Ce este AI Art și cum îl puteți folosi (2023)

Ce este AI Art și cum îl puteți folosi (2023)

432.500 USD.

* > Vândut pentru 2018 la Christie ‘s.

Ce este unic în această piesă de artă este că a fost o piesă de artă generativă.

Cu alte cuvinte, artiștii au folosit un algoritm de învățare automată pentru a crea o astfel de piesă de artă.

În timp ce multe vânzări de acest tip s -au întâmplat de atunci, acesta a evidențiat modul în care AI schimbă lumea artei.

În acest articol, voi discuta următoarele subiecte:

 • Ce este AI Art?
 • Cum funcționează?
 • Apariția artei AI.
 • Considerații atunci când se folosește AI Art. < /li>
 • și multe altele.

Să începem.

Ce este AI Art Art ?

AI Art se referă la inteligența artificială care folosește rețele neuronale pentru a crea imagini noi niciodată văzute până acum.

Cu alte cuvinte, dezvoltatorii AI folosesc un set de date de imagini pentru a instrui un algoritm de învățare automată pentru a genera noi concepte pe baza a ceea ce a învățat.

Rezultatele pot fi incredibil de realiste sau complet abstracte, în funcție de viziunea artistului.

Cum face AI Art Work?

se poate folosi învățarea automată găsită în instrumente AI pentru a crea artă.

Folosind AI Art Generatoare , artiștii oferă o intrare de text care generează opera de artă AI.

Acestea fiind spuse, există diverși algoritmi de învățare automată pentru AI Art.

1. Rețele adversare generative (GAN)

gans sunt rețele neuronale pe care le puteți folosi pentru a crea imagini realiste.

Astfel de rețele constau din două părți:

 • Un generator care creează date noi
 • Un discriminator care încearcă să ghicească ce informații sunt reale și care sunt false.

Generatorul se îmbunătățește la realizarea de date false despre care discriminatorul nu poate spune că este fals.

Apoi, discriminatorul se îmbunătățește la observarea datelor false.

Acest proces continuă până când generatorul creează date care nu se distinge de datele reale.

O rețea adversă creativă este un alt tip de rețea neuronală care poate fi inventivă atunci când generează artă.

2. Rețele neuronale convoluționale (CNN)

sistemele AI pot utiliza, de asemenea, rețele neuronale convoluționale (CNN) pentru a crea artă.

CNN -urile sunt un tip de rețea neuronală pe care artiștii AI îl folosesc pentru recunoașterea imaginii.

funcționează luând o imagine și descompunând -o în bucăți mai mici sau convoluții.

CNN procesează apoi fiecare convoluție pentru a extrage caracteristici din imagine, recombinând elementele pentru a crea o nouă imagine.

AI repetă apoi acest proces pentru a crea versiuni diferite ale aceleiași imagini sau ale celor noi.

3. Transfer de stil neural (NST)

se poate folosi, de asemenea, creativitatea umană pentru a manipula rețelele neuronale și pentru a crea artă.

În NST, arta digitală este creată prin luarea conținutului unei imagini și a stilului altui tablou și combinarea acestora pentru a crea unul nou.

Conținutul unei imagini este subiectul, în timp ce stilul este modul în care imaginea este compusă cu privire la lucruri precum culoarea, pensulele, etc.

prin instruirea unei rețele neuronale pe un set de date de imagini, poate învăța să extragă conținutul și stilul unei imagini și să le combine pentru a crea o nouă imagine.

Apariția A AI Art

Arta vizuală prin generatoare de imagini este o modalitate prin care AI a devenit creativă.

informatică și învățarea profundă au deschis calea pentru diverși algoritmi de învățare a mașinilor pe care le poate folosi pentru a crea artă.

Deși în mod tradițional, procesul creativ a implicat factori precum talentul și inspirația, AI schimbă asta făcând posibilă pentru oricine să creeze artă.

Odată cu apariția generatorilor de imagini foto-realiști, oricine poate crea imagini realiste fără prea mult talent artistic.

Diverse exemple de prompturi de text vă pot oferi o idee despre modul în care funcționează aceste generatoare.

În plus, există și instrumente de artă AI-source deschise și gratuite, care vă pot ajuta să începeți cu crearea artei dvs.

Ce considerente ar trebui să țină cont de artiștii?

Crearea de artă generată AI implică conștientizarea câtorva considerente critice.

iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont:

 • originalitate : Când arta umană creează artă niciodată văzută, artistul își poate revendica identitatea. Cu arta generată de o mașină, stabilirea unicității poate fi mai dificilă. Arta generată de mașini este adesea produsă în masă și, prin urmare, mai puțin unică decât arta tradițională. Acestea fiind spuse, înregistrarea imaginilor ca NFTS (jetoane non-fungibile) poate fi utilizată pentru a stabili proprietatea și originalitatea artei digitale.
 • valoare : ca artă ia o nouă formă vizuală prin intermediul computerului -Imagini generate, valoarea sa se poate schimba. Valoarea artei plastice obișnuia să se bazeze pe lucruri precum reputația artistului, raritatea piesei și contextul său istoric. Cu artă generată de mitraliere, se poate găsi valoarea imaginii de intrare, algoritmul folosit și intenția creatorului.
 • sens : pe măsură ce arta computerului devine mai realistă și mai vie, De asemenea, va prelua noi semnificații. Cu generatoarele de artă AI, utilizatorii pot crea imagini care transmit mesaje sau sentimente specifice.
 • Context : Arta de inteligență artificială poate lua orice formă, de la abstract la realist. Având în vedere că arta generată de computer luând forma oricărui lucru între arta conceptuală și imaginile foto-realiști, este esențial să luăm în considerare contextul în care oamenii îl vor vedea. La urma urmei, o pictură AI cu un context specific poate fi mai ușor de interpretat.

Ce nu poate face AI Art?

Pe măsură ce diverse piese de artă create sunt create de algoritmi, există încă mai multe limitări la ceea ce poate produce arta AI.

În timp ce tehnologia AI a progresat o tonă, iar procesul creativ a devenit mai automatizat, imaginile realiste sunt încă dificil de generat.

AI Picturile care implică oameni și diferite părți ale corpului (inclusiv mâinile, fețele și torsurile) sunt încă la o oarecare distanță de realitate – mai mult în acest sens în secțiunea următoare.

AI Artworks și Creația artistică abstractă merg pe mână în mână în această etapă.

Spoting AI Art

Iată principalele modalități de diferențiere între arta creată de AI și arta obișnuită:

 • lipsa calității : una dintre principalele moduri de a observa arta creată de AI este lipsa de calitate. În timp ce programele de calculator pot genera imagini realiste, de multe ori le lipsește nuanța și detaliile imaginilor create de artiștii umani.
 • realism : Un alt mod de a observa arta creată de AI este prin realismul său . Un instrument creativ care generează grafică computerizată nu poate încă să reproducă pe deplin complexitatea vieții reale. Ca atare, imaginile generate de AI au adesea un aspect ușor artificial pentru ele.
 • fețe, ochi și mâini sunt oprite: Oamenii pot încă să observe picturile de inteligență artificială care implică alții de către ai lor inexactități. Cu imagini generate de AI, părți ale corpului, cum ar fi fețe, ochi și mâini, adesea arată ușor. Actualizări suplimentare trebuie să se întâmple pentru ca arta algoritmică legată de oameni să fie cu adevărat realiste.
 • tranziții încețoșate: tranzițiile ca parte a unei imagini sunt adesea un alt cadou pe care AI a creat -o. În timp ce artiștii umani pot crea în mod natural tranziții lină, programele de calculator se luptă adesea cu această sarcină. Ca atare, imaginile create de AI au adesea tranziții încețoșate sau zimțate.
 • culori extrem de saturate: a vedea imagini în mod deliberat supra-procesate este de obicei un alt semn că AI a creat arta. În timp ce alți artiști pot folosi saturația pentru efect, ei o fac adesea mai subtil decât opera de artă generată de AI.

Viitorul a AI Art

Openai a început tendința principală a AI-creat Art prin deschiderea dall-e 2 către publicul larg în 2022.

Acestea fiind spuse, nimeni nu poate prezice ce ține viitorul.

cu instrumente precum jasper art , photosicic , Midjourney , Nightcafe , Google Deep Dream , și multe altele, multe părți interesate sunt interesate de viitorul AI Art.

un astfel de interes înseamnă că viitorul artei AI este probabil să fie pozitiv. Deși este imposibil de prezis ce se va întâmpla, se poate aștepta la o dezvoltare continuă în artă generată de computer.

Wrap Up.

Arta creată de AI este un câmp nou și interesant în etapele sale timpurii.

În timp ce calitatea imaginilor generate de AI trebuie să fie la fel cu lucrările de artă create de oameni în unele privințe, aceasta se îmbunătățește rapid.

În același timp, există zone în care tehnologia a înlocuit (subiectiv) creativitatea umană.

Va fi interesant să vedem cum se dezvoltă arta creată de AI în următorii ani.

va deveni mai realist?

vom vedea mai multe lucrări abstracte?

va fi utilizat în principal în scopuri comerciale?

numai timpul va spune.

Deocamdată, ne putem bucura de diferitele creații care au apărut datorită acestei noi tehnologii.

ce crezi despre AI Art?

Ați văzut exemple care v -a plăcut în mod special sau ați găsit fascinant?

citire ulterioară pe adamenfroy.com: folosită cu AI Art, AI Design Software Tools vă poate ajuta să creați imagini incredibile fără a avea nevoie de un designer uman.

Apoi, cu instrumente de marketing AI , puteți face lucrurile cu un pas mai departe și puteți folosi automatizarea pentru a economisi timp pentru sarcini precum sarcini precum managementul social media , marketing prin e-mail și multe altele.

Desfășurarea unei afaceri cu diverse inteligență artificială Instrumentele software vă pot ajuta să vă extindeți eforturile și să eliberați timp pentru a vă concentra în alte domenii ale afacerii tale.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *