Cel mai bun moment pentru a posta pe YouTube (zile și ori în 2023)

Cel mai bun moment pentru a posta pe YouTube (zile și ori în 2023)

a ști când să postezi videoclipurile tale vă poate ajuta să vă asigurați că vor fi văzuți de publicul potrivit și să conducă la mai multe vizualizări, abonați și implicare.

În plus, o mulțime de companii au făcut cercetări care aruncă lumină în cele mai bune zile și ore pentru a posta un videoclip YouTube, așa că nu va trebui să ghiciți și să îl testați de la zero.

În acest articol, voi examina și analiza această cercetare, ajutându -vă să găsiți cele mai bune zile și ore pentru a posta pe YouTube pentru a vă maximiza eforturile de marketing video.

dacă doriți să începe un canal YouTube sau monetizează un canal care există deja , iată tot ce trebuie să știi.

Ce spun diverse companii

Iată câteva concluzii solide cu privire la cele mai bune momente și zile pentru a posta pe YouTube.

Boosted

* data-wct-parsed = « 1 »> Boosted susține că orele ideale pentru a posta un videoclip pe YouTube sunt duminică la 11:00 sau 17:00 pentru a asigura o implicare maximă și atenție deplină.

Dacă postați mai târziu, faceți acest lucru înainte de ora 21:00, deoarece acele ore sunt aproape întotdeauna mai antrenante.

Pentru cei care preferă să vizeze telespectatorii americani în timpul săptămânii, 8 AM EST este un moment minunat pentru a -ți aduce telespectatorii înainte de o zi de lucru de dimineață.

Frederator Networks

[ Cele mai bune momente pentru a posta pe YouTube sunt vineri între orele 18:00 și 21:00, sâmbătă între 15:00 și 18:00 și duminică între prânz și 15:00.

social video plaza

* noraferrer noopener « data-wct-parsed = » 1 « > Plaza video socială crede că cel mai bun moment pentru a posta un videoclip pe YouTube depinde de public.

până la urmă, audiențe diferite au momente diferite când sunt online și cele mai active.

Pentru a vă asigura că videoclipurile dvs. obțin o vizionare maximă posibilă, luați în considerare verificarea analizelor dvs. pentru a le vedea când oamenii le vizualizează.

Dincolo de acest lucru, Plaza Video Social sugerează postarea cu 15 minute peste oră, mai degrabă decât în ​​partea de sus a fiecărei ore.

A face acest lucru ajută la evitarea pierderii în toate notificările trimise de alte canale.

Pilot social

* %20 (EST)%20on%20 Weeknds « . Target = « _ Blank » Rel = « NoreFerrer Noopener » Data-WCT-PARSED = « 1 »> Pilot social sugerează lansarea videoclipurilor între 2 și 16:00 CST sau EST în zilele săptămânii, oferind Google și YouTube timpul necesar (adică. , ore) pentru a le indexa.

Cu toate acestea, comportamentul spectatorilor de weekend este diferit; Utilizatorii sunt mult mai susceptibili să fie activi după -amiaza.

Pentru a face diferența, ar trebui să încărcați videoclipuri în weekend dimineața (adică, 9-11 EST).

lyfe

* « 1 »> lyfe spune că cel mai bun moment pentru a posta un videoclip este cu două ore înainte de prim -planul canalului său, astfel încât să poată atinge o vizionare maximă.

Pentru a găsi timpul maxim de vizionare al canalului dvs., puteți merge pe YouTube Studio și faceți clic pe „Analytics” și apoi „Audiență” pentru a vedea raportul dorit.

Dacă intenționați să încărcați un videoclip pe săptămână, alegeți ziua cu barele purpurii închise; Dacă există mai multe zile cu lungimi similare de bare, selectați ziua săptămânii cu bare violet ușor mai ușoare.

lyfe sugerează, de asemenea, că poate fi înțelept să postezi videoclipuri cu 24 de ore înainte ca canalul tău să aibă cei mai mulți spectatori, deoarece majoritatea videoclipurilor tind să obțină mai multe vizualizări în primele două zile online.

Howsociable

În timp ce aceasta este un pic de cercetări mai vechi, Howsociable explică că cel mai bun moment pentru a încărca un videoclip pe rețelele de socializare este târziu după-amiaza în timpul joi sau vineri, deoarece oamenii devin mai activi activi online, ducând până în weekend. < /P>

În plus, ratele de publicitate se schimbă pe parcursul săptămânii, CPM -urile fiind cele mai mici de miercuri până vineri, sâmbătă și aruncată în mix în funcție de lună.

Cunoașterea tuturor acestor informații vă poate ajuta să maximizați implicarea pentru videoclipul dvs. și să obțineți o rentabilitate mai bună a investițiilor dvs. în publicitate.

Cunoașterea publicului dvs. demografic

Când intenționați să lansați un videoclip pe YouTube, este esențial să analizați demografia publicului dvs. țintă.

Știind pe cine vizați și diferitele lor demografii vă va ajuta să vă asigurați că videoclipul dvs. va primi mai multe vizualizări.

Amintiți -vă că utilizatorii YouTube sunt acum mult mai diversi decât au fost, așa că acestea sunt informații vitale.

este, de asemenea, important de menționat că, deși YouTube vede mai mult vizionare de la populația mai tânără, obiceiurile lor de vizionare pot fi foarte similare cu vizionările de televiziune în perioadele de vârf.

De asemenea, nu uitați că algoritmul de indexare este un proces care necesită timp.

Dacă doriți un videoclip specific indexat la un moment dat, va trebui să îl încărcați în avans – de obicei cu câteva ore înainte de ora de lansare anticipată.

În general, oamenii urmăresc YouTube mai ales în seara și în weekend, așa că acestea ar fi momente minunate pentru a -ți lansa videoclipul pentru o vizionare maximă.

cea mai puțin populară zi pentru postarea

Contrar credinței populare, este posibil ca luni să nu fie ziua perfectă pentru ca marketerii să posteze pe YouTube-doar

Surprinzător, a doua zi cea mai puțin populară pentru postarea pe YouTube este marți, urmată de miercuri.

Mai mult, conform 20% dintre respondenți, cele mai grave momente pentru a posta pe YouTube sunt: ​​

  • 6:00 – 9 AM
  • 9:00 – 12 AM
  • 9:00 – 12 pm

Aceste date ajută la concluzia că timpurile din afara acestor ore ar putea fi optime pentru vizionarea canalului dvs.

Găsirea celui mai bun timp al canalului YouTube pentru a posta

Găsirea celor mai bune momente și zile pentru a posta pe canalul dvs. YouTube vă poate ajuta să vă optimizați conținutul pentru succes.

Puteți accesa aceste date critice din tabloul de bord Analytics din YouTube Studio.

Când deschideți această pagină, faceți clic pe „Analytics”, apoi deschideți „fila publicului” și vizualizați raportul dvs.

Având în vedere acest lucru, puteți planifica atunci când programați conținutul video.

Drept urmare, vă puteți configura pentru o atingere optimă – pentru că optimizarea succesului înseamnă a înțelege exact atunci când este cel mai bine să postați.

Având un calendar de conținut YouTube

nu se poate subestima avantajele de a avea un calendar de conținut pentru canalul dvs. YouTube.

Un calendar de conținut vă va ajuta să planificați ce videoclipuri doriți să încărcați și când ar trebui să meargă în direct pe platformă, asigurând vizionarea maximă.

ar trebui să includă subiecte, titluri, descrieri, miniaturi etc., astfel încât toate videoclipurile dvs. să fie consecvente.

Mai mult, puteți planifica evenimente sau sărbători speciale și puteți avea o strategie generală de a posta anumite tipuri de videoclipuri în funcție de sezon.

Iată pașii pentru a crea un calendar de conținut care funcționează.

Analizați modelele de vizionare ale publicului dvs.

Pe măsură ce vă construiți strategia de marketing de social media, trebuie să luați în considerare în ce zile și ore în care publicul dvs. țintă va urmări cel mai probabil videoclipuri YouTube.

Majoritatea utilizatorilor YouTube sunt înclinați spre anumite zile sau ore ale zilei în care vizionează videoclipuri.

Când deschideți YouTube Studio , puteți utiliza analize pentru a vedea date despre Când oamenii urmăresc cel mai mult videoclipurile tale.

Lăsarea algoritmului YouTube să vă ghideze programul de conținut este o modalitate excelentă de a vă asigura că ajungeți la spectatorii ideali.

Asigurați-vă că postați constant pe canalul dvs. YouTube

Când încărcați videoclipuri noi, este esențial să mențineți un program constant pentru a vă asigura că spectatorii urmează împreună cu noile versiuni-și nu doar încărcări unice aici și acolo.

Persoanele care știu când veți încărca videoclipurile dvs. mai probabil le vor urmări imediat ce le publicați.

Postarea consecventă este diferența dintre telespectatorii care se adaptează în mod regulat și este o memorie îndepărtată.

Păstrați -vă la un program, fie că este săptămânal sau lunar, și asigurați -vă că vă respectați.

Utilizați instrumente de planificare pentru a ajuta la planificarea posturilor

În lumea marketingului digital, automatizarea este critică.

Analiza și informațiile dvs. YouTube vă pot ajuta să planificați post-timp optim.

Instrumentele potrivite vă pot ajuta să publicați mai repede videoclipuri YouTube, majoritatea având un proces pas cu pas pe care îl puteți urma atunci când programați conținut înainte de timp.

Creați conținut care să se potrivească intereselor publicului dvs.

Toate datele din lume vor însemna ceva doar dacă conținutul dvs. este atractiv pentru spectatori.

Revenirea la secțiunea de analiză a canalului YouTube vă poate informa despre ce subiecte rezonează cu publicul dvs.

Fie că creați videoclipuri despre idei de pauză de prânz sau vă concentrați eforturile pe jocuri, trebuie să vă asigurați că ceea ce postați este ceva ce oamenii vor dori să urmărească.

O campanie YouTube de succes începe cu înțelegerea ce tipuri de videoclipuri fac bine cu spectatorii și crearea de conținut care reflectă interesele lor.

Experimentați cu diferite lungimi și formate video

Unul dintre cele mai bune sfaturi de marketing pentru a asigura succesul pe YouTube este să știi cum utilizatorii consumă diferite tipuri de videoclipuri.

Unele canale YouTube prezintă un conținut de formă lungă care detaliază un subiect specific, în timp ce altele reușesc cu pantaloni scurți YouTube, surprinzând atenția rapidă a oamenilor.

Este esențial să experimentezi și să vezi ce funcționează cel mai bine pentru publicul tău.

același lucru se aplică altor platforme de socializare.

de la Tiktok la tambururi Instagram, înțelegerea diferitelor formate vă poate ajuta să creați videoclipuri care ies în evidență în mulțime.

Identificați subiecte de bază pe care le puteți construi conținut în jurul valorii de

în timp, construiți mușchiul pentru a identifica subiectele de bază pe care le puteți crea conținut.

În timp ce tabloul de bord al canalului vă poate arăta videoclipurile cu cele mai multe comentarii, like -uri și share -uri, având senzația de intestin potrivită cu privire la tipul de conținut care funcționează vă va ajuta să creați videoclipuri pe care oamenii le consideră interesante.

combinat cu datele corecte, puteți identifica subiectele care câștigă tracțiune cu spectatorii.

Pe lângă postarea timpului și a încărcărilor video, crearea de conținut în jurul acestor subiecte de bază poate ajuta la păstrarea spectatorilor și la atragerea mai multor abonați.

Alte sfaturi pentru a ajuta la creșterea canalului dvs. YouTube

Iată câteva sfaturi finale de luat în considerare.

Promovează-ți canalul pe alte platforme de socializare

În timp ce utilizați diverse formate și crearea de conținut de calitate este esențială, nu uitați să răspândiți cuvântul despre videoclipurile dvs. pe mai multe platforme.

Când încărcați videoclipuri YouTube, merită să luați în considerare ce platforme sunt cele mai bune pentru promovarea conținutului dvs.

De exemplu, realizarea videoclipurilor dvs. YouTube și împărtășirea lor împreună cu postările corespunzătoare de pe LinkedIn poate fi o modalitate excelentă de a ajunge la spectatori noi.

Folosiți hashtag-uri adecvate pentru a conduce mai mult trafic către videoclipurile dvs.

Deși cunoașterea celui mai bun timp de postare este esențial, utilizarea hashtag -urilor potrivite vă poate ajuta să ajungeți la un public și mai mare.

Mai mult, un șablon dovedit care poate ajuta descrierea videoclipului dvs. să iasă în evidență este esențial.

Utilizați funcția „Videoclipuri sugerate” de la YouTube

Obținerea mai multor conversii nu provin doar din căutarea organică, ci și algoritmii de sugestie YouTube.

de la construirea playlistului potrivit până la realizarea SEO Research, videoclipurile sugerate pot sugera ce tip de videoclipuri pentru a crea pentru a obține mai multe vizualizări și a spori timpul de vizionare.

Cereți abonaților să „li se placă” și să „comenteze” videoclipurile dvs.

implicarea este una dintre cele mai critice valori pentru orice canal, așa că nu uitați să o cereți.

Cu capacitatea utilizatorilor să se aboneze la canalul dvs. în timp real, în timp ce consumă conținut, videoclipurile dvs. sunt o oportunitate excelentă de a cere like-uri și angajamente.

Colaborează cu alți YouTubers pentru a extinde Reach

Obținerea de strigăte de la influenți sau alte canale poate răspândi cuvântul despre conținutul dvs.

Căutați oameni cu gânduri similare interesate să lucreze împreună și să construiască o audiență în jurul unui subiect comun.

o astfel de colaborare poate ajuta toate canalele implicate să crească mai repede.

Miniaturi care atrag atenția

Miniatura dvs. este unul dintre elementele esențiale ale oricărui videoclip YouTube.

Este, de asemenea, prima dvs. șansă de a capta atenția unui spectator.

Pentru a ajunge la miniaturile dvs., accesați studioul YouTube din canalul dvs. și alegeți video pe care doriți să îl editați .

De acolo, puteți încărca o miniatură personalizată care se remarcă printre o mare de alte videoclipuri.

Înfășurați.

a ști când să postezi pe YouTube este esențial pentru creșterea canalului tău.

În acest ghid final, am trecut peste unele dintre cele mai bune practici și sfaturi care vă pot ajuta să stimulați implicarea și să atingeți mai mulți spectatori.

ca creatori de conținut, nu subestimează niciodată puterea de a crea conținut de înaltă calitate care să rezoneze cu publicul tău.

Înțelegând nevoile publicului și crearea de conținut care le vorbește direct, puteți profita de potențialul platformei și crește canalul dvs.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Dacă nu ați sărit încă și ați creat canalul YouTube, știind ce fac câștigătorii de top pe platformă vă pot ajuta să reușiți.

* YouTubers .

În plus, iată cel mai bun software de streaming pentru YouTube și Twitch.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *