Cât câștigă YouTubers în 2023?

Cât câștigă YouTubers în 2023?

Ați visat vreodată la pornirea unui canal YouTube < /a> și Rising la faimă pe platformă?

până la urmă, realizarea videoclipurilor pe un subiect pe care îl iubești și să te plătești sună ca un concert destul de dulce , nu?

Deși este adevărat că unii YouTubers faceți un mare mare trăind din câștigurile canalului lor , nu este atât de ușor pe cât arată.

Majoritatea YouTubers nu câștigă suficienți bani pentru a se susține pe ei înșiși sau familia lor.

Deci, cât câștigă YouTubers?

totul depinde de mai mulți factori, inclusiv de numărul de vizualizări și de câți abonați au, tipul de conținut pe care îl produc și dacă difuzează sau nu reclame pe videoclipurile lor.

În acest articol, voi împărtăși câteva informații despre cât de mult fac YouTubers și cum vă puteți crește câștigurile ca o stea YouTube.

pe baza propriului meu canal personal YouTube personal Experiență , acest lucru poate oferi informații corecte pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Vă voi oferi, de asemenea, lista celor mai câștigătoare YouTubers, astfel încât să vă puteți face o idee despre ce este nevoie pentru a face mare pe YouTube.

Să intrăm corect în ea.

& nbsp;

Fiind un YouTuber: hobby sau carieră?

Când începeți pe YouTube, trebuie să luați în considerare dacă doriți ca procesul dvs. de creare și încărcare să fie un hobby sau o carieră.

Sincer, nu este nimic în neregulă cu.

Mulți YouTubers de succes și -au început canalul dorind să -și împărtășească pasiunea cu lumea și nu se așteptau să câștige bani din ea.

Cu toate acestea, pentru a fi un YouTuber de succes, trebuie să -l tratați ca pe o afacere.

Asta înseamnă să creezi conținut de calitate în mod regulat, să îți promovezi canalul și să te angajezi cu publicul tău.

În cele din urmă, înseamnă să investești bani în canalul tău, fie că este vorba de echipamente mai bune, de software de editare sau de ajutor pentru angajare.

Totul despre programul partener YouTube (ypp)

YouTubers câștigă bani atunci când anunțurile sunt difuzate pe videoclipurile lor.

pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să facă parte din Programul partener YouTube (YPP) .

ypp este un program care permite YouTubers să aibă reclame difuzate pe videoclipurile lor și să obțină venituri din ele.

Pentru a fi eligibil pentru YPP, trebuie să aveți cel puțin 4.000 de ore de vizionare în ultimele 12 luni și 1.000 de abonați .

trebuie să aveți, de asemenea, un cont Google Adsense care este conectat direct la canalul dvs. YouTube .

În plus, trebuie să locuiți într -o regiune în care YPP este disponibilă, să nu aveți fără greșeli împotriva contului dvs. pentru încălcările de drepturi de autor sau orientări ale comunității și să vă respectați politicile de publicitate YouTube .

Dacă îndepliniți toate aceste cerințe, puteți aplica pentru a face parte din YPP.

Când YouTube își plătește creatorii?

Mulți cred că oamenii care își vizionează videoclipurile le vor permite să înceapă să câștige imediat.

Cu toate acestea, nu așa funcționează.

YouTube vă va plăti atunci când oamenii vizionează anunțurile pe videoclipurile dvs.

Acest lucru înseamnă că trebuie să aveți un număr decent de vizualizări înainte de a vedea câștiguri semnificative din anunțurile dvs.

A avea conținut care determină oamenii să facă clic și să vizioneze videoclipul dvs. este primul pas pentru a face bani din reclamele YouTube.

Cât plătește YouTube?

Suma pe care o primiți depinde de mai mulți factori, inclusiv de categoria video și de tipul de anunț (mai mult pe acest lucru mai târziu), se desfășoară agentul de publicitate.

Categoria în care se încadrează videoclipul dvs. face o mare diferență.

De exemplu, jocuri, muzică și videoclipuri sportive tind să obțină rate de anunțuri mai mari decât alte videoclipuri .

Indiferent de industria în care vă aflați, un factor semnificativ care poate afecta negativ suma de bani pe care o faceți pe YouTube este dacă oamenii au blocante de anunțuri în timp ce vizionează videoclipurile.

Se estimează că Mai mult de 40% dintre oameni folosesc blocante de anunțuri, ceea ce înseamnă că acei oameni nu generează venituri pentru YouTuber.

Mai mult decât atât, odată cu introducerea premiul YouTube < /A>, unii spectatori vizionează videoclipuri fără reclame, reducând potențialul de venituri pentru YouTubers bazându -se pe reclame video.

Cu toate acestea în minte, canalul YouTube mediu face între $ 2 și 12 $ pentru 1.000 de vizualizări pe videoclipurile lor .

s -ar putea să nu pară foarte mult, dar dacă aveți un videoclip cu milioane de vizualizări, acesta poate adăuga rapid un venit decent.

Desigur, cu cât videoclipurile dvs. sunt mai populare, cu atât veți profita mai mult de ei.

Un alt mod de a privi acest lucru este din perspectiva cantității.

Dacă puteți face videoclipuri în mod constant și le puteți publica într -un program regulat, nu veți putea doar să vă creșteți canalul, dar veți avea mult mai multe șanse să începeți un venit din acesta în cele din urmă.

Dacă produceți conținut de calitate, veți putea, de asemenea, să vă creșteți numărul de abonați și să obțineți mai multe vizualizări pe videoclipurile dvs. .

După cum puteți vedea, totul este legat între ele.

Creșterea YouTube și efectul său asupra monetizării

Un alt factor de luat în considerare este faptul că creșterea pe orice canal de marketing nu este niciodată liniară.

Acest lucru înseamnă că vor exista fluxuri și fluxuri în ceea ce privește numărul de vizualizări și câștiguri.

Mai multe lucruri pot afecta acest lucru, cum ar fi modificări algoritmului, anotimp, competiție, etc .

Acesta este motivul pentru care este esențial să aveți o perspectivă pe termen lung atunci când creșteți canalul YouTube.

Tipuri de reclame YouTube

YouTube oferă diferite tipuri de reclame pe care le pot folosi agenții de publicitate.

reclame skippable in-stream

Acestea sunt utilizate la începând, în timpul sau după videoclipuri, iar spectatorii au opțiunea de a le omite după 5 secunde.

Acestea sunt cel mai frecvent tip de anunț YouTube și sunt, de asemenea, cel mai puțin intruziv, deoarece spectatorii pot alege să le omite dacă doresc.

anunțuri ne-skipplabile in-stream

După cum sugerează și numele, spectatorii nu pot sări peste aceste reclame și rulează maxim 15 secunde.

Deoarece sunt non-skippable, tind să fie mai scumpe pentru agenții de publicitate .

În același timp, din moment ce spectatorii nu le pot omite, există șanse mai mari să urmărească anunțul.

anunțuri video in-feed

Acest tip de publicitate poate apărea alături de videoclipuri YouTube conexe, ca parte a unui rezultat de căutare pe YouTube sau pe pagina principală YouTube Mobile.

Ei se îmbină cu restul conținutului de pe YouTube, iar agenții de publicitate sunt încărcați doar atunci când vizitatorii site -ului fac clic pe pe miniatură pentru a viziona videoclipul.

anunțuri de protecție

Publicitatea Bumper este un tip de videoclip pre-roll care este de 6 secunde sau mai scurt și se joacă înainte, în timpul sau după un alt videoclip YouTube.

The Viewer nu are nicio opțiune de a sări peste anunț , așa că sunt minunate pentru mesaje rapide, care atrag atenția.

Outstream anunțuri

anunțuri outstream sunt reclame video care rulează pe alte site -uri în afară de YouTube care fac parte din partenerii video Google.

ADS MASTHEAD

ADS de mască < /a> sunt cel mai proeminent și vizibil tip de anunț pe YouTube.

Doar disponibil printr -un reprezentant Google Sales , acestea sunt utilizate de marile branduri pentru a obține vizibilitate maximă și a ajunge pe YouTube.

* -parsed = « 1 »> Alte modalități de a câștiga bani pe youtube

În timp ce creatorii de conținut YouTube pot câștiga bani prin venituri publicitare, există alte modalități de a -și monetiza canalele.

Caracteristici precum super chat, autocolante, abonamente și abonamente la canal pot ajuta .

Aceste caracteristici permit fanilor să -și susțină direct YouTubers -ul preferat, iar persoana poate câștiga mai mulți bani decât prin anunțuri.

Unii YouTubers chiar creează conturi Patreon , unde fanii lor pot promite o sumă lunară pentru a ajuta la crearea de videoclipuri noi.

Există și alte metode care nu implică platforma YouTube.

De exemplu, unii YouTubers își folosesc platforma pentru a vinde produse sau servicii.

indiferent dacă sunt creează un curs online și folosiți videoclipuri YouTube pentru a previzualiza conținutul și a arăta valoarea pe care o pot oferi în cursul lor plătit sau dacă au un magazin de comerț electronic și folosește YouTube ca canal pentru a conduce traficul către site-ul lor , există mai multe moduri prin care YouTubers își pot monetiza afacerea.

alții lucrează cu mărci de conținut sponsorizat, folosind fie un afiliat sau un model de sponsorizare.

[ produs vândut prin legătura lor unică.

Într -un model de sponsorizare, YouTuber primește o taxă forfetară sau un procent din bugetul total al campaniei pentru a prezenta brandul în videoclipul lor.

Multe stele YouTube fac, de asemenea, bani prin evenimente live și mărfuri .

de la utilizarea platforme webinar pentru a găzdui evenimentele și convențiile lor la vânzare Tricouri de marcă, pălării și alte merch, există mai multe modalități prin care YouTubers pot câștiga bani în afara publicității.

Partea de sus a plătit

După ce am acoperit toate modalitățile pe care YouTubers le poate câștiga bani, s-ar putea să vă întrebați cine sunt cei mai plătiți YouTubers.

Iată primii zece câștigători YouTube din 2022.

Alte mențiuni notabile includ Dude perfect și rhett & amp; Link , care amândoi au milioane de abonați.

În timp ce te uiți la aceste numere, s-ar putea să crezi că a deveni un youtuber de un milion de dolari (sau mai mult) pare un vis de țeavă.

Deși este dificil, cu siguranță nu este imposibil.

Lista de mai sus arată un divers grup de oameni care își trăiesc foarte bine făcând ceea ce iubesc .

Cele mai reușite nișe YouTube pentru a face bani

este un fapt că unele nișe sunt doar mai profitabile decât altele.

Deci, dacă doriți să începeți un canal YouTube și doriți să vă maximizați potențialul de câștig, iată câteva dintre cele mai de succes nișe pentru a câștiga bani.

jocuri

cu mulți care se identifică cu identitatea jucătorului, influencerul potrivit în această nișă este pasionat de hobby -ul lor.

Acest lucru duce la o mulțime de bani potențiali care trebuie câștigați pe YouTube.

cu vizualizări video și vizionează timpul scăzut pentru jocurile populare , nu există lipsuri de oportunități pentru persoana potrivită.

de la jocuri video pentru PC la jocuri mobile, această industrie are mulți bani de câștigat.

Gossip celebritate

comparabil cu alte rețele de social media în ceea ce privește veniturile publicitare, canalele YouTube Celebrity Bârfele pot câștiga mulți bani.

Opiniile publicitare pentru canalele de bârfe de celebritate sunt adesea mari , iar cu VLOG -uri, interviuri și alte tipuri de conținut, există mult conținut pentru persoana potrivită pentru a crea.

Lifehacks

O altă nișă mare pentru câștigurile YouTube, videoclipurile Lifehack sunt celebre la nivel mondial.

Mulți YouTubers își câștigă o viață cu normă întreagă creând conținut util în acest gen.

popularizat de Tiktok și alte platforme de socializare, există foarte mult potențial pentru cei care pot accesa această piață.

News

cu un CPM și CPC ridicat datorită naturii conținutului, canalele de știri pot câștiga mulți bani pe YouTube.

Dacă aveți un knack pentru a livra în mod obișnuit Breaking News , există potențial pentru dvs. în această nișă.

Finanțe personale

Mulți oameni doresc să se îmbunătățească cu finanțele personale, iar un canal YouTube de succes care se ocupă de acest subiect poate fi o oportunitate profitabilă.

Există multe moduri diferite de a monetiza un canal de finanțare personală YouTube.

creatorii sunt de obicei plătiți bine atunci când agenții de publicitate difuzează anunțuri pe canalele lor.

În plus, marketingul afiliat în această nișă poate implica orice, de la recomandarea cele mai bune carduri de credit Pentru o anumită afacere, la cele mai recente aplicații fiscale și multe altele.

Un alt unghi pe care l -ai putea lua ar fi reducerea și îndepărtarea datoriei .

Dacă sunteți pasionați de a ajuta oamenii să economisească bani și să iasă din datorii, aceasta ar putea fi o nișă excelentă.

compilații eșuate

În timp ce mai mult pe partea umoristică, veniturile publicitare pe astfel de canale pot fi semnificative.

Conținutul video al unor astfel de canale este adesea ușor de produs și există întotdeauna o audiență care petrece mult timp urmărind videoclipuri eșuate .

listele de top x

În afară de potențialul de publicitate al acestor canale, există alte modalități de a monetiza un canal de top X-List.

de la membrii canalului care oferă acces la avantaje și reduceri exclusive, la diverse recomandări de produse , produsele pe care le recomandăm în videoclipurile lor pot câștiga bani pentru creatorul de conținut.

recenzii alimentare

potențial devenind un loc de muncă cu normă întreagă pentru creatorul potrivit, canalele YouTube legate de alimente pot fi extrem de profitabile.

cu diverse colaborări care pot fi realizate cu restaurante și alte mărci , există o mulțime de câștiguri potențiale în această nișă.

Se poate întâmpina și diverse sub-nișe din această industrie, astfel încât ideile de conținut nu vor fi niciodată greu de găsit.

Tutoriale de machiaj

Cu multe recomandări de produse disponibile prin Amazon și alte căi, media YouTuber specializată în tutoriale de machiaj poate face o viață decentă.

Unele dintre cele mai populare YouTubers din acest spațiu includ James Charles, Jeffree Star și Nikkie Tutorials.

După cum puteți vedea din lista de top zece de mai sus, doi dintre cei mai buni câștigători ai YouTube se găsesc în nișa de machiaj .

Acest lucru înseamnă că, deși există concurență în acest spațiu, noi YouTubers pot profita în continuare de un astfel de conținut.

Cei care sunt creativi cu conținutul lor și pasionați de a face oamenii să arate cel mai bine s -ar putea descurca bine în această nișă.

How-to Demonstrations

Creatorii YouTube specializați în demonstrații despre cum să se pot găsi rapid cu un public loial și angajat.

Multe subiecte pot fi abordate în acest gen, de la grădinărit la reparații auto și îmbunătățire a locuinței .

Aceasta ar putea fi nișa perfectă pentru dvs. dacă sunteți pasionat de învățarea altora și puteți face subiectele complexe ușor de înțeles.

cu oamenii care caută astfel de videoclipuri atunci când au probleme reale, timpul de vizionare cu conținutul dvs. poate fi prin acoperiș.

activități de animale amuzante

videoclipuri amuzante pentru pisici … acesta este primul lucru care îmi vine în minte atunci când mulți oameni se gândesc la YouTube.

YouTuber mediu poate lua orice conținut video filmat pe telefonul lor și îl poate transforma într -o compilație hilară care va face ca oamenii să se întoarcă pentru mai mult.

cu cât conținutul dvs. este mai creativ, cu atât este mai mare succes în această nișă.

În plus, cei care pot face oamenii să simtă emoție în timp ce prezintă animale drăguțe se vor descurca bine în acest spațiu.

UNBOXING DE PRODUS (în special jucăriile pentru copii)

O altă nișă care se pretează bine la afiliere marketing și promoții este videoclipurile de unboxing pentru produse.

* .

Cu numărul de abonați în gama de 100 de milioane+, valoarea netă a YouTubers în această nișă poate fi destul de mare.

Alte canale precum „ ”sunt alte exemple grozave în acest sens.

Aceasta ar putea fi opțiunea perfectă dacă aveți copii mici și căutați o modalitate de a -și scoate partea creativă în timp ce faceți bani pe YouTube.

Înfășurați.

Deși nu toate nișele YouTube sunt create în mod egal, potențialul de câștig pentru YouTubers a crescut semnificativ în ultimii ani.

realizarea videoclipurilor este la fel de ușoară ca să -ți scoți telefonul din buzunar și să filmezi.

cu acest lucru, este important să ne amintim că a deveni un YouTuber de succes necesită multă muncă grea, dăruire și noroc .

Dacă vă gândiți să începeți un canal YouTube, asigurați -vă că sunteți pregătit să depuneți timpul și efortul necesar pentru a face un succes.

tratarea acesteia ca o afacere merge mult.

cine știe?

ai putea fi unul dintre cei mai plătiți YouTubers în câțiva ani, făcând o sumă impresionantă de bani din a face ceva ce iubești.

citire ulterioară pe Adamenfroy.com: Știind cum YouTube Studio Lucrările sunt cruciale pentru orice YouTuber care învață cum să câștigi bani pe această platformă.

Mai mult, dacă intenționați să mergeți în direct pe YouTube, streaming corect Software vă va asigura că puteți rula un flux de înaltă calitate care să vă implice spectatorii.

În cele din urmă, iată diverse alternative YouTube care vă pot ajuta să vă răspândiți videoclipul Mesaj de marketing către un public mai larg decât cel găsit pe YouTube.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *