Programul de afiliere Bluehost: constituie până la 130 USD pe vânzare în 2023

Programul de afiliere Bluehost: constituie până la 130 USD pe vânzare în 2023

Când doriți să lansați și să vă monetizați site -ul sau blogul, primul pas este să găsiți un plan de găzduire fiabil și sigur. Un plan de găzduire stabil oferă viteza rapidă a site-ului și o instalare sigură cu un singur clic WordPress.

În aceeași ordine de idei, platformele de găzduire web sunt, de asemenea, unele dintre cele mai mari plăți Programe de afiliere acolo, cu plăți de la 60 la 130 USD pe vânzare. Și unul dintre cele mai bune programe de afiliere de găzduire web din toate este Bluehost Affiliate Program .

Bluehost alimentează mai mult de 2 milioane de site -uri online online și este furnizorul de găzduire recomandat nr. 1 de WordPress. Cu asistență 24/7, certificate SSL gratuite și înregistrare gratuită a numelui de domeniu, găzduirea web Bluehost este o putere.

[ WCT-PARSED = « 1 »> Bluehost Programul de afiliere vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a câștiga mai mulți bani cu programul lor în acest an.

Disclaimer : Această recenzie conține legătura mea de afiliere Bluehost, care poate oferi o comisie mică pentru mine fără costuri. Cu toate acestea, acestea sunt instrumentul numărul unu pe care îl recomand din toată inima oricui dorește să înceapă și să monetizeze un blog sau un site web. Puteți citi dezvăluirea mea afiliată în politica mea de confidențialitate din subsol.

Chiar și după ce am ales cel mai de bază plan de găzduire partajat și o temă WordPress, am putut să -mi configurez rapid blogul și să -mi obțin viteza site -ului la 100.

Bluehost vinde trei tipuri de planuri de găzduire:

 1. găzduire partajată : un plan de găzduire de bază pentru site -uri web sau bloguri individuale.
 2. VPS Hosting : servere private virtuale pentru site -uri web mai mari, cu funcții puternice.
 3. găzduire dedicată : putere extremă și timp în funcție de servere personalizate.

Ca bonus, Bluehost oferă una dintre cele mai mari structuri de comisie plătitoare pentru marketerii de internet interesați să obțină venituri suplimentare de pe site -ul lor web.

Utilizatori care promovează produsele și serviciile Bluehost prin link -uri personalizate pe site -ul dvs. web, puteți primi oriunde de la 65 la 130 USD pe vânzare generat de site -ul dvs. web.

În această recenzie a programului de afiliere Bluehost, vom acoperi:

 1. Cum să configurați site -ul dvs. monetizat folosind un plan de găzduire Bluehost.
 2. Care sunt avantajele și dezavantajele de a fi un afiliat Bluehost?
 3. Cum începeți o afacere de marketing afiliat prin aderarea la programul de afiliere Bluehost?
 4. Modalități prin care îți poți promova legăturile de afiliere Bluehost.
 5. Cum să vă conectați la Bluehost și să deveniți o afiliere de găzduire web.

Table des matières

Ce este bluehost?

Bluehost este o companie de găzduire web care găzduiește peste 2 milioane de site -uri web. A fost conceput de Matt Heaton în 1996 și lansat oficial ca Bluehost în 2003.

oferă o parte din cea mai bună găzduire web , inclusiv Opțiuni precum găzduire comună ieftină , Hosting WordPress, găzduirea vps , Gazduire dedicată, găzduire în cloud, găzduire WooCommerce și mult mai multe tipuri de servicii de găzduire și domeniu.

* span class = « ez-toc-secțiune-end »>

Pentru a deveni un afiliat Bluehost, va trebui să dețineți un site web. Și nu există o modalitate mai bună decât construirea unui site web Bluehost. Ei dețin cu adevărat piața și este un câștig câștigător pentru noii bloggeri.

1. Vizitați Bluehost.com și selectați găzduire partajată.

< IMG Decoding = "async" class = "aligncenter size-full wp-image-1110 lazyload" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org% 2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20900%20418%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Pagina de pornire Bluehost "Wid th = "900" înălțime = "418" srcset = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg%22%20Viewbox%3d%%% 220%200%20900%2042 Conținut/Încărcări/BlueHost-Mome-Image1.jpg 900W, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/bluehost-home-image1-300x139.jpg 300w, https://www.adamenfroy.com/ wp-content/uploads/bluehost-home-image1-768x357.jpg 768w, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/bluehost-home-image1-55x258.jpg 555w "Data-src = https : //www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/bluehost-home-image1.jpg ">

2. Selectați un plan de găzduire partajat Bluehost care să răspundă nevoilor site -ului dvs. web.

3. Înregistrați un nou nume de domeniu sau adăugați unul la Bluehost.

sau, dacă aveți un nume de domeniu cu un alt serviciu, urmați pașii pentru a vă configura bluehost găzduire partajată cu adresa URL.

4. Adăugați Bluehost Informații de conectare.

Puteți, de asemenea, să vă conectați folosind profilul Google și detaliile contului. Veți utiliza această autentificare Bluehost înainte.

* -5.png « alt = » bluehost configurat informații despre cont « width = » 741 « înălțime = » 422 « srcset = » https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/bluehost-set-up-5 .png 741w, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/bluehost-set-up-5-300×171.png 300w, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/bluehost -Set-up-5-555×316.png 555w « size = » (lățime maximă: 741px) 100vw, 741px « > BlueHost Configurare Informații despre cont

5. Examinați -vă informațiile despre pachetul BlueHost.

Aveți opțiunea de a include funcții suplimentare, cum ar fi SiteLock în planul dvs. Dacă nu doriți să plătiți pentru aceste funcții, asigurați -vă că debifați casetele.

6. Introduceți informațiile de plată și trimiteți -vă.

 Bluehost Informații de plată

După ce finalizați acești pași, utilizați autentificarea Bluehost și lansați site -ul dvs. folosind bluehost Plan de găzduire la alegere.

Bluehost afiliat Program Review

Alăturarea unui program de afiliere este la fel de simplă ca înscrierea la program, plasarea de link -uri de text sau bannere pe site -ul dvs. și încasați pentru orice vânzări de trimitere pe care le generați. Deoarece Bluehost este una dintre cele mai populare și cunoscute companii de găzduire web de pe piață, au un program de afiliere de mare succes.

Programul este atât de popular și de succes, încât Bluehost a plătit mai mult de 5 milioane de dolari în comisioane în ultimul an calendaristic.

Cu toate acestea, la fel ca toate programele de afiliere, procesul de afiliere Bluehost are partea sa corectă de avantaje și dezavantaje. Iată cele mai importante pro și contra de la aderarea la Bluehost Affiliate Program.

Bluehost Review: Program de afiliere Pros

1. Plătiri mari de o singură dată

Afiliații Bluehost câștigă comisioane începând de la 65 USD pentru fiecare achiziție de plan de găzduire calificată.

Cel mai bun dintre toate, nu există niciun plafon pentru cât puteți câștiga. Afiliații Bluehost au voie să trimită cât mai mulți clienți noi la compania de găzduire. Adică, oportunitățile dvs. pentru un flux de venituri pasive folosind programul de afiliere Bluehost sunt interminabile.

luați Pat Flynn la venit pasiv inteligent , de exemplu. Într-unul din Rapoarte de venit Din decembrie 2017, el a generat 27.650 USD doar din comisioanele afiliate Bluehost.

De asemenea, Bluehost folosește paypal pentru a trimite pentru a trimite pentru afiliați câștigurile lor. După cum știți deja, tranzacțiile PayPal sunt supuse unei taxe. Dar să nu vă faceți griji, Bluehost îi acoperă pe cei pentru dvs. Veți câștiga 65 de dolari complet și nu va trebui să vă gândiți la scăderea taxelor neplăcute.

Este esențial să notăm procesul de plăți între 45 și 60 de zile de la vânzare. Tot procesul de vânzări între 16 și ultima zi a lunii. De exemplu, dacă ați câștigat o tranzacție în ianuarie, câștigurile dvs. vor fi revizuite și aplicate între 16 și 31 martie.

2. Structura comisiei cu niveluri

În timp ce comisioanele încep de la 65 de dolari, Bluehost oferă o comisie cu niveluri pentru a recompensa membrii afiliați de succes și fideli. Drept urmare, cu cât faceți mai multe vânzări în timp, cu atât este mai mare plata generală. Comisiile cu niveluri variază de la 65 la 130 USD pe vânzare. Când vă înscrieți, spuneți -i managerului dvs. de afiliere obiectivele dvs. finale și este posibil să puteți obține un bump de comision.

3. Echipa superioară de asistență pentru afiliere

Ca și în cazul tuturor lucrurilor din lumea publicității și urmăririi pe internet, pot apărea erori, iar platformele de afiliere nu fac excepție. Din fericire, echipa de asistență afiliată Bluehost este de top. De fapt, ca afiliat Bluehost aprobat, veți avea o echipă de asistență dedicată gata să vă ajute cu orice problemă apare. Le -am găsit să răspundă rapid la e -mailuri și oferă asistență 24/7 pentru a vă ajuta să reușiți.

4. Rate puternice de conversie

Generarea veniturilor din marketing afiliat Programele necesită timp, dăruire și o strategie de conținut reglat fin. Din fericire, cu Bluehost, acestea au recunoaștere excelentă a numelui, costuri reduse pentru clienții noi și rate de conversie fiabile. În plus, toți bloggerii noi trebuie să aleagă o gazdă web – este o necesitate, nu este plăcut să ai.

Având în vedere natura costului scăzut de intrare și produs excelent al Bluehost, vă veți bucura de rate stabile de conversie.

Plus, afiliații Bluehost au voie să utilizeze link -uri de afiliere pe orice site web, blog, e -mail sau alte platforme pentru a le promova. Deci, cu cât aveți mai multe site -uri web și conținut de social media, cu atât este mai bun potențialul pentru a conduce la conversii.

Rețineți că aceste rate de conversie au ieșit la suprafață doar după ce ați dezvoltat conținut care atrage un public fidel. Nu se va întâmpla peste noapte.

5. Barieră scăzută la intrare

Programele specifice de marketing afiliat au restricții cu privire la cine are voie să se alăture. Frecvent, solicitanții trebuie să aibă o cantitate minimă de vizualizări ale paginii sau un număr de abonați înainte de a fi acceptați într -un program.

Aceste restricții nu sunt cazul Bluehost. Toți cei care deține un site web au voie să solicite programul de afiliere Bluehost. Procesul de cerere este rapid și simplu. Nu trebuie să parcurgeți un proces de cerere îndelungat și puteți fi aprobat imediat. Am fost acceptat și am avut un manager de afiliere să mă adreseze în câteva ore de la aderare.

6. Anunțuri cu banner de pârghie

În plus față de link -uri de text, afiliații Bluehost pot include, de asemenea, reclame banner pe site -ul lor pentru a conduce cititorii interesați la produsele Bluehost. Cu instrucțiunile și widget-urile ușor de utilizat ale programului, nu veți avea nicio problemă să încorporați codul HTML și să adăugați bannere pe site-ul dvs. web.

7. Reduceri și promoții frecvente

Pentru a vă ajuta în promovarea produselor lor, Bluehost trimite în mod regulat notificări de reduceri și promoții sezoniere către afiliații lor. Aceste reduceri vă permit să promovați astfel de oferte pe site -ul dvs. și conținutul blogului dvs., oferind stimulente anuale care pot duce la mai multe vânzări. Creați conținut în jurul tendințelor de cumpărături sezoniere, cum ar fi Black Friday, The sărbători sau începutul anului, când un nou site web este în mintea fiecărui antreprenor.

Bluehost Review: Program de afiliere Contra

Ca în orice program de marketing afiliat, programul Bluehost are câteva dezavantaje mici.

1. Limite de retragere

În timp ce poate doriți să vă retrageți veniturile de la BlueHost imediat, acest lucru nu este posibil. Afiliații trebuie să câștige 100 USD sau două vânzări, înainte de a -și putea retrage banii.

Din fericire, acest lucru se aplică numai primei plăți ca afiliat Bluehost. După ce faceți două vânzări și treceți pragul de 100 de dolari, sunteți liber să vă retrageți plățile așa cum doriți. Dacă faceți bloguri și generați o vânzare prin programul lor de trimitere afiliată, primiți plata în termen de 45 până la 60 de zile.

2. Penalități de downgrade de utilizator

Dacă unul dintre clienții dvs. Bluehost referință decide să -și reducă planul de găzduire, taxa dvs. de trimitere se deduce din câștigurile viitoare ca afiliat.

3. Dificil pentru cei neexperimentați cu SEO

pentru a avea succes ca marketer afiliat, trebuie să stăpâniți tactica și strategiile din Optimizarea motorului de căutare (SEO.)

Tactica SEO funcționează pentru a obține conținutul dvs. în fața persoanelor care caută fraze relevante sau cuvinte cheie pe motoarele de căutare, cum ar fi Google. Este nevoie de o cantitate decentă de trafic pentru a obține suficiente clicuri pe linkurile dvs. de afiliere pentru a genera vânzări.

Înainte de a vă înscrie în programul de afiliere BlueHost, a elimina timpul pentru a învăța aspectele și ieșirile SEO. Începeți să implementați aceste tactici în conținutul blogului dvs., paginile și alte domenii ale site -ului dvs. web.

Este greu să generezi trafic (și vânzări) fără o strategie SEO puternică. Amintiți-vă, conținut de calitate, de formă lungă, optimizat SEO, care se potrivește cu intenția utilizatorului este esențial.

După ce sunteți încrezător în abilitățile dvs. SEO, aplicați -vă la programul de afiliere Bluehost, direcționați cititorii pe site -ul dvs. web și convertiți -le în bluehost Clienți.

Cum să vă alăturați programului de afiliere Bluehost

gata să vă monetizeze site -ul web devenind un afiliat Bluehost?

După ce ați lansat site-ul dvs. web cu găzduirea Bluehost folosind pașii menționați anterior, urmați acești pași pentru a aplica la programul de afiliere Bluehost. Spre deosebire de alte programe populare de afiliere în locuri precum CJ (Comisie Junction), Bluehost își desfășoară propriul program de trimitere afiliată internă.

Iată cei cinci pași pentru a vă alătura programului de afiliere Bluehost.

1. Vizitați Bluehost.com și derulați în jos în meniul de subsol. Faceți clic pe linkul programului de afiliați.

* -1024×215.png « alt = » bluehost footer « width = » 720 « înălțime = » 151 « srcset = » https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/bluehost-footer-6-1024×215.png 1024w , https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/bluehost-footer-6-300×63.png 300w, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/bluehost-footer-6- 768×161.png 768w, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/bluehost-footer-6-555×117.png 555w, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/bluehost- Footer-6.png 1070w « size = » (lățime maximă: 720px) 100vw, 720px « > Bluehost Footer

2. După ce ați citit mai multe despre programul de afiliere Bluehost, faceți clic pe Înscrieți -vă.

3. Completați informațiile solicitate ale cererii, astfel încât să puteți avea o autentificare Bluehost.

4. Introduceți adresa de e -mail PayPal.

Dacă nu aveți un cont PayPal, creați unul înainte de a vă alătura programului de afiliere Bluehost. BlueHost utilizează PayPal MassPay pentru a distribui câștiguri.

5. Acceptați termenii de afiliere Bluehost și faceți clic pe Trimiteți.

După ce ați creat contul dvs. și ați trimis o cerere, trebuie să așteptați aprobarea de la Bluehost, dar sunt rapide și au automat o mulțime de acest proces. Între timp, asigurați -vă că completați formularul de impozitare găsit în tabloul de bord de conectare afiliat Bluehost. Va trebui să trimiteți aceste informații pentru a vă primi câștigurile.

Cum să promovezi bluehost cu legături de afiliere

Felicitări! Ați fost aprobat pentru a fi afiliat Bluehost și puteți utiliza autentificarea dvs. Bluehost pentru a accesa tabloul de bord afiliat.

Acum este timpul să începeți să creați conținut optimizat și intrigant, care nu numai că promovează serviciile de găzduire web Bluehost, dar îi convinge pe cititori să devină client.

Există mai multe modalități de a vă promova linkurile de afiliere Bluehost online.

1. Creați o recenzie Bluehost

Cel mai bun mod de a ghida cititorii către site -ul dvs. web și de a -i converti într -un client este prin dezvoltarea și distribuirea conținutului pe care doresc să -l citească. În acest caz, va trebui să publicați conținut în jurul subiectelor legate de găzduirea site -urilor web și produsele Bluehost – ca acesta.

În calitate de client de găzduire Bluehost, veți avea deja cunoștințe de primă mână despre produse. Scrieți conținut care examinează produsele Bluehost și planurile de găzduire. Oferiți clienților potențiali informații și sfaturi legate de găzduirea unui site web pe Bluehost. Cu cât puteți oferi mai multe informații, cu atât este mai mare șansa cititorilor dvs.

Puteți scrie, de asemenea, recenzii comparând Bluehost cu alte servicii de găzduire pentru a vă extinde strategia de monetizare afiliată.

2. Scrieți postări pe blog despre începerea unui blog WordPress cu Bluehost

Știați site -urile web de top precum USA Today, Fortune, TechCrunch și Ted, toate folosesc WordPress ca sistemul lor de gestionare a conținutului (CMS)? Ca principalul CMS pe piață, Peste 30% din site-urile web rulați pe WordPress.

și, Bluehost este serviciul recomandat de WordPress.

Mii și mii de oameni caută online sfaturi despre lansarea blogului sau site-ului lor WordPress. Profitați de această ocazie pentru a scrie conținut optimizat despre subiecte conexe, cum ar fi:

 • Hosting WordPress.
 • Teme WordPress.
 • pluginuri WordPress.
 • Sfaturi despre utilizarea WordPress.
 • Optimizarea unui blog WordPress.
 • Cele mai bune pluginuri WordPress pe care să le folosești pentru un nou blog.

3. Trimiteți e -mailuri de bun venit către noii abonați

Printre numeroșii pași necesari pentru monetizarea unui blog este marketingul prin e -mail. Această tactică de marketing ajută la construirea unei comunități de adepți fideli care sunt dornici să consume conținutul publicat.

Ca parte a strategiei dvs. de marketing prin e -mail, trimiteți fiecărui nou abonat un e -mail „binevenit”. În acest mesaj, includeți conținutul aliniat, pornirea unui blog sau a unui nou site web. Și, dacă este cazul, menționați reduceri sau promoții pe care Bluehost le poate avea la dispoziție în acest moment.

4. Film Bluehost Video Review

Pentru mai mult conținut promoțional, transformă -ți recenziile scrise Bluehost în videoclipuri captivante. Considerând 90% dintre spectatori spun că videoclipurile despre produse sunt utile în procesul decizional, aceste videoclipuri sunt o modalitate fantastică de a transforma cititorii interesați în clienții Bluehost.

Când publicați videoclipurile dvs. pe site -ul dvs. web și alte platforme precum YouTube, asigurați -vă că includeți link -uri de afiliere în descriere. De asemenea, puteți direcționa vizualizatorii verbal și vizual pentru a face clic pe link pentru mai multe informații despre găzduirea web. Sau, creați reclame de suprapunere video folosind linkurile dvs. de afiliere.

5. Dezvoltați și publicați o pagină de resurse

În calitate de marketer, obiectivul dvs. este nu numai de a conduce vânzările, ci și de a educa potențialii clienți. Pentru a face acest lucru, adăugați o pagină de resurse pe site -ul dvs. web.

Pe această pagină, instrumente de afișare, platforme, strategii și produse, cum ar fi Bluehost, recomandați cititorilor să utilizeze pentru site -ul lor sau eforturile blogului. Pe lângă utilizarea linkurilor dvs. de afiliere în conținutul blogului, e-mailuri, videoclipuri și multe altele, o pagină de resurse trăiește întotdeauna în navigarea la nivel superior a site-ului dvs. și poate genera clicuri pasive și venituri afiliate.

6. Moduri alternative de a promova Bluehost

În timp ce cea mai bună modalitate de a promova BlueHost este prin conținutul pe care îl dețineți și pe care îl creați, unii marketeri afiliați pot câștiga vânzări prin Google AdWords. Cu toate acestea, BlueHost nu permite afiliaților să liciteze pe cuvinte cheie de marcă, termeni de marcă sau să utilizeze numele Bluehost în copie sau descrieri.

Dacă puteți obține reclame creative și concepeți reclame de găzduire web în timp ce respectați acești termeni, este posibil să aveți succes în generarea de venituri de afiliere noi prin PPC. Cu toate acestea, costul pe clic este competitiv și este mai pozitiv pentru a începe prin a se concentra pe generarea de trafic organic.

revizuirea programului de afiliere Bluehost (rezumat)

cu muncă grea, timp și o strategie solidă de marketing, puteți obține venituri suplimentare de pe site -ul dvs. web folosind programul de afiliere Bluehost. Este unul dintre cele mai de succes programe de afiliere din lume și îmi ocupă lista cu cele mai bune 105+ programe de afiliere cu plată mare Anul acesta.

este un câștig câștig. Puteți începe un blog nou cu Bluehost Apoi folosește-ți cunoștințele despre instrumentul lor pentru a recomanda și cititorii tăi să-l folosească. Există un motiv pentru care atât de mulți oameni aleg BlueHost atunci când își încep blogul.

Lansați site -ul dvs. și aplicați pentru Bluehost Programul de afiliere astăzi și sunteți pe cale să câștigați până la 130 USD pentru fiecare vânzare (și să motivați următoarea generație de bloggeri).

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *