Goldco Review: Review IRA Gold Complete (2023)

Goldco Review: Review IRA Gold Complete (2023)

Companiile IRA de aur oferă o mare varietate de servicii clienților lor, asigurându -se că procesul de transfer și investiții în aur este cât se poate de lin.

dreapta companii IRA de aur vă pot ajuta, de asemenea, să vă diversificați pensionarea economii cu aur fizic și alte metale prețioase.

Una dintre aceste companii IRA de aur este metale prețioase aurco .

Această companie a fost în activitatea de a ajuta oamenii să economisească pentru pensionare cu aur fizic și alte metale din 2011.

Dacă doriți să aflați mai multe despre procesul de rularea peste IRA-ul dvs. , diverse produse și servicii pe care Goldco le oferă, taxe și cheltuieli și multe altele, în această revizuire, voi trece peste toți factorii cheie pe care ar trebui să le cunoașteți despre această companie.

Până la sfârșitul acestei recenzii, veți putea lua o decizie bine informată cu privire la faptul dacă Goldco este sau nu compania potrivită pentru dvs.

Să ne scufundăm chiar în ea.

Ce este metalele prețioase de aur?

[ data-shortcode = « true » data-wct-parsed = « 1 »> metale prețioase aurco se numără acum printre cele mai importante companii IRA de metale prețioase din America.

The Los Angeles, compania din California cumpără și vinde metale prețioase, monede și bare de lingouri și unele piese de colecționari/numismatici înșiși.

Goldco îi ajută, de asemenea, pe investitori să-și înființeze propriile conturi IRA de metale prețioase și alte conturi de economii de pensionare favorizate de impozite, inclusiv IRA-uri de aur și IRA-uri de argint

În 2017, firma a început un parteneriat de marketing cu fostul congresist Ron Paul, un popular permabull de aur și voce preferată printre mulțimea „Goldbug”.

Recent, compania a început parteneriate de marketing cu actorul și personalitatea artelor marțiale Chuck Norris, precum și personalitate TV și radio și comentator Sean Hannity.

Produse și servicii Goldco

Goldco vinde lingura de aur și argint direct investitorilor și către piața Ira de aur și argint.

Nu mențin un inventar de produse de bulion de platină sau paladiu, așa că, dacă se diversifică în aceste investiții metalice prețioase este important pentru tine, poate fi necesar să te uiți în altă parte.

Pe lângă operațiunile lor de metale prețioase, Goldco Compania-mamă operează și o companie soră numită Coin IRA, care se concentrează pe ajutorarea investitorilor să investească activele planului de pensionare în criptomonede, cum ar fi Bitcoin și Ethereum.

Ce sunt metalele prețioase iras?

Metale prețioase IRA -urile sunt un cont special de economii de pensionare, pentru a permite proprietarilor să țină metale reale în formă fizică – bare de lingouri, monede sau runde.

custodele autorizate de IRS dețin aceste monede de aur aprobate de IRS și alte produse de lingouri într-o boltă sigură sau depozitari specializate.

Majoritatea companiilor de investiții, inclusiv depozitele de pe Wall Street și companiile de fonduri mutuale, nu susțin deținerea de aur fizic și argint în IRAS.

Companiile tradiționale de investiții și consilierii financiari nu pot colecta taxe anuale de la monede de aur și baruri care stau într -un seif.

Ei sugerează rar clienții lor să investească direct în metale prețioase.

Dacă vorbesc despre deținerea de metale prețioase, mulți consilieri financiari tradiționali vor recomanda titluri tradiționale, cum ar fi acțiuni, fonduri tranzacționate la schimb (ETF) și fonduri mutuale care se specializează în clasa de active de metale prețioase.

Puteți obține în continuare o expunere largă a investițiilor la metale prețioase folosind valori mobiliare.

Dar, de asemenea, ajungeți să plătiți comisioane și active sub taxe de administrare de până la 1 la sută la firma dvs. de consultanță financiară.

IRA -uri finanțate de metale prețioase dețin, aur fizic, argint, platină sau paladiu, vă pot oferi o expunere foarte similară în portofoliu și să ofere beneficii similare de diversificare – cu o fracțiune din cost.

Puteți alege să deschideți un IRA tradițional, să profitați de potențialul de creștere fără taxe oferite de un Roth IRA sau să le combinați pe cele două, în funcție de circumstanțele dvs.

Metale prețioase IRAS oferă în continuare aceleași beneficii pentru protecția impozitelor și a activelor ca oricare alt IRA sau Roth IRA. IRA-urile dvs. de metal prețioase acumulează amânat de taxe sau fără taxe în cazul Roth Iras.

Protecția împotriva inflației

Numerele menționate Gerszt au fost pre-pandemice.

datoria națională totală deținută de public acum depășește 30 de miliarde de dolari. Și continuă să crească.

Între timp, aproape 20% din toți dolarii tipăriți vreodată au fost tipărite în ultimii doi ani.

[ Target = « _ Blank » Rel = « NoreFerrer Noopener » Data-wct-Parsed = « 1 »> Inflația s-a încălzit -chiar înainte ca atacul Rusiei să se ridice pe Ucraina a trimis prețurile petrolului în creștere.

Având o vedere mai lungă, verdictul istoriei este clar: dolarul a pierdut aproape 90% din puterea sa de cumpărare de la crearea Rezervei Federale.

Între timp,, respectiv, aur și argint, și -au menținut în general puterea de cumpărare.

O uncie de aur ar fi achiziționat astăzi un costum fin personalizat, la fel cum s -a întâmplat în 1913 în jurul sfârșitului secolului.

o sută de dolari?

nu atât.

În timp ce aurul și argintul prezintă riscul de investiții, valoarea lor fluctuează cu condiții de piață. Metalele prețioase, în general, pot ajuta la o măsură semnificativă a protecției inflației în planul dvs. de pensionare în timp.

Protecția împotriva accidentelor de piață

În timp, metalele prețioase fizice au oferit o diversificare importantă împotriva accidentelor de pe piața bursieră și a crizelor economice.

În timp ce aurul nu crește întotdeauna în timpul volatilității pieței bursiere, aurul și acțiunile sunt suficient de necorelate pentru metale prețioase pentru a oferi beneficii semnificative de diversificare ca parte a unui portofoliu echilibrat.

Ce vinde aurco?

Goldco oferă o mare varietate de monede și bare de aur și argint.

În timp ce Goldco nu oferă produse de paladiu sau platină, ci oferă o mare varietate de monede de aur și bare și monede de argint și bare pentru contul dvs. de pensionare.

Goldco sfătuiește, de asemenea, clienții care doresc să-și înființeze propriul IRA auto-direcționat, inclusiv IRA-uri de aur, IRA-uri de argint și Roth Iras.

Inventarul Goldco conține clasicii, desigur, cum ar fi bivolii de aur și vulturii de aur și argint american și frunze de arțar canadian.

Dar au și unele monede de aur și argint neobișnuite, off-the-beaten, care sunt încă eligibile pentru IRA.

Iată câteva exemple enumerate în prezent pe site -ul Goldco.

 • Silver American Bald Eagle (Perth Mint).
 • Silver australian Spotted Eagle Ray (Perth Mint).
 • Marlin cu dungi australiene de argint (Perth Mint).
 • Gold Australian cu dungi Marlin (Perth Mint).
 • Silver Great Barrier Reef (Perth Mint).
 • Silver Liberty (Noua Zeelandă Mint).
 • Guineea militară de argint (Compania Indiei de Est).
 • Libertatea de argint și speranța (Royal Mint olandez).
 • monedă pentru libertatea aurului (menta din Noua Zeelandă).
 • Gold Lucky Dragon (Regal Canadian Mint).
 • Silver Lucky Dragon (Regal Canadian Mint).
 • Crocodil de apă sărată australiană de argint (Perth Mint).
 • și multe altele.

Acestea sunt toate monedele aprobate de IRS: fiecare monedă enumerată mai sus îndeplinește cerințele legale pentru menta de origine și finețea pentru includerea în conturile de pensionare, cum ar fi IRA-uri autodirecționate și 401 (k) s.

Goldco Review

Echipa Goldco s -a bucurat de mult de o reputație excelentă în rândul clienților săi mulțumiți.

Dovada este în recenziile lor în general stelare ale clienților pe mai multe site -uri de revizuire independente și verificate.

Compania primește numeroase recenzii pozitive ale clienților despre personalul lor de vânzări și servicii pentru clienți cu cunoștințe și de pacienți.

Goldco primește, de asemenea, note mari pentru abordarea sa consultativă, de vânzare cu presiune joasă.

Recenziile negative au fost puține și frecvent legate de neînțelegeri, mai degrabă decât de eșecul companiei de a executa.

Goldco deține un rating A+ de la Better Business Bureau – unul dintre cele mai bune ratinguri BBB din industrie – și un rating AAA de la Business Consumer Alliance (BCA).

Investiții IRA prețioase admise

Nu puteți achiziționa doar nicio monedă sau bară într -un aur sau metale prețioase ira.

Legea interzice investitorilor să dețină colecții și numismatice în IRAS sau în alte conturi de pensionare avantajate de impozite.

IRS Secțiunea 408 (m) stabilește cerințele pentru aur, argint, platină și paladiu pentru a fi incluse în Iras.

pentru a fi IRA eligibil, metalul prețios trebuie să fie sub formă de lingouri.

Asta înseamnă că a fost menit sau fabricat în principal pentru conținutul său de metale prețioase, mai degrabă decât pentru valoarea sa pentru colecționari, dealeri și numismatiști.

Bulionul eligibil Ira trebuie să provină, de asemenea, dintr-o mentă națională sau o instalație certificată de Comex sau Nymex și să îndeplinească standardele specifice de finețe și puritate minimă. În mod specific:

 • Bullion de aur (cu excepția monedelor de vultur american) trebuie să aibă un nivel minim de puritate de 99,5%. Aceasta înseamnă că unele monede populare de aur, precum Krugerrand african, nu sunt eligibile pentru IRA. Congresul a făcut o excepție pentru American Eagle Monede, care sunt produse din SUA și realizate exclusiv folosind aurul-minus american.
 • Bulionul de argint trebuie să fie de cel puțin 99,9 la sută pur.
 • Palladium și Bullion Platinum trebuie să fie de cel puțin 99,95% pur.

< /a> Considerații de custodie IRA

Investitorii IRA de aur nu pot lua deținerea directă, fizică a activelor lor de aur și prețioase ale metalului.

Nu încercați să vă mențineți monedele IRA de aur sau argint sau activele de lingouri în casa dvs. în siguranță în subsol.

Reglementările IRS impun ca toate conturile IRA să aibă un custod aprobat de IRS să gestioneze activele IRA prețioase din metal și orice altceva în contul de pensionare în numele investitorilor.

* Adevărat « data-wct-parsed = » 1 « > Goldco Folosește compania de încredere în capitaluri proprii ca custodian principal pentru conturile IRA de aur și argint.

Trustul de capitaluri proprii este unul dintre custodii de frunte ai IRA-urilor metalice prețioase și ale pieței IRA auto-direcționate.

taxe și cheltuieli de aur

La fel ca multe companii IRA de aur, Goldco își face veniturile în întregime din cumpărarea de metale prețioase la prețuri en -gros și vânzare la prețuri de vânzare cu amănuntul.

Goldco achiziționează metale prețioase în vrac.

Compania în sine nu percepe active sub taxe de administrare (AUM), taxe de extras lunar sau orice alte taxe sau cheltuieli ascunse.

Dacă cumpărați aur sau argint direct de la Goldco, nu intenționați să dețineți lingoul într -un cont de pensionare și intenționați să luați livrarea direct, nu veți plăti nimic altceva decât prețul de vânzare cu amănuntul pentru aurul și argintul dvs. .

expedierea la comenzi calificate este gratuită.

Cu toate acestea, clienții IRA de aur și argint IRA nu pot lua livrare directă. Acești clienți vor trebui să plătească un anumit custodie nominală, precum și la unitatea de depozitare sau boltă.

taxe de custodiale

Taxele standard pentru serviciile de custodie variază de la 80 la 300 USD pe an, în funcție de firma pe care o alegeți.

Cu o investiție inițială între 25.000 și 100.000 USD, custodianul regulat al Goldco – Trustul de capitaluri proprii – în mod normal percepe 175 USD pe an în taxe în curs.

Dacă investiți mai mult de 100.000 USD, taxele cresc la 225 USD.

taxe de stocare

Legea impune proprietarilor de Goldco Gold IRA să-și păstreze activele contului IRA într-o instalație de depozitare aprobată de IRS.

ca proprietar de cont IRA autodigificat, puteți alege compania dvs. depozitare. Goldco lucrează îndeaproape cu trei servicii diferite de boltă sigură: Delaware Depozit Service Company (DDSC), Brinks și International Depozitar Services.

toate cele trei asigură stocare nesegregată pentru o rată forfetară de 100 USD pe an.

Cu toate acestea, Servicii de depozitare internațională, o companie de boli cu servicii complete, permite, de asemenea, investitorilor opțiunea unei instalații de depozitare segregate pentru 150 USD pe an.

deținătorii de conturi noi vor plăti un total de 260 USD pentru a deschide și a înființa un nou cont IRA de aur sau argint Ira.

Dacă doriți depozitare segregată (discutați cu reprezentantul dvs. Goldco pentru a vedea dacă acest lucru are sens pentru dvs.), intenționați să plătiți 50 de dolari suplimentari, pentru un total de 260 USD.

După primul an, cei mai prețioși clienți din metal IRA se pot aștepta la taxe și cheltuieli totale de aproximativ 180 USD pe an.

Acest lucru se compară în general foarte favorabil cu o taxă AUM cu un consilier financiar tradițional de 1%, pe deasupra fondului de bază sau a cheltuielilor de investiții – în special pe conturi mai mari.

Goldco Dimensiunea minimă a contului

Mărimea minimă a contului pentru GoldCo este de 25.000 USD, ceea ce este relativ accesibil, chiar și pentru investitori mai mici.

GOLDCO Program de rambursare a taxelor din primul an

[ data-wct-parsed = « 1 »> Goldco Cu toate acestea, pentru conturi noi care fac minimul de 25.000 USD, compania rambursează taxele de stocare pentru primul an.

Ei fac acest lucru indirect, transportându -vă o valoare echivalentă a argintului liber.

Această rambursare a argintului similară vă poate ajuta să compensați taxele modeste percepute de compania de custodie și depozitare.

Investiți cu 25.000 de dolari suplimentari, iar compania vă va expedia echivalentul de argint suplimentar ca valoare pentru depozitarea unui an și taxele de custodie.

potious metal ira rolsori

Dacă aveți un IRA, 401 (k), IRA simplă, IRA septembrie, 403 (b) Plan, Plan de economii de prosperare sau un cont similar de pensionare avansat fiscal, Goldco face foarte ușor să derulați aceste active eligibile la un ira sau Roth Ira.

În cele mai multe cazuri, puteți completa un formular de transfer de trustee la tracțiune, direcționând vechiul cont de pensionare pentru a vă conecta fondurile către noul dvs. cont Ira de aur.

NOTĂ: Mulți sponsori 401 (k) planifică retragerile în serviciu, așa că este posibil să fie necesar să așteptați până când părăsiți compania înainte de a vă permite să faceți o rulare în afara planului.

Odată ce noul dvs. cont este finanțat, apoi alegeți ce lingouri de aur sau argint să cumpărați.

Veți avea multe opțiuni de investiții diferite.

Managerul dvs. de cont Goldco vă poate ajuta să selectați ce bare de aur sau argint sau monede au sens pentru situația dvs. și vă ajută să vă asigurați că activele pe care le selectați sunt eligibile pentru IRAS.

Odată ce a fost efectuat printr -un apel telefonic, veți furniza autorizație scrisă pentru ca custodul dvs. să achiziționeze metalele prețioase pe care le selectați în numele dvs.

vor fi transferate dintr-un alt cont la compania depozitare sau expediate direct la seif, ajungând în 7-10 zile.

Gold Ira Rollover de 60 de zile

Puteți alege, de asemenea, un rollover de 60 de zile, ceea ce înseamnă că vechea dvs. Custod de pe pensionare va conecta fonduri în contul bancar personal sau vă va trimite un cec.

aveți apoi 60 de zile pentru a depune fondurile în noile dvs. metale prețioase ira.

Cu toate acestea, dacă utilizați un rollover de 60 de zile, vechiul custod va reține 20% din sumă și îl va transmite către IRS.

Dar trebuie să depuneți în continuare 100% din fondurile pe care le -ați retras sau veți plăti impozite și penalități pe diferență.

Pentru informații mai detaliate despre procesul de rulare IRA de aur, Goldco publică un excelent ghid IRA de aur, pe care îl puteți accesa gratuit pe Goldco.com Website.

Goldco Review

Goldco se bucură de o reputație excelentă în jurul industriei și, cel mai important, cu clienții săi:

Afaceri pentru consumatori Utilizatorii evaluează compania 4,8 stele din cinci, în medie, pe mai mult de 500 de recenzii.

Goldco este, de asemenea, Evaluat » AAA « cu Business Consumer Alliance.

Compania se bucură, de asemenea, de un rating A+ de la Better Business Bureau și a primit în medie 4,8 din 5 stele de la Trustpilot în 665 de recenzii și 4,87 din 5 stele recenzii de recenzii de pe site -ul BBB pe 238 de recenzii.

Printre puținele lor recenzii negative: Unele persoane au postat recenzii care se plâng de apeluri sau de text excesiv de agresive, odată ce consumatorul a solicitat informații de pe site -ul lor web.

Cu toate acestea, în fiecare caz, echipa de conducere a Goldco a răspuns și a eliminat o neînțelegere sau a eliminat clientul din lista de contacte.

Goldco Avantaje

 • asistență și servicii excelente pentru clienți, rezultând în dependență atunci când aveți nevoie de acesta
 • consilieri experimentați, foarte pregătiți
 • Abordare de vânzări de joasă presiune, consultativă

Goldco Dezavantaje

 • O investiție minimă de 25.000 USD poate fi dificilă pentru unii investitori.
 • poate apela agresiv sau textul perspective care solicită să primească informații prin intermediul site -ului lor web.

contactați Goldco

21215 Burbank Blvd #600

Woodland Hills, CA 91367-7091

Număr de telefon: 855-483-1677

www.goldco.com

Înfășurați.

Goldco Precious Metals este o companie extrem de evaluată, care se bucură de o reputație excelentă în

industrie.

oferă servicii și asistență excelentă pentru clienți și o abordare de vânzări consultative de joasă presiune.

fac procesul foarte ușor dacă doriți să treceți peste active eligibile dintr -un cont de pensionare anterior într -un ira de metale prețioase din Goldco.

Dacă doriți să investiți în metale prețioase, metalele prețioase de aur este o opțiune excelentă.

Începeți cu metale prețioase aurco și descărcați kitul de aur gratuit.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Vrei să afli mai multe despre alte companii de metale prețioase de pe piață chiar acum?

Consultați postarea mea despre cele mai bune companii de metale prețioase pentru Mai multe informații.

Puteți parcurge și această postare pe crypto ira Pentru a învăța Mai multe despre această oportunitate de investiții combinate.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *