Cele mai bune opțiuni de card de credit pentru afaceri mici în 2023

Cele mai bune opțiuni de card de credit pentru afaceri mici în 2023

T & amp; e (Travel and Entertainment) Card de credit a fost unul dintre primele cărți de credit bazate pe afaceri din istorie.

Lansat în 1958, a schimbat modul în care oamenii au interacționat în afacerile lor.

Astăzi, piața cardurilor de credit pentru afaceri mici a explodat cu o serie de opțiuni atractive atât pentru utilizarea personală, cât și pentru cea a afacerilor.

cele mai bune carduri de credit Pentru proprietarii de întreprinderi mici vor oferi rate cu dobândă scăzută, fără taxe anuale și recompense generoase sau programe de încasare.

În acest articol, clasez și revizuiesc cele mai bune carduri de credit pentru afaceri mici, ajutând proprietarii de afaceri să decidă ce card se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

Table des matières

Care sunt cele mai bune opțiuni de card de credit pentru afaceri mici?

Iată cele mai bune opțiuni de card de credit pentru afaceri mici.

1. Card de credit Cash® Ink Business Cash®.

cel mai bun card de credit general.

Cardul de credit Cash® Ink Business Cash® este una dintre alegerile preferate pentru proprietarii de afaceri.

Oferă numerar nelimitat de 1,5% înapoi la toate achizițiile efectuate folosind cardul.

În plus, nu există taxe anuale asociate cu acest card, astfel încât să îl puteți utiliza fără să vă faceți griji cu privire la costurile suplimentare în linia liniei.

O caracteristică unică a acestui card de credit excelent este oferta sa de bonus.

Dacă cheltuiți doar 6.000 de dolari în trei luni, primiți o sumă de 900 de dolari înapoi.

Această caracteristică pune acest card de credit deasupra altor persoane cu oferte similare care impun proprietarilor de afaceri să cheltuiască sume mai semnificative.

Un alt lucru minunat despre acest card de credit este că vă oferă un control total asupra finanțelor dvs.

cardurile angajaților nu au costuri suplimentare și limite de cheltuieli individualizate pentru a asigura securitatea maximă.

Caracteristicile privind protecția fraudei și răspunderea zero vă ajută să vă feriți afacerea în siguranță de activități sau taxe neautorizate.

plus, există numeroase beneficii suplimentare, cum ar fi garanțiile extinse și asigurarea de accidente de călătorie, incluse în acest card.

caracteristici cheie:

 • Ink Business Business Cash® Card Card Oferă de 1,5% Numerar înapoi la toate achizițiile cu cardul și fără taxe anuale.
 • Dacă cheltuiți 6.000 de dolari în trei luni, primiți înapoi 900 USD
 • Cardurile angajaților sunt gratuite și vin cu limite de cheltuieli individualizate pentru un plus de securitate, protecție împotriva fraudei și funcții de răspundere zero.
 • sunt incluse și beneficii suplimentare, cum ar fi garanțiile extinse și beneficiile de călătorie.

2. Capital One Spark Miles for Business.

Cel mai bun pentru călătoriile de afaceri.

cu Capital One Spark Miles Pentru un card de credit de afaceri, vă puteți maximiza recompensele în călătoriile de afaceri, în timp ce colectați mile bonus.

Acest card oferă o structură simplă care permite utilizatorilor să își rezerve următoarele costuri de escapadă sau de acoperire de la achizițiile anterioare în doar câteva clicuri.

plus, carduri suplimentare gratuite pentru angajați, asigurați-vă că veți maximiza punctele dvs. câștigate oriunde mergeți.

se poate răscumpăra acești kilometri pentru credite de declarații pentru orice achiziție de călătorie – inclusiv transport aerian, hoteluri, mașini de închiriat, etc.

Nu există nicio sumă de răscumpărare minimă necesară pentru a încasa kilometri; Răscumpărați orice sumă trebuie să plătiți pentru costul călătoriei dvs.

Pe lângă structura sa generoasă de recompense și bonusul de înscriere, Capital One Spark Miles pentru cardul de credit de afaceri are alte mai multe caracteristici.

oferă reduceri și avantaje exclusive prin parteneriatul său cu Mastercard®, cum ar fi reduceri la închirieri auto și upgrade -uri gratuite la hoteluri de lux selectate din întreaga lume.

Astfel de caracteristici îl fac o alegere atractivă pentru călătorii de afaceri.

Caracteristici cheie:

 • Capital One Spark Miles for Business Credit Card oferă un program excelent de recompense, care poate fi răscumpărat pentru credite de declarații la achizițiile de călătorie, la un rată de un cent pe mile.
 • Nu există nicio sumă de răscumpărare minimă, astfel încât utilizatorii să poată încasa kilometri ori de câte ori trebuie să acopere costul călătoriei lor.
 • Cardul oferă, de asemenea, reduceri și avantaje exclusive prin parteneriatul său cu alți furnizori.
 • sunt disponibile carduri suplimentare gratuite pentru angajați, permițând tuturor membrilor echipei dvs. să profite de aceste beneficii oriunde merg!

3. Card de credit Blue Business® Plus

Cel mai bine pentru a câștiga recompense duble.

Blue Business Plus Card de credit De la American Express este alegerea perfectă pentru proprietarii de afaceri ocupați care doresc recompense pe care le pot folosi pentru a le putea folosi pentru linia de jos.

Puteți câștiga puncte de recompense duble de membru cu până la 50.000 USD în cheltuieli de zi cu zi anual.

plus, primiți un bonus de 15.000 de puncte după ce ați cheltuit doar 3.000 de dolari în trei luni de la calitatea de membru.

Pe lângă obținerea de recompense cu fiecare achiziție pe care o faceți cu Blue Business Plus Card de credit de la American Express, beneficii suplimentare vin cu deținerea acesteia.

, de asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o taxă anuală.

Există 0% APR la achiziții pentru un an întreg de la deschiderea contului.

Dacă trebuie să faceți achiziții mai mari, cum ar fi echipamente sau alte articole necesare, puteți utiliza cardul fără a vă face griji cu privire la ratele dobânzilor care se acumulează la aceste achiziții.

Puteți, de asemenea, să urmăriți cu ușurință cheltuielile de afaceri cu rapoarte detaliate disponibile online oricând.

caracteristici cheie:

 • Blue Business Plus Card de credit de la American Express este perfect pentru proprietarii de afaceri ocupați care doresc să obțină recompense.
 • Câștigă puncte de recompense duble de membru cu până la 50.000 USD în cheltuieli de zi cu zi anual.
 • Primiți un bonus de 15.000 de puncte după ce ați cheltuit doar 3.000 de dolari în trei luni de la calitatea de membru al cardului.
 • Bucurați -vă de beneficii suplimentare, cum ar fi nicio taxă anuală și 0% APR la achiziții pentru un an întreg începând de la deschiderea contului.
 • Urmăriți -vă cu ușurință toate cheltuielile de afaceri cu rapoarte detaliate.

4. Carte de vizită Revened.

Cel mai bun pentru scoruri de credit slabe.

the Card de vizită Vensed oferă soluții inovatoare pentru întreprinderile care consideră calificarea dificilă pentru cardurile de credit tradiționale.

Mai mult, acest card oferă una dintre cele mai mari rate de rambursare la 3%.

nu există, de asemenea, taxe anuale sau costuri ascunse.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni și mai bune, puteți lua în considerare și capitalul la robinet de la aceeași companie.

capitalul la robinet are planuri de rambursare flexibile, fără taxe ascunse sau taxe de dobândă.

Cu toate acestea, oferă proprietarilor de afaceri mai mult control pentru a rămâne la curent cu finanțele lor.

Caracteristici cheie:

 • Card de vizită Vensed oferă o rată de 3% în numerar și este ideală pentru întreprinderile mici. În acest caz, aprobările și taxele de finanțare depind de veniturile companiei în loc de scoruri de credit personal.
 • Nu există taxe anuale sau costuri ascunse asociate cu cardul.
 • Capitalul la TAP are planuri de rambursare flexibile, fără taxe ascunse sau taxe de dobândă și o aplicație pentru a urmări cheltuielile cu ușurință online.

5. Business Platinum Card®

cel mai bun pentru oferta sa de bun venit.

Business Platinum Card® De la American Express oferă un bonus de bun venit generos.

Acest bonus crește până la 120.000 de puncte de recompense de membru după ce a cheltuit 15.000 USD pentru achiziții eligibile.

Utilizatorii de carduri trebuie să completeze aceste achiziții în primele trei luni de la deschiderea unui cont.

Acest card oferă, de asemenea, până la 200 USD în credite de taxe aeriene anual.

Nu există nicio limită de câte ori puteți utiliza aceste credite pe tot parcursul anului.

Cardul acoperă, de asemenea, până la 189 USD pe an, pentru acoperirea costurilor de membru clar.

Puteți sări linii lungi pe aeroporturi folosind tehnologia de identificare biometrică în loc să vă arătați ID -ul sau să vă îmbarcați de fiecare dată când zburați.

În plus, cu peste 1.400 de saloane de aeroport în 140 de țări incluse în această schemă.

Vă puteți bucura de mâncare și băuturi gratuite în timp ce vă așteptați zborul într -un mediu relaxant!

Caracteristici cheie:

 • Business Platinum Card® de la American Express oferă un bonus de bun venit generos de până la 120.000 de puncte de recompensă după ce a cheltuit 15.000 USD pentru achiziții eligibile.
 • oferă până la 200 USD în credite de taxe aeriene în fiecare an calendaristic și acoperă până la 189 USD pe an în acoperirea costurilor de membru clar.
 • Cu Priority Pass ™ Select Calfathhip Inclus cu acest card – clienții pot accesa peste 1.400 de saloane de aeroport din 140 de țări.

6. Ink Business Premier℠ Card de credit.

cel mai bun pentru bonusuri lucrative.

the Ink Business Business Premier Card de credit vine cu o rată de cashback grea de până la 2,5% în total în numerar la achiziții de 5.000 USD sau mai mult.

Acest card merită luat în considerare pentru orice proprietar de afaceri care caută o opțiune ideală pentru nevoile lor de cheltuieli.

Big cheltuitori pot acumula recompense semnificative rapid și eficient atunci când își folosesc cărțile.

Acest card vine cu caracteristici de protecție încorporate care îl fac și mai atractiv.

oferă protecție împotriva fraudei și acoperire cu răspundere zero, astfel încât să știți că banii dvs. sunt în siguranță în timp ce faceți cumpărături.

Există, de asemenea, protecție la cumpărare, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxele sau taxele neașteptate din tranzacții străine.

În cele din urmă, cardul de credit pentru afaceri de cerneală premier℠ nu oferă, de asemenea, taxe de tranzacție străină.

Puteți face cu încredere cumpărături internaționale fără să vă faceți griji cu privire la taxele suplimentare abordate pe factura dvs.

Caracteristici cheie:

 • Cardul de credit Premier Business Ink oferă o rată de cashback grea de până la 2,5% la achiziții de 5.000 USD, plus un bonus de înscriere impresionant.
 • Cardul vine cu protecție împotriva fraudei și acoperire cu răspundere zero pentru un plus de securitate la efectuarea achizițiilor.
 • Oferă, de asemenea, protecție la cumpărare și fără taxe de tranzacție străină, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxele neașteptate din tranzacțiile internaționale.

7. Card de credit Ink Business Unlimited®.

cel mai bun pentru acoperirea cu răspundere zero.

Cardul de credit Ink Business Unlimited® Oferă un bonus de 900 de dolari impresionant la înscrierea și finalizarea achizițiilor necesare.

Aceste achiziții trebuie să totalizeze 6.000 USD în trei luni.

cu un numerar de 1,5% înapoi la fiecare achiziție făcută după aceea (și fără taxă anuală), acest card de credit este perfect pentru proprietarii de întreprinderi mici care doresc să deblocheze potențialul maxim de câștig.

Acoperirea lor de răspundere zero acoperă taxele neautorizate cu cardul de credit Ink Business Unlimited®.

Asta înseamnă că veți primi banii înapoi pentru orice taxe pe care nu le -ați autorizat cât mai curând posibil.

O altă caracteristică excelentă a acestui card de credit este că permite proprietarilor de afaceri să adauge carduri cu angajați fără costuri suplimentare.

Puteți gestiona cu ușurință cheltuielile angajaților fără a vă face griji cu privire la taxe sau costuri suplimentare asociate cu adăugarea altor carduri.

Mai mult, puteți seta limite individuale.

Această caracteristică vă oferă controlul finanțelor afacerii dvs. ca niciodată.

Caracteristici cheie:

 • Ink Business Business Unlimited® Card de credit oferă un numerar de 900 USD în numerar la înscrierea și finalizarea achizițiilor în valoare totală de cel puțin 6.000 USD în trei luni.
 • Oferă, de asemenea, 1,5% bani înapoi la fiecare achiziție făcută după aceea și fără taxe anuale – făcându -l perfect pentru proprietarii de întreprinderi mici care doresc să -și maximizeze potențialul de câștig.
 • Puteți adăuga cărți cu angajați fără costuri suplimentare și stabiliți limite individuale.

Alte opțiuni de card de credit pentru afaceri mici includ cardul de credit Preferred® Ink Business® și Chase Ultimate Rewards.

Ce sunt opțiunile cardului de credit pentru afaceri mici?

Proprietarii de afaceri mici au diverse opțiuni atunci când vine vorba de carduri de credit.

De la recompense de cashback până la taxe de tranzacție străină, aceste carduri oferă o mulțime de beneficii pentru a ajuta la conducerea unei întreprinderi mici.

Opțiunile cardului de credit pentru afaceri mici variază în funcție de taxe, transferuri de sold, recompense și multe altele.

tipuri de recompense pentru întreprinderile mici

Iată diferitele tipuri de recompense care pot fi benefice pentru întreprinderile mici.

cashback

Unul dintre cele mai frecvente tipuri de recompense este cashback -ul în categorii de bonusuri generale sau specifice.

Similar cu recompensele în finanțele personale, recompensele de cashback pot ajuta proprietarii de întreprinderi mici să economisească bani la achizițiile lor.

Cardul de recompense pentru întreprinderile mici potrivite poate oferi o varietate de categorii de numerar pentru a ajuta întreprinderile mici să profite la maxim de cumpărăturile lor.

Drept urmare, proprietarii de afaceri pot câștiga recompense de cashback pentru orice, de la magazinele de aprovizionare de birou până la restaurante.

recompense de călătorie

O recompensă potențială a cardului de credit implică călătorii.

Aici, utilizatorii de carduri de credit pot primi reduceri semnificative și mile aeriene gratuite atunci când fac achiziții cu cardurile lor.

Proprietarii de afaceri mici care trebuie să călătorească pentru muncă și încearcă să -și maximizeze punctele ar trebui să ia în considerare un card de recompense de călătorie.

Cheltuielile de cazare sunt de obicei incluse în recompense de călătorie, oferind și mai multe avantaje pentru întreprinderile mici.

Cardul de recompense de călătorie potrivite poate ajuta la salvarea transportului aerian și a cazatului dacă o afacere trebuie să participe la conferințe sau întâlniri din afara orașului.

Mai mult, majoritatea cardurilor de recompensă de călătorie pot fi utilizate la benzinării și restaurante, permițând proprietarilor de întreprinderi mici să acumuleze și mai multe puncte.

Este important să rețineți că se aplică termeni specifici.

Unele carduri de recompense de călătorie pot avea o taxă anuală sau necesită o anumită cheltuială minimă pentru a se califica pentru bonusuri bazate pe călătorii.

bonusuri de înscriere

Proprietarii de întreprinderi mici pot valorifica ofertele de bonusuri de înscriere pentru a -și salva afacerile.

Acestea se întâmplă în general atunci când proprietarii se înscriu pentru un cont de verificare a afacerilor.

Unele carduri pot oferi chiar bonusuri suplimentare de înscriere, cum ar fi creditele de declarații utilizate pentru a reduce costul achizițiilor sau multiplicatorii punctului bonus.

rate cu dobândă scăzută

ratele dobânzilor mai mici sunt un beneficiu mare pentru proprietarii de întreprinderi mici să -și valorifice în primul an de afaceri.

Multe cărți vin cu APR introductive competitive, care permite întreprinderilor mici să -și reducă ratele dobânzilor și să economisească bani la achizițiile lor.

Cardurile introduc apoi un APR variabil după perioada introductivă.

protecția achiziției

Protecția la achiziție ajută la protejarea întreprinderilor împotriva tranzacțiilor frauduloase sau a evenimentelor neprevăzute care altfel ar putea provoca daune financiare.

În acest sens, multe cărți au categorii de cheltuieli în care se aplică această protecție.

Protecția acoperă, de asemenea, articole eligibile până la o limită stabilită și într -o anumită perioadă.

De obicei, aceasta acoperă 90 de zile de la data achiziției.

Proprietarii de întreprinderi mici pot profita de beneficiile de protecție a achiziției cu Identificarea angajatorului număr .

fără taxe de tranzacție străină

Opțiunile cardului de credit pentru întreprinderile internaționale s -au schimbat și în ultimii ani.

Multe cărți vin acum fără taxe de tranzacție străină, oferind proprietarilor de afaceri modalități fiabile de a gestiona cheltuielile de afaceri peste mări.

întreprinderile mici pot evita costurile suplimentare asociate cu cumpărarea sau vânzarea de bunuri și servicii în străinătate, ceea ce duce la mai mulți bani în buzunare.

carduri de angajați gratuite cu limite personalizabile

Deținătorii de cărți de vizită pentru mici ar putea primi carduri pentru angajați gratuite cu conturile lor corporative.

Această caracteristică le permite să atribuie linii de credit dedicate membrilor personalului să le utilizeze sub supravegherea lor.

Având în vedere persoanele desemnate să facă achiziții mari în numele companiei, poate ajuta la gestionarea cheltuielilor pentru afaceri.

poate oferi, de asemenea, proprietarii de întreprinderi mici să controleze mai bine asupra finanțelor lor.

indiferent dacă aveți de-a face cu împrumuturi pentru afaceri mici pentru a ajuta la acoperirea salariilor sau furnizorii care necesită plăți în avans, cardurile pentru angajați gratuite pot ajuta.

cu limite personalizabile, ajută întreprinderile să rămână în bugetul lor.

Drept urmare, întreprinderile vor fi mai capabile să profite la maximum de linia lor de credit.

factori cheie de căutat atunci când decideți un card de credit

Să luăm în considerare acum factorii cheie atunci când decidem un card de credit pentru întreprinderi mici.

Structura de recompense

Cardurile de credit pentru afaceri mici oferă în mod obișnuit recompense care pot fi utilizate pentru cumpărături viitoare sau accesate ca numerar înapoi.

citirea termenilor și condițiilor pentru a înțelege modul în care sunt câștigate recompensele (și compararea diferitelor opțiuni) înainte de a decide este esențială.

Taxa anuală

Opțiunile cardului de credit pentru afaceri mici pot varia de la carduri cu 0% Intro APR și fără taxă anuală pentru cei cu o taxă anuală mai mare.

Un alt emitent de carduri poate renunța la această taxă la o aniversare a contului sau poate oferi promoții speciale pentru a ajuta întreprinderile să economisească bani pe cheltuielile cu cardul de credit.

Suma anuală a taxei ar putea depinde și de raportul de credit specific.

Din nou, este esențial să comparăm diferite cărți înainte de a lua o decizie.

limita de credit

Opțiunile cardului de credit pentru afaceri mici oferă de obicei un flux de numerar specific și limite în funcție de istoricul creditului individual sau al afacerii.

pentru freelanceri sau proprietari de întreprinderi mici cu astfel de limite, cunoașterea și înțelegerea limitei de credit este esențială pentru a răspunde nevoilor lor de afaceri.

garanție extinsă

Multe carduri de credit oferă o garanție extinsă pentru achizițiile efectuate cu cardul lor dincolo de perioada de garanție a producătorului standard.

Această garanție extinsă poate acoperi electronice, bijuterii, călătorii și aparate.

Fie că este o anulare a călătoriei din cauza unei situații de urgență sau a unei protecții împotriva pierderii mărfurilor din furt sau daune, garanțiile extinse pot oferi liniște sufletească.

Alegerea unui card de aur de afaceri poate oferi, de asemenea, o acoperire mai cuprinzătoare.

Această acoperire poate include beneficii suplimentare, inclusiv asigurare auto de închiriere, asistență rutieră și asigurare de accidente de călătorie.

Având în vedere aspectul personal vs. afaceri

O carte de vizită mică diferă de cardurile personale de credit, deoarece poate satisface cumpărăturile de afaceri și crește fluxul de numerar.

diferențierea dintre finanțele personale și cele de afaceri ar trebui să fie primul pas pentru orice antreprenor care dorește să solicite un card de credit pentru afacerea lor.

Mai mult, istoricul creditului personal nu este luat în considerare la evaluarea aplicațiilor pentru carduri de credit pentru afaceri mici.

O garanție personală este uneori utilizată pentru noi întreprinderi pentru a asigura un împrumut sau o linie de credit.

Citirea tipăririi fine și înțelegerea termenilor și condițiilor cardului de credit este esențială pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună ofertă.

cele mai bune opțiuni de card de credit pentru afaceri mici-FAQ

Ce criterii ar trebui să iau în considerare atunci când selectez cele mai bune cărți de credit de afaceri?

Când alegeți cardul potrivit pentru afacerea dvs., trebuie să luați în considerare modul în care intenționați să îl utilizați, cât de mult dobândă și taxe veți plăti și la ce birouri raportează cardul.

What Are The Advantages And Disadvantages Of Using Visa As A Payment Method?< /H3>

Avantajele utilizării unei vize ca metodă de plată includ comoditatea, securitatea și fiabilitatea plăților.

Mai mult, cardurile de viză sunt acceptate pe scară largă în țările din întreaga lume, ceea ce le face una dintre cele mai populare metode de plată disponibile.

creditorii folosesc numărul meu de securitate socială atunci când solicită un card de credit de afaceri?

creditorii nu folosesc numărul dvs. de securitate socială atunci când solicitați un card de credit de afaceri.

În schimb, vor solicita dun & amp; Numărul Bradstreet D-U-N-S sau o altă formă de identificare.

Cum funcționează ciclurile de facturare cu cardurile de credit de afaceri?

cardurile de credit pentru afaceri oferă cicluri de facturare flexibile care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs.

emitentul cardului dvs. va oferi mai multe informații despre cum să configurați și să gestionați ciclurile de facturare.

sunt carduri cadou acceptate la toți comercianții?

Majoritatea comercianților acceptă de obicei carduri cadou de pe cardurile de credit de afaceri.

Cu toate acestea, este posibil ca unele magazine să nu le accepte din cauza unor taxe mai mari sau a politicii emitentului.

asigurați -vă că consultați comerciantul în avans.

Ce este actul de raportare a creditului echitabil (FCRA)?

Legea privind raportarea creditelor echitabile (FCRA) este o lege federală care impune birourilor de credit să ofere consumatorilor rapoartele de credit și alte date pentru consumatori.

Aceste informații sunt utilizate de creditori atunci când iau decizii de credit, inclusiv cele legate de cererile de carduri de credit pentru afaceri mici.

FCRA protejează, de asemenea, consumatorii de informații inexacte din rapoartele lor de credit și ajută la asigurarea creditorilor să utilizeze date exacte atunci când iau decizii.

Detaliile cardului meu sunt sigure la cumpărături online?

Tehnologia de criptare îți păstrează detaliile în siguranță atunci când faci cumpărături online cu un card de credit de afaceri.

Majoritatea cardurilor oferă, de asemenea, funcții suplimentare de securitate, cum ar fi protecția fraudei și acoperirea furtului de identificare, care vă pot ajuta să vă protejați împotriva achizițiilor neautorizate și a altor activități frauduloase.

Ce ar trebui să știu înainte de a solicita un card de credit?

Înainte de a atinge butonul Aplicați acum, asigurați -vă că înțelegeți ce fel de card este potrivit pentru afacerea dvs.

Ratele de cercetare și taxele pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună valoare din cardul dvs. de credit.

În cele din urmă, fiți conștienți de faptul că anchetele grele pot afecta scorul dvs. de credit, deci este esențial să cercetați cerințele înainte de a aplica.

înfășurați.

Când alegeți cea mai bună opțiune de card de credit pentru afaceri mici, luați în considerare factori cheie precum:

 • Structura de recompense bonus
 • Taxa anuală
 • Rata dobânzii
 • Limita de credit
 • și protecția fraudei.

În plus, comparați diferiți furnizori pentru a vă asigura că selectați o opțiune care să se potrivească nevoilor dvs.

Pentru a evita orice probleme pe termen lung, asigurați -vă întotdeauna să citiți și să înțelegeți termenii și condițiile înainte de înscriere.

În sfârșit, puneți întrebări și cercetări pentru a vă asigura că selectați cardul potrivit pentru afacerea dvs.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Ar trebui să luați în considerare diverse carduri de credit de afaceri, în funcție de nevoile companiei dvs.

Iată câteva cărți de credit care sunt specifice situației:

În plus, iată informații despre cum să Deschideți un fișier de credit de afaceri și Stabilirea creditului de afaceri .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *