7 cele mai bune alternative calendaristic din 2023 (clasate și revizuite)

7 cele mai bune alternative calendaristic din 2023 (clasate și revizuite)

Planificarea online este grea.

Dacă ați avut în vedere utilizarea calendaristică în trecut pentru a se întâlniri de carte, probabil că v-ați bucurat de funcționalitatea lor gratuită și ușor de utilizat.

Cu toate acestea, când vine vorba de alte cazuri de utilizare, cum ar fi programările plătite, alocările echipei rotunde-robin, Managementul contactelor , sau setări mai complexe ale calendarului, s -ar putea să nu furnizeze toate funcțiile pe care le căutați.

Din fericire, există multe mari instrumente de planificare Online care ajută întreprinderile să programeze întâlniri și numirile de carte mai eficient.

Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți unul care să răspundă nevoilor specifice ale companiei dvs. atunci când vine vorba de rezervarea ședințelor sau de a găsi timp în programul dvs. ocupat.

Ce este calendarnic?

Calendly este un software care face mult mai ușor programarea întâlnirilor. Atunci când folosesc Calendly, utilizatorii pot trimite un link care se conectează la calendarele tuturor și facilitează planificarea unui timp care funcționează pentru toată lumea.

Calendly este, fără îndoială, popular, dar există tone de alternative calendaristic care pot fi de ajutor pentru cei care au nevoie de caracteristici diferite.

De exemplu, dacă echipa dvs. are nevoie de un flux de lucru pentru rezervare a programării sau configurarea calendarului mai avansată, este posibil ca calendarul să nu fie cea mai bună opțiune.

Nu oferă setări suplimentare pentru pagini de rezervare, cum ar fi coduri cupon, reduceri sau rezervare extinsă pentru anumite tipuri de clienți.

Cu toate acestea, pentru utilizatorii care caută un instrument simplu pentru a rezerva întâlniri, Calendly este o opțiune excelentă, gratuită. Pentru orice alte nevoi, multe alternative din calendary s -ar putea potrivi în schimb.

Înainte de a -ți descompune toate opțiunile, mai întâi, să vorbim despre caracteristicile Calendly și de ce s -ar putea să doriți să căutați o alternativă din calendary.

caracteristici calendarne

 • Planul gratuit pentru caracteristici
 • API funcțional, gratuit
 • Funcționalitate de planificare a echipei și a grupului
 • Integrări ale calendarului multiple

PROS

 • se integrează cu ușurință în mai multe calendare.
 • include automatizarea de bază, cum ar fi e -mailurile de memento pentru participanți și organizatori.
 • ușor pentru toate părțile să se reprogrameze.

contra

 • Pentru a colabora la evenimente, participanții trebuie să fie utilizatori în contul dvs.
 • Nu există opțiuni pentru a adăuga active de marcă sau companie.
 • Opțiuni minime pentru rezervarea programării sau ședințe plătite.

În timp ce Calendly răspunde nevoilor utilizatorilor de bază, există o mulțime de condiții pentru care pur și simplu nu va funcționa. De exemplu, utilizatorii trebuie să fie membri ai unui plan specific pentru a participa la evenimente de colaborare, ceea ce înseamnă că prețurile pot fi rapid costisitoare.

În mod similar, dacă trebuie să marcați sau să etichetați paginile de programare, Calendly nu oferă asta ca o opțiune. Din fericire, există o mulțime de alternative calendaristic care oferă această funcționalitate. Nu contează dacă lucrați cu o echipă mare sau mică, un instrument de planificare este o componentă cheie a software de gestionare a întâlnirii stivu.

Care sunt cele mai bune alternative din calendary?

Iată cele mai bune șapte alternative din calendary pe care le recomandăm.

& nbsp;

< /div>

< /a> 1. ȘEDINȚE HUBSPOT .

La fel ca Calendly, ședințe hubspot folosește un link de întâlnire care face referire directă în calendarele echipei tale pentru a face rapid și ușor să găsești un timp care să funcționeze pentru toată lumea. De asemenea, puteți integra link -urile de întâlnire direct cu paginile de destinație, astfel încât perspectivele și oportunitățile să fie adăugate imediat la pâlnia dvs. de vânzări.

De ce este o mare alternativă calendaristică?

întâlniri HubSpot este construită în partea de sus a CRM-ului gratuit HubSpot, ceea ce înseamnă că întâlnirile dvs. fac parte din datele relației dvs. cu clienții. În calitate de perspectivă sau client programează o întâlnire, înregistrarea lor de contact este creată sau actualizată, ceea ce păstrează toate informațiile într -un singur loc.

repetări de vânzări sau asistență pot adăuga apoi detalii despre întâlnire și jurnalele de apel la contact, cu orice informații istorice deja disponibile în evidența de contact.

Indiferent dacă linkurile dvs. de planificare HubSpot sunt utilizate în campanii de marketing, răspunsuri salvate pentru echipele dvs. orientate către clienți sau în cărțile de joacă executate de succesul clienților sau de echipa de vânzări, puteți fi sigur că fiecare eveniment al călătoriei cumpărătorului este stocat direct în CRM-ul dvs. pentru urmărire.

În plus, HubSpot Meetings oferă funcționalități de rezervare mai robuste, cum ar fi misiuni rotunde și întâlniri de grup.

pentru cine este cel mai bun pentru?

Întâlnirile HubSpot sunt cele mai bune pentru întreprinderile mici până la mijlocul de dimensiuni medii. În timp ce indivizii vor fi împuterniciți de setul de caracteristici pe care le oferă HubSpot Meetings, este mai potrivit pentru echipele care lucrează împreună din cauza instrumentelor de vânzări și CRM.

ședințele HubSpot au un impact suplimentar pentru echipele care deja se folosesc sau sunt interesate să folosească HubSpot CRM.

prețuri

Funcția HubSpot Meetings este disponibilă gratuit, cu funcționalități suplimentare disponibile în edițiile premium ale HubSpot Sales Hub și Service Hub.

cele mai bune funcții de întâlniri hubspot

 • Conexiune încorporată cu Google Calendar și Outlook 365.
 • Integrare nativă cu CRM -ul gratuit HubSpot și alte instrumente esențiale.
 • Funcționalitate de proiectare ușor de utilizat pentru pagini de destinație.
 • Urmăriți automat contactele din HubSpot CRM pentru a menține lucrurile curate și pentru a oferi context transversal.
 • Încorporați -vă linkul de planificare a calendarului oriunde.
 • Grupul intuitiv și programarea rotundă-robin.

Începeți cu ședințe hubspot .

2. doodle .

doodle este o alternativă excelentă în calendar Are o funcționalitate aproape cu totul diferită de mulți dintre programatorii de întâlniri populare.

În loc să utilizați o legătură calendaristică cu integrarea directă la calendarele dvs., Doodle creează un sondaj de întâlnire, propune câteva ori și date diferite care funcționează și apoi permite participanților la întâlnire să aleagă sugestiile care funcționează cel mai bine pentru ei.

este nevoie de puțin mai mult timp decât o legătură directă, dar are funcționalități suplimentare, ceea ce îl face o alternativă grozavă din calendar pentru echipele care trebuie să adune disponibilitatea multiplelor persoane.

De ce este o mare alternativă calendaristică?

Doodle, la fel ca Calendly, are o ofertă gratuită completă, care vă permite să programați cât mai multe întâlniri pe care aveți nevoie pe mai multe fusuri de timp.

Cu toate acestea, Doodle funcționează diferit decât calendarul, prin furnizarea de mulțime cel mai bun timp de întâlnire pentru mai mulți participanți, în loc să permită unei persoane să aleagă cel mai bun timp.

pentru cine este cel mai bun pentru?

Doodle este o alternativă excelentă în calendar pentru întâlniri cu multe persoane din diferite zone de timp. De asemenea, este într -adevăr eficient dacă nu sunteți sigur cu ce furnizor de e -mail/calendar pe care îl planificați utilizează.

În sfârșit, designul simplu face ușor să utilizeze persoanele mai puțin cunoscute din punct de vedere tehnic. Deci, dacă compania dvs. lucrează cu demografii care nu sunt familiarizate cu tehnologia, poate fi o opțiune bună pentru dvs.

prețuri

Doodle oferă o încercare gratuită de 14 zile, după care utilizatorii pot utiliza planul de bază gratuit sau actualizați la Premium pentru 10 USD/lună sau Pro pentru 150 USD/lună. După aceea, utilizatorii pot achiziționa lunar sau anual.

Best doodle caracteristici

3. pur și simplu book.me .

pur și simplu book.me este un excelent excelent Alternativă calendaristică axată pe utilizarea companiei și a grupului, mai degrabă decât pe planificarea individuală.

, cum ar fi Calendly și alte alternative calendaristic, oferă o opțiune de a trimite un link de planificare care oferă orele disponibile într -o fereastră specifică, așa cum este ilustrat în imaginea de mai sus.

De ce este o mare alternativă calendaristică?

Spre deosebire de unele dintre celelalte alternative din calendary, Simplybook.Me oferă funcționalitate pentru a crea portaluri întregi și aplicații pentru clienți să le folosească pentru a rezerva programări.

Este fără efort să creezi pagini de destinație personalizate și aplicații marcate cu alb, care par a fi făcute special pentru afacerea ta. Simplybook.Me oferă, de asemenea, link -uri de planificare, dar beneficiul real în această alternativă calendaristică este funcționalitatea de proiectare.

pentru cine este cel mai bun pentru?

Simplybook.Me este o alternativă excelentă din calendar pentru întreprinderile care oferă produse bazate pe programare, cum ar fi studiouri de masaj, saloane de păr sau birouri ale medicului. Sunt hipaa și respectă săpun, ceea ce le face și mai bune pentru birourile medicale.

prețuri

Simplybook.Me oferă o încercare gratuită de 14 zile și apoi un plan gratuit limitat după aceea. Pentru a cumpăra funcționalitate avansată, utilizatorii trebuie să se actualizeze la un nivel de abonament diferit.

În prezent, Simplybook.Me este oferit anual (cu o reducere de 17%) sau lunar. Prețul începe de la 9,90 USD lunar.

Best Simplybook.me Caracteristici

 • Integrări concentrate de marketing cu Instagram, Facebook, Google Business și WordPress.
 • API -ul ușor accesibil facilitează integrarea cu orice produse simple.
 • Personalizări pentru check out, cum ar fi codurile cuponului sau câmpurile necesare personalizate.
 • POS-uri în persoană care oferă pentru a face programarea și plata pentru programare la birou și mai simplă.
 • Notificare personalizabilă și setări de e -mail pentru a obține cadența corectă exactă pentru clienții dvs.

4. Vocus.io.

vocus.io este un instrument de marketing care De asemenea, se dublează ca programator de ședințe 1: 1. Ca și alte alternative din calendary, oferă utilizatorilor o modalitate de a crea link -uri de întâlnire personalizate, inclusiv ora, data și intervalul de timp în care sunt disponibile.

Oferă, de asemenea, funcționalitate utilă, cum ar fi regulile de anulare a ședinței de notificare scurtă și reuniunea bufferelor.

De ce este o mare alternativă calendaristică?

La fel ca multe alternative din calendary, acest instrument permite încorporarea funcționalității și trimiterea unui link prin e-mail sau social media . Cu toate acestea, Vocus.io este mult mai mult decât un simplu planificator de întâlniri – este o suită completă de marketing.

Deci, spre deosebire de unele dintre celelalte alternative din calendary, veți avea acces la campanii de planificare și e-mail, analize aprofundate și alte instrumente utile pentru a urmări implicarea clienților.

pentru cine este cel mai bun pentru?

vocus.io este excelent pentru companiile cu echipe de marketing consacrate sau voce a funcțiilor clienților care pot profita de setul de instrumente fantastic pe care îl oferă. Dacă sunteți doar în căutarea programării, aceste caracteristici pot face acest software în afara nevoilor dvs.

prețuri

vocus.io oferă un proces gratuit de treizeci de zile. După aceea, tu poate cumpăra o versiune de bază, de început sau profesională a produsului. După aceea, prețul începe de la 5 USD/utilizator/lună

best vocus.io caracteristici

 • Personalizare completă și etichetare albă a experienței clienților.
 • Integrări în profunzime cu instrumente populare precum Salesforce, Zapier și Zoom.
 • Extensia Chrome Handy vă permite să accesați funcționalitatea oriunde vă aflați.
 • Editor de pagini ușor de utilizat și funcționalități personalizate.
 • Analitice avansate și instrumente de marketing.

5. Calendar.com.

calendar.com este un calendar Alternativă care oferă atât funcționalitatea legăturii de planificare, cât și o opțiune de votare virtuală precum Doodle. Este una dintre cele mai substanțiale alternative din calendary pentru companiile care caută personalizare în funcționalitatea lor de planificare.

De ce este o mare alternativă calendaristică?

calendar.com este o alternativă excelentă în calendar, deoarece este cu adevărat unul dintre cele mai robuste instrumente pentru programarea îmbunătățită a întâlnirilor.

De exemplu, mai degrabă decât să stabilească ora și data ședinței, Calendar.com va selecta, de asemenea, restaurante specifice din apropiere pentru ca participanții la întâlnire să aleagă. Funcționalitatea de genul acesta poate fi excesivă pentru unii, dar acest supliment ar putea fi benefic pentru persoanele cu multe întâlniri de prânz sau angajamente personale.

pentru cine este cel mai bun pentru?

Calendar.com este o alternativă calendaristică care funcționează bine pentru întreprinderi și persoane fizice. Este cel mai potrivit pentru companii sau utilizatori cu mai multe întâlniri de tip boutique din cauza potențialului considerabil de personalizare.

prețuri

Calendar.com oferă o încercare gratuită de 14 zile, care nu este atacată de strâmtoare. După aceea, utilizatorii sau echipele mici pot utiliza planul de bază gratuit sau pot trece la planul standard pentru 6 USD/utilizator/lună sau pro pentru 8 USD/utilizator/lună

Best calendar.com Caracteristici

 • Funcționalitate de raportare în profunzime.
 • Vedere aeriană a tuturor întâlnirilor viitoare din fiecare calendar pe care îl conectați.
 • Funcționalitatea mobilă facilitează vizualizarea calendarului tău oriunde te -ai afla.
 • Creați evenimente în aplicația dvs. de calendar tipică și faceți -le sincronizați la Calendar.com.
 • Tipuri de întâlnire extrem de personalizabile.
 • Capabilități de planificare a echipei.

< /a> 6. Acuitate Planificarea.

Planificarea acuității este unul dintre Cele mai cunoscute alternative din calendary pe piață. În timp ce persoanele fizice sau pot folosi multe alte alternative calendaristic, acuitatea este cea mai potrivită pentru companiile cu nevoi de programare mai robuste, cum ar fi birourile medicului, saloanele sau lucrătorii tehnici, cum ar fi instalațiile sanitare.

De ce este o mare alternativă calendaristică?

Acuitatea este o alternativă excelentă în calendar pentru întreprinderile care au nevoie de ceva mai robust. Oferă o tonă de funcționalitate, caracteristici bine testate și acceptate și abordează aproape toate funcțiile pe care le oferă alte alternative calendarne. De exemplu, în timp ce majoritatea alternativelor din calendary oferă opțiunea de a configura memento -uri pentru clienți, Acuity Planificarea oferă funcționalități pentru angajați pentru a obține memento -uri pentru a configura întâlniri, apeluri sau facilități pentru utilizare.

pentru cine este cel mai bun pentru?

Companiile bazate pe servicii pot utiliza cel mai bine acuitatea pentru a permite utilizatorilor lor să cumpere produse și să își programeze serviciile simultan. Nu este potrivit pentru persoanele care doresc să facă programare 1: 1.

prețuri

Acuity oferă un proces de șapte zile și altfel facturi la un plan anual sau lunar. Programul cel mai scump începe de la 15 USD/lună, iar cel mai scump este de 50 USD/lună

cele mai bune caracteristici de programare a acuității

 • Planuri de prețuri la prețuri accesibile, deși nici o versiune gratuită.
 • Analize de date profunde, integrate, pentru a urmări valorile cheie ale afacerii.
 • Integrări multiple cu software esențial precum Zoom, MailChimp și diverse calendare.
 • Funcționalități de caracteristici ușor de adăugat, cum ar fi codurile cuponului, formularele de admisie pentru birouri medicale și stomatologice și câmpuri suplimentare complet personalizabile.
 • Memento -uri interne pentru angajați despre întâlnirile viitoare și cum să se pregătească pentru ei.

7. Numiți.ly.

numiți.ly este o alternativă calendaristică care Oferă funcționalitate care îndeplinește o varietate de segmente de afaceri diferite. De exemplu, puteți personaliza diferitele tipuri de întâlniri pe care le programați.

Pentru un singur titular de întâlnire, puteți oferi posibilitatea de a organiza ateliere, clase, tururi, evenimente sau 1: 1 apeluri.

De ce este o mare alternativă calendaristică?

numiți.ly este un instrument excelent pentru utilizatorii care nu au propriile site -uri web sau locuri pentru a încorpora programarea. De exemplu, dacă afacerea dvs. este doar condusă prin Facebook sau Instagram, numiți -vă.ly vă oferă un loc pentru a vă programa evenimentele.

Numele funcționalității face ușor pentru companii să stabilească ore active, să sincronizeze orice calendare și să permită rezervarea complet deschisă, în funcție de nevoile clienților.

pentru cine este cel mai bun pentru?

numire.ly este excelent atât pentru proprietarii individuali, cât și pentru întreprinderi. Este util pentru practicile care nu au site -uri web dedicate, deoarece permite crearea și utilizarea subdomeniilor pe toate planurile plătite.

prețuri

Numiți.ly oferă un proces gratuit de 14 zile și fără un plan gratuit. Dacă afacerea dvs. caută funcții mai avansate, cel mai mic nivel (Pro) lor începe de la 10 USD pe utilizator pe lună. De asemenea, puteți achiziționa anual cu o reducere de 20%.

cel mai bine numiți.ly caracteristici

 • Facebook și rezervarea site -ului.
 • Simplu de utilizat personalizarea pentru a adăuga oferte și coduri de cupon.
 • Conectare oaspeți, astfel încât partenerii sau prezentatorii temporari nu au nevoie de un cont dedicat, plătit.
 • Procesarea plăților prin PayPal.
 • Verificarea clientului pentru a proteja împotriva roboților.

Care este alternativa ta preferată din calendarul?

Indiferent dacă începeți doar cu programatorii de întâlniri, fie le folosiți de ani buni, există o alternativă calendaristică care este construită personalizat pentru nevoile dvs. Începeți prin a căuta o alternativă calendaristică care să se potrivească dimensiunii afacerii dvs. și să o restrângeți prin setul de funcții și funcționalitatea.

De exemplu, aveți nevoie de ceva care face votare sau sunt codurile cupon esențiale în funcționalitatea dvs. de check-out? Îndepărtarea nevoilor dvs. vă va facilita identificarea care funcționează cel mai bine alternativ pentru dvs.

Dacă sunteți în căutarea altor modalități de a vă supraîncărca operațiunile de vânzări, consultați celelalte recenzii ale software-ului util despre software de gestionare a vânzărilor și software CRM .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *