5 cele mai bune hustle laterale subestimate pentru a începe în 2023

5 cele mai bune hustle laterale subestimate pentru a începe în 2023

Ce ai spune dacă cineva ar veni la tine în stradă și te -ar fi întrebat: „ care este cea mai bună agitație din lume acum?” ?

le -ai spune să înceapă un blog?

vinde mărfuri manuale pe Etsy?

furnizați servicii freelance pe fiverr ?

Drive for Uber sau Lyft?

toate cele de mai sus pot fi răspunsuri grozave Cu toate acestea, unele sunt mai bune decât altele.

cu unele agitații laterale care zboară sub radar chiar acum, cred că câteva specifice au un potențial enorm atât acum, cât și în următorii ani.

cu work-to-xome Jobs and idei de afaceri mici În creștere, acum este momentul să începeți să vă gândiți la care este corect pentru tine.

În această postare, voi împărtăși unele dintre cele mai bune idei de agitație pe care ar trebui să le luați în considerare dacă doriți să începeți să câștigați bani pe partea.

Să intrăm corect în ea.

Care sunt cele mai bune hustles laterale?

Iată cele mai bune locuri de muncă din partea superioară.

< /a> 1. Business ecommerce.

Unul dintre hustles -urile laterale care au o cerere constantă ridicată este să îți conduci propriul magazin de comerț electronic.

De la vânzarea pe Amazon până la construirea unui magazin Etsy, există multe modalități de a Începeți în acest spațiu .

De asemenea, cu o ocazie mare care vine în fiecare câteva săptămâni, există întotdeauna un motiv pentru care oamenii să cumpere lucruri online , de care puteți profita ca proprietar al magazinului online.

Construirea unui magazin online este relativ ușor de câștigat bani online și permite cumpărătorului potrivit să găsească produse (sau servicii) pe care este posibil să nu le poată găsi în magazinele tradiționale.

Înțelegerea produselor în trend și la catering pe o piață de nișă vă poate ajuta să ieșiți în evidență de concurență și să faceți vânzări.

pentru a înțelege astfel de tendințe, iată câteva resurse care pot ajuta:

< /a> 2. Marketing afiliat.

pentru cei care au deja un blog (sau doresc să începe Un blog ) și construiți o agitație mare, marketing afiliat poate fi o opțiune excelentă.

cu capacitatea de a obține venituri pasive prin diverse programe , această agitație laterală poate fi foarte profitabilă.

De la a face pur și simplu suficient pentru a acoperi împrumuturile pentru studenți până la servirea ca un loc de muncă cu normă întreagă, mulți oameni consideră că marketingul afiliat face un hustle lateral mare .

Un beneficiu mare pentru acest tip de marketing este faptul că acesta poate fi făcut la un cost redus, implicând în general mai mult timp decât bani.

aveți nevoie doar de un nume de domeniu, de găzduire și de un site WordPress pentru a merge.

Odată ce ați configurat cele, puteți începe adăugarea de conținut pe site -ul dvs. și promovarea produselor pentru care sunteți afiliat.

Puteți scrie, de asemenea, despre multe nișe, inclusiv mâncare, fitness, finanțe, Blogging pentru animale de companie < /a>, călătorie și multe altele.

în cursul meu online, motor de creștere a blogului , acopere totul Trebuie să începeți cu marketingul afiliat și cum să-l extindeți pe un venit cu normă întreagă.

< /a> 3. Asistent virtual.

În timp ce mulți nu iau în considerare acest lucru ca un lucru care nu va da rezultate tangibile, a fi asistent virtual ar putea oferi o modalitate excelentă de a câștiga bani în plus și de a învăța o tonă în proces.

cu proprietarii de afaceri care trebuie întotdeauna să aibă grijă de sarcini Mundane (totuși importante), cum ar fi răspunsul la e-mailuri, programarea programării , încărcarea înregistrărilor podcastului sau chiar crearea diverselor Design grafic Elemente, găsirea asistentului virtual potrivit poate fi de neprețuit pentru ei.

Dacă aveți proprietarii de afaceri de abilități pe care le-ar putea folosi în operațiunile lor de zi cu zi, nu vă fie frică să le puneți acolo și să începeți să vă oferiți serviciile.

s -ar putea să fii surprins de cât de multă muncă poți obține!

4. Social Media Management.

Luați în considerare următoarea întrebare.

petreceți câteva ore pe orice rețele de socializare în fiecare zi și știți cum aleargă până la punctul în care puteți da lecții?

V -ați gândit vreodată că puteți împărtăși aceste cunoștințe cu alții pentru a -i ajuta să își dezvolte afacerile?

de la influencerul în vigoare, care are nevoie de mai mult timp în zilele lor, până la agentul imobiliar care pur și simplu nu-i pasă prea mult de administrarea conturilor lor de socializare, dacă puteți ajutați oamenii să-și dezvolte afacerea < /puternic>, ai putea fi într -o agitație bună.

Multe companii sunt dispuse să plătească pe cineva pentru a-și face social media management ; Dacă vă pricepeți, ați putea câștiga mulți bani din această agitație.

Pentru a începe, creați o listă de servicii pe care le puteți oferi, găsiți afaceri care au nevoie de ajutor și să începeți să vă aruncați serviciile, să vă concentrați pe valoarea pe care le puteți oferi.

< /a> 5. Scriere independentă.

Scrierea ca freelancer este una dintre cele mai bune modalități de a începe propria ta afacere și câștigă bani buni.

Pe măsură ce îți creezi cunoștințele în diferite domenii prin intermediul scrierii tale, puteți lua în considerare și crearea unui curs online Afișarea publicului potrivit cum să te îmbunătățești la subiectul în care începi să te specializezi.

Găsirea scrierii independente se poate face prin intermediul unor site -uri precum fiverr , upwork , Craigslist , și alte panouri de muncă laterale.

În mod alternativ, puteți aborda chiar bloggerii, proprietarii de afaceri, site -urile de finanțare personală sau orice alt tip de afacere online pentru care vă interesează să scrieți și să le oferiți un eșantion din ceea ce puteți face.

ca scriitor independent, a face venituri suplimentare sau chiar înlocuirea jobului tău de zi nu este doar un vis .

poate deveni cu siguranță o realitate cu etica de lucru potrivită și se poate concentra pe îmbunătățirea ceea ce faci.

Pe măsură ce îți construiești afacerea, solicitarea unei sesizări de la clienți vă poate ajuta, de asemenea, să aterizați concerte laterale și să vă dezvoltați afacerea.

În plus, ca o agitație laterală potențial profitabilă, puteți angaja propriii scriitori pe linie pe măsură ce afacerea se extinde, permițându -vă să vă transformați cunoștințele în bani în plus.

Alte hustle laterale de remarcat pentru a lua în considerare

Există tone de alte hustle laterale care te -ar putea interesa.

În această secțiune, le voi împărți în agitații laterale online și offline, deoarece acest lucru va facilita găsirea una care este potrivită pentru dvs.

online:

  • Învață engleza studenților internaționali : În timp ce am putea să -l luăm de la sine, nu toată lumea poate vorbi engleza în mod competent. Pentru a câștiga mai mulți bani în această industrie, poate doriți să vă specializați în predarea sub-nișe, cum ar fi engleza de afaceri și pregătirea examenelor. Puteți câștiga mai mulți bani concentrându -vă pe astfel de audiențe în ceea ce privește clienții pe care îi atrageți.
  • Transcrierea fișierelor audio : Cu diverse cazuri de utilizare pentru transcriere, există întotdeauna o cerere pentru transcrieri exacte și în timp util. Site-uri de transcriere precum Rev.com Oferiți salarii competitive și puteți lucra la fel de puțin sau cât doriți.
  • Documente de corectare : nimeni nu vrea să aibă un document umplut cu erori, așa că dacă aveți un ochi bun pentru detalii și sunteți pricepuți într -un anumit subiect, poate doriți să luați în considerare să deveniți o corecție. Instrumente precum Grammarly și Editorul Hemingway poate ajuta cu siguranță în acest sens.
  • Arbitrage de piață : Dacă aveți magazine de prosperare lângă dvs., puteți ajuta persoanele care doresc să -și vândă lucrurile și să câștige bani accesând online pe site -uri precum eBay și Facebook Marketplace. Dacă puteți produse vândute la un preț mai mic decât le puteți vinde, sunteți plecați la curse.
  • Răspundeți la sondajele online : cu cercetătorii care necesită grupuri focus pentru diverse studii, există întotdeauna o cerere pentru răspunsuri exacte și în timp util. Setul de abilități necesare pentru astfel de exerciții nu este de obicei avansat, așa că nu va trebui să petreci mult timp învățând cum să faci acest lucru pentru a câștiga câțiva dolari în plus.

offline:

  • închiriați orice cameră de rezervă aveți : platforme precum airbnb Faceți ușor să aveți o agitație laterală unde puteți câștiga bani închirând orice spațiu suplimentar suplimentar în casa ta.
  • Dă oamenilor ascensoare : de la Uber la lyft , oamenii trebuie să se oprească. Mulți nu doresc să -și folosească propriul transport, ceea ce oferă o oportunitate perfectă de a face bani în plus, oferindu -le ascensoare. Ridesharing este o industrie mare și trebuie să se facă o mulțime de bani.
  • babysitting : Dacă sunteți bine în jurul copiilor, babysitting poate fi o modalitate excelentă de a câștiga bani în plus. Părinții caută mereu oameni de încredere și de încredere pentru a-și avea grijă de copiii lor, așa că aceasta poate fi o oportunitate excelentă de a începe în această industrie, chiar și cu jumătate de normă.
  • Pet Sitting : De la vizionarea păsărilor, la furnizarea unui serviciu de mers pe câine, până la îngrijirea pisicii în timp ce proprietarii sunt în străinătate, cererea de ședințe pentru animale de companie va fi întotdeauna acolo. Utilizarea unui site precum rover vă permite să găsiți Locuri de muncă pentru animale de companie în zona dvs. și începeți să câștigați bani imediat. În plus, poate fi, de asemenea, o agitație distractivă dacă iubești cu adevărat animalele (ceea ce ar trebui să te duci pentru asta).
  • livrați elemente : site-uri precum Doordash sunt minunate pentru persoanele care nu au timp să -și gătească mâncarea și doresc o soluție practică la problema lor. În calitate de șofer de livrare a alimentelor (Dasher), puteți câștiga bani ridicând și livrând mâncare persoanelor din zona dvs. Aceasta este o agitație laterală pentru cei cu timp liber în timpul zilei sau seara. În plus, este o modalitate excelentă de a face exerciții fizice!

Înfășurați.

Găsirea agitației laterale perfecte este o modalitate excelentă de a câștiga bani în plus bine necesare.

Având în vedere abilitățile, programul și interesele dvs. este o modalitate excelentă de a începe să găsiți idei laterale în jurul vostru.

După ce v -ați redus opțiunile, luați -vă ceva timp pentru a cerceta potențialul de câștig și fezabilitatea fiecărei opțiuni înainte de a face scufundarea.

În cele din urmă, luați în considerare că hustling -ul mai mult nu este întotdeauna răspunsul la a câștiga mai mulți bani.

În opinia dvs., care este cel mai bun mod de a câștiga bani?

Ați făcut vreodată vreunul dintre părțile de mai sus?

și ce este prea mult când vine vorba de agitație?

anunță -mă în comentariile de mai jos!

citire ulterioară pe adamenfroy.com: dacă ajutați pe cineva cu Contabilitatea pentru afaceri mici și contabilitatea, pentru a deveni un asistent virtual care cercetează Cele mai bune soluții de carduri de credit pentru startup-uri , potențialul lucrării independente ca o agitație laterală poate fi semnificativă.

În plus, există diverse joburi de călătorie care vă poate ajuta să câștigați bani în timp ce se afla pe drum.

cu combinația potrivită de abilități și cunoștințe, puteți câștiga o viață excelentă lucrând de oriunde în lume.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *