Ce este marketingul prin e -mail? (2023 Ghid)

Ce este marketingul prin e -mail? (2023 Ghid)

Marketingul prin e -mail este o formă de marketing digital direct care folosește poștă electronică pentru a comunica cu publicul țintă al unei afaceri.

Utilizarea unui serviciul de marketing prin e-mail îl face ușor Pentru a gestiona și urmări campaniile dvs. de marketing prin e -mail, ceea ce o face o alegere excelentă pentru întreprinderile de toate dimensiunile.

și, deoarece e -mailul este încă unul dintre cele mai eficiente canale de marketing, poate fi o modalitate excelentă de a ajunge la publicul țintă și de a construi relații cu clienții și perspectivele.

În plus, software de automatizare de marketing vă poate ajuta să automatizați și gestionează -ți campaniile, făcând și mai ușor să ajungi la oamenii potriviți.

În acest articol, vă voi oferi o scurtă privire de ansamblu asupra a ceea ce implică marketingul prin e -mail și modul în care proprietarii de afaceri îl pot folosi pentru a -și atinge obiectivele de marketing.

Voi atinge și Cum să construiți o listă de e -mail , să creați campanii de e -mail eficiente și să urmăriți rezultatele dvs.

Să intrăm corect în ea.

Cum funcționează marketingul prin e-mail?

Marketingul prin e -mail se referă la trimiterea de mesaje electronic de la un utilizator (adică afacerea) la altul (adică persoana care ar fi optat de obicei să primească astfel de poștă).

În timp ce puteți utiliza un client de e -mail, cum ar fi gmail, Outlook sau Apple Mail pentru a trimite e -mailuri de afaceri în vrac, Aceste servicii nu sunt destinate unui astfel de scop. < /P>

Aici vin platforme specifice de marketing prin e -mail, permițând proprietarilor de afaceri să trimită anumite tipuri de e -mailuri contra cost.

Există, de asemenea, furnizori de servicii de e -mail specifice specializate în diferite tipuri de e -mailuri, ceea ce reprezintă o veste excelentă pentru întreprinderile cu nevoi mai specifice.

De exemplu, software de e-mail la rece Furnizorii permit întreprinderilor să trimită mari mari numere de e -mailuri către persoane care s -ar putea să nu știe neapărat despre compania în cauză.

ca un alt exemplu, diverse platforme se concentrează pe furnizarea de servicii de automatizare de marketing, care permit trimiterea de e-mailuri sensibile la timp, bazate pe declanșare .

Beneficiile marketingului prin e-mail

Marketingul prin e -mail poate fi o modalitate extrem de eficientă de a vă atinge publicul țintă și de a vă atinge obiectivele de marketing.

Iată câteva dintre avantajele cheie ale marketingului prin e -mail.

cost-effectiv

eforturile dvs. de marketing prin e-mail pot fi extrem de rentabile în comparație cu alte canale de marketing.

De exemplu, costurile de marketing prin e-mail sunt de obicei mult mai mici decât publicitatea plătită, cum ar fi Google ADS < /a> sau reclame Facebook .

Mesaje personalizate

Puteți trimite mesaje personalizate abonaților dvs. pentru a îmbunătăți loialitatea și implicarea clienților.

A face acest lucru manual ar dura mult timp, dar cu un serviciu de marketing prin e -mail, puteți segmenta cu ușurință lista și trimiteți mesaje extrem de direcționate care par să vină direct de la proprietarul afacerii.

ROI crescut

software -ul de marketing prin e -mail facilitează urmărirea rezultatelor, astfel încât să puteți vedea cât de bine funcționează campaniile dvs.

cu diverse tablouri de bord concentrându -se pe analize, puteți vedea câte persoane se deschid și fac clic prin e -mailurile și alte valori vitale (mai multe despre acest lucru mai târziu).

Alegerea platformei de marketing prin e -mail potrivite vă poate ajuta să vă creșteți ROI -ul de afaceri.

ajunge la o audiență mai largă

e -mailurile de marketing sunt o modalitate excelentă de a ajunge la mulți oameni cu mesajul dvs.

cu strategia de marketing potrivită, puteți să ajungeți la noi clienți și perspective care poate nu sunt încă familiarizați cu marca dvs.

implicare sporită

Cu subiectul și conținutul potrivit, e -mailurile dvs. pot ieși în evidență în căsuța de e -mail și încurajați destinatarii să se deschidă și să facă clic pe.

În plus, utilizarea marketingului prin e -mail pentru a trimite mesajele în timp util și relevante vă pot menține abonații angajați cu marca dvs.

În comparație cu alte forme de marketing, angajamentul pe care îl poate realiza cu marketingul prin e -mail este adesea mai mare, deoarece oamenii pot răspunde direct la expeditor și pot oferi feedback pe baza experienței lor.

mai bună livrare

Campaniile dvs. de e -mail vor avea, de asemenea, mai multe șanse să ajungă la inbox dacă aveți o reputație bună cu ESP .

Atâta timp cât evitați folderul SPAM urmând cele mai bune practici, e -mailurile dvs. nu ar trebui să aibă nicio problemă să ajungă la inbox și să ajungă să fie văzute de abonații dvs.

Cum să începeți cu e-mail marketing

Strategiile dvs. de marketing prin e -mail vor depinde de obiectivele dvs., dar, în general, iată pașii pe care trebuie să -i faceți.

Definiți-vă obiectivele de marketing prin e-mail

din Începerea unei afaceri de comerț electronic Profitând de diverse strategii de marketing digital , există multe motive pentru care ați putea face doriți să folosiți o campanie de marketing prin e -mail.

Obiectivele dvs. se vor schimba, de asemenea, pe baza pasului în care se află abonații dvs. de e -mail în călătoria clienților lor.

De exemplu, dacă doriți să vindeți un produs nou sau să optimizați o campanie de picurare pentru păstrarea clienților, obiectivele dvs. vor diferi, care trebuie reflectate în conținutul dvs. de e -mail.

Alegeți tipul de e-mailuri pe care doriți să le trimiteți

diverse servicii de marketing prin e -mail oferă diferite funcții și opțiuni pentru tipurile de e -mailuri pe care le puteți trimite.

De exemplu, unele platforme vă permit să trimiteți e -mailuri tranzacționale, cum ar fi confirmarea comenzii sau notificările de expediere.

Alte platforme s -ar putea concentra mai mult pe buletine de e -mail sau oferte promoționale.

Majoritatea platformelor vă permit să trimiteți un mix de diferite tipuri de e -mailuri , deci va trebui să alegeți unul care vă permite să trimiteți tipul potrivit de e -mailuri pentru afacerea dvs.

Identificați-vă publicul țintă

O strategie eficientă de marketing prin e -mail se reduce la înțelegerea publicului țintă și a ceea ce își doresc de la brandul tău.

Cu mesaje de marketing relevante și antrenante, veți avea mai multe șanse să convertiți perspectivele în clienți și să le mențineți pe cele existente pentru a reveni pentru mai mult.

Construiți-vă lista de e-mail

Construirea listei dvs. de e -mail este una dintre părțile esențiale ale oricărei campanii de e -mail.

Nu veți avea pe nimeni să trimită e -mailuri fără o listă de abonați.

în funcție de tipul de afaceri pe care îl conduci, există diferite modalități de a -ți crește lista.

acestea includ utilizarea formularelor de înscriere pe site -ul dvs. web, rularea campaniilor de social media și găzduirea evenimentelor .

Asigurați -vă că consultați secțiunea corespunzătoare mai jos în articol pentru mai multe informații despre acest lucru.

Creați conținut de e-mail convingător

Trimiterea unui buletin de e -mail către noii abonați?

Crearea unei oferte promoționale pentru clienții existenți?

Conținutul ar trebui să fie convingător și antrenant indiferent de tipul de e -mail pe care îl trimiteți.

e-mailurile dvs. ar trebui să includă, de asemenea, un apel la acțiune (CTA) care să încurajeze destinatarii să facă următorul pas, fie că vizitați site-ul dvs. web sau faceți o achiziție.

Configurați un flux de lucru efectiv de automatizare a e-mailurilor

Unul dintre cele mai semnificative beneficii ale marketingului prin e -mail este posibilitatea de a automatiza campaniile.

cu automatizarea prin e -mail, puteți mesajul potrivit, la persoanele potrivite, la momentul potrivit, fără a ridica un deget.

Există câteva tipuri diferite de fluxuri de lucru pentru automatizarea prin e -mail pe care le puteți configura; Unele dintre cele mai frecvente care sunt preîncărcate cu platforme mari de marketing prin e-mailuri includ e-mailuri de bun venit, campanii de abandonare a coșurilor și urmăriri post-cumpărare.

Măsurați succesul campaniilor dvs. de marketing prin e-mail

Nu în ultimul rând, este esențial să măsurați succesul campaniilor dvs. de marketing prin e -mail, astfel încât să puteți vedea ce funcționează și ce nu este.

Majoritatea platformelor de marketing prin e-mail vor oferi analize încorporate care vă oferă informații despre valori precum rate deschise, rate de clic și procente de creștere a listelor.

Având în vedere aceste numere, puteți face modificările necesare pentru a vă îmbunătăți rezultatele în timp, înțelegând ce funcționează și ce nu este.

Tipuri de e-mailuri pentru a trimite

În timp ce personalizarea ar trebui să fie inclusă în fiecare e -mail pe care îl trimiteți, există și diferite tipuri de conținut de e -mail pe care le puteți trimite ca parte a campaniilor dvs. de marketing prin e -mail.

Instrumentul de marketing prin e -mail la alegere va oferi adesea șabloane care vă permit să trimiteți e -mailul corect făcând câteva modificări minore la astfel de șabloane.

Iată cele mai frecvente tipuri de e -mailuri utilizate de proprietarii de afaceri.

E-mailuri de prospectare

Conștientizarea mărcii începe adesea cu obținerea de noi abonați pe lista dvs. de e -mailuri.

E -mailurile de prospectare sunt o modalitate excelentă de a contacta potențialii clienți și de a le introduce la marca dvs.

Aceste e -mailuri sunt de obicei trimise ca parte a unei campanii de generare de plumb pentru a obține mai multe persoane interesate de produsele sau serviciile dvs.

e-mailuri de implicare

Ca parte a segmentării listei, puteți trimite e -mailuri vizate diferitelor grupuri de abonați în funcție de nivelul lor de implicare.

e -mailurile de implicare sunt o modalitate excelentă de a păstra abonații angajați cu marca dvs. și de a -i încuraja să ia măsuri.

De exemplu, cineva care nu a deschis unul dintre e -mailurile dvs. într -un timp ar putea beneficia de primirea unui e -mail cu o linie de subiect, „Ne este dor de tine!”

Acest lucru nu are sens să fie trimis cuiva care tocmai s -a abonat pe lista dvs. și a deschis e -mailul de bun venit din moment ce au fost deja angajați.

E-mailuri de anunțuri

E-mailurile de anunț sunt o modalitate excelentă de a-ți menține abonații la zi cu privire la ceea ce se întâmplă cu marca ta.

Dacă executați o ofertă sau o promoție specială, e -mailurile de anunțuri pot fi încărcate în diverși auto -răspunsuri pentru a ieși la momentul potrivit și pentru a conduce vânzările.

O altă utilizare a e -mailurilor de anunțuri este să să anunțe abonații despre modificările produselor sau serviciilor dvs., evenimente viitoare, etc.

e-mailuri de urmărire

Urmărirea este unul dintre tipurile esențiale de conținut de e-mail pe care le puteți trimite.

dacă urmărește o achiziție, o anchetă sau pur și simplu trimiterea unei perspective care nu a întreprins o acțiune specifică , totuși, e-mailurile de urmărire sunt o modalitate excelentă de a alimenta conducerea și de a încuraja conversiile .

e-mailuri tranzacționale

din e -mailuri declanșate de o acțiune de coș abandonată către mesajele de confirmare a transportului , e -mailurile tranzacționale sunt mesaje automate care sunt trimise pe baza unor acțiuni specifice ale clienților.

e -mailurile tranzacționale pot fi extrem de personalizate și adesea duc la rate mai bune deschise și de clic decât alte tipuri de conținut de e -mail.

Magneți de plumb în marketing prin e-mail

[

În timp ce o mulțime de materiale de marketing se concentrează pe importanța apelului la acțiune (CTA) pe paginile de destinație, aceasta nu este singura cheie a succesului.

calitatea magnetului de plumb în sine va determina în primul rând dacă persoanele se înscriu sau nu pentru lista de e -mailuri.

a spus altfel, oferirea magnetului de plumb potrivit poate fi diferența dintre obținerea unui nou abonat și a face ca cineva să sară de pe pagina dvs.

Iată câteva exemple de magneți de plumb pe care îi puteți utiliza în campaniile dvs. de marketing prin e -mail:

 • Foaie de înșelăciune: oferirea oamenilor versiunea scurtă a ceva ce trebuie să știe este o modalitate excelentă de a -i determina să se înscrie pe lista dvs. de e -mail. Asigurați -vă că vă faceți foaia de înșelăciune vizuală și ușor de scanat, astfel încât oamenii să poată găsi rapid informațiile pe care le caută.
 • lista de verificare: diverse șabloane de e -mail vă vor permite să construiți o listă de verificare pe care o puteți trimite celor care se înscriu la lista dvs. de e -mail. Odată cu atenția din ce în ce mai scurtă, o listă de verificare este o modalitate excelentă de a ajuta pe cineva să înceapă cu o sarcină fără să se simtă copleșit.
 • Lista de resurse: Pentru clienții noi care se înscriu pe lista dvs. de e -mail, le puteți trimite o listă de resurse care include toate cele mai bune resurse de care au nevoie pentru a începe rezolvarea unei probleme cu care se confruntă. Acesta este, de asemenea, un segway excelent pentru a introduce pe cineva la produsele și serviciile dvs. în timp ce le angajați cu marca dvs.
 • Toolkit: Dacă aveți o serie de instrumente pe care oamenii le pot folosi, îmbinându -le într -un set de instrumente gratuit este o modalitate excelentă de a -i determina pe oameni să se înscrie pe lista dvs. de e -mail. Setul dvs. de instrumente ar trebui să fie adaptat publicului dvs. și să includă unele dintre cele mai bune, cele mai esențiale instrumente.
 • Ghiduri PDF: Acesta este unul dintre cele mai frecvente tipuri de magneți de plumb, deoarece este ușor de creat și poate fi foarte cuprinzător. Acest lucru nu trebuie să fie chiar atât de lung, atât timp cât este util și rezolvă o problemă pentru cititor.
 • test sau evaluare: Oferirea unui test sau evaluare este o modalitate excelentă de a -i determina pe oameni să se înscrie pe lista dvs. de e -mail. Oamenii adoră să -și testeze cunoștințele și să vadă cum se compară cu ceilalți. Faceți -vă testul sau evaluarea relevantă pentru publicul dvs., astfel încât să le considere valoroasă. Dacă puteți furniza soluții (sub formă de produse plătite) pe baza rezultatelor pe care oamenii le obțin după ce termină testul dvs., este și mai bine.

Cele mai bune modalități de a construi o listă de e-mail

acum că am trecut peste unii dintre cei mai buni magneți de plumb pe care îi puteți folosi pentru a -i determina pe oameni să se înscrie pe lista dvs. :

 • Utilizați social media: dacă utilizați un social CRM Pentru a surprinde oportunități de pe diversele dvs. canale de socializare, puteți transfera rapid aceste oportunități în lista de e -mailuri.
 • Utilizați pop-up-uri și formulare pe site-ul dvs. web: Având formulare de înscriere vizibile pe dispozitive mobile sau computere desktop va crește probabilitatea ca persoanele să se înscrie pe lista dvs. de e-mail după ce vă vizitează site-ul. Încercați să utilizați diferite forme și pop-up pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru publicul și site-ul dvs. web.
 • Executați un concurs sau o promoție: Construirea abonaților prin e -mail prin concursuri și promoții este o modalitate excelentă de a vă crește rapid lista. Beneficiul de aici este că vă puteți promova concursul sau promovarea prin diferite canale de socializare și site -uri web din industria dvs. Doar asigurați-vă că aveți un apel clar la acțiune, astfel încât oamenii să știe să se înscrie.
 • Integrați -vă cu celelalte canale de marketing: plasarea linkurilor către diverse formulare de înscriere pe celelalte canale de marketing, cum ar fi anunțuri tipărite sau poștă directă, va crește probabilitatea ca persoanele să se înscrie pe lista dvs. de e -mail. De asemenea, puteți pune formulare QR care duc la formulare de înscriere pe chitanțele sau facturile dvs., permițându -vă să capturați datele de contact ale clienților care deja fac afaceri cu dvs.
 • Găzduiește un webinar sau un eveniment virtual: Rentabilitatea investițiilor pentru webinarii și evenimente virtuale este ridicată, deoarece acestea sunt o modalitate excelentă de a genera oportunități și de a -ți construi lista de e -mailuri. De la primul e-mail până la e-mailurile de urmărire, puteți promova cu ușurință evenimentul și captura de oportunități pe care le puteți adăuga pe lista de e-mailuri. De asemenea, cu diverse integrări cu software webinar , puteți captura cu ușurință contactul Informații despre persoanele care au întâlnit deja afacerea dvs. și le adaugă pe lista dvs. de e -mailuri fără nicio lucrare suplimentară din partea dvs.

Măsurarea succesului campaniei dvs. de marketing prin e-mail

Măsurarea rezultatelor obținute prin campanii de marketing prin e -mail vă permite să vă îmbunătățiți rezultatele în timp.

ESP (furnizorul de servicii de e -mail) ar trebui să aibă diverse funcții care vă pot ajuta să măsurați succesul campaniei dvs. de marketing prin e -mail, inclusiv următoarele.

Rata de livrare prin e-mail

Clienții prin e -mail și filtrele de spam se schimbă în mod constant, , astfel încât să păstrați o atenție asupra ratei de livrare a e -mailului dvs. este esențială.

Această metrică vă va spune câte dintre e -mailurile dvs. ajung la căsuțele de e -mail ale abonaților dvs.

rata deschisă

Copia dvs. de e -mail nu va conta pentru nimic dacă nimeni nu vă deschide e -mailul.

Măsurarea ratei dvs. deschise vă va oferi o idee despre cât de eficiente sunt linia de subiect și textul de previzualizare pentru a obține oamenii să se deschidă și să vă citească e -mailul.

rata de clic (CTR)

e-mailul, copierea și apelul la acțiune sunt toți factori critici pentru a face ca oamenii să facă clic pe orice link-uri din e-mailurile dvs. și pe site-ul dvs. web.

Măsurarea CTR -ului dvs. vă va oferi o idee despre ce elemente ale e -mailului dvs. funcționează și care trebuie îmbunătățite.

dezabonarea ratei

trebuie să aveți întotdeauna un link de dezabonare în e-mailurile dvs. ca parte a actului Can-Spam.

Fii atent la rata de dezabonare vă poate ajuta să evalueze cât de bine rezonează e -mailul dvs. cu abonații.

Dacă vedeți un vârf brusc în cei care se dezabonează, poate fi momentul să vă reevaluați strategia de e -mail și conținutul pe care îl trimiteți.

rata de reclamație spam

O acțiune specifică pe care marketerii de e -mail le pot lua la îmbunătățirea ratei lor de livrare este de a reduce rata de reclamație a spamului.

Această metrică măsoară câți oameni vă marchează e -mailul ca spam.

Dacă vedeți o rată ridicată de reclamație a spamului, este o idee bună să vă uitați la conținutul dvs. de e -mail și să vă asigurați că nu veți include, din neatenție, cuvinte cheie spammy.

În plus, concentrarea pe furnizarea de mai multă valoare (mai degrabă decât să încerci pur și simplu să vândă tot timpul) va ajuta, de asemenea, la reducerea ratei de reclamație a spamului.

rata de conversie

propria ta rată de conversie prin e -mail este o măsură crucială pentru a urmări , deoarece vă va spune cât de reușită este campania dvs. de marketing prin e -mail în atingerea obiectivelor generale de afaceri.

De exemplu, dacă trimiteți un e -mail promoțional, obiectivul dvs. ar putea fi să -i determinați pe oameni să facă clic pe site -ul dvs. web sau pe pagina de destinație.

Dacă trimiteți un e -mail tranzacțional, obiectivul dvs. ar putea fi să -i determinați pe oameni să finalizeze o achiziție după ce și -au abandonat coșul de cumpărături.

< /a> Marketing prin e-mail-FAQ

Care sunt planurile tipice de prețuri ale celor mai bune platforme de marketing prin e-mail?

Planurile tipice prețuri pentru cele mai bune platforme de marketing prin e -mail variază în funcție de caracteristicile și serviciile fiecărei platforme.

Cu toate acestea, majoritatea platformelor oferă un plan de bază cu caracteristici esențiale, cum ar fi livrarea prin e -mail, automatizarea și urmărirea.

De obicei, aceste planuri de bază variază de la 10 la 20 USD pe lună.

au apoi mai multe avansate planuri care oferă mai multe funcții și servicii.

În cele din urmă, unele platforme oferă și planuri de întreprindere pentru întreprinderi mai mari , care pot costa sute sau chiar mii de dolari pe lună.

Care sunt unele dintre cele mai bune platforme de marketing prin e-mail?

Unele platforme populare includ contact constant, HubSpot, MailChimp și Aweber.

Fiecare platformă oferă caracteristici diferite, astfel încât să alegeți una care să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs. este esențială.

Care sunt câteva CTA-uri excelente de utilizat în campaniile de marketing prin e-mail?

Nu există niciun răspuns unic la această întrebare, întrucât cel mai bun apel la acțiune (CTA) al campaniei dvs. de marketing prin e-mail va depinde de obiectivele dvs. specifice și de publicul țintă.

Cu toate acestea, unele sfaturi comune pentru crearea de CTA -uri eficiente includ menținerea CTA scurtă și dulce, folosind un limbaj persuasiv și oferind un stimulent pentru a lua măsuri.

Ca exemplu, un CTA pentru un e -mail promoțional ar putea fi „Faceți clic aici pentru a salva 20% la următoarea achiziție!”

În ce constă testarea A/B în marketingul prin e-mail?

De la o întreprindere mică care trimite e -mailuri personalizate vs. nicio personalizare deloc, la a avea diferite linii de subiect de e -mail care se concentrează pe diverse unghiuri ale aceluiași produs, la utilizarea marketingului de conținut ca parte a unei serii de e -mailuri trimise într -o ordine diferită, Există orice număr de lucruri care pot fi testate A/B în marketingul prin e -mail.

testarea A/B se referă pur și simplu la testarea a două (sau mai multe) versiuni diferite ale mesajelor de e -mail ale unuia pentru a vedea care se comportă mai bine.

Înfășurați.

Marketingul prin e -mail este o modalitate strategică de a rămâne în legătură cu clienții și perspectivele.

trimițându -le în mod regulat conținut valoros, creați o relație de încredere care poate duce la conversii mai mari pe drum.

Acestea fiind spuse, din primul moment în care cineva se abonează pe lista dvs., aveți ocazia să construiți o obligațiune care va plăti în cele din urmă.

Rezolvarea problemelor publicului dvs. și furnizarea de valoare la fiecare pas va ajuta la crearea unei campanii de marketing de e -mail de succes.

utilizați marketing prin e -mail în afacerea dvs.?

Care sunt caracteristicile pe care le căutați într -un serviciu de marketing prin e -mail?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Iată câteva recenzii de comparație ale furnizorilor de servicii de e -mail de top pentru a putea lua în considerare:

contact constant vs. mailchimp < /a>

contact constant vs. activecampaign < /a>

acestea vă pot ajuta să decideți ce instrument este cel mai potrivit pentru afacerea dvs. și ce caracteristici sunt cele mai importante pentru dvs.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *