Cum să construiți o listă de e -mail pentru afacerea dvs. în 2023

Cum să construiți o listă de e -mail pentru afacerea dvs. în 2023

Pentru a avea succes în afaceri, aveți nevoie de o modalitate de a ajunge la clienții dvs.

Una dintre cele mai eficiente metode de a face acest lucru pe termen scurt, și mai ales pe o perioadă mai prelungită, este prin construirea unei liste de e -mail.

o listă de e -mail vă permite să rămâneți în legătură cu clienții dvs., informându -le despre produse sau servicii noi, oferind actualizări de afaceri , oferind reduceri speciale și multe altele.

Dar cum puteți construi o listă de e -mail pentru afacerea dvs. în cel mai simplu mod posibil?

Realitatea este că nu este atât de dificil cum ai putea crede.

De fapt, cu diverse software de marketing prin e-mail Oferind instrumente de construcție de liste ușor de utilizat, Puteți începe cu acest proces în cel mai scurt timp.

Cheia este cunoașterea Cum să alegi software-ul de marketing prin e-mail < /a> și apoi urmând un proces pas cu pas dovedit.

Evident, timpul este un factor care favorizează întreprinderile care încep să -și construiască lista de e -mailuri din prima zi și să o țină în mod constant.

Cu toate acestea, chiar și începând de la zero, există încă o mulțime de oportunități de a construi o listă de e -mailuri considerabilă pentru afacerea dvs.

În acest articol, voi detalia cum să construiți o listă de e -mail pentru afacerea dvs., explicând pașii cheie pe care trebuie să -l parcurgeți pe drum .

Să intrăm corect în ea.

De ce listele de e-mail sunt importante pentru companii

Marketingul prin e -mail continuă să fie unul dintre cele mai eficiente metode de a ajunge la clienți.

În timp ce social media oferă o modalitate excelentă de a vă conecta cu potențialii și cu actualii clienți, atenția oamenilor pe astfel de canale este din ce în ce mai scurtă.

pe partea de flip, e -mailul a fost în jur de mult timp și oferă încă la fel de multă comunicare personală, cât este necesar .

plus, puteți ajunge la o audiență mai largă cu o listă de e -mail cu mesajele dvs. de marketing.

nu vă limitați la cei care vă urmăresc pe social media sau care se întâmplă să vă vadă reclamele.

În schimb, puteți ajunge la oricine s -a abonat la lista dvs. de e -mailuri și a arătat interesul potențial pentru ceea ce faceți – indiferent de momentul în care s -au alăturat sau cât de active sunt pe social media .

Acest lucru face ca listele de e -mailuri să fie un instrument de marketing puternic pentru întreprinderile de toate dimensiunile.

Cum se construiește o listă de e-mail

indiferent dacă începeți să construiți o listă de e -mail de la zero sau aveți deja campanii de marketing pe care le puteți folosi pentru a vă crește lista, există câteva lucruri cheie pe care trebuie să le faceți.

Cercetează-ți publicul țintă

ca orice alt aspect al afacerii, abonații prin e -mail au propriile lor nevoi, dorințe și interese .

Cunoașterea publicului dvs. țintă vă va ajuta să creați campanii de e -mail care să rezoneze cu ei și să îi încurajați să ia măsuri.

Iată câteva întrebări pe care să le puneți atunci când încercați să vă definiți publicul țintă:

 • Cine sunt ideale clienți ?
 • ce are nevoie să aibă pe care afacerea dvs. le poate aborda?
 • Care sunt interesele lor ?
 • Cum le place să fie comunicate cu?
 • ce îi motivează să ia măsuri?

Răspunsul la aceste întrebări vă va oferi un bun punct de plecare pentru a înțelege cine ar trebui să vă orientați cu campaniile dvs. de e -mail.

Creați un magnet de plumb de înaltă calitate

Construirea listei de e -mailuri se reduce la oferirea de valoare în schimbul unei adrese de e -mail.

* atingeți cu.

dintr -un ebook gratuit care oferă tone de valoare pentru partajarea masterclass -urilor exclusive și a webinarii pe care le găzduiți, există mai multe opțiuni în acest sens.

Este important să rețineți că magnetul dvs. de plumb ar trebui să fie direct legat de produsele sau serviciile pe care le oferiți.

De exemplu, dacă vindeți suplimente de sănătate, magnetul dvs. de plumb ar putea fi un ghid pentru alimentația sănătoasă sau o listă de rețete care ajută la promovarea pierderii în greutate.

Creați un formular de opțiune

Formularul de înscriere corect va vorbi cu publicul țintă și îi va încuraja să ia măsuri.

ca atare, luați-vă timpul și profund luați în considerare copia pe care o utilizați pe formularul dvs. de opțiune , deoarece acesta va fi unul dintre cei mai critici factori pentru ca oamenii să se aboneze la lista dvs. /P>

S-ar putea să doriți să utilizați un instrument software de redactare a AI Pentru a obține cele mai bune rezultate atunci când Brainstorming și crearea înaltă- Convertirea copiei pentru formularul dvs. de opțiune.

din punctele de glonț care furnizează informații despre motivul pentru care cineva ar trebui să se aboneze la lista dvs. de e-mail, la apelul specific la acțiune (CTA) care îi încurajează să ia măsuri , fiecare element al dvs. Formularul de opțiune trebuie luat în considerare, optimizat și testat cu atenție.

Plasați formularul de opțiune pe site-ul dvs.

dacă formularul dvs. de opțiune se găsește pe o pagină de destinație dedicată , la capătul al unei postări pe blog , sau în bara laterală a site-ului dvs. < /Strong>, există o mulțime de modalități de a continua cu acest pas.

În mod obișnuit, paginile de destinație au cele mai mari rate de conversie, deoarece au un singur obiectiv, permițând vizitatorilor site -ului să se aboneze la lista de e -mail fără alt element distractiv pe pagină.

Cu toate acestea, bara laterală a paginii de pornire poate fi, de asemenea, un loc minunat pentru a pune un formular de opțiune, deoarece este unul dintre primele locuri pe care oamenii le văd când vizitează site-ul dvs. web.

Utilizați canale de social media pentru a vă promova formularul de opțiune

Conturile de social media sunt o modalitate excelentă de a colecta adresele de e -mail ale persoanelor care au arătat deja un interes pentru produsele sau serviciile dvs.

În timp ce s -ar putea să nu puteți întotdeauna să încorporați formularele de înscriere pe platformele de social media (acest lucru depinde de rețelele pe care le utilizați și de tipul de conținut permis în diverse locuri), puteți utiliza în continuare astfel de platforme pentru a trafic de trafic la o pagină de destinație dedicată unde oamenii se pot abona la lista dvs. de e -mailuri.

potențiali clienți care știu deja despre ce sunteți și valoarea pe care o puteți oferi sunt mai susceptibile să se transforme în abonați prin e -mail decât cei care sunt complet noi în marca dvs.

Luați în considerare opțiunile plătite pe social media

Când vă construiți lista de e -mailuri prin intermediul rețelelor de socializare, există și opțiuni plătite de luat în considerare.

Acestea sunt modalități relativ mai rapide de a capta adrese de e -mail decât metode organice.

Cu toate acestea, amintiți -vă că oamenii care vă aduc anunțuri ar putea să nu știe cine sunteți sau ce faceți.

Când difuzați anunțuri plătite, trebuie să oferiți potențialele oportunități cu o propunere de valoare clară cu privire la motivul pentru care ar trebui să se înscrie pe lista dvs. de e -mailuri.

De exemplu, să presupunem că difuzați reclame Facebook.

În acest caz, veți dori să vă asigurați că, cel puțin, sunteți vizați persoanele care au arătat deja un interes pentru industria dvs. sau produse sau servicii similare către cei pe care îi oferiți .

În mod ideal, ar fi vizitat deja site -ul dvs. web sau s -ar fi angajat cu conținutul dvs. de social media.

Acest lucru vă va asigura că veți obține cel mai bun randament din investiția dvs. publicitară atunci când vă construiți lista de e -mailuri.

Colaborează cu alte companii

Dacă puteți folosi audiențele pe care le-au construit alte companii online, aceasta poate fi o modalitate fantastică de a crește numărul de oameni care vin la formularul dvs. de opțiune.

de la utilizarea programelor de trimitere care îi încurajează pe alții să-ți împărtășească conținutul cu rețeaua lor la parteneriat cu întreprinderile complementare pentru a-și co-promova produsele sau serviciile reciproc , există mai multe moduri diferite .

Puteți decide, de asemenea, să găzduiți un concurs sau un cadou, asigurându -vă că colectați adresa de e -mail a unui vizitator pentru a le permite să intre într -o competiție.

Aici, puteți utiliza, de asemenea, un software care își crește șansele de a câștiga dacă invită alte persoane să participe la concurs, extinzând în continuare amploarea campaniei dvs.

Făcând acest lucru vă permite să accesați noi audiențe, dar vă poate ajuta, de asemenea, la consolidarea relațiilor cu alte companii din industria dvs., ceea ce duce la și mai multe oportunități în linie.

Oferiți conținut valoros

în diferitele etape ale construirii unei liste de e -mail, nu uitați că furnizarea de valoare ar trebui să fie cea constantă în orice faceți.

din formularul de înscriere prin e -mail și limba folosită pe pagina de destinație relevantă, la diferitele e -mailuri pe care le trimiteți (mai multe despre aceasta în secțiunea următoare), valoarea este numele jocului dacă Doriți să obțineți abonați noi care rămân semnate pe lista dvs.

Cel mai bun mod de a oferi valoare prin lista de e-mailuri este prin trimiterea de conținut de înaltă calitate, care educă, distrează sau ambele.

Nimeni nu vrea să primească un baraj de e -mailuri promoționale, așa că concentrați -vă pe crearea de conținut pe care abonații dvs. îl vor întâmpina.

Creează un e-mail de bun venit eficient

Primele impresii contează și contează foarte mult când vine vorba de e -mail marketing.

e -mailul de bun venit pe care îl primește cineva ar trebui să realizeze câteva lucruri critice.

acestea includ:

 • Introducerea abonatului la marca dvs.
 • mulțumindu -le că s -au înscris
 • evidențierea valorii pe care o vor primi prin faptul că sunt pe lista dvs.
 • Solicitați -le să -și delicem adresa de e -mail, astfel încât să nu rateze niciunul dintre conținutul dvs.
 • Având un CTA care îi încurajează să facă următorul pas cu marca dvs., fie că face o achiziție, înscrierea la un proces gratuit sau altceva.

Continuați să vă creșteți lista

de la utilizarea formularelor pop -up pe site -ul dvs. web până la plasarea unui formular de înscriere care oferă cuiva acces la cel mai recent webinar, există multe modalități de a continua să vă creșteți lista de e -mailuri prin generarea de plumb.

Cu cât aveți mai multe persoane pe lista dvs., cu atât mai multe oportunități pe care le trebuie să conduceți conversii și vânzări .

având o minte deschisă cu privire la modul în care colectați adrese de e -mail (atât timp cât sunt calificați și puteți ajuta astfel de persoane cu problemele lor), vă va asigura, de asemenea, că lista dvs. continuă să crească în anii următori.

Analizați și îmbunătățiți-vă rezultatele

Urmărirea rezultatelor dvs. este esențială pentru a continua creșterea listei de e -mailuri.

Când alegeți o platformă de marketing prin e-mail, asigurați-vă că analiticele furnizate ca parte a pachetului sunt robuste și vă vor permite să urmăriți valorile cheie, cum ar fi ratele deschise, ratele de clic și ratele de dezabonare .

analizând rezultatele dvs. în mod regulat, veți putea identifica ce funcționează bine și unde există loc pentru îmbunătățiri.

Acest lucru vă va permite să vă reglați abordarea și să continuați să construiți o listă de e-mail care să se convertească.

Ce să trimiteți abonaților din lista dvs. de e-mail

a intra pe cineva pe lista dvs. de e -mail este un prim pas semnificativ.

Cu toate acestea, ce tip de conținut trimiteți noul dvs. abonat prin e -mail odată ce fac parte din lista dvs. de e -mailuri?

la urma urmei, construirea unei liste de e -mail înseamnă, de asemenea, a face ca oamenii să rămână subscris și invitați pe alții să se aboneze .

Iată câteva idei care vă pot ajuta cu campaniile dvs. de e -mail.

Buletine de informare

Un buletin de e -mail este unul dintre modalitățile potențiale de a păstra abonații actualizați pe cel mai recent conținut , determinându -i să se întoarcă pe site -ul sau blogul dvs.

trimițând un buletin informativ obișnuit, puteți construi relații cu abonații dvs. în timp ce explorați subiectele de care sunt interesați, oferindu -le soluții și arătându -vă expertiza în mod regulat.

În acest caz, un cadență prin e -mail poate fi util, deoarece abonații pot fi obișnuiți să primească buletinul informativ în același timp în fiecare săptămână sau lună.

anunțuri

Când efectuați modificări semnificative în părți ale afacerii dvs., împărtășirea acestora cu persoanele relevante de pe lista dvs.

În timp ce aceste e -mailuri de marketing pot fi o parte minoră a strategiei dvs. generale de e -mail (în comparație cu buletinele informative), acestea pot conduce în mod eficient implicarea și generează buzz.

sfaturi și trucuri

din șabloane care pot ajuta noii clienți să îndeplinească sarcini vitale la ghiduri mai lungi, mai detaliate, pas cu pas, care le arată cum să obțină la maxim produsele dvs. și servicii, oferind Sfaturi și trucuri utile pe lista dvs. de e -mail poate fi o modalitate excelentă de a alimenta oportunități și de a construi loialitate.

 AE GUIDE

Clienții doresc de obicei să învețe cum să rezolve o problemă (sau mai multe) pe care le au în prezent în viața lor, iar un astfel de conținut poate fi foarte valoros pentru ei.

Studii de caz

indiferent dacă ajutați clienții cu SEO și strategie de marketing digital sau deschideți calea când vine vorba de < a href = "https://www.adamenfroy.com/how-to-start-an-ecommerce-business"> Începerea unei afaceri de comerț electronic , studiile de caz sunt o modalitate excelentă de a prezenta rezultatele pe care afacerea dvs. le poate ajuta pe care le poate ajuta Clienții potențiali realizează.

Mai mult, studiile de caz ajută la descompunerea credințelor în jurul a ceea ce este posibil și pot determina oamenii să înceapă să ia măsuri.

Văzând pe alții care se aflau în aceeași situație și ceea ce au fost capabili să obțină, studiile dvs. de caz pot inspira oamenii să realizeze că orice este posibil.

Arătarea că vă pasă de client înseamnă, de asemenea, împărtășirea a ceea ce trec și a poveștilor lor.

Să presupunem că ocazional trimiteți teste și chestionare care solicită feedback despre afacerea dvs.

În acest caz, aceasta ar putea fi o modalitate excelentă de a utiliza informații specifice de la astfel de instrumente la artizanat convingător client povești pe care le împărtășiți în e -mailurile dvs.

promoții

ca o afacere mică, rularea promoțiilor potrivite este esențială pentru generarea de vânzări și creșterea bazei de clienți.

din freebies care ajută la introducerea unei anumite oferte, la cupoane care permit clienților să obțină reduceri pe produsele și serviciile dvs., există multe tipuri de promoții pe care le puteți conduce pentru a vă dezvolta afacerea.

Dacă puteți lega într -un motiv specific pentru a rula o promoție, cum ar fi o vacanță sau un eveniment sezonier, care poate ajuta și la implicarea.

Sfaturi cheie pentru menținerea abonaților angajați

După ce parcurgeți tipurile de conținut de e -mail pe care le puteți trimite pe lista dvs. de e -mail, să luăm în considerare acum principalele aspecte ale menținerii abonaților dvs. în timp ce așteptați cu nerăbdare următorul e -mail.

Păstrați-vă e-mailurile scurte și până la punct

când vine vorba de e -mail, de obicei mai puțin este mai mult.

Amintiți -vă că un e -mail diferă de forme mai lungi de marketing de conținut.

În plus, Mulți oameni vor citi e -mailuri pe telefoanele lor , deci a ajunge direct la acest punct este de obicei cel mai bun.

Asta a spus, a avea e -mailuri mai lungi nu este ceva care nu se poate face niciodată.

Atâta timp cât are sens ca parte a strategiei dvs. generale de e -mail, există un timp și un loc pentru asta.

Luați în considerare formatarea e-mailului

Nimeni nu vrea să citească bucăți de text fără pauze de linie.

A fi creativ în ceea ce privește formatarea prin e -mail poate fi o modalitate excelentă de a angaja abonații și de a -ți pune punctul mai eficient.

Amintiți-vă că majoritatea oamenilor vor citi un e-mail înainte de a decide dacă îl vor citi integral.

Având în vedere acest lucru, asigurați -vă că e -mailurile dvs. sunt ușor de scanat, descompunându -le în paragrafe mai mici, cu mult text alb .

De asemenea, dacă un e -mail își propune să facă pe cineva să facă clic și să se îndrepte spre site -ul dvs., atunci asigurați -vă că apelul dvs. la acțiune este clar și este vizibil imediat deasupra pliurilor atunci când cineva vă deschide e -mailul.

Creează un sentiment de urgență

Fie că doriți să trimiteți pe cineva la podcast -ul dvs., să vă înregistrați pentru un eveniment sau să cumpărați un produs, trebuie să explicați de ce ar trebui să acționeze cineva acum.

dacă nu, așteptarea ca cineva să acționeze într -o etapă ulterioară, de obicei, nu duce la nicio acțiune luată vreodată, iar oamenii vor uita adesea de e -mailul dvs. .

O modalitate de a crea un sentiment de urgență este să includeți un cronometru numărătoarea inversă în e -mailul dvs.

Când legat de un motiv plauzibil pentru care cineva ar trebui să acționeze , cum ar fi un final de vânzare sau un eveniment de început, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a crește conversii.

Folosiți personalizare

e -mail este unul dintre cele mai ușoare canale de marketing pe care proprietarii de afaceri le pot utiliza pentru a -și personaliza comunicarea.

Strategiile de construire a listelor pot deveni la fel de complexe pe cât o dorește, dar simplitatea personalizării nu ar trebui niciodată subestimată .

cel puțin, utilizarea numelui abonatului în subiect și pe tot parcursul corpului de e -mail este o modalitate excelentă de a atrage atenția cuiva și de a -i face să se simtă apreciați.

personalizarea mai avansată poate include conținut dinamic care se schimbă pe baza interacțiunilor anterioare pe care le -a avut cineva cu marca dvs., precum și locația, sexul și alți factori.

Segmentează-ți lista

diverse instrumente de marketing ajută întreprinderile să creeze subseturi ale listelor lor de e -mail atunci când trimit e -mailuri vizate.

De la anunțuri despre produse noi, la o mică parte din lista dvs. care a arătat interesul trecut, la oferirea unei foi de înșelăciune celor care nu s -au angajat cu e -mailurile dvs. în ultimele luni, segmentarea este o parte vitală a oricărui succes Strategie de marketing prin e -mail.

De asemenea, atunci când vă segmentați lista, nu vă fie frică să o curățați , ștergeți -le pe cele care nu se mai angajează cu e -mailurile dvs.

Este mai bine să aveți o listă mai mică, mai implicată decât una plină de oameni cărora nu le pasă de conținutul dvs.

Acest lucru îmbunătățește livribilitatea, crește implicarea și, în general, duce la rate mai mari de conversie.

Test, test, test!

De la utilizarea diferitelor linii de subiect de e -mail, la CTA -urile pe care le utilizați pentru a obține clic, împreună cu modul în care formatați textul de e -mail, imaginile și alte elemente, testarea este o mare parte a unei liste de e -mail de succes.

testarea A/B vă permite să trimiteți două versiuni diferite ale unui e -mail către o porțiune mică din lista dvs. și să vedeți care se comportă mai bine.

Testarea poate ajuta, de asemenea, la implementarea diverselor automatizări prin e-mail prin software CRM .

Acest lucru s -ar putea baza pe declanșatori specifici care se întâmplă după ce cineva ia o anumită acțiune, așa cum este solicitat într -un e -mail.

cel mai adesea, acest lucru poate fi găsit numai după testarea diverselor elemente.

Măsurarea succesului campaniei dvs. de marketing prin e-mail

știind care valorile contează cel mai mult în strategia dvs. de marketing prin e -mail este esențială pentru a determina ceea ce constituie o campanie de succes.

Iată câteva dintre cele mai importante valori pe care ar trebui să le urmăriți atunci când vă construiți lista.

 • rata deschisă : procentul de abonați care vă deschid e -mailul. Această valoare vă va oferi o idee despre cât de reușită a fost subiectul dvs. și dacă e -mailul dvs. a reușit sau nu să reducă zgomotul.
 • Faceți clic pe rata : procentul de abonați care fac clic pe cel puțin un link din e-mail. Această valoare vă va arăta cât de angajarea conținutului dvs. de e -mail și dacă a inspirat sau nu oamenii să ia măsuri.
 • dezabonează rata : procentul de abonați care se dezabonează de pe lista dvs. după ce au primit un e -mail de la dvs. Doriți să mențineți acest număr cât mai scăzut și să îl urmăriți în timp pentru a vedea dacă există o tendință.
 • rata plângerii : procentul de persoane care marchează e -mailurile viitoare de la dvs. ca spam. Această metrică este esențială, deoarece poate avea impact asupra livrării dvs. dacă devine prea mare.

Ar ajuta dacă ai lua în considerare și alți factori, cum ar fi timpul necesar pentru a crea campania și resursele pe care le -ați folosit.

Acestea ar putea fi mai dure de cuantificat inițial, dar pe măsură ce progresați, ar trebui să vă faceți o idee bună despre cât de mult vă costă fiecare campanie de marketing prin e -mail în ceea ce privește timpul necesar pentru a reuni.

Compararea acestui lucru cu rezultatele campaniei vă va ajuta să determinați dacă merită să vă continuați să continuați marketingul prin e -mail în modul în care o faceți sau dacă ceva trebuie să se schimbe.

Cum se construiește o listă de e-mail-FAQ

Care sunt unii dintre cei mai buni furnizori de e-mailuri de luat în considerare?

hubspot , getResponse , aweber , și Contact constant sunt toate opțiuni excelente atunci când alegeți un furnizor de e-mail pentru afacerea dvs.

Puteți adăuga un formular pop-up e-mail ca intenție de ieșire?

Da, puteți adăuga un pop -up de e -mail la intenția de ieșire a site -ului dvs. web ca alternativă la formularele de înscriere mai tradiționale.

Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a capta oportunități interesate în produsul sau serviciul dvs. , care poate nu s -a înscris încă pentru lista de e -mailuri încă.

Importanța magnetului tău de plumb intră din nou în joc.

Ce este GDPR în ceea ce privește marketingul prin e-mail?

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) în Uniunea Europeană reglementează protecția datelor și confidențialitate pentru persoanele din UE.

în ceea ce privește marketingul prin e -mail, GDPR solicită întreprinderilor să obțină consimțământul explicit de la persoane fizice înainte de a le adăuga pe lista lor de e -mail.

Deși acest lucru nu se aplică cetățenilor americani, există încă diverse reglementări de confidențialitate federale și de stat de care întreprinderile trebuie să fie conștiente.

Ce este actul de spam?

-Spam Act este o lege care reglementează mesajele de e -mail comerciale.

prezintă anumite cerințe pentru e -mailuri comerciale, cum ar fi oferind o modalitate de a renunța la mesajele viitoare .

Ce este un antet de e-mail?

Un antet de e -mail este informații care apar în partea de sus a unui e -mail.

Aceasta include numele expeditorului, numele destinatarului, linia subiectului și alte informații .

Acest lucru este folosit pentru a ajuta destinatarul să știe de cine este e -mailul și despre ce este vorba.

Cum utilizați metode de marketing offline pentru a promova o listă de e-mail online?

Există câteva modalități prin care puteți utiliza metode de marketing offline pentru a vă promova lista de e -mailuri online.

Puteți include un link de înscriere ușor de amintit pe materialele dvs. de imprimare, cum ar fi cărți de vizită sau pliante.

Puteți menționa, de asemenea, lista de e -mailuri în orice reclame radio sau TV pe care le rulați.

În cele din urmă, puteți include un cod QR care permite oamenilor să -l scaneze folosind smartphone -ul și să fie dus direct la pagina dvs. de înscriere prin e -mail.

wrap up

Construirea unei liste de e -mail a abonaților este o parte esențială a oricărei afaceri și este necesară dacă doriți să aveți succes pe piața modernă.

Având în vedere acest lucru, concentrați -vă pe oferind o valoare constantă și oferiți conținut de calitate abonaților dvs.

Când oamenii văd că a fi pe lista de e -mailuri are tone de beneficii, vor fi mai înclinați să rămână înscriși în timp ce vă așteaptă următorul e -mail.

aveți o listă de e -mail?

Ce strategii ați găsit cel mai eficient în construirea listei de e -mailuri?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

citire ulterioară pe Adamenfroy.com: Știați că există un software specific pentru a trimite e -mailuri de afaceri reci?

În timp ce unii se încruntă în această practică, atunci când sunt făcute corect, trimiterea de e -mailuri reci are timpul și locul său.,

poate fi folosit pentru a ajunge la cei care ar putea fi interesați de produsul sau serviciile dvs., dar încă nu au auzit de marca dvs.

Consultați cel mai bun software de e-mail la rece Pentru a învăța cum să utilizați acest canal de marketing pentru afacerea dvs.

Mai mult, dacă sunteți în căutarea unui instrument de marketing prin e-mail de înaltă calitate, iată câteva comparații directe care vă pot ajuta:

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *