Ce este creditul de afaceri și cum să începeți în 2023

Ce este creditul de afaceri și cum să începeți în 2023

Stabilirea creditului dvs. de afaceri este unul dintre Cei mai mulți pași critici pentru ca un proprietar de afaceri să înceapă o companie.

poate deschide o lume a oportunităților – inclusiv accesul la capital, rate mai bune la împrumuturi și linii de credit sau termeni chiar mai favorabili cu furnizorii.

Lipsa de credit poate duce, de asemenea, la probleme de afaceri pe termen scurt și lung, inclusiv rate de dobândă ridicată, o limită de creditare mai mică sau chiar negare a serviciilor.

În acest articol, vă voi explica ce înseamnă creditul de afaceri, cum funcționează și vă vor oferi sfaturi care să vă ajute să începeți.

Ce este creditul de afaceri?

Creditul de afaceri este un instrument folosit de creditori și creditori pentru a determina dacă trebuie să împrumutați bani.

a spus altfel, creditul de afaceri reflectă capacitatea companiei dvs. de a -și îndeplini obligațiile financiare la timp.

Companiile folosesc istoricul financiar de la compania dvs. și altele pentru a face acest lucru.

Un scor de credit bun pentru afaceri înseamnă rate ale dobânzii mai mici și termeni mai buni atunci când solicitați împrumuturi sau alte tipuri de finanțare.

evaluat de Business Credit Bureous, cum ar fi Experian < /a>, equifax și transunion , scorul de credit de afaceri depinde de istoricul plăților, numărul de conturi deschise și datorii restante.

Companiile ar trebui să se asigure că furnizorii actualizează cu exactitate informațiile despre afacerea din fișierele lor de afaceri deținute de agențiile de raportare a creditului de afaceri.

Cum să începeți cu creditul de afaceri

Luând măsurile corespunzătoare va ajuta la crearea de credit de afaceri și la îmbunătățirea scorului dvs. de credit.

Menținerea plăților și gestionarea datoriei este cheia pentru îmbunătățirea scorului de credit pentru afaceri.

Asigurați -vă că toate facturile sunt plătite la timp.

Chiar dacă sunt doar plățile minime, ar trebui să lucrați pentru a plăti orice solduri restante cât mai repede posibil.

De asemenea, asigurați-vă că toate informațiile raportate în raportul dvs. de credit pentru afaceri sunt corecte și actualizate.

Dacă există discrepanțe, contactați imediat agenția de raportare pentru a le rectifica, astfel încât să puteți reflecta cu exactitate poziția financiară reală în raportul dvs.

În plus, vă ajută să vă familiarizați cu diferitele tipuri de creditori disponibili (de exemplu, bănci vs. creditori alternativi).

Aceste cunoștințe vă asigură că obțineți cea mai bună ofertă posibilă pentru situația dvs. particulară.

Dacă este necesar, luați în considerare obținerea unei linii de credit de afaceri sau luarea unui împrumut pe termen scurt, conceput special pentru întreprinderile cu ratinguri de credit mai puțin decât ideal.

Puteți demonstra un comportament responsabil de împrumut în timp și puteți construi un istoric de plată pozitiv, ceea ce vă va ajuta să vă îmbunătățiți scorul în viitor.

să explorăm mai multe idei specifice pentru a vă îmbunătăți creditul de afaceri

Obțineți un ein

Pentru proprietarii de întreprinderi mici, încep să-și construiască creditul, ei pot folosi un ein pentru a stabili conturi de credit cu furnizorii și furnizorii.

Un număr de identificare a angajatorului (EIN) identifică întreprinderile și alte entități din SUA

obținerea unui EIN este esențială, deoarece vă ajută să vă protejați informațiile personale de a deveni o înregistrare publică.

poate fi necesar să obțineți un EIN dacă sunteți unic proprietar sau angajați angajați care depun impozite sub numele dvs. de afaceri.

Formați o corporație sau LLC

Înainte de configurarea creditului de afaceri, selectarea structurii de afaceri adecvate este esențială.

Formarea unei companii sau a unei companii cu răspundere limitată ( llc ) este esențial atunci când vă configurați afacerea financiar.

făcând acest lucru creează o identitate separată pentru companie și o protejează de datoriile personale, cum ar fi datoriile și procesele care decurg din operațiunile sale.

Fiecare afacere nouă ar trebui să se verifice cu guvernul lor de stat pentru cerințele și reglementările pentru Pornirea unui LLC .

comparativ cu unic proprietate sau parteneriat, corporații & amp; LLC -urile tind să fie mai atractive pentru creditori, deoarece aceste entități au de obicei un credit mult mai bun.

un LLC este esențial și pentru creditorii care au în vedere acordarea unui împrumut de afaceri, deoarece permite entității să acceseze capitalul mai rapid decât un singur proprietar.

Deschideți un cont bancar dedicat

Construirea unui credit de afaceri bun permite emitenților să evalueze demnitatea de credit a companiei dvs. și să gestioneze riscul.

Când deschideți un cont bancar de afaceri , Puteți separa cu ușurință cheltuielile de afaceri și puteți avea acces la opțiunile liniei de credit.

Creditorii necesită adesea un cont bancar dedicat de afaceri atunci când solicită un întreprinderi mici de afaceri împrumut .

Un cont bancar și un card de credit de afaceri sau un împrumut vă pot ajuta să vă construiți mai repede creditul de afaceri și să vă ofere acces la opțiunile de finanțare.

Mai mult, un cont de verificare a afacerilor sau de economii vă va ajuta să urmăriți mai exact veniturile și cheltuielile.

Profitați de oportunitățile de afaceri

Profitarea de diverse oportunități disponibile pentru întreprinderile mici este esențială.

De exemplu, raportarea istoricului de plată pozitiv pe furnizorii de magazine proeminente pot ajuta la construirea creditului în timp, ceea ce poate fi benefic atunci când solicitați împrumuturi în viitor.

Amintiți -vă doar că utilizarea oricăror carduri de credit de afaceri conexe ar trebui să fie cel mult 30% sold disponibil, deoarece acest lucru ar putea afecta negativ scorul de credit general.

Înscrieți-vă cu dun & amp; Bradstreet

Puteți debloca informații puternice de date prin înscrierea cu Dun & amp; Bradstreet (D & amp; b) și utilizarea serviciilor lor de urmărire a numerelor DUNS.

Astfel de informații vă ajută să înțelegeți cum creditorii văd performanța companiei dvs.

Multe birouri de credit și creditori folosesc numărul DUNS pentru a evalua riscul de credit și pentru a determina valoarea creditului de afaceri disponibil.

Această vizibilitate permite monitorizarea scorului de credit general pe baza plăților în timp util și a încasărilor de factură obișnuite.

, de asemenea, vă ajută să vă asigurați că alte agenții au informații exacte despre compania dvs., deoarece de obicei le monitorizează deja.

Acest proces de înregistrare implică furnizarea numărului de securitate socială, adresă, informații financiare și un număr de identificare a angajatorului (EIN).

Profitați de inițiativele SBA

Creditul de afaceri este esențial pentru multe companii, mai ales atunci când vine vorba de asigurarea împrumuturilor de la administrația de afaceri mici ( sba ).

SBA oferă mai multe opțiuni de împrumut, cum ar fi programul de garanție de împrumut 7 (a) și programul microloan.

Creditul de afaceri este un must-have pentru a îmbunătăți finanțele de afaceri și a face mai accesibile împrumuturi calificate de la SBA și alte instituții financiare.

investind în inițiative potențiale SBA, veți avea, de asemenea, o idee despre ce pot presupune creditorii atunci când se uită la profilul de credit al afacerii dvs., astfel încât să puteți face schimbări în consecință.

Utilizarea creditului

Utilizarea creditului se referă la cât de des o companie își folosește conturile pentru a cumpăra bunuri sau servicii (sau facturi de plată).

O rată de utilizare mai mare înseamnă că o companie profită de toate resursele disponibile prin diferite conturi, ceea ce poate fi benefic pentru creșterea fluxului de numerar.

Cu toate acestea, poate răni, de asemenea, ratingul general dacă se face excesiv.

Istoricul plăților și utilizarea creditului pot influența scorul de credit al afacerii dvs., așa că trebuie să vă asigurați că rămâneți în limita de credit și să efectuați plăți la timp.

Este esențial ca proprietarii de afaceri să țină evidența ratelor de utilizare și să se asigure că ating un nivel gestionabil, deoarece acest lucru poate avea un impact negativ asupra ratingului lor general cu creditorii.

împrumuturi tradiționale pe termen

Dacă un împrumut tradițional de la o bancă este mai potrivit pentru nevoile dvs., această opțiune vine cu creditul de afaceri potrivit.

urmând pași pentru a obține un împrumut de afaceri , puteți împrumuta sume mai semnificative decât alte formulare de finanțare.

Acest împrumut oferă, în general, condiții de rambursare mai lungi cu plăți lunare fixe, facilitând bugetarea mai ușoară.

Luați în considerare creditele vânzătorului și serviciului

Un alt mod de a finanța achizițiile mari, în timp ce îmbunătățirea creditului de afaceri ar fi prin intermediul creditelor de vânzători și servicii.

Dacă sunt aprobate de furnizori sau furnizori de servicii, aceste credite permit întreprinderilor să cumpere bunuri sau servicii fără a fi nevoie să investească toate fondurile în avans.

Ajutarea companiilor să își gestioneze fluxul de numerar, în timp ce sunt capabili să achiziționeze resursele de care au nevoie pentru a rămâne competitivi în industria lor este critică.

Faceți plăți la timp

O modalitate excelentă de a vă asigura că scorul de credit al afacerii dvs. este prin efectuarea de plăți la timp.

opusul este, de asemenea, adevărat – dacă plățile cu întârziere devin un obicei, scorul dvs. de credit va avea un succes și nu ar putea fi ușor să accesați noi linii de credit.

În plus, vă puteți asigura că furnizorii și furnizorii își adaugă numărul de telefon pentru afaceri în conturile lor pentru o securitate sporită.

Orice lucru care poate face afacerea dvs. să pară mai fiabilă și mai de încredere pentru creditori este benefic.

Beneficiile stabilirii creditului de afaceri

Avantajele de a avea un credit de afaceri bun sunt numeroase.

În primul rând, vă permite accesul la mai multe fonduri, deoarece creditorii tind să fie mai dispuși să împrumute bani atunci când știu că vor primi înapoi.

De asemenea, cu un credit de afaceri bun, puteți negocia condiții mai bune cu creditorii și furnizorii, care vă pot economisi bani pe termen lung.

A avea un scor de credit de afaceri solid, de asemenea, permite oportunități mai bune atunci când căutați noi investiții sau parteneri pentru acțiunea dvs.

vor avea încredere că v -ați gestionat bine finanțele în trecut și, astfel, poate fi mai probabil să investiți în eforturile voastre viitoare.

A avea un credit de afaceri bun îți oferă liniște sufletească ca antreprenor.

știind că atenuați riscurile financiare asociate cu conducerea unei afaceri prin decizii înțelepte luate în trecut este excelent.

Cum să interpretezi raportul de credit pentru afaceri

Înțelegerea raportului dvs. de credit pentru afaceri este unul dintre cei mai critici pași pentru gestionarea unei companii de succes.

Pe lângă alte informații financiare pertinente, acest raport conține o listă cuprinzătoare de credite împotriva afacerii și a tuturor înregistrărilor de faliment inițiate.

Un raport de credit de afaceri conține, de asemenea, informații precum istoricul plăților cu creditorii, suma totală a datoriei, anii în afaceri și scorul de credit curent al companiei.

Raportul dvs. combină informații din mai multe surse diferite, cum ar fi Dun & amp; Bradstreet, Experian și Equifax Collections Agents and Public Records.

Aceste informații sunt compilate într -un singur document cuprinzător.

Este important să rețineți că fiecare birou poate raporta fapte diferite datorită bazelor de date independente.

întreprinderile pot accesa rapoartele lor pentru a se asigura că creditorii văd informații exacte despre operațiunile lor.

Când vine vorba de scorul de credit al afacerii dvs., acest număr de trei cifre este esențial pentru evaluarea poziției dvs. financiare cu creditorii și creditorii.

variind între 0 și 100 (spre deosebire de a fi între 300-850 pentru cele personale), ceea ce măsoară cât de probabil veți plăti un împrumut sau o linie de credit la timp și în întregime.

Scorul dvs. de credit oferă creditorilor o indicație a încrederii dvs. atunci când vine vorba de probleme de bani.

în funcție de ce Biroul a produs scorul, acesta ar putea fi diferit.

Cu toate acestea, toate scorurile depind de factori precum istoricul plăților, suma restantă a datoriei și durata funcționării.

Un scor bun indică faptul că sunteți de încredere atunci când plătiți datoriile – în timp ce scorurile proaste sugerează că este posibil să aveți nevoie de mai multă asistență din alte surse.

Asigurați -vă că revizuiți în mod regulat rapoartele dvs. și luați măsuri, dacă este necesar.

Cum profesioniștii pot ajuta cu creditul de afaceri

Consilierii profesioniști au experiență în a ajuta companiile să construiască un mix optim de surse de credit corporative pentru a -i ajuta să obțină rezultate mai bune atunci când lucrează cu creditorii.

De asemenea, ghidează configurarea conturilor corect, astfel încât plățile să fie raportate cu exactitate, folosind -le în mod responsabil și având o reputație bună cu creditorii.

În plus, consilierii profesioniști pot ajuta întreprinderile să -și identifice slăbiciunile examinând profilul lor de credit general.

se uită, de asemenea, la orice probleme financiare incorecte anterioare pe care creditorii le -ar putea înregistra în mod inexact.

acești factori includ următorii:

  • Financiare de afaceri
  • Condiții de plată la furnizori
  • Profilul de risc de afaceri
  • Creditul personal al proprietarilor de afaceri
  • și multe altele.

Drept urmare, acestea pot ajuta la modelarea profilurilor de credit de afaceri și pot explica implicațiile utilizării creditului de afaceri.

Diferența dintre creditul personal și de afaceri

Creditul de afaceri este utilizat pentru cheltuielile legate de afaceri, dar ce o diferențiază de cardurile de credit personale din perspectiva creditorilor și creditorilor?

În timp ce istoricul creditului personal depinde de demnitatea de credit a individului, rapoartele de credit de afaceri se concentrează pe diverși factori.

astfel de factori includ istoricul plăților, puterea financiară și durata de timp în afaceri.

Informații personale, cum ar fi veniturile și ocuparea forței de muncă influențează rapoartele de credit personal.

În schimb, rapoartele de credit de afaceri depind de financiarul companiei, de condițiile de plată cu furnizorii și furnizorii și de profilul de risc general al afacerii.

Ce este creditul de afaceri-FAQ

Cum ajută numărul de identificare al angajatorului să creeze creditul de afaceri?

Un număr de identificare a angajatorului EIN este un număr de securitate socială pentru întreprinderi.

Acest număr este necesar pentru orice afacere care dorește să stabilească credit cu creditorii și creditorii, deoarece le permite să urmărească istoricul de plată și informațiile financiare ale afacerii.

Care este cel mai bun mod de a stabili credit de afaceri?

Cel mai bun mod de a stabili creditul de afaceri este să vă asigurați că compania dvs. are un istoric de plată pozitiv cu furnizorii, furnizorii și creditorii.

În plus, tipurile de linii de credit de afaceri pe care le aplicați ar trebui să fie adecvate pentru afacerea dvs.

este, de asemenea, esențial să înțelegem implicațiile preluării datoriilor suplimentare.

Cum fac birourile majore de credit de afaceri evaluează creditul?

Birourile majore de credit de afaceri folosesc o varietate de factori pentru a calcula bonitatea de credit a unei organizații.

Dacă Dun Bradstreet, Experian sau Equifax, aceste birouri analizează istoricul plăților, puterea financiară, timpul în afaceri și alte criterii pentru a determina bonitatea unei organizații.

Administrația întreprinderilor mici ajută la creditul de afaceri?

Da, Administrația pentru întreprinderile mici (SBA) oferă diverse servicii pentru a ajuta antreprenorii și întreprinderile mici să stabilească și să creeze credit de afaceri.

Înfășurați.

Începerea unei noi afaceri poate fi o provocare copleșitoare, dar creditul de afaceri este un instrument adesea uitat, care poate eficientiza operațiunile și costurile de pornire mai mici.

Un profil de credit de afaceri bun vă va ajuta să obțineți finanțarea de care aveți nevoie și să asigurați condiții mai bune atunci când solicitați împrumuturi.

Înțelegerea nuanțelor modului în care funcționează scorurile de credit de afaceri și birourile semnificative care le calculează este esențială.

urmând sfaturile de mai sus, veți fi bine pe drum spre o afacere de succes în cel mai scurt timp.

citire ulterioară pe adamenfroy.com : Dacă aveți un scor de credit necorespunzător, Împrumuturi de afaceri negarantate vă pot ajuta să oferiți afacerii dvs. impulsul de care are nevoie pentru a avea succes.

Mai mult, împrumuturi peer-topeer poate fi O modalitate excelentă de a asigura finanțarea dacă aveți nevoie de capital.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *