Ce este un agent înregistrat?

Ce este un agent înregistrat?

Un agent înregistrat este un serviciu juridic care ajută întreprinderile să respecte cerințele de depunere de stat.

Multe companii aleg să utilizeze un serviciu de agent înregistrat, deoarece poate economisi timp și bani.

Un agent înregistrat poate să ajute cu documentele asociate cu începerea unei companii și să ofere sprijin continuu pe măsură ce afacerea crește.

* O afacere din cărămidă și mortar, va trebui să satisfaceți cerințele legilor privind entitatea de afaceri a statului dvs.

În acest articol, voi împărtăși cu voi tot ce trebuie să știți despre agenții înregistrați, inclusiv ceea ce fac și cum să o selectați pe cea potrivită pentru afacerea dvs.

Indiferent dacă formați o companie cu răspundere limitată (LLC), o corporație sau orice alt tip de entitate de afaceri, continuați să citiți pentru a afla totul despre ce alegeți dreptul Serviciu juridic pentru afacerea dvs. implică.

Ce este un agent înregistrat?

[ Oferiți o adresă de afaceri fizică pentru alte companii.

Acest lucru permite companiilor să aibă un loc unde să primească documente legale și oficiale și o modalitate pentru public să le găsească.

pentru recordul public , trebuie să furnizați și un birou înregistrat pentru afacere.

* ).

Serviciul de proces este un alt motiv pentru care întreprinderile pot avea nevoie de un agent înregistrat.

Aceasta se referă la notificările legale și la documentele care trebuie servite atunci când cineva dă în judecată o companie.

În plus, crearea de articole precum rapoarte anuale specifice, articole de organizare, precum și răspuns la alte corespondențe guvernamentale (împreună cu alte documente importante care necesită un serviciu juridic pentru a notariza) pot fi mai ușor realizate cu Ajutorul unui agent înregistrat .

Asigurarea că astfel de documente sunt răspunse prompt este, de asemenea, esențială pentru menținerea stării bune cu statul.

Cerințe legale și beneficii legale ale agentului înregistrat

Iată cerințele pentru a fi agent juridic înregistrat:

  • Agentul înregistrat al companiei trebuie să fie disponibil în timpul orelor de lucru normale la biroul înregistrat pentru a primi documente în numele companiei.
  • Agentul înregistrat trebuie să poată transmite, de asemenea, orice notificări, notificări sau documente care sunt deservite în numele companiei către persoana corespunzătoare din cadrul companiei în timp util.

Având în vedere cele de mai sus, există multe avantaje pentru proprietarii de afaceri să aibă propriul agent înregistrat, cum ar fi:

  • Veți avea o adresă de birou fizică în statul în care este înregistrată afacerea dvs., care poate fi utilizată ca adresa companiei dvs. Acest lucru poate fi benefic dacă nu aveți o locație fizică în ceea ce privește locul dvs. de afaceri.
  • Agentul dvs. înregistrat va fi disponibil în timpul orelor de lucru obișnuite pentru a accepta documente legale și corespondență în numele companiei dvs. Acest lucru poate fi util dacă nu puteți fi disponibil în astfel de ore din cauza diverselor responsabilități.
  • Agentul dvs. înregistrat va fi responsabil pentru redirecționarea oricăror documente legale și corespondență la dvs. la timp. Acest lucru vă poate ajuta să vă asigurați că sunteți conștient de orice informație critică sau termene legate de afacerea dvs.
  • Agentul dvs. rezident va oferi companiei dvs. un strat suplimentar de confidențialitate , păstrând confidențialitatea informațiilor dvs. personale.
  • De la formarea parteneriatelor până la gestionarea rapoartelor anuale, serviciile de agent cele mai bine înregistrate vor oferi, de asemenea, diverse servicii pentru a răspunde nevoilor afacerii dvs.

Aveți nevoie de un agent înregistrat pentru un LLC?

în funcție de starea dvs. formează-ți LLC , s-ar putea să nu fie Aveți nevoie de un agent înregistrat.

Puteți acționa ca agent înregistrat sau numiți pe altcineva în compania dvs. pentru a fi agentul înregistrat.

Cu toate acestea, entitatea numită trebuie să satisfacă cerințele agentului înregistrat pentru a fi un reprezentant valabil .

în funcție de tipul de afaceri pe care îl conduci, acest lucru ar putea fi dificil.

În plus, a fi rezident al statului în care afacerea dvs. este înregistrată nu este doar o cerință, dar poate ajuta, de asemenea, să vă asigurați că entitatea este familiarizată cu legile și reglementările de afaceri ale statului .

Din aceste motive, este recomandabil să aveți un serviciu de agent înregistrat profesionist atunci când formați un LLC.

A avea o afacere în mai mult de un stat

Dacă intenționați să deschideți afaceri suplimentare în alte state, va trebui să cercetați dacă trebuie sau nu să aveți un agent înregistrat.

Unele state nu solicită LLC -urilor să aibă un agent înregistrat , în timp ce altele necesită ca toate LLC -urile să aibă un agent înregistrat.

Dacă nu sunteți sigur dacă statul dvs. necesită sau nu un agent înregistrat, puteți începe căutarea dvs. verificând cu biroul secretarului de stat .

cea mai mare soluție este să ai un agent național înregistrat.

Acest serviciu poate oferi liniște sufletească, știind că afacerea dvs. respectă toate statele în care operează.

de la obținerea informațiilor agentului înregistrat la actualizarea agentului dvs. înregistrat dacă afacerea dvs. se mută, un serviciu național de agent înregistrat vă poate ajuta să vă gestionați afacerile în mai multe locații.

În plus, biroul de depunere a entității de afaceri în diferite state poate avea cerințe suplimentare pentru actualizări și modificări ale informațiilor despre agentul dvs. înregistrat.

În cele din urmă, utilizarea unui serviciu național de agent înregistrat vă poate ajuta să vă asigurați întotdeauna cerințele fiecărui stat.

Ce este un agent înregistrat-FAQ

Care sunt articolele de constituire?

Articolele constitutive sunt documente legale care stabilesc o corporație.

sunt depuse la guvernul de stat și conțin datele necesare despre companie , cum ar fi numele, adresa și numele directorilor săi.

Statul trebuie să aprobe articolele de constituire înainte ca corporația să poată începe să funcționeze.

poate un P.O. Caseta să fie folosită ca birou înregistrat?

a P.O. Caseta nu poate fi utilizată ca birou înregistrat , deoarece nu este o adresă fizică reală.

Oficiul înregistrat trebuie să fie o locație fizică în care corporația poate primi poștă oficială.

Ce este un agent statutar?

Un agent statutar este o persoană sau o organizație care este de acord să accepte serviciul procesului în numele Corporației .

Agentul statutar trebuie să fie localizat în statul în care corporația este încorporată și trebuie să fie disponibilă în timpul programului de lucru obișnuit.

Ce înseamnă orele de lucru obișnuite?

Programul de lucru obișnuit sunt de obicei între 9:00 și 17:00, de luni până vineri.

Cu toate acestea, unele state necesită ca biroul înregistrat să fie deschis în toate orele de lucru , inclusiv serile și weekendurile.

Este esențial să consultați cerințele statului dvs. pentru a vă asigura că vă conformați.

Trebuie publicată adresa agentului statutar?

ADRESA a agentului statutar trebuie să fie publicată , motiv pentru care multe companii folosesc un serviciu de agent profesionist înregistrat.

Un serviciu de agent înregistrat profesionist oferă o adresă fizică pentru afacerea dvs. și cineva să accepte serviciul de proces în numele dvs. în timpul programului de lucru obișnuit.

Ce tipuri de organizații pot fi formate atunci când sunt încorporate?

se poate forma diferite tipuri de organizații atunci când sunt încorporate.

Două dintre acestea sunt pentru profit și nonprofit .

corporațiile cu profit sunt formate pentru a obține un profit pentru acționarii lor, în timp ce corporațiile nonprofit sunt incluse pentru a continua un scop caritabil sau public.

Fiecare stat are cerințe diferite pentru formarea unei corporații, de aceea este esențial să verificați cerințele statului dvs. pentru a vă asigura că formați tipul corect de corporație.

Ce înseamnă cu adevărat termenul „în stare bună”?

Termenul „ starea bună” înseamnă că o corporație respectă toate cerințele statului în care este încorporată .

Aceasta include menținerea unui birou înregistrat și a unui agent statutar, păstrarea înregistrărilor precise și a altor înregistrări de afaceri.

O corporație poate fi supusă amenzilor sau chiar a dizolvării dacă nu este în stare bună.

Înfășurați.

Alegerea drept agent înregistrat Când încorporați este esențial pentru afacerea dvs.

Amintiți -vă, entitățile de afaceri din diferite state pot necesita actualizări suplimentare și modificări la informațiile despre agentul dvs. înregistrat pe măsură ce trece timpul.

Utilizarea serviciului de agent înregistrat corect vă poate ajuta să vă asigurați că sunteți întotdeauna în conformitate cu .

În cele din urmă, știind că afacerea dvs. este în stare bună, vă poate oferi, de asemenea, liniște sufletească și vă poate ajuta să evitați eventualele pedepse.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: formând entitatea juridică corectă atunci când luați oricare dintre acestea Idei de afaceri mici și începerea propriei afaceri vă ajută să vă protejați activele și să vă asigurați că respectați cu succes legea de stat și reglementările federale.

În plus, a avea instrumente și resurse potrivite se poate asigura că afacerea dvs. este organizată și eficientă, ceea ce vă poate ajuta să economisiți timp și bani pe termen lung.

Iată o listă cu cele mai bune CRM pentru startup-uri Că vă poate ajuta să vă scoateți afacerea de pe teren.

Astfel de instrumente pot automatiza sarcini repetitive, pot urmări interacțiunile cu clienții și vă pot ajuta să închideți mai multe vânzări.

În cele din urmă, iată o listă a cea mai bună afacere de pornire carduri de credit pentru cei fără credit.

Aceste carduri vă pot ajuta să accesați finanțarea de care aveți nevoie pentru a vă începe afacerea.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *