Lista finală a statisticilor de pensionare pentru 2023

Lista finală a statisticilor de pensionare pentru 2023

pensionarea ar trebui să fie un moment pentru a vă relaxa și a da drumul, dar, în realitate, este un moment de a vă face griji pentru finanțe pentru majoritatea americanilor.

Oricât de mult ați reușit să îndepărtați până acum, întotdeauna pare să fie mai mult de făcut.

Aceasta înseamnă că pregătirea pentru pensionare implică nu doar un loc de muncă sigur, ci și obținerea finanțelor în ordine.

În economia de astăzi, poate fi dificil să economisiți bani și să vă asigurați că aceste economii sunt chiar acolo atunci când aveți nevoie de ele.

pe partea de flip, există multe Beneficii de pensionare Disponibil pentru cei care gândesc în viitor; Puteți găsi o modalitate de a vă trăi anii de aur fără a pierde tot ce ați lucrat.

cu diverse aur ira și metale prețioase ira Companii disponibile acum, ar putea fi o idee bună să vă gândiți la planul dvs. de economii de pensionare. < /P>

Acest articol va discuta despre unele statistici critice de pensionare de care ar trebui să fiți conștienți atât de legat de prezent, cât și de viitor.

Aceste statistici vă pot ajuta să vă pregătiți pentru pensionare sau să vă arate că prioritățile dvs. actuale sunt bine.

Să intrăm corect în ea.

credit de imagine: aag.com

Table des matières

< /a> salvare pentru pensionare

1. 13% din totalul persoanelor care nu sunt pensionate din Statele Unite nu au active salvate pentru pensionarea lor

(Rezerva federală)

Rezerva Federală a efectuat un studiu asupra americanilor și a constatat că aproximativ 1 din 7 nu are active pentru pensionarea lor.

Asta înseamnă că marea majoritate dintre noi va trebui fie să funcționeze până când nu mai este fizic posibil, să conteze în întregime securitatea socială sau să găsească un alt plan cu totul.

Deși este cu siguranță posibil să te bazezi în întregime pe securitatea socială, poate doriți să luați în considerare și alte opțiuni.

2. 60% dintre cei care încă nu s -au retras și dețin un IRA sau 401K nu sunt confortabili gestionarea acestor fonduri.

(Rezerva federală)

Gestionarea activelor dvs. în conturile de pensionare ar trebui să fie ceva cu care vă familiarizați atunci când vă pregătiți pentru pensionare.

În timp ce mulți experți vă pot ajuta cu investițiile dvs., este întotdeauna cel mai bine să mergeți cu o idee despre ceea ce veți avea nevoie și cum intenționați să îl realizați.

Este mai bine să puneți întrebări acum, în timp ce există timp să găsiți răspunsurile corecte, mai degrabă decât deloc, și apoi să vă găsiți fără resurse pentru a vă bucura de anii tăi de aur.

3. Aproximativ 56% dintre americani nu au niciun indiciu real câți bani sunt necesari pentru a se retrage.

(Northwestern Mutual)

Această statistică îngrijorătoare de pensionare nu este în totalitate surprinzătoare, având în vedere că mulți oameni nu știu situația lor financiară potențială în linie.

credit de imagine: aag.com

Dacă sunteți printre cei care nu au idee cât de multe economii vor fi suficiente pentru pensionare, nu sunteți singuri.

cu acest lucru, există multe instrumente disponibile pentru a vă ajuta să determinați cât de mult ar trebui să economisiți, împreună cu aplicații de investiții care vă pot ajuta să economisiți puțin câte puțin.

4. Datoria non-MORTAGE este responsabilă pentru incapacitatea de a economisi pentru pensionare, conform (la 70% dintre persoanele chestionate.)

(ebri)

În timp ce mulți asociază datoriile ipotecare ca cauză de incapacitate de economisire pentru pensionare, această incapacitate este mai strâns legată de alte tipuri de datorii.

Rezultatele sondajului au arătat că, în timp ce unii oameni se luptă cu datoriile ipotecare, majoritatea se luptă cu alte datorii, inclusiv plățile auto și facturile de carduri de credit.

Aceasta înseamnă că este mai dificil să planificați o cale în jurul diferitelor obstacole, cu excepția cazului în care aveți un plan solid de economisire.

5. Doi din trei lucrători au datorii legate de împrumuturi pentru studenți care le afectează abilitățile de economisire a pensiilor.

(Wells Fargo)

Datoria studenților este una dintre cele mai semnificative probleme cu care se confruntă americanii astăzi, deoarece mulți oameni se luptă să țină pasul cu plățile sau să ajungă la implicit la împrumuturile lor.

Dacă vi se întâmplă acest lucru, această datorie nu afectează doar ratingul dvs. de credit.

poate lăsa, de asemenea, cicatrici de durată dacă efectuați această povară atunci când sunteți la vârsta de pensionare și nu aveți mulți bani economisiți pentru acel moment.

Vestea bună este că puteți plăti datoria studenților mai repede decât înainte de a profita de diverse opțiuni de rambursare găsite pe piață astăzi.

cu multe carduri de credit pentru afaceri de pornire ajutând pe cei cu un credit rău (sau nu) care doresc să -și înceapă propria afacere, există modalități de a -ți crește venitul și de a plăti datoriile mai repede ca niciodată.

< /a> Încredere în pensionare

6. 1 din 3 lucrători nu este sigur că vor avea suficienți bani pentru a fi confortabil la pensionare.

(ebri)

Problema aici este că mulți oameni nu sunt siguri că vor fi capabili să se retragă confortabil, ceea ce înseamnă că majoritatea oamenilor văd pensionarea ca ceva ce trebuie să lucreze, mai degrabă decât ceva pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

agravat cu faptul că unii oameni consideră că meseria lor nu este foarte îndeplinită sau îi face mizerabili, această statistică nu pictează o imagine frumoasă.

În plus, nu este esențial să luăm în considerare cât de confortabil veți fi la pensionare, dar este la fel de important să vă gândiți când veți fi gata pentru următoarea etapă a vieții voastre.

7. O mare parte din americani (71%) sunt speriați că nu va mai rămâne nicio securitate socială atunci când va fi timpul să se retragă.

(Wells Fargo)

Securitatea socială este un program federal pe termen lung care oferă beneficii pentru cei aflați la pensionare.

Din păcate, mulți americani sunt preocupați de viitorul acestui sistem și de ceea ce va însemna pentru ei ca pensionar.

În timp ce un plan de rezervă prin securitatea socială nu face rău, s -ar putea să fie mai benefic să vă concentrați pe alte aspecte financiare, astfel încât să aveți resursele de care aveți nevoie pentru a vă bucura de pensionare și de a trăi confortabil.

având planuri de contribuție definite, cum ar fi un 401K sau un 403B, vă pot ajuta, de asemenea, să urmăriți banii pentru pensionare.

Strategii de pensionare

8. Doar 12% din 54% din toți oamenii care au o strategie de pensionare au scris -o.

(Transamerica Center for Retirement Studies)

Când vine vorba de retragere, scrierea unui plan în jos este o modalitate excelentă de a -ți vizualiza viitorul și de a -ți da seama cum să -ți îndeplinești obiectivele.

având un plan scris la care te poți referi din nou și din nou este mai bine decât să nu ai unul, deoarece te va ajuta să rămâi pe cale pe măsură ce trece timpul.

Acest lucru este deosebit de important, deoarece mulți oameni fac greșeli inutile atunci când nu planifică și nu se gândesc la obiective pe termen lung.

nu numai că cercetările arată că doar 54% dintre oameni au o strategie de pensionare, dar doar 12% dintre acești oameni au un plan solid care este în scădere pe hârtie și gata de executare.

Dacă nu ați creat încă un astfel de plan, s -ar putea să fie momentul să îl luați în considerare.

într -un astfel de plan, asigurați -vă că includeți orice IRA tradițional, Roth IRA sau alte fonduri de pensionare în care vă gândiți să investiți.

9. Până la doi din trei persoane nu au economii de peste 100 de dolari pentru anii de pensionare.

(TD Ameritrade)

economiile joacă un rol critic în pensionare, deoarece cu cât aveți mai mult, cu atât veți putea să vă permiteți stilul de viață pe care îl doriți.

În timp ce cifra de 100 de dolari nu este chiar atât de rea, este totuși un pic descurajant să realizezi că acea cifră nu va putea susține oamenii de foarte mult timp în câțiva ani.

În timp ce numărul de 100 de dolari provine de la TD Ameritrade, este important să vă amintiți că ar trebui să faceți estimări în funcție de situația dvs. financiară.

Acest lucru vă va ajuta să vedeți cum se va stiva pensionarea cu stilul dvs. de viață specific.

< /a> The Elder Years

10. Un angajat cu normă întreagă este de așteptat să înceteze să lucreze la o vârstă medie de pensionare de 62.

(SUA. Oficiul de gestionare a personalului)

În funcție de situația dvs. financiară, pensionarea la vârsta de 62 de ani ar putea fi o decizie înțeleaptă dacă aveți suficient de economisit pentru a ajunge.

Având programe de beneficii ale angajaților vă poate ajuta să vă oferiți un impuls în economiile dvs. și să faciliteze retragerea mai devreme.

Desigur, acest lucru înseamnă, de asemenea, că va fi dificil să economisiți bani pentru viitorul dvs., deoarece veți fi fără muncă – dar dacă doriți să vă bucurați de anii de pensionare, aceleași reguli nu se aplică tuturor în mod egal. < /P>

Este, de asemenea, un mare motiv pentru a lua în considerare diverse software și aplicații de investiții AI Acest lucru vă poate ajuta să vă construiți activele financiare.

11. Vor fi în jur de 88,5 milioane de americani peste 65 de ani până în anul 2050.

(Biroul de recensământ din SUA)

Cu cât se retrag mai mulți oameni, cu atât mai puțini oameni lucrează și plătesc securitate socială.

Acest lucru va conduce la mai puțini angajați care plătesc pentru un grup mai mare de americani pensionari, ceea ce poate provoca probleme în linie dacă nu se face ceva în acest sens.

pensionarea vine cu compromisuri în ceea ce privește securitatea socială. Această statistică arată că țara ar trebui să ajusteze direcția în care se îndreaptă în prezent, pentru a evita orice probleme semnificative.

12. Până în 2028, 42 de milioane de oameni vor intra în categoria persoanelor care lucrează cu 55 de ani sau mai mult. Aceasta se ridică la aproape o pătrime din toate forțele de muncă din S.U.A.

(SUA. Biroul Statisticilor Muncii)

lucrul după ce vă retrageți vă poate ajuta să vă faceți anii de aur să dureze mai mult.

pentru unii oameni, chiar dacă este doar un loc de muncă part-time pentru a aduce bani în plus, lucrul după pensionare este mai bun decât să nu faci nimic.

Ei simt că acest lucru ajută la menținerea minții active și îi ajută să întâlnească oameni noi.

Cu toate acestea, având o forță de muncă mai în vârstă limitează, de asemenea, opțiunile disponibile tuturor, deoarece numărul de locuri de muncă se micșorează.

Forța de muncă s -a schimbat deja în timp, dar se va schimba și mai drastic în viitor, ceea ce înseamnă că angajații trebuie să găsească modalități de a se adapta dacă nu vor să rămână în urmă.

13. În 2020, o femeie obișnuită era de așteptat să trăiască până la 87 de ani.

(Administrația de securitate socială)

Când priviți acest lucru din diverse unghiuri, a trăi mai mult decât se aștepta nu este un lucru rău, dar, în unele cazuri, poate duce la probleme neașteptate.

De exemplu, este posibil să nu fi planificat ca anii de pensionare să se întindă atât de mult, ceea ce ar putea provoca probleme financiare sau să facă economisirea imposibilă, deoarece aveți nevoie de bani pentru alte lucruri.

Fără o planificare adecvată, a trăi mai mult decât se aștepta poate deveni o întârziere semnificativă.

14. O persoană care are astăzi 65 de ani este de așteptat să trăiască până la aproximativ 85, în timp ce în 1940, ar fi de așteptat să trăiască până la 79 de ani.

(Administrația de securitate socială)

cu o creștere a speranței de viață, timpul pe care îl veți petrece pensionar va fi mai lung.

Așa cum am mai discutat înainte, dacă nu economisiți suficienți bani pentru a trece prin acest timp prelung de.

persoana obișnuită se retrage la 62 de ani și trăiește până la vârsta de 85 de ani, dar acest număr ar putea crește și mai mult pe măsură ce trece timpul – datorită medicinei moderne care ne va permite să trăim mai mult. < /P>

De ce sunt semnificative economiile de pensionare?

A avea un venit de pensionare este benefic, deoarece vă poate facilita viața, oferindu -vă suficient venituri pentru a plăti facturile și a vă bucura de anii de aur.

Vestea bună este că există mai multe modalități astăzi de a vă îmbunătăți economiile de pensionare ca niciodată, datorită programelor concepute pentru a ne ajuta, dar asta nu înseamnă că procesul va fi ușor.

trebuie să începeți să economisiți mai devreme, deoarece dacă nu, atunci nu este posibil să vă faceți o pensie confortabilă fără să vă luptați cu probleme de bani odată ce nu mai lucrați.

În timp ce beneficiile de securitate socială vă vor ajuta, s -ar putea să nu acopere toate cheltuielile de viață; A avea mai multe economii va veni întotdeauna la îndemână.

Obținerea ajutorului profesional atunci când vine vorba de retragere

Un consilier financiar va putea să vă revizuiască situația actuală și să vă ajute să veniți cu un plan care va lua în considerare numărul de ani pe care îl aveți până la pensionare, venitul dvs., Și unde/cum vrei să trăiești odată ce ești pensionat.

Aceste informații îi vor ajuta să găsească soluții de investiții adecvate pentru nevoile dvs. individuale.

Cheia este să ai încredere în persoana care oferă sfaturi pentru a vă recomanda cele mai bune servicii pentru dvs.

atunci când alegeți un consilier, asigurați -vă că au experiență în legătură cu diverși pensionari care au dus vieți similare cu a voastră, permițând unui astfel de consilier să vă ofere indicatoarele potrivite.

Acest lucru va crește șansele de succes financiar atunci când se retrage mai târziu în viață.

Planurile de pensionare sunt esențiale, deoarece vă pot oferi un sentiment de confort, știind că venitul dvs. nu va fi întrerupt odată ce încetați să lucrați.

Având în vedere speranța medie de viață

Statisticile esențiale de pensionare de mai sus sunt utile de știut, iar cele despre speranța medie de viață ar putea fi unele dintre cele mai importante.

Aceste informații ne spune câți ani este de așteptat ca o persoană obișnuită să trăiască și, ca atare, planul de pensionare trebuie să se adapteze pe baza acestor informații.

Știind cât timp așteptați să trăiți vă va ajuta să luați decizii mai bune cu privire la schimbările dvs. de stil de viață odată ce vă retrageți.

De asemenea, având în vedere că situația dvs. specifică de asistență medicală este de asemenea importantă.

Planificarea pensionării este complexă, dar planificarea pentru aceasta nu trebuie să fie o sursă de stres.

< /a> Beneficii de securitate socială

În timp ce economiile mediane de pensionare sunt afectate de securitatea socială, mulți oameni consideră că acest beneficiu este o resursă valoroasă pentru a se retrage.

Cu toate acestea, suma pe care o primiți ar putea să nu acopere toate cheltuielile dvs., motiv pentru care este esențial să economisiți bani pentru dvs. sau să alegeți modalități mai bune (cum ar fi investiția) de a genera venituri în anii de aur.

Când vine vorba de diverse beneficii, Medicare este un alt factor de luat în considerare, deoarece poate ajuta la acoperirea cheltuielilor medicale care ar putea apărea.

s-ar putea să doriți să analizați și o asigurare de îngrijire de lungă durată care vă poate ajuta dacă este nevoie.

Beneficii de pensionare

Există multe avantaje pentru a vă retrage în viață, dar amintiți-vă întotdeauna că obținerea de sfaturi personale este cea mai bună decizie pe care o puteți lua.

principalul beneficiu al retragerii înainte de ceea ce este considerat normal înseamnă că ai putea avea o calitate mai bună a vieții în anii tăi de aur.

Această calitate a vieții poate fi reflectată în diverse moduri, inclusiv călătoria des, nefiind un program de urmat și fiind lipsit de stres legat de muncă.

credit de imagine: aag.com

s -ar putea să aveți mai mult timp pentru alte activități pe care le iubiți, cum ar fi petrecerea timpului cu soțul sau copiii, având grijă de voi înșivă făcând lucrurile care vă ajută să vă relaxați, etc.

Puteți avea, de asemenea, o sănătate mai bună, deoarece obțineți timpul necesar pentru a vă recupera de la orice probleme de sănătate care vă afectează.

Alți factori de luat în considerare

În nicio ordine specifică, următorii sunt alți factori de luat în considerare înainte de a se retrage:

Intervalul dvs. de vârstă actual

Baby Boomers, Millennials, adulți în vârstă și orice alte grupe de vârstă se pot confrunta cu probleme diferite la retragere.

De exemplu, să presupunem că ești suficient de tânăr pentru a experimenta o calitate decentă a vieții după pensionare, dar suficient de bătrâni pentru a avea suficienți bani economisiți pentru tine.

În acest caz, s -ar putea să fiți la vârsta perfectă pentru a lua în considerare pensionarea.

credit de imagine: aag.com

Beneficiarii dvs.

Americanul mediu se retrage în jurul vârstei de 62 de ani, dar asta nu înseamnă că ar trebui să vă retrageți la această vârstă dacă oamenii încă depind de veniturile dvs.

un cont de economii și un plan de pensii vă pot ajuta să obțineți chiar dacă sunteți mai în vârstă, dar s -ar putea să nu fie suficient pentru a susține cei care au nevoie de dvs.

inflație și retrageri

În timp ce sursa dvs. de venit vă poate ajuta să faceți față inflației, acest lucru ar putea să nu fie suficient pentru a ține pasul cu costul vieții pe măsură ce anii trec.

Cu ratele dobânzilor și primele crescând odată cu trecerea timpului, inflația ar trebui să fie luată în considerare în planul dvs. de pensionare.

Dacă aveți un plan în loc, este bine să vă uitați des și să luați în considerare alte retrageri care nu pot fi incluse.

Orice lucru care nu face parte din planul dvs. de pensii actual vă poate răni economiile.

apariții neașteptate

Este sigur să spunem că actualul pandemie coronavirus a izbucnit din senin, luând oamenii prin surprindere.

De fapt, potrivit diverșilor respondenți ai sondajului de pensionare, focarul le -a costat mult mai mult decât au economisit.

Acest lucru ar putea însemna că vor trebui să intre în fondurile lor de pensionare pentru a avea grijă de costurile neașteptate.

Planificarea pentru neașteptate vă poate ajuta să evitați astfel de situații nedorite și să vă ajute să treceți, chiar dacă ghinionul lovește din nou.

Înfășurați.

Cu planificarea corespunzătoare, pensionarea poate fi una dintre cele mai bune momente din viața ta.

ținând cont de statisticile de pensionare de mai sus și folosind numeroasele servicii disponibile pentru a vă ajuta, s -ar putea să puteți veni cu un plan care va funcționa pentru situația și obiectivele dvs. actuale.

Ca întotdeauna, nu uitați să consultați experții potriviți pentru a vă ajuta să dezvoltați un plan de pensionare care să se potrivească obiectivelor și stilului dvs. de viață specific.

Ce părere aveți despre aceste statistici de pensionare? Unul dintre ei a rezonat cu adevărat cu tine? Anunță -mă în secțiunea de comentarii de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Un lucru care vă poate ajuta să vă ușurați pensionarea este să vă construiți o afacere care să vă plătească un venit pasiv.

ca atare, iată cel mai bun venit pasiv idei de luat în considerare astăzi.

s -ar putea să fiți interesat să citiți despre investiții în NFTS ca o modalitate de a vă construi activele de pensionare.

Iată postarea mea despre cele mai bune piețe NFT Pentru a lua în considerare, împreună cu cele Procesul Cum să cumperi NFTS .

În cele din urmă, consultați această postare pe escrocherii ira de aur pentru a asigura că rămâi în siguranță când investești.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *