Ce este comunicațiile unificate și aveți nevoie de ea? (7 beneficii)

Ce este comunicațiile unificate și aveți nevoie de ea? (7 beneficii)

Unified Communications (UC) este un termen utilizat în setările de afaceri pentru a descrie integrarea serviciilor de comunicare în timp real, cum ar fi mesagerie instantanee, informații de prezență, telefonie, conferințe video și partajare a datelor.

întreprinderile folosesc soluții UC pentru a îmbunătăți comunicarea între angajați, clienți și parteneri.

În zilele noastre, cu nevoia de a fi disponibil 24/7 și de a comunica în diferite zone de timp, multe companii trec la soluții UC, cu platforme VoIP Pavând calea pentru o integrare ușoară.

platformele VoIP permit întreprinderilor să își unifice toate canalele de comunicare pe o singură platformă, care poate fi ușor gestionată și monitorizată.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că cunoașterea Cum să alegeți un VoIP Acest lucru funcționează pentru afacerea dvs. este mai important ca niciodată când vine vorba de comunicații unificate.

În acest articol, voi discuta în detaliu comunicările unificate, voi trece peste beneficiile și caracteristicile cheie ale UC și cum să știți dacă afacerea dvs. este pregătită pentru UC Solutions .

Să intrăm corect în ea.

Table des matières

Cum s-a schimbat comunicarea de afaceri

Cu procese de afaceri care necesită ca mesageria instantanee să se întâmple în timp real, este nevoie de soluții care să ofere mai mult decât o singură metodă de comunicare.

Aici intră comunicarea unificată (UC).

Acest lucru permite întreprinderile să utilizeze mai multe tipuri de comunicare printr -o singură platformă.

Unified Communications se integrează cu toate canalele dvs. de comunicare, ceea ce duce la o platformă care vă permite să vă gestionați și să vă monitorizați comunicațiile – toate asigurându -vă că toată lumea este pe aceeași pagină.

Aceasta este o schimbare semnificativă de la modelul tradițional de comunicare de afaceri , care se bazează adesea pe apeluri telefonice și e -mail.

În timp ce aceste metode sunt încă populare, ele nu mai sunt singurele opțiuni disponibile și nu sunt întotdeauna cele mai eficiente.

Ce includ comunicațiile unificate?

de la utilizarea Slack și diversele sale alternative pentru a profita de Funcționalitatea Zoom oferă pentru a comunica cu oamenii de pe glob, toate aceste diferite diferite Aplicațiile pot fi integrate într -o singură platformă prin UC.

cu comunicațiile de afaceri devin mai complexe, gestionarea tuturor diferitelor canale poate fi provocatoare , motiv pentru care un plan UC într -o afacere este calea de urmat.

Cum pot beneficia comunicațiile unificate pentru afacerea dvs.

Iată beneficiile pe care o soluție UC le poate aduce la o afacere.

< /a> 1. Productivitate crescută

Fie că sunteți un furnizor de servicii sau o companie bazată pe produse, este posibil să aveți o echipă de angajați care trebuie să poată comunica zilnic cu celălalt.

În trecut, acest lucru ar însemna stabilirea unei serii de apeluri telefonice sau chiar întâlniri față în față .

În zilele noastre, comunicațiile unificate se integrează cu diverse aplicații și software pentru a facilita comunicarea angajaților unul cu celălalt.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că partajarea fișierelor poate fi realizată fără niciun efort, o caracteristică care este crucială în afaceri.

2. Serviciul pentru clienți îmbunătățit

multiple instrumente de comunicare pentru întreprinderi ajută întreprinderile să țină legătura cu clienții lor.

din software de chat live to software de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) , întreprinderile pot utiliza UC pentru a oferi o experiență mai bună a clienților.

ca atare, instrumente de colaborare integrate în platforma UC facilitează angajaților să lucreze împreună pentru a rezolva problemele clienților.

3. Better Business Continuity Planning

Alte alte tipuri de software pentru întreprindere Instrumentele de comunicare ajută, de asemenea, la continuitatea afacerii.

Aceasta se referă la serviciile de comunicare care mențin întreprinderile în funcțiune în perioadele de criză.

De exemplu, UC poate să permită angajaților să lucreze de acasă sau de o altă locație dacă există o întrerupere a puterii .

Servicii de apeluri de conferințe pot fi, de asemenea, utilizate pentru a menține angajații în contact unul cu celălalt în timpul unei crize.

< /a> 4. Colaborare îmbunătățită

sisteme de comunicații oferă un forum pentru ca angajații să lucreze împreună la proiecte.

cu aplicații de afaceri care activează desktop de la distanță Funcționalitate, mesagerie în echipă și multe altele, întreprinderile pot utiliza UC pentru a îmbunătăți colaborarea angajaților.

5. Angajare mai mare a angajaților

Folosind tehnologia de comunicații unificate, veți putea, de asemenea, să îmbunătățiți relația umană dintre toți cei de la un loc de muncă.

Acest lucru se face, permițând angajaților să comunice cu ușurință și oferindu -le acces la instrumentele de care au nevoie pentru a -și face treaba.

majoritatea software hr În zilele noastre vine cu o formă de integrare UC, care poate ajuta la eficientizarea comunicării și colaborării în cadrul unei companii.

din instrumente care permit diverselor personal să vadă când alții au timp liber rezervat celor care oferă angajaților capacitatea de a solicita timp liber de la managerul lor, software -ul HR cu integrare UC poate ajuta la îmbunătățirea comunicării și colaborare între angajați.

6. Costuri reduse de călătorie/navetă

dispărut zilele în care angajații au călătorit pentru a ajunge la locurile de muncă.

Astăzi, întreprinderile pot să economisească bani pe costurile de călătorie folosind UC pentru a organiza întâlniri și conferințe practic.

platforme de conferințe virtuale Faceți ușor pentru cei care nu sunt în același lucru Locație geografică pentru a participa la întâlniri.

< /a> 7. ROI crescut

În cele din urmă, unul dintre principalele avantaje ale adoptării serviciilor de comunicații care reunesc toată lumea este ROI -ul crescut.

, fie că furnizează dispozitive din punct de vedere angajaților care le permit să fie mai productivi în afara biroului sau să aibă Sisteme de gestionare a documentelor care permit colaborarea rapidă și ușoară între membrii echipei, întreprinderile care investesc în soluții UC tind să vadă un profit semnificativ al investițiilor lor .

Caracteristici cheie ale comunicațiilor unificate

Decizia de a merge pentru soluții de comunicare unificate nu este întotdeauna cea mai ușoară vânzare pentru întreprinderi, deoarece, în general, necesită un pic de investiții.

Cunoașterea caracteristicilor ale comunicațiilor unificate vă va ajuta să înțelegeți cum această tehnologie poate fi avantajoasă pentru afacerea dvs. și, astfel, luați o decizie mai informată.

VoIP și sorberea trunchiului

În timp ce oamenii sunt în general familiarizați cu VoIP (voce peste IP), nu la fel de mulți sunt conștienți de Sip Trunking.

sip sau protocol de inițiere a sesiunii, este un protocol de semnalizare pentru sistemele telefonice VoIP.

Funcționalitatea oferită aici este că utilizatorii se pot conecta la o rețea IP în timp real și să facă/să primească apeluri telefonice .

Cu funcții de apeluri vocale interactive și conferințe audio, experiența utilizatorului poate fi îmbunătățită semnificativ.

Dacă cineva dorește să investească în multi- Sisteme de telefonie liniară , SIP Trunking este o opțiune excelentă.

Conferințe web și video

cu comunicare unificată în loc, nu numai că puteți asculta ceea ce spune cineva, dar și, apelurile video permite comunicarea față în față.

Această comunicare interactivă poate fi extrem de benefică pentru întreprinderi, deoarece ajută la construirea relațiilor și a încrederii – indiferent dacă este întâlniri interne sau chiar în timpul comunicării externe .

Puteți utiliza, de asemenea, software de conferință video pentru a împărtăși WhiteBoards, fișiere , și ecrane în timpul unui apel, făcând colaborarea mult mai accesibilă.

Acesta poate fi un instrument de neprețuit pentru o întreprindere mică care depinde de echipele de la distanță pentru a -și termina treaba.

De asemenea, întreprinderile mai mari pot găsi caracteristicile extrem de utile pentru efectuarea sesiunilor de instruire sau a întâlnirilor la scară largă.

Integrarea desktop

Integrarea desktop se referă la conectarea diferitelor aplicații care fac parte dintr -un flux de lucru.

Această tehnologie permite membrilor echipei să acceseze instrumentele necesare fără a părăsi mediul desktop .

Multe Meeting Management Software Platforme Oferiți acest tip de funcționalitate, care aduce multe la masă.

Asistență pentru dispozitive mobile

Conceptul de BYOD (aduceți -vă propriul dispozitiv) devine din ce în ce mai popular la locul de muncă.

Angajații își folosesc propriile dispozitive mobile , cum ar fi smartphone -uri și tablete, în scopuri de muncă.

este, prin urmare, crucial ca orice soluție UC să aibă suport pentru dispozitivul mobil.

În acest fel, angajații pot accesa instrumentele și informațiile de care au nevoie, indiferent de unde și pe ce dispozitiv funcționează.

Urmărirea și gestionarea apelurilor

pentru cei care furnizează orice serviciu orientat către client, un număr de telefon pe care oamenii îl pot apela este esențial.

cu protocolul de internet voice-over devine mai popular, este esențial, de asemenea, să avem o soluție care să permită oamenilor potriviți să ia măsurile corespunzătoare atunci când apar apeluri.

Caracteristici precum comunicare în timp real, rutare de apeluri, sisteme de mesagerie vocală, înregistrare de apeluri și chiar primirea SMS-urilor de intrare permite întreprinderilor să își gestioneze clienții mai eficient.

O mesagerie unificată ca parte a unui sistem de gestionare a apelurilor poate afecta semnificativ nivelul serviciilor clienților.

În acest scop, diverse Urmărirea apelurilor Soluții sunt disponibile soluții Pe piață, îmbunătățirea în continuare a caracteristicilor pe care întreprinderile le poate profita.

Integrarea centrului de contact

Integrarea este esențială pentru soluțiile UC care trebuie să funcționeze ca parte a unui sistem, cum ar fi în cazul unui centru de contact.

De la interfața de utilizator până la capacitatea de a eficientizează apelurile telefonice și partajarea ecranului , instrumentele de integrare a centrului de contact potrivit pot face o diferență mare.

software de centru de apel Vine, de asemenea, cu diverse API-uri care se pot conecta cu Software -ul utilizat deja într -o afacere, ceea ce face mai ușor începerea UC.

Este unificată comunicarea potrivită pentru afacerea dvs.

Iată câteva întrebări de top de pus dacă încercați să stabiliți dacă UC este o investiție bună pentru afacerea dvs. în stadiul actual.

Care sunt nevoile și obiectivele mele de afaceri?

Înțelegerea nevoilor și obiectivelor dvs. este primul pas în a decide dacă UC vi se potrivește.

Dacă aveți nevoie de o soluție care poate ajuta la îmbunătățirea comunicării și a colaborării în cadrul companiei dvs., atunci UC poate fi o potrivire bună.

Care sunt punctele actuale de durere din infrastructura mea de comunicare?

Schimbarea se întâmplă de obicei deoarece sistemul curent nu funcționează bine.

de la telefoanele de birou care îl fac provocator să transfere apeluri, la colaborarea echipei inexistente , având o imagine clară a punctelor dvs. de durere vă va ajuta să înțelegeți dacă UC le poate aborda.

Am angajați de la distanță sau mobil?

Dacă aveți o forță de muncă la distanță și doriți să vă concentrați pe asigurarea faptului că munca la distanță este cât mai eficientă, atunci UC vă poate ajuta.

În timp ce soluțiile locale pot fi utile pentru unele companii, lucrătorii la distanță au nevoie de sisteme UC care le pot oferi același nivel de comunicare și colaborare ca și cum ar fi la birou.

Dacă investiți în sisteme adecvate, lucrătorii dvs. vor fi mai productivi își fac treaba, iar experiența clienților se va îmbunătăți.

Cât de important este colaborarea cu afacerea mea?

Extragerea unui răspuns onest la această întrebare vă poate ajuta să înțelegeți dacă UC este o investiție bună pentru compania dvs.

În timp ce termenii colaborarea și comunicarea unificată sună frumos pe hârtie , nu toate întreprinderile au nevoie de aceste caracteristici.

Înțelegerea modului în care colaborează echipa dvs. și dacă există zone care pot fi îmbunătățite vă va ajuta să determinați dacă UC este potrivit pentru dvs.

Caut să îmbunătățesc serviciul pentru clienți sau să reduc costurile?

O soluție unificată nu va fi ieftină de implementat.

Acest lucru înseamnă că trebuie să fiți sigur că beneficiile UC vor depăși costurile, în mod ideal, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Este bine de menționat că comunicații și colaborări unificate vor crește eficiența și productivitatea atunci când sunt implementate corect și pe termen lung.

Acest lucru duce în general la economii de costuri.

ar integra noua tehnologie să provoace prea multă perturbare?

Înțelegerea cât de mult ar provoca o perturbare a implementării UC este o considerație importantă.

platformele UC nu vor fi adoptate imediat, așa că să vă dați seama cât timp va dura echipa dvs. să se obișnuiască cu noul sistem este esențial.

De asemenea, înțelegerea dacă o astfel de perturbare ar merita investiția trebuie să fie luată în considerare.

Acestea fiind spuse, cu o platformă UC care poate îmbunătăți comunicarea și colaborarea, precum și alte beneficii pentru activitatea unuia, ar putea merita o întrerupere minoră.

Costurile comunicațiilor unificate

Având în vedere costurile ridicate asociate cu comunicațiile unificate, este esențial să luăm în considerare la ce se vor reduce cheltuielile dvs. dacă ați implementa un model de comunicații unificat.

Costul hardware și software

de la mai multe dispozitive la diverse puncte finale, la căști și sisteme de telefonie de afaceri , o mulțime de hardware intră în configurarea comunicațiilor unificate.

Mai mult, dispozitivele de conferințe video variază în preț pe baza diverșilor factori precum calitatea, caracteristicile și marca.

Software -ul este, de asemenea, o parte esențială a ecuației de costuri, deoarece leagă totul și face posibilă utilizarea diferitelor caracteristici.

Costul instalării și întreținerii

Un sistem UCC (Unified Communications and Collaboration) trebuie instalat de către persoane care înțeleg hardware -ul și software -ul implicat.

Sistemele de telefon și computer trebuie să fie configurate în mod corespunzător pentru ca sistemul de comunicații unificat să funcționeze corect.

Dacă aveți instalat un sistem softphone (unde puteți utiliza computerul ca telefon principal), este esențial să vă asigurați că calitatea sunetului este suficient de bună pentru apelurile de afaceri.

Costul instruirii angajaților

A avea mai multe canale de comunicații pentru întreprinderi înseamnă că instruirea este un alt cost de luat în considerare la implementarea comunicațiilor unificate.

În mod ideal, doriți ca persoanele care vă instalează sistemul să vă instruiască echipa despre cum să o utilizați pentru a beneficia la maxim de caracteristici.

Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este posibil, asigurându -vă că cineva din echipa dvs. este familiar cu sistemul și poate antrena pe ceilalți, după cum este necesar, este esențial.

Costul lățimii de bandă suplimentare

Sistemele de comunicații unificate necesită, în general, multă lățime de bandă.

Acest lucru este valabil mai ales dacă utilizați conferințe web sau alte funcții cu lățime de bandă mare.

Dacă nu aveți suficientă lățime de bandă, poate fi necesar să vă actualizați serviciul de internet sau să obțineți o linie separată pentru sistemul de comunicații unificat.

Aceste costuri trebuie luate în considerare la implementarea comunicațiilor unificate în afacerea dvs.

Ce este comunicațiile unificate-FAQ

Ce companii sunt considerate cele mai bune în arena de comunicații unificate?

ringcentral , 8 × 8 și cisco sunt considerate unele dintre cele mai bune din arena UC.

Toate cele trei companii oferă platforme fiabile și bogate în caracteristici care răspund nevoilor întreprinderilor de toate dimensiunile.

Ce industrii ar beneficia cel mai mult de implementarea unei platforme UC?

asistență medicală, fabricație și vânzare cu amănuntul sunt doar câteva industrii care ar beneficia cel mai mult de implementarea unei platforme UC.

Ce este un PBX în contextul comunicațiilor unificate?

Un PBX, sau schimbul de sucursale private, este un sistem telefonic care ajută întreprinderile să își gestioneze nevoile de telecomunicații.

În contextul UC, un PBX poate fi utilizat pentru a conecta angajații care sunt răspândiți în diferite locații.

Când vine vorba de comunicații unificate ca serviciu (UCAA), termenul poate acoperi o gamă largă de definiții și cazuri de utilizare.

De la integrarea platformelor dvs. de e -mail și chat până la crearea unei baze de date centralizate de informații despre clienți, comunicarea unificată vă poate ajuta.

Dar, atunci când vine vorba de acesta, scopul principal al UC este de a face ca afacerile să fie mai gestionabile prin descompunând barierele de comunicare și făcând mai simplu să se conecteze cu clienții și colegii.

Cunoașterea caracteristicilor de care are nevoie compania dvs. și beneficiile pe care le pot oferi diverse soluții UC vă vor ajuta să decideți dacă această tehnologie este potrivită pentru dvs.

utilizați un sistem de comunicații unificat în afacerea dvs.?

ce beneficii ați găsit?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: având o comparație cot-by-side a UCAAS și VOIP Vă pot ajuta să înțelegeți ce soluție funcționează cel mai bine pentru nevoile dvs. specifice de afaceri.

În plus, înțelegerea modului în care un voip apelant îți poate schimba afacerea este crucială în lumea modernă.

Dacă nu utilizați VoIP, probabil că pierdeți economiile de costuri și funcțiile care s -ar putea adăuga rapid în afacerea dvs.

având un număr VoIP aduce diverse avantaje pentru afaceri. De la redirecționarea apelurilor și audio HD până la transcrierea mesajelor vocale, lista de funcționalități care pot ajuta companiile să economisească timp și bani este destul de lungă.

În cele din urmă, consultați acest ringcentral vs. Zoom Comparație pentru a afla mai multe despre aceste platforme VoIP și cum vă pot ajuta nevoile de comunicare de afaceri.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *