Afaceri pentru a începe cu 10K (opțiuni în 2023)

Afaceri pentru a începe cu 10K (opțiuni în 2023)

În timp ce „Mulțumesc lui Dumnezeu, vineri” a fost o melodie de discotecă din anii ’70, astăzi a devenit o expresie pe care angajații o folosesc pentru a descrie ușurarea lor la sfârșitul unei săptămâni lungi de lucru.

Cu toate acestea, nimic nu strică ziua mai mult decât atunci când angajații cred că este de fapt weekendul, dar, în realitate, este doar începutul unei alte săptămâni de lucru de 5 zile.

Acestea fiind spuse, O soluție la aceasta este să începeți propria afacere.

de la începerea unei companii care vă alimentează comunitatea și vă oferă un venit mare, până la luarea unuia sau mai multor idei de afaceri Și alergând cu ei, Există mai multe afaceri pe care le puteți începe astăzi dacă aveți capitalul pentru a investi .

În plus, cu marketingul online deschizând calea și facilitarea faptului că oamenii să știe despre afacerea dvs., nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a începe propria afacere mică.

În acest articol, explorez diverse întreprinderi mici pe care poate doriți să le luați în considerare .

Aceste companii se asigură că veți putea profita la maxim de bani și vă puteți configura pentru succes în efortul vostru.

Să intrăm corect în ea.

Care este cea mai bună afacere pentru a începe cu 10k?

Următoarele sunt unele dintre întreprinderile pe care le puteți începe cu 10k.

CV-uri profesionale Servicii de scriere

O idee de afaceri foarte profitabilă implică începerea unui profesionist CV-Writing Service Business .

Pentru o investiție inițială, puteți ajuta oamenii să creeze CV -uri care sunt mult mai susceptibile să le obțină observate de potențialii angajatori.

Acest lucru asigură că potențialii clienți au cele mai bune șanse de a -și ateriza locul de muncă dorit.

șabloanele de reluare sunt disponibili online, dar mulți solicitanți de locuri de muncă ar putea să nu știe despre ei sau să nu fie cunoscuți de modul Cel mai bine puneți -le în acțiune.

Începând un serviciu de redactare a CV -ului, puteți accesa această piață lucrativă unde s -au făcut deja o mulțime de lucrări și să ajutați astfel de oameni cu vânătoarea lor de locuri de muncă.

În plus, puteți chiar să vă extindeți publicitatea online pentru a viza proprietarii de afaceri care doresc să recruteze cei mai buni oameni pentru afacerile lor.

Aceasta ar fi o piață și mai profitabilă pentru a atinge, întrucât mulți proprietari de afaceri sunt dispuși să plătească un dolar de top pentru cei mai buni angajați .

cu utilizarea software de recrutare AI Pentru a săpa adânc în diferitele idei de afaceri disponibile, puteți prelua preluarea pe întreaga operațiune de recrutare pentru o afacere și ajutați -i să -i facă pe candidații potriviți.

Cu un pic de practică, puteți deveni rapid un expert în acest domeniu – indiferent de ce parte a pieței alegeți să vă concentrați.

magazin online de comerț electronic

Un model de afaceri de comerț electronic implică aprovizionarea celor mai bune produse posibile pentru un public țintă.

În plus, costurile de pornire ale unei astfel de afaceri nu sunt atât de mari, asigurându -vă că puteți cheltui banii pentru a avea un solid marketing ecommerce strategie în loc .

Ați putea lua chiar și platforme de comerț electronic B2B Dacă produsul sau serviciul pe care îl vindeți este mai mult în afaceri Side.

Investiția în educație este esențială atunci când începeți o astfel de afacere ca și cunoștințele Cum să începeți și Creșteți o afacere de comerț electronic Vă va permite să vă maximizați șansele de succes.

Marja de profit este un aspect important de luat în considerare în această afacere online, deoarece nu doriți să depășiți inventarul sau să pierdeți bani pe costurile de transport.

pentru a începe, ar trebui să cercetați și cel mai bun platforme de comerț electronic pentru nevoile și bugetul dvs.

Apoi, creați un plan de marketing și începeți să vă promovați produsele sau serviciile online.

tutorat online

de la studenți de colegiu care caută locuri de muncă online la Femei antreprenoare care caută idei de afaceri , există mai multe opțiuni disponibile în spațiul de îndrumare online.

Indiferent dacă sunteți un grup de formatori personali, un instructor de yoga solo, un expert în planificări de afaceri, un veteran imobiliar sau un Wiz de design web, să fiți capabil să vă aplecați în experiențele dvs. și să învățați pe alții lecții valoroase este esențial pentru realizarea această lucrare.

Internetul a ușurat proprietarii de afaceri să împărtășească cunoștințe cu alții.

În plus, un astfel de model de afaceri va fi întotdeauna la cerere, deoarece oamenii vor dori întotdeauna să -și reducă curba de învățare și să evite greșelile în călătoria lor antreprenorială.

De asemenea, cu un buget de 10k, veți putea nu numai să lansați propria afacere de îndrumare online, dar puteți, de asemenea, să o comercializați în mod eficient pentru a ajunge la publicul dvs. țintă.

Iată o defalcare rapidă a ceea ce va trebui să începeți:

  • Un laptop și un computer desktop cu o cameră web și microfon.
  • O cameră liniștită în care îți poți conduce lecțiile fără distrageri.
  • O conexiune la internet fiabilă.
  • software de îndrumare precum Zoom sau alternativele sale , Google Hangouts sau Skype.
  • Opțional: un certificat de predare sau o diplomă (dacă intenționați să predați un subiect specific).

După ce aveți toate cele de mai sus, veți fi gata să începeți să promovați afacerea dvs. de tutorat online și să câștigați bani prin valoarea pe care o livrați.

Serviciul de gestionare a rețelelor de socializare

Într -o zi și o vârstă în care proprietarii de afaceri își dau seama că rețelele sociale pot duce la diverse oportunități, ei înțeleg, de asemenea, importanța unei prezențe sociale solide.

Oportunitatea de afaceri în această privință este vaste, deoarece atât noi întreprinderi, cât și cele care au fost stabilite pot găsi modalități de a să -și crească acoperirea și să ajungă în fața mai multor clienți potențiali prin astfel de rețele.

ca atare, crearea unei agenții de gestionare a rețelelor de socializare poate fi într -adevăr un pas în direcția corectă.

Dacă aveți bugetul pentru a investi în dreptul Instrumente de gestionare a rețelelor de socializare , viața voastră va fi mult mai ușor, deoarece puteți automatiza o mare parte a lucrărilor.

A fi consultant de marketing în acest domeniu este, de asemenea, o afacere excelentă de luat în considerare, mai ales că puteți combina și alte fațete ale marketingului digital pentru a crea un serviciu bine rotunjit .

În acest sens, hootsuite și tampon sunt două dintre cele mai populare instrumente de gestionare a social media pentru cercetare. < /P>

Cunoașterea caracteristicilor fiecărui instrument și modul în care acestea diferă unul de celălalt este esențial pentru a profita la maxim de instrumentul pe care îl alegeți.

business blogging

nu necesită nici măcar aproape de 10k pentru a merge (și cu opțiunea de a o face fie cu normă întreagă, fie part-time), Blogging este o altă idee excelentă de afaceri pentru a analiza.

Pentru antreprenorii interesați de un subiect de care sunt pasionați și pot monetiza, bloggingul ar putea fi opțiunea perfectă .

Cu acest model, puteți decide fie să vă creați conținut singur, fie, deoarece aveți bugetul, faceți publicitate diverse Freelance Writing Writing locuri de muncă pentru a vă ajuta să mergeți cu afacerea dvs. de blogging.

Mai mult, ca proiect de afaceri, investiția în educația dvs. este critică. De la a rămâne în vârful celui mai bun SEO (optimizarea motorului de căutare) practici de bloguri până la Apelinging , există mai multe modalități de a vă asigura că blogul dvs. se remarcă din restul.

Pentru a face o afacere de succes, puteți utiliza marketing afiliat , sponsorizări și alte forme de publicitate pentru a genera venituri .

Cunoașterea Cum să faci bani pe bloguri este esențial pentru succesul pe termen lung.

Agenția de asistent virtual

Rularea unei agenții de asistență virtuală de succes se referă la capacitatea dvs. de a reuni oamenii potriviți.

potrivirea asistentului potrivit cu tipul potrivit de afaceri înseamnă că proprietarul afacerii nu va pierde timp inutil la formare și că VA poate începe imediat cu munca lor.

Aici, cea mai mare parte a investiției dvs. ar intra în recrutarea asistenților virtuali adecvați pentru a lucra pentru compania dvs. și pentru a se asigura că livrările lor vor fi la egalitate

Fie că decideți să serviți agenții imobiliari specializați în case de lux, fie că ajutați managerii de afaceri să își îndeplinească sarcinile de zi cu zi prin ajutor suplimentar, opțiunile dvs. sunt interminabile.

Deoarece veți lucra cu oameni care au diverse nevoi, este esențial să aveți abilități excelente de comunicare și să fiți capabili să delegați sarcinile în mod eficient. Investiția în educația dvs. este o cheltuială rezonabilă a capitalului dvs. inițial de afaceri.

imprimare 3D

În ceea ce privește strategiile de marketing, imprimarea 3D este o zonă care atrage mult interes în rândul celor pasionați de tehnologie.

Începerea unei afaceri care oferă servicii de imprimare 3D altor companii sau persoane fizice necesită software și hardware specializat .

În ceea ce privește software -ul, există diferite tipuri de cercetare.

De exemplu, software de imprimare 3D vă ajută să creați modele pe care le veți imprima în cele din urmă.

software CAD este un tip specific de software de imprimare 3D utilizat pentru a crea modele în scopuri de inginerie și fabricație.

software de realitate augmentată poate fi, de asemenea, utilizat cu hardware de imprimare 3D pentru a crea o experiență imersivă pentru clienții sau clienții dvs. .

cu software de design AI Devenind mai popular, întreprinderile de imprimare 3D vor trebui probabil să adopte această tehnologie pentru a rămâne competitiv .

Acestea fiind spuse, tipul de clienți pe care îl puteți avea în această afacere este vast.

De la imprimare 3D implanturi medicale și protetice, până la crearea de modele pentru arhitectură și design de produse, există oportunități interminabile pentru întreprinderile de imprimare 3D.

Cheia este identificarea unei nișii pe care o puteți servi și găsi software -ul corect și hardware -ul pentru a face acest lucru .

Cu acest tip de afacere, bugetul inițial se va îndrepta către achiziționarea software -ului și hardware -ului potrivit.

Pepinieră pentru animale de companie

am vrut să -l includ pe acesta pentru a vă arăta că o afacere pur și simplu nu trebuie să fie pur online.

În timp ce marketingul s -ar putea face pe internet, împlinirea s -ar putea face offline.

O pepinieră pentru animale de companie este un exemplu excelent în acest sens.

Aceasta ar putea fi o afacere profitabilă de deschis, deoarece vă permite să aveți mai multe servicii oferite .

De la îngrijirea animalelor de companie G la ședința de animale de companie, există o mulțime de modalități de a vă servi clienții și de a obține un profit.

cu concurența în acest domeniu fiind destul de tăiată, având un site web care se conectează cu clienții și ajută la stabilirea încrederii în avans poate fi un avantaj semnificativ.

Contabilitatea

Aveți un interes pentru afaceri și contabilitatea?

poate chiar este ceva ce îți place să faci pentru propria ta afacere.

Dacă da, începerea propriei afaceri de evidență poate fi o opțiune excelentă.

cu o investiție mică cuplată cu abilitățile și cunoștințele potrivite , puteți fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

Chiar dacă sunteți super pasionat de subiect, dar aveți un interes pentru afaceri și bani pentru a investi, construirea echipei potrivite înseamnă că vă puteți concentra pe sarcinile cu imagini mari și mai aveți o afacere de contabilitate de succes.

cu dreapta software de contabilitate , puteți automatiza o mulțime de sarcini implicate în contabilitate , făcându -l o afacere mai profitabilă de condus.

Constructor de site-uri și consultant

Similar cu social media, toată lumea înțelege beneficiile pe care un site web le aduce afacerii lor.

În timp ce puțini își doresc un site web cu toate clopotele și fluierele care pot costa mii de dolari pentru a se dezvolta și întreține, mulți proprietari de afaceri încă își doresc un site care să ajute la vânzarea produselor sau serviciilor .

de la un consultanți de afaceri ecologice care doresc să își promoveze practicile de afaceri durabile online către un operator de spălare auto mobilă, care solicită oamenilor să -și cunoască locația recent deschisă, multe companii pot beneficia de a avea pe cineva care poate face un site web se potrivesc nevoilor lor specifice.

Dacă acesta este ceva care te interesează, folosind dreptul site-ul web îți face treaba mai ușoară și se asigură că este cea Site -urile pe care le creați pot fi construite într -o perioadă relativ scurtă de timp.

Investiția în educație și asigurarea faptului că site -urile pe care le creați se bazează pe specificațiile clientului dvs. vă vor ajuta să reușiți în această afacere.

În plus, puteți oferi și întreținere pe termen lung ca parte a pachetelor pe care le oferiți .

Aceasta ar putea include actualizarea conținutului, adăugarea de fotografii și videoclipuri noi și multe altele.

Cu aceste diferite opțiuni, puteți adapta afacerea dvs. pentru a se potrivi nevoilor clienților dvs. în timp ce faceți un profit.

Alte întreprinderi care trebuie să ia în considerare

Iată câteva alte afaceri pe care le -ați putea începe dacă aveți capacitatea financiară de a investi în ele.

  • business alimentar : O afacere alimentară este o opțiune excelentă dacă aveți bani pentru a investi. De la a avea nevoie de bani până la cumpărarea unui camion alimentar până la asigurarea faptului că un salon de înghețată depinde de codul de sănătate, există multe lucruri de luat în considerare.
  • Serviciul de curățare : Aceasta este o altă afacere care necesită o cheltuială inițială de bani pentru echipamente și materiale, dar poate fi extrem de profitabilă după o perioadă scurtă de timp. Cheia unui serviciu de curățare de succes este să poți comercializa publicul potrivit și să ofere servicii de top, asigurându-vă în același timp că marjele dvs. rămân mari.
  • Afaceri de amenajare a teritoriului : Mașinile și echipamentele sunt în centrul unui Afaceri de amenajare a teritoriului – Fără ele, nu veți putea face mare lucru! Dacă începeți acest tip de afacere, cunoașterea diferitelor echipamente necesare și modul în care le veți finanța este esențial pentru succesul pe termen lung.
  • Business Videography : camera potrivită, microfonul și software -ul de editare sunt esențiale atunci când începeți o afacere de videografie. Pe lângă echipament, este crucial să ai un ochi bun pentru compoziție și editare și să asiste clienții în obținerea rezultatelor dorite.
  • Servicii de închiriere auto : Începerea unui serviciu de închiriere auto poate fi o modalitate excelentă de a obține venituri suplimentare. Cu majoritatea oamenilor care optează pentru suplimente care produc marje mai mari decât doar taxa inițială de închiriere, aceasta ar putea fi o opțiune viabilă. Cheia succesului în această afacere este oferirea de servicii excelente pentru clienți și a avea o selecție largă de vehicule din care să alegeți.

Cum să găsiți clienți pentru afacerea dvs.

în funcție de tipul de afaceri pe care ați decis să îl începeți, găsirea clienților este un aspect semnificativ al unei afaceri de succes .

De exemplu, o afacere de import/export necesită clienți care doresc să cumpere sau să vândă la nivel internațional.

Dacă sunteți în pregătire personală, crearea de conținut cu care rezonează și ajută persoanele cu obiectivele lor de fitness este o modalitate excelentă de a găsi clienți.

Pe de altă parte, în ceea ce privește întreprinderile locale, un centru de zi pentru câini ar putea găsi clienți care folosesc publicitate locală și cuvânt-gaurat.

În sfârșit, o afacere care îi ajută pe alți proprietari de afaceri cu LinkedIn Post Creation va putea găsi clienți în rețea folosind tactica potrivită pe această platformă de socializare în sine.

Cunoașterea tipului de clienți pe care doriți să le atrageți este esențială pentru a le găsi .

Făcând cercetările dvs. pentru a vedea unde aceste tipuri de clienți se adună online și offline este o modalitate excelentă de a începe și vă vor ajuta, de asemenea, la creșterea afacerii.

Business To Wance cu 10K-FAQ

Cum fac fac fac fac fac fac fac probleme de afaceri de comerț electronic?

cu modele precum Dropshipping, puteți vinde produse fără a fi nevoie să transportați inventarul folosind aceste platforme .

Puteți utiliza, de asemenea, Shopify sau oricare dintre cele mai bune platforme de comerț electronic pentru a vă crea și proiecta propriul magazin online.

Știind ce serviciu de livrare să utilizeze este important pentru a -ți obține produsele la clienți la timp.

Amazon oferă împlinirea de Amazon (FBA) , iar eBay are un serviciu similar numit seller îndeplinit prime (SFP) .

Marketingul social media este încă în cerere mare atunci când vine vorba de promovarea întreprinderilor?

Absolut! De fapt, marketingul social media este mai important ca niciodată.

Marele lucru despre marketingul social media este că este foarte accesibil și puteți ajunge la un public numeros cu doar câteva clicuri.

Orice afacere bună înțelege importanța unei prezențe online, iar social media este o modalitate excelentă de a crea unul.

ca un nou proprietar de afaceri, puteți folosi acest lucru și vinde servicii de gestionare a rețelelor de socializare altor companii.

Puteți câștiga bani ca scriitor independent care aveți propria afacere?

da, puteți câștiga bani ca scriitor independent, având propria afacere.

va trebui să aveți abilități excelente de scriere și să fiți capabili să oferiți conținut de înaltă calitate, fără erori .

vă ajută dacă aveți o nișă în care vă specializați, cum ar fi marketingul pentru afaceri mici sau SEO.

având abilități stivuite pe deasupra că ești un scriitor bun vă va ajuta, de asemenea, să ieșiți în evidență de competiție.

De exemplu, dacă sunteți bine cu WordPress și vă puteți ajuta întreprinderile să -și proiecteze site -ul web, veți fi la cerere mare.

Proprietarii de afaceri mici doresc pur și simplu pe cineva să poată să gestioneze toate aspectele prezenței lor online și să aibă mai multe abilități vă va face un atu valoros.

Cum încep o afacere de design interior?

Pentru a începe o afacere de design interior, va trebui să aveți un portofoliu puternic care să vă prezinte abilitățile și stilul.

, de asemenea, va trebui să fiți bine versat în ultimele tendințe și să puteți să lucrați cu clienții pentru a crea spațiul perfect pentru nevoile lor .

vă ajută dacă aveți o diplomă în design interior sau cel puțin o pregătire formală.

Dacă nu aveți o educație formală, puteți încă să vă începeți propria afacere de design interior, luând câteva cursuri online sau chiar începând ca intern.

Cel mai important este să ai o pasiune pentru design și să poți să -ți arăți talentul prin portofoliul tău.

luând în considerare marketingul de trimitere este excelent în acest tip de afaceri și vă poate face mulți bani fără a fi nevoie de publicitate.

Acest lucru înseamnă că vă puteți dezvolta afacerea în mod organic, fără a fi nevoie să cheltuiți mulți bani pe marketing.

wrap up.

Începerea propriei afaceri cu o investiție de 10.000 USD este mai mult decât este posibil.

cu un pic de creativitate și marketing experimentat, puteți să vă scoateți afacerea de pe teren și începeți să obțineți un venit mai devreme decât mai târziu .

Două dintre cele mai importante lucruri este să luați în considerare cu atenție tipul de afaceri pe care doriți să îl începeți și să vă asigurați că aveți un plan solid pentru a găsi clienți care vă vor ajuta să reușiți.

În plus, nu uitați să investiți în educația și echipamentele necesare (dacă este necesar), astfel încât să puteți oferi un produs sau serviciu de înaltă calitate.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: instrumente de informații de afaceri poate ajuta Du -ți afacerea la nivelul următor.

de la utilizarea dreapta software CRM pentru startup-uri care vă permit să înțelegeți și să vă serviți mai bine baza de clienți , la instrumente de vizualizare a datelor care vă ajută să luați decizii informate, mai multe instrumente BI vă pot ajuta afacerea să crească.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *