrăm în ceea ce este un IRA de aur și cum puteți folosi aceste cunoștințe în avantajul dvs.

< /a> iras autodirectat

Când dețineți un IRA auto-regizat, cum ar fi un IRA de aur sau metale prețioase, puteți prelua mai mult control direct asupra activelor din conturile dvs. de pensionare.

Dacă dețineți un fond mutual, un manager de bani ia decizii de cumpărare și vânzare fără contribuția dvs.

Dacă dețineți acțiuni de acțiuni, CEO -ul ia, de asemenea, decizii fără aportul dvs. direct ca acționar.

Dar cu un IRA auto-regizat, sunteți împuternicit să preluați controlul personal asupra tuturor aspectelor investițiilor dvs., inclusiv toate deciziile de cumpărare și vânzare pentru fiecare activ.

[

Puteți deține, de asemenea, active dure, fizice, inclusiv metale prețioase, imobiliare, terenuri și corporații strânse, parteneriate și LLC-uri în IRA.

Există o mulțime de moduri diferite de a fi & nbsp; Investiți în metale prețioase : acțiuni, obligațiuni, fonduri mutuale, ETF -uri și multe altele.

metale prețioase custodieni IRA

Majoritatea caselor de investiții din Wall Street și companiilor de asigurări care oferă conturi IRA nu acceptă IRA -uri de aur.

Acest lucru se datorează faptului că nu sunt configurate pentru a face bani pe tranzacții de aur sau metale prețioase.

, de asemenea, nu sunt create să acționeze ca o instalație de depozitare și depozitare IRA aprobată de IRS, ceea ce ar fi nevoie pentru a menține cantități mari de aur fizic, argint și alte metale prețioase.

În mod obișnuit, custodianul se contractă cu una sau mai multe instalații de depozitare a bolții de depozitare a terților, care vă dețin monedele, barele sau rundele în numele dvs.

Un IRA de aur poate fi un cont tradițional sau un Roth Ira.

Puteți deschide fie tipul de cont, fie ambele, și puteți contribui, atât timp cât îndepliniți limitările de venit pentru a contribui la un Roth Ira.

În sensul acestui articol, termenul „IRA de aur” poate fi utilizat în mod interschimbabil cu „metale prețioase IRA”.

Ambele tipuri de conturi sunt supuse tuturor acelorași legi fiscale și legilor tranzacțiilor interzise ca un IRA tradițional sau Roth.

< /a> Avantaje IRA de aur

un aur sau metale prețioase IRA are toate avantajele oricărui alt IRA, tradițional sau Roth.

specificul depind de tipul de cont IRA pe care îl configurați.

Toate conturile autofinanțate de aur și aur 401 (k) se bucură de aceeași protecție a creditorilor ca și alte IRA-uri, care pot varia în funcție de statul dvs.

Cu toate acestea, IRA -urile moștenite nu se bucură de aceeași protecție a creditorilor ca și IRA -urile pe care tu și soțul dvs. le finanțați singur.

Avantaje tradiționale de aur IRA

Contribuții la un IRA tradițional de aur cresc impozitele, atât timp cât activele rămân în cont.

Aurul fizic nu generează dividende, astfel încât impozitele la dividende nu sunt o problemă. Impozitele privind câștigurile de capital nu sunt, de asemenea, în mod normal o problemă.

Puteți cumpăra și vinde o sumă nelimitată de aur – sau orice altceva, pentru asta – în cadrul IRA -ului dvs., fără a suporta nici venitul de venituri sau obligații fiscale pentru câștigurile de capital.

s -ar putea să puteți deduce contribuții la un cont IRA tradițional, inclusiv conturile tradiționale de aur IRA.

Suma pe care o puteți deduce depinde de veniturile dvs. și dacă sunteți acoperit în cadrul unui plan de pensionare la locul de muncă.

Verificați cu consilierul dvs. financiar sau cu profesionistul fiscal pentru mai multe detalii sau consultați postarea noastră despre regulile fiscale IRA de aur.

Dezavantaje IRA tradiționale de aur

Dezavantajele conturilor IRA tradiționale de aur sunt aceleași cu cele pentru alte IRA-uri tradiționale sau orice alt plan de pensionare amânat de taxe.

renunțați la rata de câștiguri de capital pe termen lung mai favorabilă atunci când luați distribuții.

În schimb, trebuie să plătiți rata mai mare de impozit pe venit obișnuit pe orice sume pe care le retrageți.

În plus, IRA -urile tradiționale au necesitat și distribuții minime sau RMD. Nu puteți amâna impozitele pe IRA -urile tradiționale, 401 (k) s, IRA -uri simple și SEP -uri la nesfârșit.

În schimb, în ​​general, trebuie să începeți să luați o distribuție minimă anuală și să plătiți impozite pe aceste distribuții până la 1 aprilie a anului după anul în care împliniți vârsta de 72 de ani.

Excepție: Puteți amâna RMDS atâta timp cât aveți 85 de ani folosind o rentă de longevitate calificată sau QLAC. Puteți utiliza până la 25% din activele dvs. IRA sau 135.000 USD (oricare dintre acestea este mai puțin), pentru a cumpăra un QLAC).

Gold Roth Ira Avantaje

Un Roth IRA de aur are toate aceleași avantaje și dezavantaje ca orice alt Roth Ira.

Avantajul principal pentru Roth Iras (și Roth 401 (K) s) este potențialul unei creșteri nelimitate fără taxe.

Atâta timp cât activele sunt în Roth IRA timp de cel puțin cinci ani, banii cresc fără taxe.

După ce aveți peste 59 de ani 1/2, puteți retrage orice sumă din Roth IRA, fără penalități pentru venituri fără taxe.

Acest lucru vă permite să posedați-vă de aur ira fizic .

Un alt avantaj al conturilor Roth IRA, inclusiv a conturilor IRA de metale prețioase, este faptul că, din moment ce veniturile din distribuțiile ROTH nu sunt impozabile, nu se conta, de asemenea, în scopul calculării impozitelor în veniturile din securitatea socială la pensionare. < /P>

Impozitul pe venit finanțat de datorii (UDIT)

Dacă aveți Banii dvs. de împrumuturi IRA (angajați pârghie) pentru a cumpăra aur sau alte active în cadrul IRA de aur, puteți suporta o obligație fiscală în anul curent pentru o parte din profiturile dvs.

Această taxă se numește impozit pe venit finanțat de datorii, sau udit.

se aplică numai veniturilor sau câștigurilor de capital atribuibile banilor împrumutați , mai degrabă decât acestui atribuit contribuțiilor proprii.

Gold ira udit Exemplu

Iată cum funcționează UDIT în contextul unui cont IRA auto-regizat.

Dacă cumpărați bare de aur în valoare de 100.000 USD, monede de aur sau alte lingouri pentru IRA de aur – 60% din acesta cu banii proprii și 40% din acesta cu bani împrumutați, iar valoarea aurului dvs. crește la 120.000 USD, Și apoi îl vindeți, veți suporta o obligație fiscală pentru câștigurile de capital pentru 40% din profiturile dvs. sau 8.000 USD.

Presupunând că ai deținut aurul pentru o perioadă de cel puțin un an (calificând astfel pentru rate de câștiguri de capital pe termen lung mai favorabile), va trebui să plătiți până la 15% din cei 8.000 de dolari din impozitul pe câștigurile de capital pe IRA de aur – cu excepția cazului în care ai avut unele pierderi de capital cu care să le compensezi.

Cu toate acestea, IRS nu ar evalua nicio taxă pe proporția de câștig atribuită propriilor contribuții.

Regulile normale de impozitare IRA privind vânzările din contul dvs. IRA sau alte planuri de pensionare s -ar aplica.

< /a> Gold Ira RollOvers

Mulți oameni aleg să ruleze o parte din economiile lor de pensionare în IRA existente și 401 (k) conturi într -un IRA de aur, IRA de argint sau alte metale prețioase Ira.

făcut în mod corespunzător, nu există consecințe fiscale negative pentru a face un Gold Ira Ira RollOver .

Iată cum funcționează:

1. Deschideți noul cont Ira de aur.

Deschideți noul cont IRA de aur cu un dealer de metale prețioase sau o companie IRA auto-direcționată.

2. Finanțați contul.

Puteți avea compania dvs. de investiții existentă sau firma de brokeraj care vă scrie un cec, pe care trebuie să îl depuneți în noul dvs. IRA în termen de 60 de zile.

Așteptați -vă custodianul dvs. de 401 (k) existent pentru a reține 20% din fondurile dvs. și a le transmite către IRS pentru a plăti impozitele pe venit preconizate.

Cu toate acestea, trebuie să transferați 100% din distribuția dvs. în noul dvs. IRA sau să vă confruntați cu impozite și penalități pentru suma care nu este transferată.

În mod alternativ, puteți configura un „transfer de trustee-la-încredere între cele două instituții financiare.

Cu acest aranjament, vechea companie de investiții, firma de brokeraj sau custodian transferă fondurile direct în noul dvs. cont.

Nu luați niciodată în posesia fondurilor.

Deci nu există un termen limită de 60 de zile de care să vă faceți griji, iar vechea dvs. custodie de investiții nu va reține 20% din fonduri pentru a transmite IRS, ci transfera întreaga sumă către IRA.

3. Lucrați cu un dealer de metale prețioase de renume.

Lucrați cu un dealer de metale prețioase de renume și decideți ce lingouri de aur, lingouri de argint, platină și bulion de paladiu doriți să dețineți în contul dvs. IRA.

4. Asigurați -vă că totul este legal.

Asigurați -vă că tot ceea ce luați în considerare pentru cumpărare în cadrul IRA de aur este o investiție permise legal.

5. Trimiteți instrucțiuni.

Trimiteți noua dvs. custodie IRA de aur sau administratorul terț instrucțiuni scrise despre ce dealer de metale prețioase doriți să achiziționați, din ce active doriți să cumpărați și la ce preț.

6. Monitor.

Monitorizați -vă declarațiile pentru a vă asigura că tranzacția este efectuată corect.

Metale prețioase IRA Investiții admisibile

secțiunea 408 (m) din Codul veniturilor interne limitează tipurile de metale prețioase pe care le puteți deține ca investiție IRA.

Mai exact, puteți deține doar monede, bare sau runde care sunt fabricate într -o unitate de calificare sau o mentă guvernamentală națională.

Aceste produse de lingouri trebuie să îndeplinească standardele specifice pentru puritate și finețe, descrise mai jos.

Nu puteți utiliza un IRA pentru a deține monede, bare sau runde care nu îndeplinesc cerințele minime de finețe IRS.

, de asemenea, nu puteți utiliza IRA pentru a deține colecții de non-bullion sau numismatică.

Mai mult, nu puteți deține asigurare de viață, colecții sau corporații S într-un IRA auto-direcționat de orice tip.

Interdicția de colecție se aplică și monedelor, barelor și rundelor, altele decât monedele de lingouri de puritate suficientă.

monede, bare și runde de aur trebuie să fie în general de cel puțin 99,5% pur pentru a se califica.

Excepție: Legea face o excepție pentru aur American Eagle monede, care sunt doar 92,7% aur pur amestecat într-un aliaj cu argint și cupru numit « Coroană de aur ».

Aurul pur de 24 de karate este un metal foarte moale și maleabil, predispus la zgârieturi și scufundare.

Combinarea aurului cu argintul și cuprul în aliajul de aur al coroanei oferă monedelor mult mai multă durabilitate și rezistență la uzură.

Rețineți că moneda American Eagle este singura monedă de aur din lume care este o investiție IRA aprobată sub 99,5% puritate.

Krugerrandul sud -african, deși a fost obținut din același aliaj de aur al coroanei și conține același procent de aur pur ca Vulturul American, nu este aprobat pentru investiții de pensionare în conturile IRA.

Monede de aur aprobate pentru investiții IRA

 • Monede American Gold Eagle Bullion
 • Monede American Gold Eagle Proof
 • Monede de bivol de aur american (nu monede de probă)
 • Seria de portret din aurul din aur canadian
 • Frunze de arțar din aur canadian
 • Monede filarmonice de aur austriece
 • Australian Kangaroo/Nuggets
 • Panda de aur chinezesc

Puteți investi, de asemenea, active IRA în bare de aur și runde fabricate într -o mentă guvernamentală națională sau un nymex sau Comex -Cexertified Facility care îndeplinesc cerința minimă de finețe IRS de 99,5%.

Exemple de bare de aur disponibile în mod obișnuit prin intermediul dealerului dvs. de metale prețioase care sunt autorizate pentru contul dvs. IRA de aur includ:

 • Royal Canadian Mint Gold Bars
 • UBS Bare de aur
 • Valcambi Gold Combibars
 • Bare de aur Valcambi
 • Sunshine Mint Gold Bars
 • Credit Suisse Gold Bars
 • Credit Suisse Gold Bars
 • Johnson Matthey Gold Bars

Monede de argint aprobate pentru investiții IRA

Puteți lua în considerare investițiile în bare de lingouri de argint fizice sau runde ca parte a fondurilor dvs. de pensionare IRA dacă considerați că prețul aurului este puțin prea mare.

Puteți investi în următoarele tipuri de lingouri pentru IRA de argint:

 • Monede American Silver Eagle Bullion
 • Monede American Silver Eagle Proof
 • Seria de portret din argint din argint canadian
 • Frunze de arțar din argint canadian
 • Monede filarmonice de argint austriac
 • Monede australiene de argint Kookaburra
 • Panda de argint chinezesc
 • Libertadii mexicani

Puteți investi, de asemenea, active IRA în baruri de argint și runde produse de o rafinărie aprobată de Nymex sau Comex sau de guvern național, care îndeplinesc cerința minimă de finețe IRS pentru lingouri de argint de 99,9%.

monede de platină aprobate pentru investiții IRA

Următoarele forme de lingouri de platină sunt aprobate pentru investiții în conturi individuale de pensionare.

 • Monede American Platinum Eagle
 • Monede American Platinum Eagle Proof
 • Canadian Platinum Maple Leafs
 • Isle of Man Monede nobile
 • Monede australiene de platină koala
 • pinguini australieni de platină
 • Diverse bare și runde de platină sunt realizate în mentă națională sau rafinatoare și teste aprobate de Nymex/Comex, care îndeplinesc cerința minimă de finețe IRS de 99,95% platină pură.

monede de paladiu aprobate pentru investiții IRA

Puteți investi active IRA în următoarele tipuri de lingouri de paladiu:

 • Monede American Eagle Palladium
 • Palladium Canadian Maple Leaf

Puteți investi, de asemenea, în bare de paladiu și runde de puritate suficientă (finețe minimă de 99,95%) produse de o mentă guvernamentală națională sau de o rafinărie certificată sau aprobată de Nymex/Comex. Acestea includ:

 • Valcambi Suisse Palladium Bars
 • Pamp Suisse Fortuna Palladium Bars

Fii atent la stocarea casei de aur Iras

Din nou, nu puteți lua deținerea personală de aur fizic deținut de IRA sau alte metale prețioase în orice moment, cu excepția cazului în care luați o distribuție.

În schimb, trebuie să faceți ca companiile dvs. IRA de aur să vă trimită investiții fizice din aur și alte lingouri fizice direct către o instalație depozitară aprobată de IRS prin intermediul custodiei IRA.

În caz contrar, IRS vă poate respinge întregul IRA, vă obligă să luați o distribuție impozabilă pe întreaga sumă și să evaluați alte penalități.

Nu încercați un IRA de depozitare a casei sau ceva similar.

stocați întotdeauna investițiile de aur IRA și alte metale fizice în IRA cu un custodian aprobat de IRS.

Alte modalități de a deține aur

Puteți obține, de asemenea, expunere la aur ca clasă de active indirect, achiziționând ETF-uri de aur (fonduri tranzacționate la schimb) sau stocuri miniere.

Dar ETF-urile de aur sunt conduse de manageri terți care pot comite fraude sau altfel nu acționează în minte.

Deținerea aurului fizic, argintului, platinei și paladiului, fie în portofoliul dvs. de pensionare, fie în numele propriu, vă permite să luați controlul direct, personal, asupra acestei părți a imaginii dvs. financiare.

citire ulterioară pe adamenfroy.com : Cunoașterea Cum să investești în aur este o mare abilitate de a avea.

Mai mult, dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care IRA-urile sunt utilizate împreună cu unele dintre cele mai bune practici de investiții astăzi, iată postarea mea pe cel mai bun iras crypto pentru a cumpăra și deține chiar acum.

În plus, iată o altă postare pe cele mai bune aplicații de investiții Luați în considerare chiar acum.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *