11 abilități de gestionare a timpului pentru a lucra mai puțin și a câștiga mai mult

11 abilități de gestionare a timpului pentru a lucra mai puțin și a câștiga mai mult

„Productivitatea este o modalitate de succes”, spun majoritatea cărților și cursurilor de antreprenoriat. Această afirmație devine un motto pentru cei dispuși să îmbunătățească abilitățile de gestionare a timpului: cu cât lucrați mai mult și cu atât mai multe proiecte, cu atât mai mulți bani și cu atât mai mult aveți succes.

Cu alte cuvinte, încercați să acaparați neatins.

într -o zi, când aveți un site web de afaceri, un blog, reputație, adepți pe social media și zeci de sarcini importante de finalizat, înțelegeți că nu vă puteți trezi și începe să lucrați.

aveți nevoie de tehnici eficiente de gestionare a timpului. Și un plan.

Abilitățile de gestionare a timpului stelar sunt ceea ce face ca munca la distanță sau managementul afacerilor să nu fie ceașca de ceai a tuturor. Când nu aveți niciun afară motivație & nbsp; când supraestimați abilitățile, Eliminați posibilele forțe majore, laudați multitasking -ul și evitați delegarea – riscați să eșuezi planul din nou și din nou.

Deci, ce faci?

Stăpânește arta gestionării timpului bun pentru a lucra mai puțin, dar mai eficient. Pentru asta, încercați următoarele sfaturi de gestionare a timpului atemporal.

Care sunt cele mai bune abilități de gestionare a timpului?

Iată alegerile mele pentru cele mai bune abilități de gestionare a timpului pe care să le stăpânești.

1. Stabiliți obiective tangibile.

ca freelancer, lucrător la distanță sau proprietar de afaceri, cu siguranță trebuie să aveți planuri de zi. Ajută la organizarea muncii, dar există o mică problemă: cu planuri de zi, veți ști ce să faceți; Dar nu veți ști de ce să faceți acest lucru.

obiective abstracte, cum ar fi câștigarea mai multor bani online Nu lucra aici. Nu puteți fi productiv dacă nu înțelegeți unde vă conduce această productivitate. Pentru muncă de succes, practicați planificarea pe termen lung și stabilirea obiectivelor: stabiliți obiective tangibile întrebând unde doriți să fiți într-un an sau cinci și cum acest obiectiv este legat de ceea ce faceți astăzi.

Obiectivele tangibile vă oferă viziune pe termen lung și motivație pe termen scurt pentru a lucra. Pentru a le face mai puternice, folosiți tehnica cunoscută sub numele de obiective inteligente ( acronim inteligent ):

 • specific (deci puteți vedea direcția de urmat)
 • măsurabil (deci puteți avea termene realiste pentru a le termina)
 • realizabil (deci puteți înțelege că sunt suficient de realiste pentru a realiza)
 • relevant (deci s -ar alinia cu direcția pe care doriți să o ia cariera)
 • legat de timp (deci puteți stabili un termen limită pentru ca aceștia să le îndeplinească).

2. Convertiți planurile în sarcini.

Bine, ați stabilit obiective pentru un an sau doi. Să presupunem că intenționați să publicați o carte sau să deveniți un redactor independent de top în țara dvs. Dar când și ce vei face pentru ca aceste obiective să se materializeze?

Trebuie să convertiți aceste planuri pe termen lung în sarcini importante specifice pe care le veți finaliza pentru a atinge obiectivul. Termenele joacă un rol semnificativ aici: aveți 52 de săptămâni pentru a implementa un plan de an, așa că atribuiți o sarcină conexă pe săptămână și adăugați-l pe listele de activități pentru a face acest lucru la timp.

și, cu siguranță, nu ignorați activitățile asociate dacă este cazul: scrieți pentru mass -media, creați o serie de consultări individuale, promovați -vă conturile de afaceri, luați parte la webinarii, etc.

3. Alocați timp pentru conștientizare de sine și promovare.

Când lucrați la mai multe proiecte și nu faceți alte planuri, riscați să lucrați 10-12 ore pe zi, fără o creștere auto și profesională. Este cercul nesfârșit, fără eliberare, dar niveluri crescute de stres, arsuri, amânare și productivitate zero.

Când planificați -vă munca, luați în considerare următoarele aspecte:

 • Munca dvs. cu proiectele clienților – împărțiți -le în etape, cu puncte de control
 • Ideile și propriile proiecte de realizare-Lucrați pe site-ul dvs. de afaceri, Scrieți conținut persuasiv Pentru asta, luați parte la conferințe de nișă, scrieți articole pentru oaspeți, creați cursuri de formare, etc.
 • Networking – Social media și dezvoltarea personală a brandingului sunt instrumentele dvs. pentru căutarea clienților, așa că asigurați -vă că puneți deoparte ceva timp pentru asta
 • Auto-investiții-cărți, webinarii, podcast-uri, buletine informative educaționale, cursuri … este nevoie de o perioadă de timp, așa că planificați-l în consecință
 • umplerea puțului ”-Planul ceva timp pentru a vă recupera de la muncă și a avea mai puțin stres: mergeți la cinema, călătoriți, petreceți timp cu prietenii … mai des, antreprenorii sunt go-getters; Așadar, dacă nu planifică în prealabil o odihnă, riscă să petreacă tot timpul. Nu este ceea ce aveți nevoie pentru un gestionare a timpului excelent și o productivitate mai bună.

și acum, pentru cea mai interesantă parte:

Cum să împărtășiți timpul pentru toate acestea? Dar proporțiile?

depinde de încărcarea sarcinii și de ordinea preferințelor. Proporția de timp nu poate fi constantă, 80/20 sau orice altceva. Când aveți o mulțime de clienți și proiecte, planificați mai puțin timp pentru instruire și auto-promovare.

Și totuși, faceți -o pentru a nu dispărea din scena media! Și invers, atunci când nu există sarcini noi pe Managementul proiectului înainte-direcționează toate eforturile și suficient timp pentru a-ți promova serviciile. Faceți un plan și o listă de idei pentru asta în prealabil.

4. Luați în considerare planificarea pe termen scurt.

Cei mai mulți dintre noi cunoaștem munca la distanță și antreprenoriatul ca nopți nedormite în proiecte din cauza termenelor de mâine. Dar nu este altceva decât lipsa ta de abilități în planificarea în timp scurt.

Pentru a evita orele de grabă și presiunile la termen care vă ucid productivitatea, faceți acest lucru:

 • Dacă toți clienții vin în același timp-evaluați și estimați fiecare Plan de proiect , gândiți-vă la prioritizare și renunțați la cele care nu sunt specialitatea dvs.
 • Dacă este greu de înțeles cât timp va trebui să finalizați proiectul – împărțiți -l în etape și a făcut toate modificările necesare în planul dvs.
 • Dacă există Probleme cu aprobare , corecții sau orice altă forță majoră – lăsați ceva timp liber în calendarul dvs. pentru a le rezolva și revizui sarcinile în consecință.
 • Utilizați o aplicație de planificare puternică, cum ar fi Woven pentru a vă asigura că puteți gestiona reuniunile în mod eficient, stimulați productivitatea și îmbunătățiți -vă eforturile de colaborare.

5. Nu planificați toate sarcinile pentru o zi.

Această greșeală urmează cele menționate mai sus aici. Când nu vă puteți estima abilitățile și domeniul de muncă, dar credeți că o zi este suficient de lungă pentru a fi la timp cu toate, introduceți tone de sarcini în ea. Inutil să spun, nu reușești să te descurci cu toate eficient.

Productivitatea și abilitățile de gestionare a timpului nu se referă la „face cât mai mult posibil astăzi”. Este vorba despre prioritizarea corectă și capacitatea de a citi timpul.

Planificați una sau două sarcini care consumă timp și trei sau patru oferte scurte pe zi. Faceți la fel cu programul dvs. săptămânal, astfel încât să nu intrați în panică sau să pierdeți termenele dacă nu ați finaliza toate sarcinile zilnice la timp.

6. Programează -ți programul de lucru.

locuri de muncă independente și lucrul de acasă este despre libertatea timpului , nu?

Cu toate acestea, fără granițe clare, timpul dvs. de lucru poate scăpa de sub control. Îți place să începi munca înainte de a -ți spăla dinții dimineața? Ce zici de terminarea muncii în pat înainte de a te culca, deoarece creierul tău încă mai rulează un kilometru pe minut?

fără a vă programa orele, sănătatea mintală și viața privată ar putea suferi, iar amânarea și stresul sunt obișnuite.

Amintiți -vă despre un lucru ca „ore de lucru”. Creați un program, lucrați un număr cert de ore pe zi și evitați să vă petreceți timpul liber la muncă.

Nu înseamnă că trebuie să lucrezi între 9 și 5; Înseamnă că știți că munca dvs. șase ore pe zi, de exemplu, și nu veți sacrifica a șaptea sau a opta oră la apeluri telefonice sau chiar de sarcini urgente.

și nu lucrați niciodată la sfârșit de săptămână sau nu aveți cel puțin o zi liberă pe săptămână. Este o zi în care uitați de abilitățile dvs. de luare a deciziilor de afaceri și nici nu vă gândiți la nimic de genul „Voi verifica doar e-mailul pentru o secundă”. De regulă, acele secunde se transformă în ore, făcându -te să te gândești la muncă din nou și să te termini cu descompuneri nervoase.

7. Nu încercați să realizați toate ideile.

nici măcar nu încercați să realizați toate ideile care vă vin în cap. Da, pare neproductiv să renunți la atât de multe lucruri creative pe care le-ai scris notebook-ului, dar lăsate UNDONE: cursuri noi, proiecte, activități, servicii-de regulă, doar 30-50% dintre ele sunt live; alții sunt îngropați în proiecte.

Dar este în regulă.

Este minunat să generați tone de idei de afaceri și scrieți-le astfel încât nu le voi uita. Dar faceți -vă un obicei să evaluați fiecare idee pe o etapă de pregătire: cât timp și efort aveți nevoie pentru realizarea acesteia și ce profituri sau beneficii veți obține după aceea. Merită jocul de lumânare?

8. Obțineți la maxim tehnologia.

Unii dintre noi încep prin crearea de liste de activități pe foi de lucrări, mai târziu înțelegem că este ineficientă și decidem că sunt suficient de disciplinați pentru a-și aminti totul fără liste deloc. Este în regulă dacă lucrați cu un proiect sau nu intenționați nimic altceva decât această realizare a proiectului. Pentru munca productivă în diferite domenii ale vieții, aveți nevoie de instrumente. Nu încercați să vă păstrați totul în cap.

nu ezitați să alegeți orice care vă ajută să organizați munca, să păstrați la program și să urmați planul: Trello, Isotimer, TOGGL – îl numiți. Dar iată un Pro Lifehack pentru tine: amestecați câteva instrumente sau schimbați -vă unul existent din când în când. Vă permite să vă economisiți nivelurile de energie și să evitați să vă hrăniți cu un singur instrument și să vă pierdeți în sarcini.

9. Nu răspundeți la e -mailuri imediat.

Nu este nevoie să povestiți despre distrageri comune și despre testele de timp, cum ar fi seriale TV sau fluxuri de social media. Majoritatea oamenilor știu despre ei și cum să le gestioneze, dar unii ignoră în continuare un astfel de consum de timp și un ucigaș al productivității lor ca reacții imediate la ofertele de proiect sau întrebări de la clienți.

Antreprenorii și lucrătorii la distanță sunt proprii marketeri și manageri de vânzări, așa că încearcă să fie disponibili online tot timpul. Messenger, e -mail, apeluri telefonice – Tentația de a răspunde într -un ochi este greu de rezistat. Credeți că veți pierde un client sau îi veți jigni oricum, dacă nu veți răspunde la mesajul lor chiar aici și acum; Dar nu este așa.

Este simplu – cu cât răspundeți mai rapid, cu atât mai rapid va răspunde clientul dvs. În plus, cu cât trimiteți mai multe e -mailuri, cu atât veți primi mai multe.

odată distras, pierzi concentrarea pe sarcina la îndemână. Va trebui să petreci timp pentru a reveni în joc de mai multe ori, de multe ori pe zi.

soluția?

Opriți mesagerii când începeți să lucrați. Verificați e -mailurile de câteva ori pe zi maximă (alocați ceva timp între sarcinile majore în acest scop). Utilizarea instrumentelor de e -mail pentru a vă programa postările, astfel încât să fie trimise cu o întârziere.

Dacă vă este dificil să ignorați distragerile de la alte site -uri web, utilizați instrumente care vă vor bloca accesul la aceste resurse.

10. Tratează -te pentru a înșela mesele.

Cei familiarizați cu dietele sănătoase știu despre o masă de înșelăciune-o zi pe lună sau săptămână când puteți mânca orice doriți. Vorbind despre afaceri, principiul mesei de înșelăciune funcționează și: vă ajută să vă „completați bine” (menționat mai sus) și să susțineți nivelul eficienței și productivității muncii dvs.

Înșelăciunea meselor în afaceri nu sunt despre mâncare, ci despre cheltuieli alternative de timp. Poate fi o zi de vizionare a seriei, de cumpărături, de rambursare fără obiect în oraș, etc., dar nu confundați în aceste zile cu ziua liberă! Doar asigurați -vă că ziua dvs. de „masa de înșelăciune” nu se aliniază cu ziua limită importantă și nu vă faceți astfel de zile obiceiul dvs. de zi cu zi.

11. Nu uitați să vă dezvoltați abilitățile moi.

Nu puteți gestiona timpul și productivitatea muncii fără a vă gestiona viața în general. Programul detaliat nu vă va face super organizat și fericit: puteți învăța cum să scrieți un plan și cum să faceți Reduceți -vă volumul de muncă, dar această abilitate necesită, de asemenea, cunoașterea modului de a construi relații cu clienții, cum să înțelegeți dacă trebuie să lucrați cu această persoană, cum să spuneți nu pentru oameni toxici și așa mai departe. >

După cum puteți vedea, abilitățile unui profesionist în nișa lor depășesc gestionarea timpului.

Pentru a evita greșelile și pentru a vă organiza munca, trebuie să luați toate particularitățile nișei dvs., să vă bazați pe expertiza și experiența dvs. și să fiți conștienți de punctele voastre slabe, rafinându -vă. Odată luate în considerare, aceste detalii vă vor ajuta să construiți un program de lucru pentru abilități bune de gestionare a timpului și o productivitate mai bună.

 • delegat. lumea nu se va prăbuși dacă nu faceți toate sarcinile.
 • Învață să spui nu și să creezi algoritmul de selecție a clientului. Lucrați cu proiecte interesante pentru dvs. și alternați între proiecte pe termen lung și pe termen scurt.
 • Nu vă fie frică să creșteți prețurile pentru serviciile dvs. dacă plătește.

Managementul timpului nu este un program de matematică sau de operare, ci creativitate și conștiință care îți schimbă viața în bine.

Un specialist care îndeplinește termenele limită este un atu valoros. Consumatorii includ astfel de oameni pe listele favoritelor lor și le recomandă cu bucurie prietenilor.

Deci, abilitățile tale stelare de gestionare a timpului îți permit să devii mult în cerere și mai scump pe piață. Mai mult decât atât, obțineți o viață mai strălucitoare și o resursă de timp și efort pentru a o duce la nivelul următor.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Vă interesează să aflați cum funcționează inteligența artificială și managementul timpului mână în mână?

[ Utilizarea AI contribuie foarte mult la productivitatea lor în gestionarea timpului.

****

de Lesley VOS, strateg de conținut și contribuitor la Bid4Papers Blog.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *