7 cele mai bune alternative Clickbank (Înalta Comisie și Conversii)

7 cele mai bune alternative Clickbank (Înalta Comisie și Conversii)

Există multe modalități de a câștigați bani online .

Unii oameni pot căuta un traseu mai tradițional, cum ar fi freelancinging de acasă sau pornirea unui blog .

Alții pot prefera să vândă produsele sau serviciile altora prin marketing afiliat .

Vorbind despre acesta din urmă, dacă ați văzut vreodată capturi de ecran ca cea de mai jos, puteți recunoaște imediat rețeaua din care provine.

clickbank Obișnuia să fie un lider de frunte platformă pentru marketing afiliat online și, deși este încă o opțiune populară, există și alte opțiuni de luat în considerare.

În acest articol, voi explora cele mai bune alternative clickbank, astfel încât să puteți găsi cea mai bună potrivire pentru afacerea dvs. online.

& nbsp;

< /div>

Table des matières

Care sunt cele mai bune alternative clickbank?

Iată cele mai bune alternative Clickbank chiar acum.

1. Amazon Associates.

Cel mai bun pentru numărul mare de produse.

Sunteți un creator de conținut, editor sau blogger care caută modalități de a vă monetiza traficul?

Cu milioane de produse și programe pe Amazon, puteți utiliza instrumente ușoare de construire a legăturilor pentru a vă direcționa publicul către recomandările dvs. și pentru a câștiga din achiziții și programe calificate.

Fiind o alternativă directă Clickbank, programul Amazon Associates oferă instrumente de legătură personalizate pentru editori mari, bloggeri individuali și influenți de social media, facilitând împărtășirea milioane de produse cu publicul dvs.

cu ID -urile lor de urmărire, puteți urmări performanța în timp pentru a optimiza mai bine strategia de conectare.

Cu programul Amazon Associates, puteți câștiga până la 10% comisioane asociate din achiziții și programe calificate.

plus, oferă diverse oportunități de promovare, cum ar fi bonusuri pentru creșterea vânzărilor sau oferte speciale pentru articole selectate care vor ajuta la creșterea conversiilor și mai mult.

2. Sănătate de piață.

Cel mai bun pentru produsele legate de sănătate.

sănătatea pieței este de mult timp Lider permanent în produse de sănătate și frumusețe bazate pe performanță, disponibile cu oferte pentru anumite țări.

Sistemul de urmărire este robust și fiabil, ceea ce face ușor să urmărești cu exactitate performanța afiliată.

Cu sănătatea pieței, afiliații înțeleg că primesc oferte exclusive cu o plată de top garantată.

Platforma se asigură, de asemenea, că clienții obțin cele mai bune oferte disponibile, deoarece nu există taxe ascunse sau comisioane preluate din prețul de vânzare.

Echipa de la Market Health oferă afiliaților diverse resurse pentru a ajuta la personalizarea campaniilor lor de publicitate.

Aceste resurse îi ajută să iasă în evidență și să atragă atenția potențialilor clienți.

3. Udemy.

Cel mai bun pentru o varietate de cursuri.

udemy Instructorii provin din toate punctele de viață; Cu toate acestea, toți au un lucru în comun – sunt pasionați de ceea ce fac și împărtășesc cunoștințele lor cu ceilalți.

Majoritatea cursurilor variază între 15 și 200 USD în funcție de zona de subiect și de nivelul experienței instructorului.

Puteți găsi, de asemenea, reduceri de până la 95% reducere în perioadele promoționale, cum ar fi Black Friday sau Cyber ​​Monday Vânzări.

Udemy are, de asemenea, un Programul de afiliere care permite afiliaților să promoveze conținutul folosind activele și instrumentele de urmărire furnizate în timp ce câștigați comision pentru achiziții valide efectuate prin legăturile de afiliere.

Înscrierea pentru programul lor de afiliere vă oferă acces la promoții exclusive, permițându -vă în același timp să câștigați comision pentru achiziții valide efectuate prin intermediul linkurilor dvs. de afiliere.

cerințele de înscriere sunt bine detaliate și relativ ușor de îndeplinit dacă conduceți o afacere online de ceva vreme.

4. Rețea de afiliere CJ.

Cel mai bun pentru produsele bazate pe marketing pe internet.

joncțiunea comisiei (CJ) este o experiență de afiliere globală all-inclusive, perfectă, care oferă clienților tot ceea ce au nevoie pentru a reuși în călătoria lor către o libertate online sporită.

ca afiliat folosind analitice în timp real ale CJ, puteți înțelege mai bine modul în care se desfășoară campaniile și faceți ajustările necesare în zbor.

Fluxuri de lucru automate vă vor permite să eficientizați procesele pentru o eficiență și o precizie mai mare.

În plus, acestea oferă rețele de editori premium pentru soluțiile dvs. de marketing cu parteneriate strategice cu publicitate Awin și Rakuten.

Puteți maximiza câștigurile potențiale cu diverse oportunități pentru creșterea vânzărilor și stimulente.

5. Avangate.

Cel mai bun pentru materiale promoționale.

 AvangateNetwork HomePage

rețeaua de afiliere avansată este o Global Network conceput pentru a ajuta afiliații să reușească atunci când vând bunuri și software digital.

Cu designul său modular, ușurința de utilizare și raportarea avansată, nu este de mirare că cartea albastră a lui Mthink a clasat -o drept 1 rețea de afiliere la nivel mondial timp de opt ani.

Folosind platforma 2Checkout, puteți selecta dintre diverse oferte pentru a câștiga comisioane de vânzări.

Veți avea, de asemenea, acces la materiale promoționale și asistență, ceea ce face ușor de pornit.

oferind un manager de cont dedicat pentru a vă ajuta să folosiți platforma Avangate, nu este de mirare că afiliații găsesc succes cu campaniile lor.

Avangate oferă, de asemenea, rapoarte de afaceri detaliate și analize în timp real, astfel încât să vă puteți urmări progresul și să vă optimizați campaniile pentru ROI maximă.

Deoarece mulți dintre cei mai buni furnizori de software și de bunuri digitale sunt deja înscrise cu Avangate, este oportunitatea perfectă pentru afiliați să intre în acțiune și să înceapă să câștige.

6. Jvzoo.

Cel mai bun pentru eficientizarea marketingului afiliat.

jvzoo Oferă un program de afiliere instantanee Pentru a ajuta întreprinderile să se conecteze cu potențiali clienți și să -și crească vânzările, în principal în nișa „Faceți bani online”.

Cu peste 800.000 de afiliați activi, JVZoo oferă un proces simplificat care are grijă de toate detaliile, inclusiv depozitele și rambursările.

jvzoo face, de asemenea, ușor configurarea unui program de afiliere pentru orice ofertă.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți gratuit și să alegeți oferta promoțională.

ca intermediar între vânzători și afiliați, JVZoo garantează că filialele sunt plătite la timp, de fiecare dată.

Rețeaua ajută, de asemenea, afiliații să rămână conformi.

Indiferent dacă FTC, CASL, GDPR, PCI sau orice alte cerințe legale, afiliații pot fi asigurați că JVZoo își are spatele.

7. Rakuten Marketing.

Cel mai bine pentru conectarea cu marile mari.

 RAKUTENADFERTIZING Pagina de pornire

rakuten este un lider global în marketing digital soluții care vă pot ajuta să vă maximizați acoperirea și performanța.

cu acces inegalabil la rețele de inventar, date, tehnologie și editori, publicitatea Rakuten oferă întreprinderilor claritate și perspectivă pentru a-și pune amprenta pe o piață în schimbare rapidă.

Rakuten conectează mărcile cu audiențe diverse în proprietățile media digitale premium deținute.

Angajamentul mărcii față de calitate asigură că fiecare campanie generează implicare și impact maxim.

rețeaua de afiliere globală a lui Rakuten este clasată pe 1 de mthink pentru capacitatea sa de a conduce achiziția clienților pentru mărci din întreaga lume.

Această rețea permite brandurilor să se conecteze cu bloggeri, influenți, creatori de conținut, editori și multe altele.

ca afiliat, această conexiune vă poate ajuta să vă maximizați ratele de conversie și să vă creșteți ROI -ul general.

Rețeaua de afiliere oferă, de asemenea, analize detaliate pentru a vă urmări performanța în timp.

Un alt dintre avantajele cheie ale colaborării cu publicitatea Rakuten este capacitățile sale de informații de piață.

Brandul oferă informații profunde asupra tendințelor consumatorilor care permit întreprinderilor să rămână în fața curbei într -o lume în schimbare rapidă.

cu acces la rapoarte cuprinzătoare de informații despre piață, companiile pot folosi strategii bazate pe date pentru un succes maxim în orice industrie sau sector.

Alte alternative Clickbank care nu sunt menționate în acest articol includ afiliații Amazon, rețeaua de parteneri eBay, Peerfly și ShareAsale.

Ce sunt alternativele clickbank?

alternativele clickbank reprezintă alte platforme de marketing digital și afiliere pe care le puteți utiliza pentru a promova produse sau servicii online.

În calitate de manageri de afiliere și antreprenori lucrează pentru a -și crește acoperirea, alternativele Clickbank oferă diverse opțiuni pentru conectarea cu potențiali clienți.

Cu programele lor de marketing afiliat, aceste platforme pot ajuta întreprinderile să apeleze la noi piețe, oferind în același timp același serviciu de înaltă calitate și suport pe care Clickbank îl oferă.

În afară de cele menționate mai sus, unele dintre cele mai bune alternative la Clickbank includ branduri mari precum eBay Partner Network, Peerfly, ShareASale, Shopify Affiliate Program și Leaddyno.

Aceste platforme sunt ideale pentru promovarea produselor digitale, deoarece ajută afiliații cu conținut de înaltă calitate și oferă analize detaliate pentru a urmări performanța.

Ce a făcut ca clickbank să fie popular?

Iată principalele motive pentru care Clickbank a devenit atât de popular.

Platforma ușor de utilizat

Clickbank este popular, deoarece oferă o platformă ușor de utilizat pentru marketerii afiliați pentru a promova produse și servicii.

Platforma permite afiliatului ClickBank să câștige un comision atunci când se referă la cineva să cumpere un anumit produs sau serviciu.

Clickbank satisface, de asemenea, diferitele nevoi ale afiliaților și oferă, în general, comisioane de afiliere care fac ca modelul de afaceri al acestuia din urmă.

Clickbank a stabilit un standard pentru ca alții să fie până la capăt, oferind o gamă largă de produse și servicii.

Selecție largă de produse

ca platformă de marketing, Clickbank oferă o selecție largă de produse și servicii pentru a promova afiliații.

Acest soi poate fi incredibil de benefic pentru începătorii care încep doar sau cei care caută modalități de diversificare a portofoliului.

Selecția produsului Clickbank include produse digitale și bunuri fizice de la diferiți furnizori din întreaga lume.

Analitice detaliate

Pe lângă ratele de comision competitive, ClickBank oferă analize detaliate care permite afiliaților să își monitorizeze performanța.

Aceste date îi ajută să decidă ce produse și servicii oferă cel mai semnificativ ROI.

Fie că este vorba de cost-acțiune, venituri totale sau alte valori, accesul la aceste idei poate fi incredibil de util pentru afiliații care doresc să-și optimizeze campaniile și să măsoare succesul.

În comparație cu alte rețele de afiliere, analiticele detaliate ale Clickbank facilitează afiliații să urmărească progresul în timp, să identifice noi oportunități și să își ajusteze strategiile pe baza datelor în timp real.

Global Reach

Atragerea globală a Clickbank este deosebit de benefică pentru afiliații care doresc să apeleze pe piețele internaționale.

Cei care doresc să vizeze o anumită audiență cu selecția produsului lor pot configura rapid campanii și pot câștiga comisioane.

Plăți sigure

Clickbank oferă, de asemenea, procesarea sigură a plăților pentru cumpărători și vânzători, oferind liniște sufletească celor implicați în tranzacție.

Utilizarea sistemului de checkout criptat Clickbank asigură că toate informațiile sensibile sunt păstrate în siguranță în orice moment, protejând ambele părți de potențialele fraude sau încercări de furt de identitate.

Comisii înalte

Unele produse de pe Clickbank au o comisie mare de 75% pentru afiliați atunci când fac referire la o vânzare.

Această rată de înaltă comision este atractivă pentru marketerii afiliați, deoarece pot face o sumă bună de bani cu eforturi relativ mici.

Caracteristici cheie ale produsului pentru a lua în considerare

Următoarele sunt caracteristicile cheie pe care ar trebui să le ia în considerare afiliații atunci când caută produsele potrivite pentru a promova.

Calitatea produsului

o afacere afiliată prosperă pe produse de bună calitate.

Cele mai bune rețele de afiliere vor oferi produse fizice și digitale de calitate pentru a promova afiliații.

Asigurarea că produsul sau serviciul respectă standardele specifice de calitate este esențială.

ca afiliat, nu veți face față aspectului serviciului pentru clienți al produsului. Deci este esențial să vă asigurați că produsul merită vândut.

Cu toate acestea, nu doriți să vă pierdeți comisia dacă oamenii încep să restituie produsul.

Structura și rata comisiei

marketerii afiliați ar trebui să caute produse cu comisii ridicate.

Rata comisiei pentru fiecare ofertă poate varia semnificativ în funcție de furnizor, deci este esențial să faceți cercetări înainte de a selecta o recomandare.

dimensiunea pieței

Când selectați un produs pentru a promova, este esențial să luați în considerare dimensiunea pieței.

Este benefic pentru afiliați să caute produse pe care le puteți promova pentru audiențe mari pentru a maximiza câștigurile potențiale.

Dacă aveți îndoieli, un manager de afiliere este esențial și vă poate ajuta să răspundeți la orice întrebare pe care o puteți avea.

În general, o rețea globală de marketing afiliat angajează, de obicei, o echipă de profesioniști care pot ghida și ajuta afiliații să vizeze piețele potrivite.

asigurați -vă că profitați de acest beneficiu.

rate de conversie

O metrică cheie pentru succesul în industria de marketing afiliat este rata de conversie.

a spus altfel, această metrică se referă la câte persoane se transformă de la conducerea la vânzări.

Indiferent dacă aveți de -a face cu o rețea CPA sau pur și simplu configurați pagini de destinație, este important să urmăriți conversiile pentru a măsura succesul și a optimiza campaniile în consecință.

Reputație și recenzii

Reputația și recenziile unei afaceri de marketing afiliat vă pot spune multe despre cât de bine performează produsele lor, nivelurile generale ale serviciilor pentru clienți și multe altele.

cu rețele populare de afiliere precum Clickbank, de exemplu, puteți accesa recenzii autentice de la membri pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

ușurința promovării & amp; Configurare

Un marketer afiliat ar trebui să caute o platformă accesibilă, ușor de utilizat, pentru a configura și promova.

Când analizați ușurința promovării și configurației, este esențial să luăm în considerare cât de simplu este să generați legături, să creați bannere și să urmăriți datele de vânzări în timp real.

De asemenea, uitați -vă la procesul de cerere pentru a vă asigura că nu există taxe ascunse.

De exemplu, Clickbank oferă o experiență perfectă pentru cumpărători și vânzători, ceea ce o face una dintre cele mai bune platforme pentru afiliați.

Care sunt avantajele utilizării unui program de afiliere ca proprietar de produs?

Să luăm în considerare acest lucru din punctul de vedere al unui proprietar al produsului.

Iată câteva avantaje cheie ale utilizării unui program de afiliere dacă ați creat propriul produs.

Expunere crescută pentru produsele dvs.

Un program de afiliere vă poate ajuta să ajungeți la o audiență mai largă și să creșteți vânzările de produse.

Această audiență mai largă înseamnă că aveți acces la o rețea globală de afiliați care vă pot promova eficient produsele și serviciile pentru adepții și publicul lor.

Acces la un grup mai mare de potențiali clienți

Fie că vindeți un plugin, un produs SaaS, suplimente sau orice alt tip de produs, parteneriat cu un program de afiliere vă permite să accesați baza de clienți a altor companii din industria dvs.

Utilizarea unui program de afiliere poate duce la mai multe vânzări și venituri, deoarece comisiile corespunzătoare stimulează afiliații.

costuri aeriene scăzute și fără taxe anticipate

în comparație cu metodele tradiționale de marketing, programele de afiliere sunt mult mai rentabile.

nu există, de obicei, costuri reduse sau reduse asociate cu aderarea la o rețea de afiliere și nu trebuie să plătiți pentru publicitate suplimentară sau cheltuieli promoționale.

Abilitatea de a urmări vânzările, conversii și performanța

Un program de afiliere permite afiliaților să urmărească vânzările, conversiile și performanța – fără cheltuieli suplimentare pentru proprietarul afacerii.

Indiferent dacă este vorba de CPS sau de e-commerce, afiliații pot primi rapoarte detaliate despre diverse activități.

se poate folosi aceste informații pentru a -și ajusta strategia de marketing și pentru a îmbunătăți rezultatele generale.

Plăți automate, protecție împotriva fraudei și rambursări

Utilizarea unei rețele de afiliere oferă, de asemenea, prețuri automate, protecție împotriva fraudei și rabaturi pentru clienții care nu sunt mulțumiți de achizițiile lor.

Aceste caracteristici se asigură că proprietarii de afaceri și afiliații au o platformă sigură pentru efectuarea tranzacțiilor fără griji cu privire la riscuri sau pierderi potențiale.

Cum plătesc programele de afiliere comisioane?

rețelele de afiliere de obicei plătesc comisioane prin depunere directă, PayPal, Payoneer, transfer de sârmă sau alte metode de plată.

Opțiunile de plată vor depinde de obicei de rețeaua în sine și de preferințele afiliaților.

Rețeaua emite plăți pe un program stabilit.

în funcție de program, acest program ar putea fi săptămânal, bi-săptămânal sau lunar.

Este esențial să înțelegem condițiile de plată ale fiecărui program pentru a beneficia la maxim.

Solicitarea unui program de afiliere

Iată pașii de urmat atunci când solicitați un program de afiliere:

Cercetează compania și produsele sale

Înainte de a vă alătura unui program de afiliere, trebuie să cercetați compania și produsele sale.

Citiți recenzii de la alți afiliați

citirea recenziilor de la alți afiliați vă pot oferi o idee mai bună despre modul în care funcționează programul.

indiferent dacă aveți de -a face cu produse fizice sau servicii digitale, este esențial să citiți în program și să vedeți ce cred ceilalți despre asta.

Aplicați online sau contactați direct managerul afiliat

După ce ați cercetat compania și produsele sale, puteți solicita un program de afiliere online sau contactați directorul contului pentru mai multe informații.

Asigurați -vă că furnizați informațiile necesare și corecte, cum ar fi domeniul site -ului dvs. web, traficul lunar, etc.

Această atenție la detalii va ajuta la asigurarea faptului că rețelele pot trimite plăți prompt.

Așteptați acceptarea în program

Majoritatea programelor durează 24-48 de ore pentru a procesa cererile după ce sunt depuse.

Este esențial să așteptați până când primiți confirmarea acceptării dvs. înainte de a continua cu orice activități promoționale sau alte sarcini asociate programului.

Verificați tabloul de bord pentru promoții și link-uri

odată acceptat într -un program de afiliere, ar trebui să verificați tabloul de bord pentru orice promoții sau legături care trebuie partajate pentru a câștiga comisioane de vânzare.

Construirea unei campanii de marketing afiliat de succes

Aceștia sunt pașii pe care le urmează filialele pentru a construi campanii de marketing profitabile.

Utilizați tactici de promovare eficiente

Alegerea celei mai eficiente tactici promoționale pentru publicul dvs. este vitală.

Fie că creează campanii prin software de marketing prin e-mail , < a href = "https://www.adamenfroy.com/how-to-make-money-blogging" data-wct-parsed = "1"> Monetizarea postărilor de blog sau folosind reclame Pay-Per-Click Pentru a conduce traficul către ofertele dvs. de afiliere, numai tu poți răspunde la această întrebare.

Urmăriți performanța cu instrumente de analiză pentru a determina ce funcționează

Instrumentele de analiză sunt esențiale pentru urmărirea performanței și evaluarea corectă a ceea ce funcționează și ceea ce nu este.

Ar fi cel mai bine să urmăriți cât mai multe detalii, inclusiv link -uri de trimitere, impresii, clicuri, conversii, vânzări etc.,

Această urmărire vă ajută să obțineți o imagine exactă a performanței programului dvs. de afiliere.

Legătura profundă poate fi, de asemenea, foarte benefică pentru a vă ajuta să promovați anumite produse sau servicii pe care doriți să vă concentrați.

Acest termen se referă la un tip de adresă URL care duce utilizatorii direct la pagină cu produsul sau serviciul dorit, mai degrabă decât aterizarea pe o pagină generală de pornire.

Stabiliți relații puternice cu managerii afiliați

A avea relații solide cu acești oameni cheie este esențial pentru succesul în lumea marketingului afiliat.

Vă pot ajuta să rămâneți informați despre oportunitățile promoționale, să oferiți sfaturi și sfaturi utile și chiar vă vor ajuta să depanați orice probleme care pot apărea.

Stabiliți-vă obiective realiste pentru dvs. și afiliații dvs.

Stabilirea obiectivelor realiste vă poate ajuta să măsurați progresul, să ajustați strategiile după cum este necesar și să urmăriți succesul general.

Utilizați tehnologia potrivită pentru a asigura operațiuni lină și raportare precisă

Tehnologia potrivită vă poate ajuta să eficientizați operațiunile programului de afiliere, să reduceți erorile și să oferiți raportări exacte în timp real.

Tehnologia potrivită include instrumentele de urmărire a software -ului și analizei pentru sistemele de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM).

Termeni cheie de marketing afiliat

Iată câțiva dintre cei mai importanți termeni de știut când vine vorba de marketing afiliat:

  • Link de afiliere – Un afiliat folosește o adresă URL unică pentru a promova un produs sau un serviciu. Acest link va urmări vânzările și comisioanele pentru afiliere.
  • Comisie – Procentul vânzării plătite afiliaților ca compensare pentru serviciile lor.
  • rata de conversie – procentul de vizitatori ai unui site web care devine clienți sau ia măsuri pe care filiala le promovează.
  • cost pe clic (CPC) – Un model de prețuri în care agentul de publicitate plătește pentru fiecare clic pe anunțul sau linkul lor.
  • plata pe vânzare (PPS) – Un model de prețuri în care afiliat este plătit un comision pentru fiecare vânzare pe care o fac.
  • plata pe plumb (ppl) – un model de prețuri în care afiliat i se plătește o sumă fixă ​​pentru fiecare plumb pe care îl generează.
  • Partajarea veniturilor – un aranjament între două sau mai multe părți pentru a partaja veniturile generate.
  • CPA (costul pe acțiune) – se referă la suma de bani pe care o afiliată câștigă atunci când un client finalizează o acțiune, cum ar fi înscrierea la un buletin informativ sau efectuarea unei achiziții.

Înfășurați.

Marketingul afiliat este o modalitate excelentă de a crește vânzările, de a construi conștientizarea mărcii și de a genera mai multe venituri.

Clickbank este una dintre numeroasele opțiuni, deoarece există o varietate de platforme din care să alegeți.

Evaluarea fiecărui program și selectarea celui mai bun care se potrivește nevoilor dvs. este esențială.

urmând pașii prezentate mai sus, puteți crea un plan de marketing afiliat eficient pe orice platformă și puteți genera mai multe venituri pentru afacerea dvs.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Există multe modalități de promovare a ofertelor de afiliere.

Iată cele mai bune modalități de a împărtășește-ți legăturile de afiliere fără a spama oamenii.

De asemenea, după ce ați acoperit elementele de bază, consultați aceste înalt -Ticket programe de afiliere și produse pentru a vă ajuta să câștigați mai mult.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *