Recenzie de constructor de site -uri GoDaddy: Bun sau rău?

Recenzie de constructor de site -uri GoDaddy: Bun sau rău?

doresc să Faceți un site web care arată bine și este ușor de utilizat?

Alegerea cel mai bun site de site-uri web este crucial pentru atingerea acestui obiectiv.

Multe instrumente de constructor de site -uri sunt disponibile pe piață, dar nu toate sunt create în mod egal.

cu software de design web Devenind din ce în ce mai ușor de utilizat, ușor de utilizat, Alegerea platformei potrivite pentru nevoile dvs. specifice este esențială.

Dacă nu sunteți în căutarea unui site web complex care necesită nenumărate ore de dezvoltare, o platformă precum constructorul site-ului GoDaddy poate ajuta.

GoDaddy este un nume binecunoscut în Hosting web și industria înregistrării domeniilor, deci nu este de mirare că acestea oferă acum un instrument de constructor de site -uri.

În acest articol, voi arunca o privire mai atentă asupra caracteristicilor și beneficiilor constructorului de site -uri GoDaddy, astfel încât să puteți vedea dacă este o potrivire bună pentru nevoile dvs. .

Să intrăm corect în ea.

Ce este constructorul site-ului GoDaddy?

The GoDaddy Website Builder este o platformă completă care vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea un site web profesionist.

nu este necesar să instalați software sau să învățați să codificați – Puteți crea un site web în câteva minute, chiar dacă nu aveți experiență tehnică .

Platforma GoDaddy simplifică procesul de creare a site-ului prin intermediul unui vrăjitor care vă permite să utilizați inteligența lor de design artificial (ADI) pentru a vă construi site-ul.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți informațiile necesare, iar în doar câteva minute, veți avea un site web care poate fi publicat live pe internet și este gata de acceptare vizitatori.

Acesta este excelent pentru întreprinderile mici care nu doresc să cheltuiască bani pe un designer web sau nu au timp să învețe cum să se codeze.

Diverse funcționalitate vine cu constructorul de site -uri GoDaddy, la care mă voi uita în acest articol.

Acestea fiind spuse, constructorul de site -uri GoDaddy nu este pentru toată lumea.

Dacă doriți să construiți un site personalizat care să nu pară altceva pe internet, acest produs ar putea să nu fie pentru dvs.

De asemenea, dacă căutați libertate creativă și doriți un control complet asupra fiecărui aspect al designului site -ului , acesta ar putea să nu fie produsul potrivit la alegere.

În tot ceea ce faceți, sunteți oarecum limitat la șabloanele pe care le oferă și cât de mult le puteți personaliza.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții complete, un constructor de site -uri precum wordpress vă poate oferi o prezență online mai bună.

Cum să vă creați site-ul GoDaddy

Pornind de la tabloul de bord principal, faceți clic pe opțiunea „ Start gratuit ” și ​​veți fi gata să începeți să răspundeți la întrebările solicitate.

< IMG Decoding = « async » width = « 750 » înălțime = « 144 » src = « date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20144%22%3E%3C%2FSVG%3E « ALT = » GODADDY Email Marketing « Class = » WP-Image-209820 Lazyload « Srcset = » Date: Image/SVG++ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20144%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W  » dimensiuni = « (max-width: 750px) 100vw, 750px » data-srcset = « https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/godaddy-email-marketing.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.co m/wp-content/uploads/godaddy-email-marketing-300×58.jpeg 300w « data-src = » https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/godaddy-email-marketing.jpeg « > < /Figura>

Cel mai bun lucru despre toate acestea este că nu vi se taxează bani în plus pentru a utiliza aceste caracteristici.

toate sunt incluse (la diferite niveluri) în planurile la care vă abonați și vă permit să să economisiți bani pe software de planificare a programării terților și instrumente de comunicare.

Există chiar și o parte din această funcționalitate inclusă în planul gratuit; Cu toate acestea, acest lucru cuprinde doar întâlniri.

Social Media Manager

GoDaddy are un manager de social media încorporat care include un calendar de conținut.

Puteți utiliza acest lucru pentru a planifica și posta conținut pe diverse platforme de socializare pentru a economisi timp și a vă asigura că prezența dvs. de social media este consecventă.

În afară de opțiunile de calendar de conținut, unele caracteristici vă permit să să vă creați campaniile publicitare, să identificați cuvintele cheie potrivite pentru a le utiliza pentru optimizarea motorului de căutare și chiar pentru a crea, programa și publica postări pe blog.

Toate aceste caracteristici sunt incluse în diferitele planuri de abonament, astfel încât nu trebuie să plătiți nimic suplimentar pentru a le utiliza.

sunt, de asemenea, convenabile pentru întreprinderile mici care nu au timp sau bani pentru a investi într -un instrument separat de gestionare a rețelelor de socializare.

seo vrăjitor

Expertul de optimizare a motorului de căutare (SEO) vă poate ajuta să îmbunătățiți clasamentul site-ului dvs. în Google și în alte motoare de căutare.

Aceasta este o caracteristică excelentă pentru cei care nu sunt familiarizați cu instrumente SEO și au nevoie de câteva îndrumări despre cum să începeți.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *