Lista finală a statisticilor NFT pentru 2023

Lista finală a statisticilor NFT pentru 2023

NFT-urile au fost în jur pentru câțiva ani , cu puțini oameni știind despre ei.

Cu toate acestea, 2021 a fost anul care a văzut conceptul de jetoane nefungibile să ia industria blockchain prin furtună.

în zilele noastre, devenind destul de mainstream odată cu creșterea NFT Marketplaces , NFT tranzacționarea crește exponențial.

Procesul de cumpărare a NFTS a devenit, de asemenea, relativ simplu , ceea ce duce la creșterea adoptării NFT -urilor de către utilizatorii obișnuiți.

[ și să vândă aceste articole unice este de așteptat doar să crească.

În acest articol, enumerez unele dintre cele mai importante statistici pe care ar trebui să le cunoașteți despre NFTS, așa că dacă doriți să începeți în această industrie, acesta este locul pentru a obține toate detaliile.

Să sărim direct.

Table des matières

Vânzări NFT

1. Au fost vânzări totale de 2,5 miliarde de dolari în prima jumătate a 2021.

(Reuters)

După cum am menționat, 2021 a văzut că NFT -urile devin o senzație, dezvoltatorii creând NFT -uri la stânga, dreapta și centrul în aplicații descentralizate (DAPPS).

în doar prima parte a acelui an, peste 2,5 miliarde de dolari au schimbat mâini în tranzacții NFT.

Credit de imagine: Opensea.io

2. Când vine vorba de plafonul de piață al NFTS la nivel mondial, în doi ani (2018-2020), a existat un salt de la 40,96 milioane dolari la 338,04 milioane dolari.

(corectitudinea pieței)

saltul dintre 2018 și 2020 este semnificativ, mai ales atunci când NFT -urile sunt încă relativ noi în multe cercuri publice.

cu o creștere de la 40,96 milioane dolari la 338,04 milioane dolari în doar 24 de luni, nu există nicio îndoială că NFT -urile sunt aici pentru a rămâne.

Numărul este de așteptat să crească doar pe măsură ce trece timpul și platformele online convenționale se adaptează la tehnologia blockchain.

3. Platforma Portofel NFT, Nifty Gateway, a publicat 2000 NFTS între ianuarie și mai 2021.

(arttactic)

Nifty Gateway este una dintre cele mai populare platforme NFT de pe piață, deci are sens că ar fi publicat multe jetoane.

Cu toate acestea, 2000 unic sunt un număr destul de semnificativ în sine.

Fiind o poartă de custodie, această platformă funcționează permițând utilizatorilor să creeze un portofel personalizat unic pentru multe NFT -uri individuale.

În acest sens, puteți achiziționa un jeton și îl puteți stoca în portofelul dvs. Nifty, care conține toate informațiile necesare pentru a vă gestiona jetoanele printr -o interfață convenabilă.

Scump nft

4. Cea mai scumpă NFT a fost „Toată lumea: primele 5.000 de zile”. Produs de Beeple, artistul a vândut -o pentru 69,3 milioane USD.

(The Verge)

Beeple a fost responsabil pentru crearea a ceea ce este considerat până acum cel mai scump NFT la nivel global, vânzarea pentru o valoare de 69,3 milioane USD.

Așa cum era de așteptat, „primele 5.000 de zile” este un jeton unic și rar, care probabil își va păstra valoarea în timp.

Este, de asemenea, unul dintre cele mai cunoscute și căutate NFT-uri de acolo.

5. Unele melodii NFT sunt, de asemenea, foarte scumpe. Gunky’s Haprising a vândut pentru 1,33 milioane USD.

(Nifty Gateway)

NFT -urile nu se mai limitează la pictură și pisici de pisoi. NFT -uri de tot felul pot fi acum cumpărate și vândute pe piață.

Este perfect de conceput faptul că o melodie rară ar obține, de asemenea, un preț ridicat dacă ar fi să plece vreodată la vânzare, ca și în cazul revoltei Gunky.

Această melodie s -a vândut pentru 1,33 milioane USD.

NFT-urile permit artiștilor și muzicienilor să-și monetizeze munca într-un mod non-tradițional care să apeleze la persoanele care înțeleg valoarea conținutului digital.

6. NFT imobiliare este, de asemenea, în creștere, cu cea mai scumpă piesă de teren virtual pentru 913.228,20 USD.

(Yahoo Finance)

Imobiliare virtuale sunt definite ca o bucată de teren virtual pe care îl puteți cumpăra și vinde cu ușurință în schimbul criptocurrency.

În timp ce această tendință este încă subdezvoltată, imobiliare digitale piață este unul fascinant.

Pe măsură ce valurile NFT continuă să crească, cumpărarea unui teren de teren care există în spațiul virtual este în unele moduri similare cu achiziționarea de proprietăți din lumea reală – cu câteva diferențe cheie.

Acest teren nu poate fi atins sau simțit, așa că atunci când achiziționați un complot de teren virtual, acesta va fi stocat pe blockchain și va rămâne acolo atât timp cât veți continua să fiți proprietarul său.

În plus, cumpărarea unei astfel de proprietăți este mult mai simplă, deoarece totul are loc online, fără a fi nevoie de o listă de verificare lungă a proceselor care trebuie să aibă loc.

7. Când vine vorba de Crypto Punks, cel mai scump este evaluat la 11,7 milioane de dolari și deținut de miliardarul Shalom Meckenzie.

(Reuters)

Cryptopunks a fost unul dintre activele originale blockchain create de echipa Cryptopunks.

Acest NFT poate fi tranzacționat la fel ca orice alt tip de jeton, iar cel mai scump „punk” este evaluat la 11,7 milioane de dolari și deținut de miliardarul Shalom Meckenzie.

cumpărat de la „Native digital: o vânzare curat NFT” în iunie 2021, aceasta este cea mai scumpă piesă din această colecție încă.

< /a> Staturi NFT interesante

8. Există un NFT care reprezintă codul original utilizat pentru crearea internetului. Acesta a devenit cel mai scump cod sursă NFT, urmând 5,4 milioane de dolari la o casă de licitații.

(Wall Street Journal)

începutul internetului a fost un moment masiv în istoria tehnologiei.

Ca orice alt program software, dezvoltatorii au folosit cod pentru a crea această iterație inițială a rețelei.

În cele din urmă, acest cod a fost transformat într -un NFT și vândut pentru 5,4 milioane USD la o licitație către cel mai mare ofertant.

9. Primul tweet original și faimos s -a vândut pentru 2,9 milioane de dolari. Realizat de fondatorul Twitter, Jack Dorsey, acesta a fost vândut în 2021.

(bbc)

fondatorul Twitter, Jack Dorsey, a decis să transforme primul tweet original pe care l -a făcut (înapoi când Twitter era încă la început) într -un NFT și să -l vândă.

Acest tweet a obținut un preț de 2,9 milioane de dolari, ceea ce pentru un tweet care scrie „Doar configurarea TWTTR” este destul de scumpă.

ilustrat mai sus: primul tweet

În timp ce acest lucru ar putea părea o ciudățenie, valoarea rară pe care un astfel de moment a reprezentat -o în istoria umană a obținut un preț impresionant.

< /a> Collecții NFT specifice

10. Lista celor mai scumpe 20 de vânzări de artă NFT prezintă cinci Cryptopunks.

(diverse surse)

O altă statistică legată de Cryptopunks descrie cele mai semnificative 20 de vânzări NFT.

Această listă prezintă 5 Cryptopunks, ceea ce arată că această colecție merită atenția pe care a obținut -o de -a lungul anilor.

Credit de imagine: explodingtopics .com

creat de larvalabs și cu 10.000 de punks unici, această colecție este una care să țină evidența.

11. NFT -uri de top faimoase din NBA au reprezentat 500 de milioane de dolari (de la aproximativ 1,5 miliarde de dolari) NFT -uri tranzacționate în 2021.

(Forbes)

NBA a intrat, de asemenea, în jocul NFT la scară masivă, creând seria sa de fotografii de top pentru a oferi o modalitate ușoară pentru ca oamenii să colecteze și să tranzacționeze jucători NBA în timp ce concurează lumea reală.

Cu 500 de milioane de dolari în NBA TOP Shots NFTS tranzacționate în 2021, seria a devenit un succes uriaș.

12. În iulie 2021, fiecare Ape NFT plictisit s -a vândut pentru o medie de 36.000 USD pe OpenSEA.

(diverse surse)

The Ape Ape Yacht Club Collection este acum una dintre cele mai căutate colecții NFT.

Deși a fost o colecție pe care mulți și -au permis -o în primii ani, acum a devenit destul de rară și prețioasă, ridicându -și prețul.

Prețul mediu al fiecărui APE din colecție a fost de aproximativ 36.000 USD.

NFT demografia

13. 29% – numărul de adulți din SUA care doresc să înceapă cu NFTS.

(consult de dimineață)

există un interes destul de considerabil în lumea NFTS în acest moment.

Cu numărul de NFT -uri vândute în creștere, un sondaj a constatat că 29% dintre adulții din SUA au spus că vor să înceapă în această industrie.

Acest lucru este destul de semnificativ, având în vedere că NFT care merge mainstream este încă în etape relativ timpurii.

14. Până la 50% dintre investitorii de pe piața NFT sunt formate din americani.

(Christie’s)

Piața NFT devine din ce în ce mai populară în S.U.A., cu jumătate din totalul investitorilor fiind americani.

Toate acestea înseamnă că adoptarea mai mare a NFT -urilor este probabil pe drum, cu mai multe persoane ridicând cererea pentru NFTS.

15. 23% – Numărul de milele care dețin NFTS.

(consult de dimineață)

Millennials preiau din ce în ce mai mult noua tendință de cumpărare, vânzare și tranzacționare NFTS.

Un sondaj a constatat că 23% din Millennials dețineau NFTS.

Acest lucru s -ar putea datora mai multor motive.

astfel de motive ar putea include:

  • ușurința și comoditatea obținerii acestui tip de colecție.
  • Oamenii din acest demografic sunt la momentul potrivit vieții lor pentru acest tip de tehnologie.
  • Millennials vor să investească niște bani în ceva care poate crește exponențial în viitor.

Minting nfts

16. Orice NFT care este ment emite până la 211 kilograme de CO2.

(qz)

Minting se referă la actul de a crea un NFT.

Se dovedește că NFT -urile de mentare pot emite o mulțime de C02 – până la 211 kilograme pe bucată.

cu o amprentă atât de imensă de carbon asupra mediului, aceasta ar putea fi o problemă severă care are nevoie de o soluție bine gândită mai devreme decât mai târziu.

Popularitatea piețelor NFT

Pe măsură ce volumul vânzărilor crește, popularitatea piețelor crește.

cu NFT mai scump vândut în ultimul an, volumul de tranzacționare NFT a crescut, astfel încât cantitatea de piețe disponibile a crescut de atunci.

Istoria pieței NFT este încă foarte tânără, dar unele tipuri de colecție au devenit deja mai valoroase decât altele.

[ iar colecția Ape plictisită este printre cele mai tranzacționate NFT -uri de acolo.

Alte piețe populare de luat în considerare includ Rarible, The Sandbox și Superrare.

Ce sunt colecțiile digitale?

Colecții digitale (de exemplu, opere de artă digitală) sunt printre cele mai noi tendințe pe piața NFT.

similar cu modul în care colectarea de carduri de tranzacționare a fost populară cu mulți ani în urmă, o colecție digitală include articole cumpărate, vândute sau tranzacționate cu monedă virtuală.

cryptopunks sunt exemple de artă NFT pe care le puteți deține.

De asemenea, sunt considerate a fi una dintre primele colecții bazate pe blockchain.

Această colecție a devenit aproape copilul afiș pentru întreaga piață NFT datorită valorii sale în creștere în timp.

Cumpărarea și vânzarea pe baza tendințelor populare NFT

cumpărătorii NFT tind să își tranzacționeze mai mult articolele în rețeaua Ethereum Blockchain (ETH) decât orice altă rețea.

Un motiv pentru aceasta este că această rețea folosește sisteme energetice ca Dovada muncii .

În timp ce acești cumpărători ar putea aștepta cu nerăbdare să-și păstreze NFT-urile pentru o perioadă scurtă de timp și apoi să le vândă la un preț mai mare, alți comercianți NFT sunt interesați în principal să le țină de articolele lor, deoarece le văd ca pe termen lung Investiții.

Vânzarea NFTS este, de asemenea, un proces destul de simplu, colecțiile NFT fiind stocate în portofele digitale care sunt sigure de utilizat și accesibile de către persoanele potrivite.

Care este procesul NFT Minted?

Industria NFT permite utilizatorilor săi să -și creeze și să își tranzacționeze articolele și activele, iar mai multe platforme acceptă acest proces numit Minting.

Un NFT poate fi creat folosind un cod de șablon și stocat în blockchain sub adresa portofelului utilizatorului.

Există diferite modalități în care un artist sau colecționar își poate monta articolul și diverși factori intră în acest lucru.

Odată ce procesul de mentare este finalizat și proprietarul decide să vândă, NFT va fi scos la vânzare la un preț care, de obicei, reflectă hype -ul construit în jurul său.

Cu rețelele de socializare jucând un rol atât de masiv pe piața NFT, mai multe platforme pot ajuta un artist sau creatori să -și sporească vânzările.

Într -un fel, comercializarea NFT este la fel de esențială ca procesul de creație propriu -zis. Cu cât mai mulți adepți are un artist, cu atât valoarea NFT este mai mare.

Acest lucru poate face mai ușor pentru artiști să -și vândă munca la un preț bazat pe cât de mult cred că merită arta lor.

Cea mai valoroasă colecție NFT pentru a investi în

chiar acum, următoarele sunt unele dintre cele mai valoroase colecții din clasamentul NFT:

  • Doodles.
  • Jocul Axie Infinity bazat pe blockchain.
  • Cryptopunks.
  • rtfkt clone x colecția nft.
  • Pepsi Mic Drop.

NFT -urile de mai sus sunt considerate unele dintre cele mai valoroase în acest moment datorită cât de mult a crescut valoarea lor pe o perioadă scurtă, hype -ul care îi înconjoară, câte dintre aceste NFT au fost făcute și diverși alți factori.

este NFT un joc pe termen lung?

Interesul NFT depinde întotdeauna de câți cumpărători NFT sunt interesați de piața blockchain și de câți așteaptă cu nerăbdare să cumpere (și într -o măsură mai mică, să vândă) aceste articole.

În esență, rata de creștere a industriei NFT depinde dacă va exista sau nu o rată de creștere în demografia cumpărătorului său.

Acum, când industria NFT devine din ce în ce mai populară, toate cele de mai sus par să fie în creștere constantă.

De ce sunt esențiale datele pieței NFT?

Datele de piață NFT pot dezvălui multe despre dinamica industriei și dacă multe persoane cumpără sau nu astfel de articole.

comercianții NFT trebuie să știe cât de popular este un NFT în comunitatea cripto -cripto și se poate aduna aceste informații din diferite platforme care vă permit să cumpărați și să vindeți NFTS.

mai mulți utilizatori interesați de NFT -uri vor însemna probabil mai multă cerere pentru aceste colecții.

Acest lucru înseamnă că, cu suficient timp și hype în jurul unei colecții specifice, valoarea sa ar putea, de asemenea, să se ridice.

NFTS și Metaverse

Evoluția Metaverse a devenit una dintre cele mai interesante părți ale industriei NFT, ceea ce face și mai ușor pentru utilizatorii săi să cumpere și să creeze colecții.

NFT-urile sunt perfecte pentru metaverse, deoarece această artă digitală este stocată în portofele bazate pe blockchain.

Metaverse va îmbina industria criptomonedelor cu industria de divertisment și jocuri, ceea ce va duce la creșterea cererii pentru aceste active digitale.

Acest lucru înseamnă că, dacă țineți acum un NFT, există șansa ca acesta să crească în valoare din cauza mai multor persoane care doresc să o cumpere.

Metaverse este încă în etapele sale timpurii de dezvoltare, dar odată ce această piață se deschide publicului, NFT-urile vor deveni și mai populare decât sunt deja, în special cu Introducerea și adaptarea monede metaverse .

< /a> meme nft scumpe

Pentru cei care sunt încă pe gard despre NFTS, aș spune că aveți toate drepturile de a fi.

În același timp, înțelegerea valorii pe care o prezintă ceva, indiferent de orice sentimente personale în acest sens, este o abilitate excelentă de a avea.

Să luăm în considerare faptul că un meme NFT este, de asemenea, un articol pentru care oamenii plătesc mii de dolari.

The Bad Luck Brian Meme s-a vândut ca un NFT pentru un în valoare de 36 000 USD În 2021, ceea ce te-ar putea face să te întrebi dacă memorii sunt sau nu o investiție excelentă NFT. < /P>

ilustrat mai sus: ghinion Brian Meme

În plus, meme -ul Doge este probabil cel mai scump meme NFT vândut vreodată, obținând o evaluare de 4 milioane de dolari în 2021.

doge criptocurrency a fost, de asemenea, lansat la fel de mulți investiți în acest meme și și -a crescut valoarea de piață.

ilustrat mai sus: Doge meme

Ca și în cazul altor tipuri de colecții NFT, totul depinde de cât de rară este un meme și de ce valoarea sa ar putea deveni.

Când luați în considerare aceste prețuri de vânzare, s -ar putea să vă interesați să cumpărați cel mai recent hype, dar, în același timp, merită să vă amintiți că NFT -urile pot scădea și în valoare dacă oamenii încetează să le cumpere.

Înfășurați.

Statisticile generale NFT de mai sus pot fi utilizate de ambele persoane interesate de industria NFT, cât și de colecționarii care caută cele mai bune modalități de a -și schimba NFT -urile.

deoarece această piață este încă foarte tânără, este greu de spus ce are în magazin pentru noi.

Cu toate acestea, un lucru este sigur: cu toate hype -ul din jurul NFT -urilor, această piață arată ca și cum ar fi una mare în următorii câțiva ani.

Dacă aveți capitalul disponibil pentru a investi în NFTS, acesta ar putea fi momentul potrivit pentru a face acest lucru.

Ca întotdeauna, vă încurajez să vă faceți cercetarea și, eventual, să utilizați acest articol ca punct de plecare pentru călătoria dvs. pe piața NFT.

Ați cumpărat în tendința NFT? Ce faceți din aceste numere imense când vine vorba de cumpărare și vânzare?

anunță -mă gândurile tale în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Vrei să începi cu cumpărarea de jetoane NFT? Iată o privire la cele mai bune jetoane NFT pentru a cumpăra și deține chiar acum.

În plus, acestea sunt cele mai sigure și accesibile portofele nft pentru a merge cu.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *